Ето и превода ми и новото промо ако все пак някой не го е гледал
http://www.youtube.com/watch?v=rtbQXKUUnfE...t%2Fpromo%2EphpЕпизод 15
Вероника хваща Тим да нахлува в Дедективска агенция Марс.Кийт арестува Ландли след като убеждава Минди О Дел,че той е убил Декана.Уолъс забелязва,че Лоугън и Паркър се забавляват заедно на обяд.
Eпизод 16
-В една от последните сцени ще се появят ученици който ще са от Средния Изток
-В този епизод ще има сцена в Нептун Гранд,където ще има колежанско парти......(насам нещо немога да го преведа) и Шерифското управляние.
Епизод 17
-Пауло Рууд се е съгласил да играе голяма роля в епизод 17.Той ще играе миналото Американско величие рок звездата Десмонт Фелолес,който е на турне по Американските колежи.Пиз е част от водещите на радио станцията.Той ще играе негов домакин,ще играе част от моята любима годишна история.Естествено тя ще е свързана с Вероника Марс.Куфарчето на Десмонт съдържа много важни неща, които ще изчезнат.Пиз ще помоли Вероника за помощ.
-В епизод 17 ще се появят Китайски студенти.
Епизод 19
-Мистерията е фокусирана върху Уиво.
-Епизода ще се казва”Weevils Woobles”
Генерални спойлери
-ЛоВе като влюбени ще се подкрепят,а като приятели ще са под пара(това не ми беше много ясно меже да не е така).Лоугън е научил урока си от пълния си провал с Мадисън,той ще попита Вероника за позволение преди да започне да сваля една от най-добрите и приятелки.
-Ние ще видим много повече от Мак и нейния любовен живот.
-Дик очевидно не е преживял смърта на Касиди,Бийвър и ще има откровения с Мак.
-Феновете на Пиз ще са щастливи,защото пред късната зима/раната пролет Пизоника ще са официално заедно.
-Кристен Бел:”Вие няма да видите до краят смърта.Аз не искам да кажа убийство или смърт,но аз ще кажа това:Повечето хора ще пролеят голямо количество сълзи преди този сезон да е свършил”
-Ед Беглей ще покаже с течение на времето мистерията Кой уби Декан О Дел.
п.с.някой неща не съм превела защото не им схващам смисъла и ми простете ако има грешки