Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Признай си
GGbit.info > Развлечение > Форумни игри > OTH Игри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44
The Black Dragon
Какво ще кажете за таз игрЪ? Всеки задава няква провокация към следващия, следващия отговаря на въпроса и задава нов на следващия, следващия отговаря на въпроса и задава нов на следващия, и така... 18.gif

Айй аз ще започна с разпита 15.gif

Колко пъти на ден най-много ти се е случвало да правиш секс biggrin2.gif
girl_from_hell
3 blush.gif

на колко години за пръв път smile.gif
BledPoet
На 16 ...

happy.gif Кое, е най-странното място, на което сте правили секс?
Spasy
на Паметник smile.gif

Най-големия ми гаф по време на секс е... ?
ko-ko
Кучето влезна в стаята и той целия подскочи.

Какъв е последният sms, който получи?
The Black Dragon
QUOTE(ko-ko @ Jun 27 2006, 17:12) *
Какъв е последният sms, който получи?

GOGA AKO ISKA6 ELA DA PIEM KAFE V GLADIATORI KAM 15:30.

Какво прави вчера преди да си легнеш?
ThePinkDuck
Гледах Dark Angel 1ви сезон за да ме приспи! 18.gif

Какво ще правиш тази вечер? mrgreen[1].gif
winona
Ще гледам CSI, ще цъкам на фотошоп и ще си мисля за дипломната..

Кога за последно някой ти каза Обичам те?
Ash
преди около 20 минути....тъй като сме на такава тема :

На колко човека (от противоположния пол smile.gif) си казвал "обичам те" до сега?
zlat
Ами на двама smile.gif

А някога обичал/а ли си истински
BledPoet
wacko.gif Да и ми се върна тъпкано после 3 месеца бях като зомби почти си провалих живота shocking.gif shocking.gif shocking.gif

Помниш ли първата си целувка ?
ThePinkDuck
Помня я! Беше много гадно! То такова нещо не се забравя!

Кое е последното нещо за което излъга? mrgreen[1].gif
The Black Dragon
Не си спомням, защото не обичам да лъжа и го правя много рядко и то за нещо важно. Щом не си спомням, значи е било одавна

Слушаш ли чалга?
kasis
слушам,но само хубавите и смисленни песни,иначе не съм почитател wink.gif

изкушавал ли си се да откраднеш от магазин? rolleyes.gif
Alma
dsnc0030[1].gif Миналото лято докато бях в Испания, 5 мин виках продавача, който си беше в магазина (забележете) да му платя една запалка..той така и не дойде и аз си я взех...сериозни кржби обаче не съм извършвала...

Наранявали ли сте някога ,някой така като вас не бихте искали да ви наранят(не физически)?
ogata
Не съм , но мен са ме - и то много брутално ...

Хващал ли ви е някой от родителите да мастурбирате smile.gif
Bebssii
Хахаха нем smile.gif

Какво е дигало адреналина ти най-много ?
ogata
Когато за първи път карах голфа на бащата по една поляна ... и са нанизах централно на едно дърво и предното стъкло заприбича на сол на кристали smile.gif
kasis
QUOTE(ogata @ Jun 28 2006, 17:55) *

Когато за първи път карах голфа на бащата по една поляна ... и са нанизах централно на едно дърво и предното стъкло заприбича на сол на кристали smile.gif

и сега следва въпроса ти (провокация) wacko.gif
ogata
ааа да извинявам се ...

Коя е била най-голямата "прецаквация" в живота Ви до сега smile.gif
Bebssii
Ами когато тръгнах на море и на половината път се оказа че съм си забравила портмонето с всичките ми пари и трябваше да се върнем.Беше доста куцо.. unsure.gif

Коя е наи-голямата простотия която някога си правил под въздействието на алкохол?
Menna
Много са.Като се започне от чупене на прозорци,викане в градския транспорт
и се стигне до къпане в морето с дрехи biggrin2.gif
Но най-бруталната простотия беше,че един приятел беше мъртво пиян и го изкарахме с дюшека да спи в коридора. 18.gif

Изневерявал ли си някога? 15.gif
ogata
хахахах амиии хвърлих си монитора през прозореца - живея на 7-мия етаж biggrin.gif

В кой момент си се чувствала най-неловко smile.gif
vitiq
Ох ами не помня ... ама до колкото са ми разправяли .. това е било стрииптиз blush.gif

Колко пъти най-много сте мастурбирали на ден?
Alma
емииии 3 май... blush.gif blush.gif blush.gif
ама и жените имаме нужди все пак!

Колко време ви е нужно, за да си легнете с някой(не за една нощ)?
ogata
ами сега се опитвам да навия гаджето ... което уж ми обеща на морето .... до тогава има 55 дни и ние се знаем от 1 месец .... да речем 85 дена smile.gif blush.gif

Какво Ви дразни най-много в съседите 16.gif
ventzo
може и секунди да са.....

Гледали ли сте снимки или клипчета на животински секс?

QUOTE(Menna @ Jun 28 2006, 22:52) *

викане в градския транспорт

?blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif ?
QUOTE(Alma @ Jun 28 2006, 23:32) *

ама и жените имаме нужди все пак!

верно..??! blink.gif
Menna
QUOTE(ventzo @ Jun 29 2006, 00:19) *

може и секунди да са.....Гледали ли сте снимки или клипчета на животински секс?

Не,не ме влече. biggrin2.gif

QUOTE(ventzo @ Jun 29 2006, 00:19) *
QUOTE(Menna @ Jun 28 2006, 22:52) *

викане в градския транспорт

?blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif ?

Пеене на Стари градски песни,такива ми ти работи,съвсем реда на нещата след определено количество алкохол. biggrin2.gif

Отново въпроса:Изневерявал/ла ли си някога? 15.gif
ogata
За сега не ....

Още чакам отговор на моя въпрос smile.gif
etIto
Лично саседите ми от етайа са много печени и с нищо не ме нервят ама като цяло блока ми е пален к клюкари което страшно ме вбесява
Правили сте групов секс и ако да с колко? biggrin.gif
ludoto_tedi
Не не съм и не мисля да правя.

Koлко пъти сте гледали последния епизод на 3-ти сезон?
winona
Ами само 2, но като се взем предвид че първия път беше този месец (следователно и втория...) wink.gif

Щом сме на тази тема- кой филм сте гледали най-много пъти и колко?
Bebssii
Ми 4 или 5 пъти го гледах ама 5-я път май не целия както и да е smile.gif

Коя е най-голямата мръсотия която сте правили на 4овек?
BledPoet
happy.gif Кой филм, ами много са, преди много гледах филми(вече нямам време ) Star Wars (5-7 епизод) Мръсни танци , Острова на главорезите, Уилол, Танго и Кеш, абе к'во ги изброявам няма да ми стигне 1 година rolleyes.gif

9.gif Мизерий аз съм властелина на простоията, като се почне от хвърляне на жива котка в прозореца на съседката от другя вход и се стигне до наводняване на хотелска стая, така че ще ми е много трудно да избера най-голямата ... 18.gif 18.gif

По темата - често ли правите мизерйи ?
ogata
Разбира се .... особено в часовете по информатика smile.gif

Ако можеше да се върне живота назад , коя постъпка бихте променили smile.gif
ludoto_tedi
Ох много гаден въпрос чесно да ти кажа доста постъпки.... но има една за която и живота бих си дала......да видя дядо в деня в който той си отиде поне да се сбогувам с него sad.gif

Колко часа средно прекарвате пред компа?
ogata
18 часа дневно - малко спя хехех smile.gif

Любима сапунка ? smile.gif
ludoto_tedi
"Дивият Ангел" мале обожавам я тая сапунка беше много веселичка smile.gif

Момент от живота си който не можете да забравите?
sladurkata_f
ммм...да кажем 3ма братя 3 сестри smile.gif

ква е била най-голямата ви изцепка в даскало?
ventzo
мии...хванаха ни с една съучиничка в една стая(която си мислих че съм заключил)в една...как да кажа....доста нелепа ситуация!И идва наи_кофтия момент от историята-бяха една мноо дърта и гадна учителка по биология и директора......които ми е ЧИЧО sick1.gif sick1.gif Сигурно няма нужда да ви казвам че дори и да ми е чичо все пак е директор!Разбра не само цялото училище(за които слабо ме боли) ами и родителите ми 14.gif

Коя ви е наи-нелепата и тъпа свалка?
Bebssii
Ами когато един се опитваше да ме сваля с фрази като:Очите ти са като звезди и т.н. некви заучени такива...ужас sick1.gif
Bebssii
оп забравих въпроса..

Та с колко най много човека сте се забивали за 1 нощ
ogata
аз и пс-то сме сяка вечер заедно biggrin.gif

Уникалната глупост която ви се е случвала
Alma
Глупост, незнам кво имаш предвид, нищо толкова не се сещам фрапиращо, освен че по едно време имах две гаджета и правих купон у нас, единия не трябваше да е в софия, за тва викнах другия и те накрая и двамата дойдоха! Разбира се за момента се оправих ама в последствие се озовах от два стола на земята! Повече Никога!!!

Какво ще направите ако се озовете с полуголо момче/момиче, което не познавате...
BledPoet
" Горканчо мамин залтен.... някоя те е набила и ти е взел дрешките ли ? е нищо де тате ще ти купи нова чанта Прада и тоалетче от Версаче , ела не плачи ето ти моето яке, ето и 10 лв да се прибереш с едно такси и айде по живо по здраво, па като се освестиш обади ми се да пием по кафе ... ама чакай какво правиш ... моляти се.. а .. аз не мога да правя такива неща, много ме е срам... "

10.gif След глупостите нещо сериозно - някога да сте изпадали в ситоация, подобна на тази на Маут - да се каниш цифра време, да кажеш на някого, че го обичаш и точно когато си избрал "перфектният" момент БААААААМ "човека мечта" е с друг.....
brooke*
ооо това ми се е случвало и то не веднъж.... blush.gif

а случвало ли ви се е да изречете някоя много "неприлична" мисъл за някой,който е при вас?! 10.gif
ogata
Не но като съм с гаджето си мисля за неща ... които ако ги чуе дори и най-долния извратеняк би се засрамил biggrin.gif

Най-уникалната лъжа която ви е измъквала от кофти ситуация smile.gif
The Black Dragon
QUOTE(ogata @ Jul 4 2006, 00:00) *
Най-уникалната лъжа която ви е измъквала от кофти ситуация smile.gif

Не лъжа smile.gif Е, 100% е имало такава, но не си спомням

Кога за първи път маструбирахте?
vitiq
В 5 или 6 клас smile.gif

Случвало ли ви се е да ви паднат баските в басейн или в морето? huh.gif
ogata
лол не ... и не искам щото ще уплаша мацките с а анкондата wink.gif biggrin2.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.