Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Дискусии за 3 сезон
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили > Veronica Mars
Страници: 1, 2, 3, 4, 5
Lenore
Вероника е мн злееееее !!! Направо му съчувставах на Лоугън...държеше се с енго овратително...как да не я скуса...а после ще ми реве...еми заслужава си...направо ми падна в очите(доколкото може да го стори една актриса в сериал ьхаха) ама направо мн ем фана яд...най-после алко да се развали мнението ан зрителите за нея...той милиякият колко я обича...а тя к*р...
niveto
Този сериал е страхотен!Направо съм влюбена в него!Изгледах 2та сезона и 9те серии от 3ти за няма и 1 седмица!А Лоугън е мн готин,мн ми харесва и се даржи супер с Вероника(личи си че мн я обича)!Те са супер двойка и не искам да се разделят!
Нямам търпение да излезе новата серия!Просто нз как ще я дочакам!!!! no.gif
В 9ти еп се учудих,че не я спаси Лоугън както винаги! 17.gif
Ali8
ми то и аз се ядосах 19.gif на Вероника така да постъпи с горкия Лоугън тои се отнасяше така добре с нея а тя въобще не го ценеше пък после ми реве заслужи си го но все пак искам да се съберът отново 4.gif
sofi7o
новини за новия епизод 3сезон 10еп.

Episode Detail: Show Me the Monkey - Veronica Mars
Veronica and Mac pose as members of an on-campus animal-rights group to search for a monkey missing from a research laboratory; Mindy asks Keith to investigate her husband's death because she believes he was murdered

http://www.spoilerfix.com/veronica.php -тук пише за следващите няколко епизоди
dorito8809
Хех супер!Край на мистерията Логан и Рони пак ще се саберат в 10еп 4.gif
СлаДКаТа
QUOTE(dorito8809 @ Jan 12 2007, 16:12) *

Хех супер!Край на мистерията Логан и Рони пак ще се саберат в 10еп 4.gif

4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif

Не съм спала от притеснение дали ще се съберат!И не мога да скрия че пърхам от щастие че Дънкан го няма!Умирам от нетърпение да видя ка ще се съберат!
Lenore
Episode 3.12: There's Got to be a Morning After Pill
Airdate: February 2007

* new 12/20 - Supposedly, this is the episode where Logan and Veronica are officially over. Source: SpoilerFix.com [Note: This could be for episode 3.13.]

А това видяхте ли го ? huh.gif ...милото момче се отървя...Тя не го заслужава...
СлаДКаТа
(Lenore @ Jan 15 2007, 18:56) *

Episode 3.12: There's Got to be a Morning After Pill
Airdate: February 2007

* new 12/20 - Supposedly, this is the episode where Logan and Veronica are officially over. Source: SpoilerFix.com [Note: This could be for episode 3.13.]

А това видяхте ли го ? huh.gif ...милото момче се отървя...Тя не го заслужава...

Чакай малко,Не бива да се вярва на тези неща!Колко работи съм чувал ,а не са верни!Supposedly значи "по общо мнение",така че......... Пък и те нека късат ,ама после пак да се съберат! Ако ли не ще си изгубя съня!:( 1crying[1].gif
sofi7o
Аз смятам че ще останат заедно защото може би сериала няма да продължи от Оне Три Хил,Вероника Марс и още 1 там нз как се казва ще се борят за продължение през есента и ако Вероника Марс не се пребори с конкуренцията това ще е финалния сезон затова според мен ще останат заедно нали трябва да свърши с хепи енд rolleyes.gif ако не останат дано има още сезони biggrin.gif
lauren
О, Вероника и Лоугън 100% ще скъсат скоро ако в 10 еп. се съберат, дори мисля че Вероника ще тръгне с Пиз рано или късно
CheerFuL-F
кога излиза следващия епизод??
girl_from_hell
аз искам нещо да ви покажа ама нз дали ще ви излиза, защото на мене ми го пратиха там от майспасе от сайта на вероника
http://bulletin.myspace.com/index.cfm?fuse...8AFA45791841545
иначе епизода излиза на 23 януари значи при нас на 24
Alanna
ууу и аз го видях това. Онази рунтава коза в колата на Лоугън!!! 14.gif 19.gif Ужас!!! sad.gif
И все пак си мисля, че нашето момче няма да направи нищо "лошо". biggrin2.gif
СлаДКаТа
Естествено,че няма!Целта на тоя сезон е Л. и В. да са заедно!Тъй,че накрая ще са заедно!
dorito8809
QUOTE(Alanna @ Jan 22 2007, 13:09) *

нашето момче няма да направи нищо "лошо". biggrin2.gif

ъъъ нищо лошо?Ам не беше ли Лоугън нашето "ЛОШО" момче?Абе ще се съберът няма начин biggrin.gif
girl_from_hell
познайте какво излезе smile.gif http://arenabg.com//details.php?id=66156
дългоочаквания 10 епизод

отивам да го глеткам smile.gif
elly
Гледах епизода и съм мн мн мн щастлива,че Вероника и Логън отново се събраха!!!!!!!
girl_from_hell
хах субтитрите немогат да излязат веднага нали трябва някой да ги направи и си има тема за субтитри ай де гледайте като поствате друг път защото почвам да изтривам постове

аз глетках епизодчето и никой няма да ми се зарадва на изказването ама много искам Пиз да се събере с Вероника, този човек толкова ми харесва, че не е истина и колко гадно ми стана за него на края sad.gif
(да дойде при мене няма да му откажа 10.gif )
СлаДКаТа
(girl_from_hell @ Jan 24 2007, 13:28) *

аз глетках епизодчето и никой няма да ми се зарадва на изказването ама много искам Пиз да се събере с Вероника, този човек толкова ми харесва, че не е истина и колко гадно ми стана за него на края sad.gif
(да дойде при мене няма да му откажа 10.gif )

Позна!Той не е лошо момче! 9.gif Няма я тръпката!Ама наистина гадно се прецака накрая,жал ми е ама каво да се прави!
Така с Лоугън си е супер! 4.gif
dorito8809
Серийката беше много яка и маймунката как сладко се плезеше 10.gif Да не пропуснем и пича на Мак,той също е сладур 4.gif а колкото до Рони и Лоуган ..... emoticon1 (106).gif inlove.gif ........ какво повече мога да кажа!!!!
sofi7o
Е това беше 100% доказателство че Пиз я харесва знаех си и наистина новия приятел на Мак е сладък а и е хубаво да я виждаме с някое момче тя винаго ми е била симпатична 4.gif и разбирасе най-хубавото Вероника и Лоугън се събраха wink.gif вече съм доволна сега да сенадяваме че няма да се разделят а ето и новото промо http://youtube.com/watch?v=E6ZomLK_BkM
lauren
Много яко ми стана за Мак, беше ми невероятно да я виждам така самотна, а тя ми е невероятно симпатична.Пиз рулз, много ми стана жал за него, но се кефя за Вероника и Лоугън че се събраха.
dorito8809
QUOTE(sofi7o @ Jan 24 2007, 19:29) *

...а ето и новото промо http://youtube.com/watch?v=E6ZomLK_BkM

абе вас не ви ли притеснява нещо в последната сцена на това промо?Или просто аз съм станала параноичка.Дано да е второто worthy.gif
СлаДКаТа
И мен много ме притеснява!Не знам какво 6те стане,но изглежда зле!
girl_from_hell
хм аз чак сега гледах промото тази пък от къде изникна
май нещата няма да станат междо тях пак ще се разделят като гледам
ThePinkDuck
След позволението на Loshka едитнах първият пост. Там ще се появява всяко ново потвърдено ревю за следващите епизоди. Така, че проверявайте по-често основният пост. mrgreen[1].gif
lauren
Защо в информацията на 13еп. пише, че Лоугън е съкрушен от раздялата с Вероника, нима в 12 отново ще се разделятconfused.gif
ThePinkDuck
(lauren @ Jan 27 2007, 22:34) *

Защо в информацията на 13еп. пише, че Лоугън е съкрушен от раздялата с Вероника, нима в 12 отново ще се разделятconfused.gif

Ами и аз се дзверих ама това е официалното ревю на CW. А ревю за 12ти нямам все още. Ще поживеем и ще видим.
sofi7o
Ето информация за 12 епизод

3x12 There's Got to be a Morning After Pill Airs: 2007-02-06
VERONICA INVESTIGATES THE DRUGGING OF A PREGNANT TEEN — Veronica is hired by Bonnie, a promiscuous classmate, to find out who secretly slipped her the morning after pill, causing her to have a miscarriage. The investigation leads her to the office of Bonnie’s boyfriend, Tim Foyle, and while searching his computer, Veronica discovers Tim has uncovered a witness to Dean O’Dell’s death. Together, Keith and Veronica visit Bonnie’s father, a well-known televangelist. Veronica confronts Logan about sleeping with Madison Sinclair while they were broken up.

п.с.мисля че Вероника и Логън ще скъсат заради Мадисън 9.gif
demonnndays
Ето няколко снимки от предстоящия 12 епизод:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
girl_from_hell
ем те са от промото снимките
уф на псоледната много ми е мъчно за лолганчо, каква жална физиономия е направил sad.gif
girl_from_hell
http://arenabg.com//details.php?id=66766
ето го и новия епизод smile.gifаз отивам да го глеткам
escorpio
Ето и промото на 12 еп. http://www.youtube.com/watch?v=JvPG8vYJ6T8
girl_from_hell
абе епизодчето което гледах мисля, че ми беше отрязано на края и на вас ли вие така ? аз от арената го дръпнах
Al1ty
Цитат(girl_from_hell @ Jan 31 2007, 22:13) *
абе епизодчето което гледах мисля, че ми беше отрязано на края и на вас ли вие така ? аз от арената го дръпнах

Аз сега ще гледам , и ще кажа утре blush.gif Само да не стане пак така със субс.
demonnndays
И аз имам чувството,че беше отрязан накрая.Епизода беше добър,но на моменти много бавно се развиваше.Много гадно ми стана за Вероника накрая,дано не скъсат с Лоугън,но наистина беше много гадно.

-Whatcha doing?
-Just getting dressed for work.
-Wait. You're missing something.
-Now, remember,
when you rip off the breakaway pants,
thrust your pelvis toward
the bachelorette,okay?It's her special day.

Тоя момент беше много забавен biggrin2.gif
girl_from_hell
И аз имам чувството,че беше отрязан накрая. и аз това казвам ама явно никой друг не забелязва

нещо май всички спинкат( не че не е време за спане) и нямам с кой да си пиша и за това ще ходя да глеткам епизодчето със субове smile.gif
Al1ty
Аз пък съм почти сигурна че беше отразяно shocking.gif
erika80
biggrin2.gif Аз пък съм 100% сигурна, че епизода беше клъцнат mrgreen[1].gif
girl_from_hell
окей беше клъцнат край на темата няма нужда от флууд
girl_from_hell
12-то епизодче две версии
http://arenabg.com//details.php?id=67422
http://arenabg.com//details.php?id=67427
sofi7o
Ако някой не е влизал сайта на Вероника Марс ето новото промо http://www.youtube.com/watch?v=vxaKr8qRemg&eurl=
dorito8809
Хмм промото е страшничко.И към края се чува изтрел.Никой нямя да умира нали unsure.gif ?Покрай OTH съм се понаплашила sad.gif
sofi7o
И малко спойлери от мен съжалявам че не са преведени но нямам време ако почакате 1-2 дни ще ги преведа blush.gif

Episode 3.16
- At least one scene will feature middle schoolers which includes a Middle Eastern boy.
- This episode will feature scenes at the Neptune Grand where there are
some college party goers, at a Middle Eastern restaurant, and at the Sheriff's department.

Episode 3.17
- Paul Rudd has agreed to play a big role in Episode 17. He'll play past-his-prime English rock star Desmond Fellowes, who is touring American college campuses. Piz, as part of his radio-station duties, will be his host. It'll play as sort of a My Favorite Year-style story. Naturally, this being Veronica Mars, Desmond's suitcase containing many essential items will go missing. Piz will ask Veronica for help.
- Episode 3.17 will feature some Chinese students.

Episode 3.19
- A Weevil-focused mystery.
- Epsiode is titled "Weevils Woobles"

GENERAL SPOILERS
- LoVe as lovers is on hold. LoVe as buddies, however, is moving full steam ahead. In fact, Logan, having learned his lesson from that whole Madison debacle, will ask for Veronica's permission before schtupping one of her best friends. - We will be seeing much more of Mac and her love life.
- Dick is apparently not over Cassidy, Beaver’s, death and will have a heart-to-heart with Mac.
- Piz fans, be happy, because in the late winter/early spring Pizonica is officially on.
- Kristen Bell: "You have not seen the end of the deaths. I don't want to say murders or deaths, but I'll say this: More people kick the bucket before this season is over." - Despite his on-screen death, Ed Begley will reappear during the Who-Killed-Dean-O'Dell mystery.

п.с.ЩОКИРАНА съм Паркър и Лоугън mad.gif mad.gif mad.gif край на ЛоВе sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif
dorito8809
Цитат(sofi7o @ Feb 18 2007, 11:31) *
п.с.ШОКИРАНА съм Паркър и Лоугън mad.gif mad.gif mad.gif край на ЛоВе sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif

Тъжно е! Ама нали казаха че се е наложило накрая да сгъчат инфото от 3 епизода в един току виж се съберат неочаквано на края.Или искам прекалено много? unsure.gif
sulu
Ебаси-Пиз и Вероника-иде ми да се издравайфам(с извинение към феновете на Пиз) Barf.gif Barf.gif Barf.gif
girl_from_hell
аз ще изчакам да се преведе, че неможах да разбера а като гледам сатва дума нещо за пиз и вероника и ми стана много интересно smile.gif
demonnndays
Цитат(girl_from_hell @ Feb 18 2007, 23:37) *
аз ще изчакам да се преведе, че неможах да разбера а като гледам сатва дума нещо за пиз и вероника и ми стана много интересно smile.gif

- Piz fans, be happy, because in the late winter/early spring Pizonica is officially on.
-Феновете на Пиз ще бъдат щастливи,защото в късната зима/ранна пролет Пизоника ще бъдат официално заедно.

Надявам се да не е истина...Пиз изобщо не ме кефи dry.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.