girl_from_hell
May 17 2007, 07:32
е много жалко на мен лично сериалчето сега ми харесва повече от предните сезони и ммисля че става по хубаво ама явно няма да получим друг
DesiTo
May 19 2007, 23:06
DjuDju
May 20 2007, 01:00
хммм.. и аз мисля,че 3 сезон беше доста интересен и със сигурност щеше да се получи и добър 4 сезон
![bigwink[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/bigwink[1].gif)
,но много жалко че няма да стане...те губят от това като спират яките сериалчета.......
п.п. явно за тях не е важно Save One Show...където Вероника беше на 2 място,а ГГ на 1, а сега ги спират и двете
DesiTo
May 20 2007, 11:19
Цитат(DjuDju @ May 20 2007, 01:00)

п.п. явно за тях не е важно Save One Show...където Вероника беше на 2 място,а ГГ на 1, а сега ги спират и двете

Да, но рейтинга за 3-ти сезон е много нисък.
3х17 - "Debasement Tapes" was watched by 1,88 million viewers.
Average for the first 9 episodes: 2.99 million viewers
Average for episodes 3.10 - 3.11: 2.48 million viewers
Average for episodes 3.11 - 3.17: 2.37 million viewers
Nathan_Lee
May 21 2007, 11:00
Estell
May 21 2007, 15:40
И на мен ми е много мъчно за Вероника... Щеше да е интересно да я видим със значка на ФБР... Остана само да се надяваме, че ще зарадват феновете на LoVe... Те си се обичат и колкото и да се самозаблуждават, това няма да се промени. И Пиз е сладък, но нещо не ми подхождат с Вероника...
seduction_55
May 23 2007, 11:32
Ужасен беше финала.Баш накрая трябваше да го развалят и отгоре на всичко свърши без да се отговорят много въпроси.Поне е ясно че Лоуган винаги ще обича Вероника.Той беше единственото хубаво нещо в двата дълги и скучни епизода.
girl_from_hell
May 23 2007, 17:23
19-ти епизод
аренабг20-ти епизод
аренабгнз какви са епизодите дали са хубави ама още мие кофти, че ей така съвршва

беше хубав сериал, много хубав
seduction_55
May 23 2007, 18:07
Наистина много хубав сериал,но така да го развалят точно на края.Много ме разочарова.Вместо да направят зашеметяващ финал.Доста отворено свърши,може би са мислили че ще има 4 сезон.
DesiTo
May 23 2007, 22:25
DjuDju
May 23 2007, 22:40
НЕ! Не можа да бъде!!Не знам за вас, но аз съм тотално потресена от "финала"

....сериите завършиха така сякаш това са епизоди от средата на сезона

Ако наистина няма да има повече ВМ, телевизията сериозно се прецака с този край на един супер як сериал!!!
girl_from_hell
May 24 2007, 09:57
Цитат(DesiTo @ May 23 2007, 23:25)

o да thank you че спряхте хубавия сериал .. аз още не съм гледлаа епзиодите и направо не ми се гледат като си помисля че са полседните
Не ми хареса края,не само че остана някакси недовършено,но и тепърва започнаха някаква мистерия с някакъв елитен клуб ли е и аз незнам какво е.Можеше поне да дадат Вероника как отива в ЦРУ и прави кариера.Как е щастлива с Лоуган или нещо банално от този род,но поне да има свестен край!
demonnndays
May 26 2007, 21:25
И на мен не ми хареса края...даже не разбрах,че е и край...Не знам защо така са го измислили,но да се надяваме,че ще има още няколко епизода.Иначе имаше няколко забавни момента в епизодите,точно в стил ВМ,много гадно стана с ЛоВе,нищо не се разбра,защото не ми се вярва да приключи всичко между тях просто така...Уффф дано има 4-ти сезон
girl_from_hell
May 26 2007, 21:58
най-накрая се реших да гледам последните епизоди и както всички казха наистина разочароващи, не те не са лоши ако има още един сезон, защото останаха толкова много върпоси и то ама не по незавършено неможе да е...
специалитет на кафеджията
May 27 2007, 16:56
Хора, недейте, много е смешно.Игаси драмата!!!
Аз харесах края и донякъде се радвам, че свършва.Все пак не може да продължава вечно.Те хората се се усетили, че много се разводни сериала и няма смисъл да го съсипят с четвърти, пети, шести сезон, още дребни престъпление, някое друго убийство и LoVe.
Уцелиха момента, Вероника Марс ми е най най най любимят сериал и ще го запомня само с добро, може някой ден да се хвана отново да ги изгледам сезоните.Обичам го прекалено много и съм доволна, че свърши така.По дяволите, обичам отвореният край!
Това е, не драматизирайте толкова, живота продължава...
амиииии те не бяха ли 21 епизода?

?а сега са излезнали до 20 или нещо аз съм в грешка...плс кажете защото аз още живея с мисълта 4е им още един епизод!!!!!!!
seduction_55
May 29 2007, 20:29
Епизодите са 20,няма да има повече.
pretty_girl
May 29 2007, 20:38
На мен финалът ми хареса,и двата епизода ми бяха много интересни,нямаше кой знае кви обрати и драми,всъщност всичко си свърши както се очакваше.Жалко е,че свършви,но какво да се прави, всяко хубаво нещо си има край...
амииии нз аз не мога да съм обективна за финала...просто наистина ми се искаше да има още едно сезонче...1!!!!! жалко че го спират!!!!

а поне ще ги има ли в крайна сметка 5те независими епизода?!
kingsize-4eto
Jun 2 2007, 10:49
На мен ми харесаха епизодчетата,но много се надявах след като свършва серияла поне Логан и Вероника да са заедно,но...щом са решила Пиз и Ви-ОК
Офф...мн ще ми липства т'ва сериялче ;(;(;(
girl_from_hell
Jun 2 2007, 13:02
на всички ни ще липсва
Аз току що приключих един маратон на 1 и 2 сезон и ми е страшно мъчно. Не съм и предполагала, че ще ми е толкова гадно. Поне някакъв по-свестен край да му бяха направили... Сега се сещам за ОС, който поне свърши добре...
Loshka
Jul 12 2007, 15:21
Развалиха сериалчето... Аз спрях да го гледам още преди края. Сега съм си изтеглила епизодите след 13-тия ( на който спрях ), ама въобще не ме грабва както по-рано. Аз първи
Loshka
Jul 12 2007, 15:21
Развалиха сериалчето... Аз спрях да го гледам още преди края. Сега съм си изтеглила епизодите след 13-тия ( на който спрях ), ама въобще не ме грабва както по-рано. Аз първия и втория сезон ги изгледах на един дъх, а тоя... Чак ми се доспиваше на моменти. И к'во - с Пиз остава в крайна сметка?
Ani4ka81
Jul 13 2007, 08:09
Като цяло и аз останах малко разочарована, но общо взето ми хареса на края когато Логан го ступа онзи и Вероника така го погледна, абе беше сладко, верно не завърши с типичния хепи енд за любовта, но все пак си личеше че винаги ще си го има онова със специалния човек, защото никой не си отива завинаги от няого щом е оставил нещо от себе си....
здр на всички.Аз съм изгледала всички сезони на вероника марс,но пак искам да гледам последната серия на 2 сезон,а не мога да си я кача,pls някой да даде линкче.10х предварително
galeto_
Oct 22 2007, 14:42
ЗДР на жсицхки.Гледах 3 сезон на жероника Марс, но стигнах до 20 епизод има ли осхте, засхтото другите сезони са с 22 епизода.

:роллеъес:

И ако тожа е бил последния епизод каря несхто не ми хареса :ангръ:
*AdDiCTeD*
Oct 26 2007, 00:37
Цитат(galeto_ @ Oct 22 2007, 15:42)

ЗДР на жсицхки.Гледах 3 сезон на жероника Марс, но стигнах до 20 епизод има ли осхте, засхтото другите сезони са с 22 епизода.

:роллеъес:

И ако тожа е бил последния епизод каря несхто не ми хареса

Да, това е последния епизод от сезона и сериала изобщо..

И, спокойно, на никого не му хареса = (((
Много гадно свърши. Много гадно се почуствах. Този сериал много ми харсеваше. За съжаление беше не дооценен и се стигна до спирането му. Според мен трябваше да го довършат до края(22 епизод) сигурен съм Роб Томас беше приготвил нещо голямо за финал на 3-ти сезон.
Много ми харесаха финалните думи:
Искаме да благодарим на всички, който подкрепяха шоуто през тези 3 години! Благодаря на всички, че ни гледахте! Много благодарности
на Роб Томас за това невероятно приключение!
Истинските любовни истории никога не приключват.
Сбогом, Вероника!
angel_girl
Oct 27 2007, 19:15
Наистина свърши мнооого гадно. Трябваше да си го довършат сезона.
galeto_
Oct 28 2007, 13:32
( Извиняваите за грешките ми по-горе

) И аз споделям вашето мнение, но поне да беше довършил до 22 епизод

А знаете ли какво става с бащата на Вероника? Мерси за изказаното мнение.
DesiTo
Nov 25 2007, 01:52
Marissa Cooper
Aug 29 2008, 18:02
Аз сега го изгледах, обаче много тъпо свърши..
Исках да са си пак заедно.
"Истинските любовни истории никога не свършват..". Това означава сигурно, че пак ще се съберат, обаче всъщност няма как, защото прецакаха края.
Какво стана с баща и?Не го избраха или го арестуваха?
Паркър ми харесваше, но преди да тръгне с Логън. Пис (Крис) го харесвам, но беше доста скучен като персонаж.
Изобщо третия сезон в Хърст не ме грабна. Нямаше ги училищните истории. Другите два сезона повече ми харесваха. Поне имаха някакъв край.
Няма да има четвърти сезон, а как ми се гледа още....
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.