Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Дискусии за 3 сезон
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили > Veronica Mars
Страници: 1, 2, 3, 4, 5
Loshka
Хубав епизод! biggrin2.gif Много ми напомня на първите епизоди на първия сезон. (моментът, когато се влюбих в това сериалче blush.gif ) Кофти се получи за "пчелата-майка", ама Вероника от къде можеше да знае... unsure.gif
Тази нова мацка - съквартирантката на Мак, започва да ми става все по-симпатична. Ще ми е приятно да я виждам в сезона. smile.gif Като цяло, в този епизод ми се губеше само Пиз, дори много ми липсваше. 18.gif
[i]
sulu
А трети епизод защо не излиза вече?затъжих се вече ;(
sladurkata_f
ми първо би тябвало да излезнат титрите за 2рия епизод и след тва да излезе 3ти ама май така и няма да ги дочакаме титрите усещам... wacko.gif
stanislava
Ами,да,така стана unsure.gif
Днес по СW ще дават третата серия,така че ако има кой да я изтегли през нощта ще я има в нашите тракери утре 4.gif
Alanna
Хора, сори че ви притеснявам, но новия епизод го има в Арената вече. 4.gif Обаче аз съм леко тъпичка 16.gif и не се справям а разархивирането, 14.gif ако някой знае как се прави моля да сподели. 3.gif

Аааа явно има надежда и за мен..справих се пак сори за притеснението 16.gif 18.gif 4.gif
хах забравих линк wacko.gif Арена
girl_from_hell
о извинявам се и аз, но преди обед нямах възможност и следобед даскало ама виждам, че вече са ви дали линк,
а за това както да го гледаш значи ще обесня нз дали ще ме разберет трябва само едно от рарчета да разхървирате и филма излиза само едничко от всичките

а за субтитрите имаше някакво объркаване, но вече има английски субтитри най-накрая и се надява ме следвщите дни да има субтитри аз ще ви кажа, когато излязат
girl_from_hell
мерси за субтитрите и от мен ха някой ме е изпреварил точно шях да давам линк

ето линк към тема http://subs.unacs.bg/ib/index.php?showtopi...st&p=100455
защото още не са ги одобрили

вече са одобрени търсете ги в http://subs.unacs.bg

3-ти я епизод може да немерите и тук http://bt.ggbit.info/torrents-details.php?id=2740

4 епизод http://www.arenabg.com/details.php?id=57772
demonnndays
Хора знаете ли какво става със субтитрите?
Бтв вече излезе 4 епизод
-линк аренабг
girl_from_hell
demonnndays недей слага безмислени постове
1.вече съм дала линк за 4 епизод и то същия
2.субтитрите не стават веднага както всеки знае, когато излязат аз съобщавам
OTH_fenka
Мисля да направя коментарче на епозода. Беше добре имаше интересни неща. В началото като вечеряха и Ронито само викаше" не го питай това, не го питай онова" мн се забавлявах biggrin.gif . Но вниманието привлече Мат, който играе брат на Лоугън и не му запомних името в сериала. Беше различен отколкото в Гилмор Гърлс (където е един е от главните). Надявам се да го има и в другата серия. Ама Лугън как го удари направо хич не си мислех че ще направи тва. 18.gif А за изнасилванията ще видим кво ще излезе.
Alanna
Арена 5 епизод
shadowwarrior
А който няма регистрация в арена какво прави?? От мининова не стана днеска пробвах
stanislava
Bushtorrent.com wink.gif Днеска си изтеглих серийката от там за около полувин час biggrin.gif

Ето линк biggrin2.gif ТУК

sladurkata_f
оф я дай директен линк че нещо не мога да се ориентирам blink.gif
girl_from_hell
няма проблемче, това ми е работата тука

ам това момче, което не му знам името(много съм зле с имена), на което му откраднаха китарата там и багажа, което сега има радио да да вече се сетих те smile.gif, че той е много сладък ау много ми харесва smile.gif
Alanna
girl_from_hell, Пиз е сладура. 4.gif Мисля че участва и в Life as we know it ..а може и да ми трябват очила 18.gif 18.gif 18.gif
girl_from_hell
дам същия е мерси вече го гледам сериалаsmile.gif

и новия епизод 6-ти http://www.arenabg.com/details.php?id=59251

сега търси се преводач, аз в момента се мъча ама до сега не съм правила суб и нз дали ще се справя ако някой изявява желание аз давам английски субове, защото нашия преводач има много работа и няма да може да ни преведе епизодите, ако някой иска нека пише
Hotty
АЗ мога да се опитам smile.gif
girl_from_hell
има ме си вече тема за тази цел http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=13630
там коментирайте този въпрос тука само за епизодчетата

а първото кометарче за епизода иксам да направя беше ми доста интересен а накрая ме побиха тръпки уу много страшно беше
милата вероника добре че лолган като на филм бепе близо до нея да я спаси
ам друго което ми хареса че имаше достъчно сцени с моя любимец да му се нарадвам ох много е сладък този Пиз или там както е smile.gif
sofi7o
Да напълно и аз смятам че Пиз е страшен blush.gif се си мисля обаче че ще има нещо с Вероника и особено се замислих по този въпрост след като гледах 7 епизод
demonnndays
(sofi7o @ Nov 16 2006, 22:28) *

Да напълно и аз смятам че Пиз е страшен blush.gif се си мисля обаче че ще има нещо с Вероника и особено се замислих по този въпрост след като гледах 7 епизод

Да се надяваме,че няма да има нищо общо с нея wink.gif ,много са сладки Вероника и Лоугън и не искам да се разделят.Пиз може би ще се влюби в нея(или пък вече е?),но според мен тя няма да тръгне е него,не е от типа 'лошо момче'. smile.gif
Наистина края на 7 епизод беше доста интересен,добре,че я спаси Лоугън,много ми хареса как завърши
"Вярваш на тези, които обичаш.
Но хората, които наистина го заслужават...
са тези, които идват при теб, дори
когато не ги обичаш достатъчно.
"
girl_from_hell
значи и аз много се замислех за Пиз и Вероника ама точно след този край, който каза demonnndays ми стана още по сладки Логан и Вероника и не искам да се разделят
sofi7o
Заради тези последните думи съм си запазила субтитрите 18.gif много ме харесаха smile.gif и пак ни доказаха колко много Логан обича Вероника wub.gif wub.gif и не давам да се разделят прекалено са сладки заедно biggrin.gif wink.gif wub.gif
Alanna
Финалните думи на епизода наистина са жестоки.. и мн вярни. wink.gif
Пиз е голям сладур ама не искам да разделя Лоугън и Вероника, въпреки че трябва да има и малко екшън и ще е интересно да я поставят нея в позицията на изневеряващ. 15.gif След като буквално три сол на главата на баща си. happy.gif
Alanna
леле вижте това .. другата сряда ще падат глави
Промото тук!!
girl_from_hell
сега ще го видя, а епизода свърши много тъжно sad.gif

ау промото е много интересно, а и епизода ще е супер интересн пф ай де да идва че ми стана мнго интересно и това the biggest epizod още повече ни показва колко ще е хубав епизода ай де чакаме го smile.gif
Loshka
Олеле, олеле, олеле... Какво е това промо, бе?! sad.gif Кой ще умре според васconfused.gif Дано не е Мак или оная русата мацка. sad.gif
sofi7o
Много интересен ще е епизода ама последният за тази година mad.gif ще трябва да чакаме доста за следващия епизод
adoration
Някой знае ли къде мога да си намеря субтитри за 8-ми епизод.. и има ли ваобще такива? Някой почнал ли е да ги превежда...? unsure.gif
girl_from_hell
adoration
има си тема за субтитри точно под тази така че друг път гледай къде постваш
а субтитрите са почнати всеки момент ги очаква ме, когато излязат аз съобщавам или някой преди мен
adoration
Съжалявам много... sad.gif Ще знам за другия път... unsure.gif
Alanna
Какъв епизод!!! Много ми е мъчно, че така трябваше да ги разделят, hmm.gif но Лоугън е прав .. време е Вероника да го оцени малко повече и да не се опитва да го промени. Сцената под душа... много гадно. unsure.gif
Изнасилванията ..ех този случай ни тормозеше доста дълго време.. не очахвах да има така развръзка особено след като Вероника го оневини онзи боклук. Обаче това накрая как Лоугън влезе в килията.. много му се радвам .. а онзи ще си плюе зъбите до час! 18.gif starwars.gif chair.gif
Жалко за декана .. беше много симпатичен образ и така се разбираха с Илай.. не мисля че се е самоубил.. някой му е помогнал. rip.gif
И все пак, между нашите любимци НЕ всичко е свършено.. само като ги видя как се гледаха на купона... те са един за друг!!! emoticon1 (55).gif Сладуриии!! bigarmhug.gif
girl_from_hell
9-ти епизод

http://www.arenabg.com/torrents/tv-episode...HDTV_XviD_-_LOL
sofi7o
Страхотен епизод просто до края стоях в напрежение,а как Лоугън скъса с Веронка ми идваше да збия монитора 19.gif поне накрая се видя че наистиа я обича blush.gif дано го ступа жестоко оня и най-гадното е че трябва да чакаме сега чак до Януари за другите епизоди sad.gif sad.gif sad.gif
kaari_love
Интересно се очертава wink.gif Май сега ще се разследва убийството на декана sad.gif smile.gif
girl_from_hell
доста интересно беше епизодчето много ми стана мъчно като плачкаше под душа Вероника(защото и аз така си плачкам) и да натъжих се
kaari_love
Много интересно ми стана, защото много рядко е реагирала по такъв начин.Даже щом Дънкан замина някак си скри болката си и поне видимо не я болеше толкова smile.gif Но когато се разплака под душа много се зарадвах, защото с тази си реакция покоза, че обича Лоугън rolleyes.gif За разлика от много други, които доказваха съвсем обратното sad.gif
girl_from_hell
обича си го това е ясно ама не си показва чуствата ама сега пък ще ги оачаква ме да се съберат така е по интересно
demonnndays
(sofi7o @ Nov 29 2006, 13:56) *

Страхотен епизод просто до края стоях в напрежение,а как Лоугън скъса с Веронка ми идваше да збия монитора 19.gif поне накрая се видя че наистиа я обича blush.gif дано го ступа жестоко оня и най-гадното е че трябва да чакаме сега чак до Януари за другите епизоди sad.gif sad.gif sad.gif

Да го набие,но да не го убие,защото тогава ще стане лошо 9.gif
Според мен ще се съберат отново Вероника И лоугън,просто няма как,личи си,че се обичат,и то много.
stanislava
А някой гледал ли е промо за 10-ти епизод,защото това в youtube.com само повтаря сцени от 9-ти и казва,че сериала се завръща през януари blink.gif
OTH_fenka
Да сериите започват отново в края на Януари повече инфо тук. Колкото до промото и аз нищо не можах да намеря. dry.gif
demonnndays
Наистина няма промо за 10ти епизод,но доколкото разбрах Вероника ще издирва някаква маймунка... unsure.gif
И в един форум прочетох,че Роб Томас е казал в някво интервю,че жената на декана и професора са живи и не е искал да се получава такова объркване.
sofi7o
някой ще пусне ли промото за 10епизод защото аз го търсих ама нещто не го намерих blink.gif
SHULEV2
QUOTE(girl_from_hell @ Nov 29 2006, 11:16) *

Супер як епизод ама чак на 23 януари 10 епизод
Нема да издаржим на напрежението просто тва ми стана лубимиа сериал са тиа 3 дни пак го изгледах от 1 сезон до 3 с -9 еп и след около 5-6 дена пак че го почнеме наново щото откачам...... помагаите луд сам надявам се веднага щом излезе да го качите .......

sofi7o
Добре дошъл в отбора аз изгледах 2 сезона за 2 седмици 18.gif
SHULEV2
МНоо ме кефи са гледам 3 сезон наново по принцип 2 сезон ми стана яко интересен и го изгледаь за 2 дена ама не сам спал от петак в 3 часа до неделя сутринта го бех изгледал почивах само за да ям и да тренирам ... Мерси за приветствието....
kateri4ok
QUOTE(SHULEV2 @ Dec 12 2006, 18:22) *

МНоо ме кефи са гледам 3 сезон наново по принцип 2 сезон ми стана яко интересен и го изгледаь за 2 дена ама не сам спал от петак в 3 часа до неделя сутринта го бех изгледал почивах само за да ям и да тренирам ... Мерси за приветствието....

Ами аз изгледах 1-ви 2-ри и деветте серии от 3-ти сезон за 4 дни smile.gif. Сега ми се реве, че няма още
SHULEV2
QUOTE(kateri4ok @ Dec 14 2006, 18:40) *

QUOTE(SHULEV2 @ Dec 12 2006, 18:22) *

Ами аз изгледах 1-ви 2-ри и деветте серии от 3-ти сезон за 4 дни smile.gif. Сега ми се реве, че няма още

Браво мноо е як...на 1/23/2007 е 10 епизод Show Me the Monkey а следващия 1/30/2007 Poughkeepsie, Tramps & Thieves....... Дано се качи барзо субс не ми трееат
evenlope
за 4 дни изгледах 2 сезона и половина там до 9 серия от 3 сезон
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.