Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Дискусии за 3 сезон
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили > Veronica Mars
Страници: 1, 2, 3, 4, 5
girl_from_hell
е много жалко на мен лично сериалчето сега ми харесва повече от предните сезони и ммисля че става по хубаво ама явно няма да получим друг
DesiTo
DjuDju
хммм.. и аз мисля,че 3 сезон беше доста интересен и със сигурност щеше да се получи и добър 4 сезон bigwink[1].gif ,но много жалко че няма да стане...те губят от това като спират яките сериалчета.......

п.п. явно за тях не е важно Save One Show...където Вероника беше на 2 място,а ГГ на 1, а сега ги спират и двете mad.gif
DesiTo
Цитат(DjuDju @ May 20 2007, 01:00) *
п.п. явно за тях не е важно Save One Show...където Вероника беше на 2 място,а ГГ на 1, а сега ги спират и двете mad.gif

Да, но рейтинга за 3-ти сезон е много нисък.

3х17 - "Debasement Tapes" was watched by 1,88 million viewers.

Average for the first 9 episodes: 2.99 million viewers

Average for episodes 3.10 - 3.11: 2.48 million viewers

Average for episodes 3.11 - 3.17: 2.37 million viewers
Nathan_Lee
Уааааааааааа blink.gif blink.gif blink.gif Какво!? Спират ли Вероника!!!! Ееееееееееееееееееее unsure.gif unsure.gif
Estell
И на мен ми е много мъчно за Вероника... Щеше да е интересно да я видим със значка на ФБР... Остана само да се надяваме, че ще зарадват феновете на LoVe... Те си се обичат и колкото и да се самозаблуждават, това няма да се промени. И Пиз е сладък, но нещо не ми подхождат с Вероника...
seduction_55
Ужасен беше финала.Баш накрая трябваше да го развалят и отгоре на всичко свърши без да се отговорят много въпроси.Поне е ясно че Лоуган винаги ще обича Вероника.Той беше единственото хубаво нещо в двата дълги и скучни епизода.
girl_from_hell
19-ти епизод аренабг
20-ти епизод аренабг
нз какви са епизодите дали са хубави ама още мие кофти, че ей така съвршва sad.gif беше хубав сериал, много хубав
seduction_55
Наистина много хубав сериал,но така да го развалят точно на края.Много ме разочарова.Вместо да направят зашеметяващ финал.Доста отворено свърши,може би са мислили че ще има 4 сезон.
DesiTo
Veronica Mars Goodbye Promo (The CW)
DjuDju
НЕ! Не можа да бъде!!Не знам за вас, но аз съм тотално потресена от "финала" 19.gif ....сериите завършиха така сякаш това са епизоди от средата на сезона 17.gif Ако наистина няма да има повече ВМ, телевизията сериозно се прецака с този край на един супер як сериал!!!
girl_from_hell
Цитат(DesiTo @ May 23 2007, 23:25) *

o да thank you че спряхте хубавия сериал .. аз още не съм гледлаа епзиодите и направо не ми се гледат като си помисля че са полседните sad.gif
sulu
Не ми хареса края,не само че остана някакси недовършено,но и тепърва започнаха някаква мистерия с някакъв елитен клуб ли е и аз незнам какво е.Можеше поне да дадат Вероника как отива в ЦРУ и прави кариера.Как е щастлива с Лоуган или нещо банално от този род,но поне да има свестен край!
demonnndays
И на мен не ми хареса края...даже не разбрах,че е и край...Не знам защо така са го измислили,но да се надяваме,че ще има още няколко епизода.Иначе имаше няколко забавни момента в епизодите,точно в стил ВМ,много гадно стана с ЛоВе,нищо не се разбра,защото не ми се вярва да приключи всичко между тях просто така...Уффф дано има 4-ти сезон emoticon1 (118).gif
girl_from_hell
най-накрая се реших да гледам последните епизоди и както всички казха наистина разочароващи, не те не са лоши ако има още един сезон, защото останаха толкова много върпоси и то ама не по незавършено неможе да е...
специалитет на кафеджията
Хора, недейте, много е смешно.Игаси драмата!!! sp_ike.gif
Аз харесах края и донякъде се радвам, че свършва.Все пак не може да продължава вечно.Те хората се се усетили, че много се разводни сериала и няма смисъл да го съсипят с четвърти, пети, шести сезон, още дребни престъпление, някое друго убийство и LoVe.
Уцелиха момента, Вероника Марс ми е най най най любимят сериал и ще го запомня само с добро, може някой ден да се хвана отново да ги изгледам сезоните.Обичам го прекалено много и съм доволна, че свърши така.По дяволите, обичам отвореният край!
Това е, не драматизирайте толкова, живота продължава... happy.gif
elena
амиииии те не бяха ли 21 епизода?confused.gif?а сега са излезнали до 20 или нещо аз съм в грешка...плс кажете защото аз още живея с мисълта 4е им още един епизод!!!!!!!
seduction_55
Епизодите са 20,няма да има повече.
pretty_girl
На мен финалът ми хареса,и двата епизода ми бяха много интересни,нямаше кой знае кви обрати и драми,всъщност всичко си свърши както се очакваше.Жалко е,че свършви,но какво да се прави, всяко хубаво нещо си има край...
elena
амииии нз аз не мога да съм обективна за финала...просто наистина ми се искаше да има още едно сезонче...1!!!!! жалко че го спират!!!! sad.gif а поне ще ги има ли в крайна сметка 5те независими епизода?!
kingsize-4eto
На мен ми харесаха епизодчетата,но много се надявах след като свършва серияла поне Логан и Вероника да са заедно,но...щом са решила Пиз и Ви-ОК wink.gif Офф...мн ще ми липства т'ва сериялче ;(;(;(
girl_from_hell
на всички ни ще липсва sad.gif
DjuDju
cry.gif cry.gif mad.gif
Estell
Аз току що приключих един маратон на 1 и 2 сезон и ми е страшно мъчно. Не съм и предполагала, че ще ми е толкова гадно. Поне някакъв по-свестен край да му бяха направили... Сега се сещам за ОС, който поне свърши добре...
Loshka
Развалиха сериалчето... Аз спрях да го гледам още преди края. Сега съм си изтеглила епизодите след 13-тия ( на който спрях ), ама въобще не ме грабва както по-рано. Аз първи
Loshka
Развалиха сериалчето... Аз спрях да го гледам още преди края. Сега съм си изтеглила епизодите след 13-тия ( на който спрях ), ама въобще не ме грабва както по-рано. Аз първия и втория сезон ги изгледах на един дъх, а тоя... Чак ми се доспиваше на моменти. И к'во - с Пиз остава в крайна сметка? mad.gif
Ani4ka81
Като цяло и аз останах малко разочарована, но общо взето ми хареса на края когато Логан го ступа онзи и Вероника така го погледна, абе беше сладко, верно не завърши с типичния хепи енд за любовта, но все пак си личеше че винаги ще си го има онова със специалния човек, защото никой не си отива завинаги от няого щом е оставил нещо от себе си....
vm_93
здр на всички.Аз съм изгледала всички сезони на вероника марс,но пак искам да гледам последната серия на 2 сезон,а не мога да си я кача,pls някой да даде линкче.10х предварително
galeto_
ЗДР на жсицхки.Гледах 3 сезон на жероника Марс, но стигнах до 20 епизод има ли осхте, засхтото другите сезони са с 22 епизода. sad.gif :роллеъес: smile.gif И ако тожа е бил последния епизод каря несхто не ми хареса :ангръ:
*AdDiCTeD*
Цитат(galeto_ @ Oct 22 2007, 15:42) *
ЗДР на жсицхки.Гледах 3 сезон на жероника Марс, но стигнах до 20 епизод има ли осхте, засхтото другите сезони са с 22 епизода. sad.gif :роллеъес: smile.gif И ако тожа е бил последния епизод каря несхто не ми хареса mad.gif

Да, това е последния епизод от сезона и сериала изобщо.. wacko.gif И, спокойно, на никого не му хареса = (((
toho
Много гадно свърши. Много гадно се почуствах. Този сериал много ми харсеваше. За съжаление беше не дооценен и се стигна до спирането му. Според мен трябваше да го довършат до края(22 епизод) сигурен съм Роб Томас беше приготвил нещо голямо за финал на 3-ти сезон.

Много ми харесаха финалните думи:

Искаме да благодарим на всички, който подкрепяха шоуто през тези 3 години! Благодаря на всички, че ни гледахте! Много благодарности
на Роб Томас за това невероятно приключение! Copy of wub.gif Истинските любовни истории никога не приключват. Copy of wub.gif

Сбогом, Вероника! cry.gif
angel_girl
Наистина свърши мнооого гадно. Трябваше да си го довършат сезона. sad.gif 1crying[1].gif
galeto_
( Извиняваите за грешките ми по-горе rolleyes.gif ) И аз споделям вашето мнение, но поне да беше довършил до 22 епизод mad.gif А знаете ли какво става с бащата на Вероника? Мерси за изказаното мнение. smile.gif
DesiTo
Изтрити сцени от сезон 3 DVD:

Veronica Mars S3 Deleted Scenes (Part 1)
Veronica Mars S3 Deleted Scenes (Part 2)
Veronica Mars S3 Deleted Scenes (Part 3)
Veronica Mars S3 Deleted Scenes (Part 4)

Източник: http://veronica.boxbg.net/
tedi27
мн са яки сцените
Marissa Cooper
Аз сега го изгледах, обаче много тъпо свърши..

Исках да са си пак заедно.
"Истинските любовни истории никога не свършват..". Това означава сигурно, че пак ще се съберат, обаче всъщност няма как, защото прецакаха края.

Какво стана с баща и?Не го избраха или го арестуваха?

Паркър ми харесваше, но преди да тръгне с Логън. Пис (Крис) го харесвам, но беше доста скучен като персонаж.

Изобщо третия сезон в Хърст не ме грабна. Нямаше ги училищните истории. Другите два сезона повече ми харесваха. Поне имаха някакъв край.

Няма да има четвърти сезон, а как ми се гледа още.... sad.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.