Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Дискусии за 3 сезон
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили > Veronica Mars
Страници: 1, 2, 3, 4, 5
seduction_55
Цитат(demonnndays @ Feb 19 2007, 17:15) *
Надявам се да не е истина...Пиз изобщо не ме кефи dry.gif
И аз се надявам да не е истина.Нито героя харесвам,нито актьора който го играе. mad.gif
girl_from_hell
на мене героя ми е малко безличен, но ще видиме
а актьора супер много ми харесва и аз се радвам да ги видя заедно интересно ми е какви ще са
dorito8809
Ети го и 14 епизод Тук .Странно защо го няма в арената все още,щото аз лично от тука свалям мнооооого бавно sad.gif
Серийката е добра.Две (почти) разкрити убийства за един епизод-не е зле.Леле и накрая шерифа как неочаквано умря sad.gif баси ще ми е мъчно за него Вероника сега с кой ще се заяжда?
sofi7o
Ето и превода ми и новото промо ако все пак някой не го е гледал http://www.youtube.com/watch?v=rtbQXKUUnfE...t%2Fpromo%2Ephp

Епизод 15

Вероника хваща Тим да нахлува в Дедективска агенция Марс.Кийт арестува Ландли след като убеждава Минди О Дел,че той е убил Декана.Уолъс забелязва,че Лоугън и Паркър се забавляват заедно на обяд.

Eпизод 16
-В една от последните сцени ще се появят ученици който ще са от Средния Изток
-В този епизод ще има сцена в Нептун Гранд,където ще има колежанско парти......(насам нещо немога да го преведа) и Шерифското управляние.

Епизод 17
-Пауло Рууд се е съгласил да играе голяма роля в епизод 17.Той ще играе миналото Американско величие рок звездата Десмонт Фелолес,който е на турне по Американските колежи.Пиз е част от водещите на радио станцията.Той ще играе негов домакин,ще играе част от моята любима годишна история.Естествено тя ще е свързана с Вероника Марс.Куфарчето на Десмонт съдържа много важни неща, които ще изчезнат.Пиз ще помоли Вероника за помощ.
-В епизод 17 ще се появят Китайски студенти.

Епизод 19
-Мистерията е фокусирана върху Уиво.
-Епизода ще се казва”Weevils Woobles”

Генерални спойлери
-ЛоВе като влюбени ще се подкрепят,а като приятели ще са под пара(това не ми беше много ясно меже да не е така).Лоугън е научил урока си от пълния си провал с Мадисън,той ще попита Вероника за позволение преди да започне да сваля една от най-добрите и приятелки.
-Ние ще видим много повече от Мак и нейния любовен живот.
-Дик очевидно не е преживял смърта на Касиди,Бийвър и ще има откровения с Мак.
-Феновете на Пиз ще са щастливи,защото пред късната зима/раната пролет Пизоника ще са официално заедно.
-Кристен Бел:”Вие няма да видите до краят смърта.Аз не искам да кажа убийство или смърт,но аз ще кажа това:Повечето хора ще пролеят голямо количество сълзи преди този сезон да е свършил”
-Ед Беглей ще покаже с течение на времето мистерията Кой уби Декан О Дел.

п.с.някой неща не съм превела защото не им схващам смисъла и ми простете ако има грешки
pretty_girl
Цитат(demonnndays @ Feb 19 2007, 17:15) *
[- Piz fans, be happy, because in the late winter/early spring Pizonica is officially on.
-Феновете на Пиз ще бъдат щастливи,защото в късната зима/ранна пролет Пизоника ще бъдат официално заедно.

Нима има фенове на Пизоника? blink.gif Страшно ме е яд че разделиха Логън и Вероника,толкова бяха сладки...Пък и тази Паркър хич не ми е симпатична!!!Все се надявам ЛоВе да се съберат пак!!
girl_from_hell
аз съм фенка на Пизоника да има smile.gif
Estell
На мен пък Паркър ми харесва. Симпатично е момичето. Е разбира се това не означава, че предпочитам Лоугън да бъде с нея.. ЛоВе са си много сладки заедно, обаче той доста се издъни напоследък... Вероника има право да му се сърди.
sofi7o
Обаче съм обедена че Вероника има чувства още към Лоугън защото забелязахте ли как ги гледаше с Паркър в последния епизод
demonnndays
Наистина й стана гадно като го видя,но пак ми се струва доста студена,но това е така,може би,защото не умее да показва чувствата си...
От последния епизод съвсем се обърках кой е убил декана...Някой да схвана нещо? wacko.gif
dorito8809
Ами и аз се пообърках напоследък.Даже си мислих че е Минди, но сега като се замислям не е нито тя, нито Ханк Ландри. Някой се опитва да ги натопи и може да е някой които е знаел че имат връзка,ама кой..........................? unsure.gif Ще почакаме ще видим smile.gif Пък ако някои има предложение на мен лично ще ми е интересно да го чуя.
girl_from_hell
15-то епизодче аренабг smile.gif
seduction_55
Много хубав епизод както винаги.Направо съм изумена колко бързо Лоугън забрави Вероника и вече се зариби по Паркър.И сега това ли беше голямата мистерия,Том ли е наистина убиецът на декана или пак има нещо гнило.Някак си много бързо станаха нещата.
pretty_girl
Много готин епизод много ми хареса само дето краят на LoVe вече е 100 % факт..
demonnndays
Цитат(seduction_55 @ Feb 28 2007, 23:03) *
Много хубав епизод както винаги.Направо съм изумена колко бързо Лоугън забрави Вероника и вече се зариби по Паркър.И сега това ли беше голямата мистерия,Том ли е наистина убиецът на декана или пак има нещо гнило.Някак си много бързо станаха нещата.

В ква депресия беше,не искаше да прави нищо,а сега не се и сеща за Вероника...хммм dry.gif
~Bruk~
Леле серията беше страхотна според мен rolleyes.gif rolleyes.gif Нещо в началото на този сезон малко забавиха действието и мистериите бяха малко скучновати, но имам чусвтото,че тази серия беше направо обратът..Може би щеше да е по-интересно ако всичките разкрития от този епизод бяаха наравенни постепенно в предишните епизоди,защото наистина дойде малко наблъскано и набързо, та чак ни заляха от информация, но въпреки това беше готино много. biggrin2.gif Мисля си, че това беше краят на тази мистерия и сега ще има нещо ново..За Паркър и Лоугън не ми харесват като двойка,но май Вероника е по-работоспособна без Лоугън 18.gif Не че искам Вероника и Лоугън разделени, но им липсваше нещо в последно време...Може пък да вкарат някой нов за Вероника и да стане по-интересно happy.gif За жалост доста дълго време няма да гледаме нова серия sad.gif
А междудругото не съм много съгласна с това,че Лоугън никакъв не се сеща за Вероника..Беше мило от негова страна да я пита дали има нещо против да излезе с Паркър..Аз мисля,че Лоугън винаги ще си обича Вероника по негов начин..Както когато беше и с Хана не беше спрял да обича Вероника rolleyes.gif
Menna
Съжалявам за офтопика, но е наложителен в случая!

Не влизам често тук и очевидно е имало и причина! dry.gif
Мога ли да помоля да престанете да слагате непрекъснато спойлери в темата? Не на всеки му е приятно да разбере какво ще стане по-напред в сериала(освен излъчените до момента епизоди, естествено). А за желаещите няма проблем - нека си пишат в отредената за това тема - За спойлери.
Тук е пълна анархия ,човек да реши да разгледа 2-3 поста и веднага се набива на спойлери!
girl_from_hell
много си права, но за жалост темата за спойлерите никой не я използва, но ти ми напомни и мисля от тук нататък да има малко ред, но сега просто не бях погледнала даже какво става
pretty_girl
Цитат(~Bruk~ @ Mar 4 2007, 17:29) *
happy.gif За жалост доста дълго време няма да гледаме нова серия sad.gif

Защо? shocking.gif Кога излиза следващият епизод?
~Bruk~
Season 3, Episode 16: Un-American Graffiti
Original Air Date: April 2007
Информацията е от imdb, мисля че е вярна rolleyes.gif
masterspi
Де да беше април месец rolleyes.gif ами то чак 1 май
Инфо :
www.marsinvestigations.net
www.tv.com/veronica-mars/
и промото
sofi7o
Промо 2: http://www.youtube.com/watch?v=xfcwPIAY7tw
pretty_girl
Чак на първи май!!! Ще има да си чакаме... dry.gif
girl_from_hell
хахахахахах аз си мислех че отх са прекалили с почивката ама тези се оляха ...
vm_93
Mnogo se nerva 4e veronica i logan se razdeliha mnogo bqha hubavi zaedno.dali 6te se saberat??!?da se molim na bogovete worthy.gif biggrin2.gif

Писането на кирилица е задължително !

Прочети правилата на форума преди да постваш http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=2
CheerFuL-F
слагат паузи на най-готините сериалчета и то не за 1-2 седмици ми по цял месец sad.gif
Estell
Цитат(cheerfuL-f @ Mar 21 2007, 20:15) *
слагат паузи на най-готините сериалчета и то не за 1-2 седмици ми по цял месец sad.gif

даа паузите са и повече от месец дори sad.gif ОТН ще е на 2 Май! Пък Вероника така ми се гледа.. Много го обичам филмчето. Вероника става все по-добра и по-добра.
CheerFuL-F
кога излизае 16 епизод немога да намеря никъде инфо ако някой знае плз да каже че искам да гледам сл. епизод smile.gif unsure.gif
girl_from_hell
cheerfuL-f
ако не цялата тема, която всъщност не е толкова голяма, но можеше поне да погледнеш малко по нагоре и да видиш повече безмислени мнения неискам да има !

1 май излиза новия епизод
seduction_55
Смея да кажа че дългоочаквания 16 епизод най-накрая излезе. happy.gif 15.gif
16 епизод 4.gif
girl_from_hell
ето и друго линкче smile.gif http://arenabg.com//details.php?id=73478
Adorkable
Епизода мн ми хареса,цялата история с пейнтбола беше супер worthy.gif.Имаше много забавни моменти,например мацките на Дик,ква физиономия направи,когато си тръгнаха 18.gif или историята с личните карти biggrin2.gif .Другооо...Лоугън май е хлътнал по Паркър,много мило беше това с тортата ^^.И накрая... Пиз и Вероника inlove.gif .Невероятни са,просто си превъртях момента мн пти ^^.Тва от мене,кратко но ясно.
ПС :Лоугън го изтърпях за първи път,can't believe it huh.gif
girl_from_hell
не съм вярвала че толквоа бързо ще стане това ох много се радвам smile.gif))))))) бзаедно пиз и вероника ох много са сладки първо лукас и пейтан сега и вероника и пиз аз съм най-щастливото и това ми стана еидн от любимите епизоди, края го гледах сто пъти ай де не сто ама 10 smile.gif
kingsize-4eto
Много гадна серияяяяяяяяяяяяяяя 1crying[1].gif 1crying[1].gif 1crying[1].gif И то най-вече заради Вероника и Логан wacko.gif Преди бяха толкова сладки заедно,нямаше втори като тях,бяха неповторими....Докато не започна 3-ти сезон с 2 нови персонажи-Паркър и Пиз,наистина сладки и готини от една страна,но от друга и двамата не ми харесваха sad.gif Сега Логан най-вероятно ще бъде с Паркър,а Рони с Пиз 1crying[1].gif Може би ако Пиз и Вероника не се бяха целунали и най-вече Логан не ги беше видял,съвсем скоро отново щяхме да имаме възможност да ги видим заедно(или може би не,а аз си мечая) blush.gif Но сега си нямам никакви идея...Незнам от колко много време не се бях натъжавала така както в последните минути на този епизод,а тоест целувка на Пиз и Рони и това,че Логан ги видя 1crying[1].gif
seduction_55
Малко Deja vu ми се виждат на мен нещата.Вероника имаше почти същата физиономия когато Дънкън ги видя с Лоугън,сега Лоугън я видя с Пиз...хич не ме трогнаха-нито Вероника/Пиз а пък Паркър/Лоугън още по малко.А забелязахте ли колко е нисичка Вероника като застана до Паркър.Иначе според мен на Лоугън му стана кофти като ги видя,дори сега да е с Паркър,не мисля че е превъзмогнал Вероника.(същото беше когато беше с Хана).

Промо снимки от 17 епизод: (3x17 - "Debasement Tapes")

Промо снимки от 20 епизод: (3x20 - "The Bitch Is Back")

Промо за следващия 17 епизод (Лоугън определено ревнува 15.gif )
3x17 promo - youtube
girl_from_hell
ау какви хубави снимки на пизчо и вероника ох чудесни са мерси много smile.gif
колкото и да ми се струва, че изпозлват пиз само за да разнообразят историята на лоуган и вероника за жалост sad.gif
Adorkable
Цитат(girl_from_hell @ May 3 2007, 22:08) *
ау какви хубави снимки на пизчо и вероника ох чудесни са мерси много smile.gif
колкото и да ми се струва, че изпозлват пиз само за да разнообразят историята на лоуган и вероника за жалост sad.gif

Съгласна и за снимките и за ПизЧетох че до 20 епизод П & В и Л & П скъсали sad.gif .Кофти,и двете двойки са хубави.
seduction_55
Ревю за 18 епизод:

Цитат
Episode #3-18: "I Know What You'll Do Next Summer"
Air Date: May 15, 2007

Official CW Description:
VERONICA IS OFFICIALLY A PRIVATE INVESTIGATOR - Veronica passes her exam to be an official Private Investigator, while Piz lands an interview with Apollo Bukenya an African student at Hearst who wrote a book about his years as an orphan child-soldier in Uganda's rebel army. Veronica is hired by an African man, Kizza , to help prove that he is Apollo's father, but her investigation leads to information that might expose Apollo's story as a fake. Meanwhile, as the election for Sheriff nears, Keith is faced with a crime spree in Neptune. Parker comes to Veronica for advice about Logan after learning he planned to spend the summer surfing with Dick .

*Вероника официално вече е частен дедектив след като си взема изпита.Пиз интервюира някакъв африкански студент Аполо,който е написал книга за годините му като сирак и войник в някаква армия.Вероника е наета от някакъв африкански мъж,да му помогне да докаже че е баща на Аполо,но разследването й води до разкриване на информация,която може да разкрие че историята на Аполо не е истинска.През това време,докато приближават изборите за шериф,Кийт се сблъсква с разпростиране на престъпления в Нептун.Паркър отива при Вероника за съвет относно Лоугън,след като научава,че планира да прекара лятото си сърфирайки с Дик. (няколко думи не съм сигурна какво точно означават,затова се извинявам предварително ако има некоректности в превода)

Нова промо снимка:

Малко информация:
*Последния епизод за сезона(и най вероятно за сериала) ще бъде 2 часа,тоест епизодите 19 и 20 ще бъдат сляти.Финалния епизод ще се излъчи на 22 май(при нас 23).
*Дори да не свърши Вероника Марс,актьорите,които играят Паркър и Пиз,са подписали за участия в пилотни серии на други сериали,които могат да доведат до пълни сезони.ако са успешни,това със сигурност значи че ще напуснат Вероника Марс.

Оставащите епизоди:

3х17 - Debasement Tapes (дата на излъчване:5/8/2007)
3х18 - I Know What You'll Do Next Summer (дата на излъчване:5/15/2007)
3х19/3х20 - Weevils Wobble But They Don't Go Down и The Bitch is Back (дата на излъчване:5/22/2007)

ПП:Някой ако знае някаква информация относно това дали ще има 4 сезон,нека да я сподели,че много ми се иска да разбера,пък и много искам да има.
Adorkable
Доколкото разбрах ще кажат на 17 май дали ще има 4 сезон.Може да е грешна информацията,но само това намерих в нета(+темите във фенфорума,но не ми се занимава да превеждам).
DesiTo
Цитат
Малко Deja vu ми се виждат на мен нещата.

Абсолютно! wacko.gif
Бях сигурна, че нещо сте стане между Вероника и Пиз и разбира се Лоугън ще ги види. Вече стана банално, Вероника с Пиз, Лоугън с Паркър (която е подобие на Хана) и в същото време и двамата да се ревнуват. То не е много видимо, но все пак по физиономиите и на двамата се вижда, поне според мен.
Jealous Veronica! biggrin2.gif 15.gif

Аз също не се впечатлих особено много (да не каза изобщо) от Вероника/Пиз или Паркър/Лоугън. И двата варианта ми бяха супер неестествени, а втората - с лигави сцени. Особено тази с тортата беше прекалено натруфена за мен. И особено факта, че беше дело на Лоугън доста ме учуди.
Мисля, че между Вероника и Пиз нищо няма да се получи. Все пак през цялата серия ни показваха колко гадно й става на Вероника когато си помисли за Лоугън/Паркър като двойка - изражението й когато получи парче от тората с лицето на Лоугън, гледайки Мак, а и все пак беше сама на партито, от което също и беше кофти. Според мен тя изобщо не е забравила Лоугън, както и той нея. Доказателстово беше последната сцена.

Is this Veronica Mars or a soap opera?

Като тази сцена много ми приличаше на сцената от 20-ти епизод, втори сезон - "Look Who's Stalking". В смисъл - мястото и случката. huh.gif

Честно казано вече малко ми омръзна това "разменяне" на двойки. Вероника и Лоугън за един-два епизода са заедно и след това се карат и веднага се появяват други. wacko.gif За мен беше по-интересно в първи сезон, когато имаше повече мистерии, а не любовни драми, колкото и да харесвам Вероника/Лоугън като двойка. biggrin.gif
Таня, благодаря за информацията за следващите епизоди. Хареса ми промото за 17-ми и по-точно ревността на Лоугън. 15.gif
seduction_55
Цитат(DesiTo @ May 4 2007, 23:06) *
Is this Veronica Mars or a soap opera?

Ето физиономията на Вероника от първия път.Абсолютно същата е.Ето и Дънкън...само дето неговата физиономия е по-драматична от тази на Лоугън. 18.gif

belatriks
А някой ще ли да даде едни субтитри за 16 епизод smile.gif))
girl_from_hell
има тема за субтитри, там може да се задават такива въпроси, ако видя още еидн такъв ще бъде изтрит

ето я и темата, която се вижда много ясно но както и да е http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=13630&st=20
demonnndays
17 епизод:
@Zamunda
@Arenabg
DesiTo

Епизод 19 - "Weevil's Wobble But They Don't Go Down"
Дата на излъчвне: 5/22/2007- First of two episodes on the same night!

Veronica's sex tape makes it to the internet - Weevil is arrested for selling fake debit cards to Hearst students, but claims he is being framed because of his criminal background, and asks Veronica to clear his name. On Piz's radio show, Keith debates Vinnie (guest star Ken Marino, "Reno 911") about the upcoming election, while a tipsy Dick apologizes to Mac for the way he has treated her in the past. Veronica and Piz make up after their argument about spending their summer apart, and a mysterious sex tape of the two finds its way to the internet.

Епизод 20 - "The B*tch Is Back"
Дата на излъчвне: 5/22/2007- Second of two episodes on the same night!

Veronica discovers the origin of her sex tape - Furious that Logan attacked Piz, Veronica tells Logan she wants nothing to do with him. Parker confronts Logan about still having feelings for Veronica, while Piz assures Veronica that he had nothing to do with the sex video. Veronica, with Weevil's help, investigates how the tape originated and discovers a person from her past is linked to The Castle and pays them a visit. With the re-election campaign nearing, Keith steps in to protect Veronica.

3x17 "Debasement Tapes":
mininova.org
torrentspy.com
girl_from_hell
немога в новото епизодче, защо му го пречинява това вериника на пизчо sad.gif или щото и мен така ме преебават в момента или нз ама е гадну
pretty_girl
17 епизод беше много готин и целия се въртеше около Пизоника..А горкия Лоугън през цялото време си личише че умира от ревност..Напоследък много ми липсва Уиво в епизодите..Стискам палци тва да не е последния сезон както се чува напоследък,защото ще бъде много гадно а пък има какво още да се развива според мен...
DjuDju
аз съм още в началото на 3 сезон и наистина е доста интересно..надявам се да има и 4 biggrin.gif Много се радвах като гледах първите серии и видях, че Лоугън и Ронито са together..но сега прочетох, че се разделят и ми стана гадно huh.gif дано да се оправят-аз силно вярвам в това !
girl_from_hell
ново епизодче 18-то аренабг
жалко че нямам време сега да го гледам но следобед като се прибера веднага ще си го пусна, че да видя какво с тава с моя пизчо
pretty_girl
The CW has officially greenlit three dramas and two unscripted magazine shows — and it's looking like the sun is going down on "Veronica Mars."
Definitely gone: "All of Us," the Will Smith-produced laffer that ran for three seasons on UPN and CW. Returning shows snagging official pickups: Laffers "Girlfriends" and "The Game," and dramas "Smallville," "Supernatural" and “One Tree Hill." CW picked up "Everybody Hates Chris" for a third season earlier this spring

And while nothing's official, people familiar with the situation said "Mars" was, indeed, canceled.

As expected, execs at the Green net Tuesday called the producers of "Gossip Girl," "Reaper" and a remake of Blighty family drama "Wild at Heart" to give them the good news. After some last-minute snags, comedy "Aliens in America" also got the go-ahead Tuesday afternoon.

CW is moving forward with a pair of magazine style shows, both of which will likely air Sunday nights in the 7 p.m. timeslot. “Online Nation” is a sort of "America's Funniest Home Videos" for the YouTube generation, while “CW Now” is the net's "ET"-style look at pop culture.

Инфото е от тук
DjuDju
cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif dry.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.