Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Новини
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Supernatural
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Jumbo
Нека тук пишем всякакви новини касаещи сериала и актьорите като цяло.
James towel keeper
Това което аз знам е много малко:

Сериалът ще се злъчва както следва:

THURSDAY
8:00 PM Smallville
9:00 PM Supernatural

Всеки четвъртък от 9, след Смоувил...
Мисля че ще започне септември-октомври, но инфото не е потвърдено wink.gif
fernando_T
Next: Pilot
Thursday May 25th, 2006 9pm on the WB.
The summer re-runs will start off with the pilot episode this thursday!
James towel keeper
Това е първи сезон wink.gif wink.gif wink.gif Ще ги преподвтарят докато не се заснемат още
ThePinkDuck
Мдамммм точно така! Преповтарят всички сериали през лятото!
Аз имам бая инфо за 2ри сезон и куп спойлери ама нищо не е потвърдено и тъй като мразя да пускам мухи няма да давам никакво непотвърдено инфо за сега! mrgreen[1].gif

П.С. Jumbo, поправих ти заглавието на темата, че не ми звучеше добре!
James towel keeper
Ммм аз лично нямам никакви спойлери, и нямам нищо против да разбера какво се очаква! biggrin2.gif
Пък и във всички слухове има грам истина happy.gif
Засега това което със сигурност знам е че нашите момчета ще се тормозят със същият демон... dry.gif
James towel keeper
Втори сезон започва септември!!!!!!!!! 4.gif 4.gif 4.gif

Вече е потвърдено!!! rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

02x01 (21/Sep/2006): Season 2 Premiere
ThePinkDuck
Мммммдам! В момента по чуждестранните форуми водим дискусии от къде ще продължи сериала! Аз лично нямам никаква идея!
Във 2ри сезон ще виждаме по-малко татко Уинчестър, заради новият сериал в който се снима актьора! След като героят му в "Анатомията на Грей" взе, че най-неочаквано умря в последния епизод на 2ри сезон се носеше слухът, че Джефри Дийн Морган ще стане от редовния актьорски състав. Той самият опроверга това като сподели, че в средата на Юли започва снимките на още неозаглавено шоу! Създателката на "Анатомията на Грей" взела предвид женското мнение на публиката относно Морган и веднага след season finale-то го поканила да се присъедини към новия си проект! За сега се знае, че ще се разказва за група жени журналистки в Ню Йорк! mrgreen[1].gif
James towel keeper
Мерси много за информацията!!!! 4.gif 4.gif

Аз пък сега четох че Сам щял да умре! shocking.gif wink.gif wacko.gif Според мен това не е вярно!
Също пишеше, че Дийн ще е в кома.. Но като прочетох твоите новини си мисля, че ще сложат баща им в кома... А двамата братя ще се заемат с някаква "работа" докато той се събуди happy.gif Незнам...
ThePinkDuck
Сериалът "Supernatural" е номинирам за "TV-Choice Breakout Show" , а актьора Дженсън Екълс за "TV-Choice Breakout actor" на тазгодишните TEEN CHOICE награди, раздаването на които ще се проведе на 20.08.2006 година. mrgreen[1].gif
Qskata
След като свърши гадно сезона едвам ще се дочака следващия . Мернах някаде че ще има нов герой но не е много сигурно това
James towel keeper
Мерси много!!! 4.gif 4.gif 4.gif
А какво по-точно значи Breakout show? И Breakout actor?
sunset_love
"Supernatural Season 2 will start shooting from July 12, 2006 through April 7, 2007. Thanks to Valeria for this info."

Въпрос: От 12 юли ще започнат да го снимат или да го излъчват?
ThePinkDuck
Ще започнат да го снимат от 12ти Юли 2006, а снимките ще продължат до 7ми Април 2007! mrgreen[1].gif
ThePinkDuck
Първи епизод от 2-ри сезон ще бъде излъчен на 28-ми Септември. Шоуто ще бъде веднага след 1-ви епизод от 6-тия сезон на Smallville! mrgreen[1].gif
Ледено_момиче
QUOTE(James towel keeper @ Jul 5 2006, 20:49) *
Аз пък сега четох че Сам щял да умре!

wtf?confused.gif Стига бе,неможе да убият един от двамата главни герои.. shocking.gif 9.gif
А за края на първи сезон-мм..доста непреиятно беше тва с катастрофата sad.gif blink.gif ...
Някой може ли да даде линк към някой спойлер? unsure.gif rolleyes.gif
ThePinkDuck
И така тъй като виждам, че има интерес към така омразните ми спойлери ще ви кажа какво четох в сайта на който имам най-голямо доверие. Няма да ви преведа всичко от там, че да ви е по-интересно 10.gif

"След автомобилната катастрофа от края на 1ви сезон, намираме Дийн в много тежко състояние. Изглежда Сам и Джон са се отървали почти невредими след катастрофата, но Дийн е изпаднал в кома. В резултат на нея духът на му броди из болницата лутайки се между живота и смъртта. Докато Сам се опитва да намери начин да спаси живота на брат си, Дийн среща красива, млада жена на име Теса. Първият път когато те се срещат виждаме, че Теса се опитва да привлече вниманието на хората по коридирите на болницата, но изглежда никой друг освен Дийн не може да я види."

Нататъка спойлера е още по интересен, ама някой друг път... rolleyes.gif

mrgreen[1].gif
Devil^Rose^^
QUOTE(ThePinkDuck @ Jul 20 2006, 00:04) *

Нататъка спойлера е още по интересен, ама някой друг път... rolleyes.gif

mrgreen[1].gif

Ееееее ohmy.gif ....... е и тва не е млако, мерси много !!! happy.gif
Иначе то и Дийн замалко не умря в не помня кой точно епизод беше blush.gif такаче едва ли ще посегнат на които и да е от братята, виж бащата по става, аз го давам biggrin2.gif .. щото някой ме пита нали 10.gif
Ледено_момиче
Мммм да,очертава се интересен втори сезон...бтв Еми/може ли да те наричам така?/,ти ни ''пусна мухата'' и сега ни остави да се чудим какво става по нататък...wink.gif..и все пак 10х за преведената част от спойлер,определено следват яки епизоди...
Ralna
Значи премиерата на пилотната серия ще е на 21 септември така ли? unsure.gif
ThePinkDuck
Не, на 28-ми Септември! mrgreen[1].gif
Ralna
QUOTE(ThePinkDuck @ Jul 29 2006, 00:16) *

Не, на 28-ми Септември! mrgreen[1].gif

Е пък много е sad.gif да ги ръгне, вече немога да чакам 19.gif всепак мерси за инфото 4.gif
sulu
Това е спойлер,който преведох сама и предварително се извинявам,ако има някой нелеп превод.Намерих този сполейр в telenovellas.4.forumer.com,публикуван от reaver nightwing.надявам се да ви хареса,въпреки че най-вероятно няма истиският сценарий да отговаря на 100%,тази версия ми звучи доста правдоподобно

2x01-Във времето на смъртта ми

Дийн е мъртъв,е не точно.Той е между живота и смъртта.Той е дух и се опитва да помогне на друг дух,чието име е Теса.Дийн й казва че те не са наистина мъртви,но че са някъде посредата.Дийн й казва,че трява да се върнат обратно в телата си.По същото време,Джон(бащата на Дийн) е на болнично легло,а Сам седи до него.Сам казва на баща си че е почуствал.Джон го пита какво точно значи това,а Сам казва,че не знае със сигурност,но ще разбере(Джон крие нещо под одеалото си).Джон казва на Сам,че ще спре да търси Демонъут,докато не открият начин да помогнат на Дийн.

Сценарий:

В болницата сме и Дийн наблюдава странна сцена

-Ранен мъж:Моля те не ме оставяй да умра

Дийн има странна реакция към нещо което не виждаме и после раненият мъж изчезва.Дийн се опитва да осъзнае това което току що е видял когато чува женско стенание.

Женски глас:Не ме ли виждате?!Защо не ме поглеждата?!

Дийн:Сега пък какво?

Дийн се приближава към гласа и когато стига завоя вижда зашеметяваща жена(20-сет годишна,с гарвано черна коса)

Дийн отива до нея и взима ръцете й в своите

Дийн:Успокой се!

Тесса:Виждаш ли ме?!?

Дийн:Виждам те прекрасно,ок?Просто се успокой?Как се казваш?

Тесса:...Тесса

Дийн:Ок,Тесса аз съм Дийн

Тесса:Какво става с мен...мъртва ли съм?!

Дийн:Ам...това зависи

Виждаме номер пред стая-4747.Това е стаята на Тесса.Поглеждат вътре и виждат тялото на Тесса,на легло,в кома и мойка й е вътре.Има картички и тн навсякъде из стаята.

Тесса:Мамо,мамо...

Дийн: Е не си мъртва,но не си и точно тип-топ
Тесса: Не разбирам.Дойдох само за операция на апендицита

Дийн: Не искам да ти поднасям лоши новини,но мисля че е имало усложнения по време на операцията

Тесса:Сънувам..това е всичко.Това е някакъв страннен и ярък сън

Дийн: Никога ли не си чувала за изживявания близки до смъртта(тази реплика няма точен превод-„out-of-body experiences”)

Тесса: Да не си някакъв екстрасенс

Дийн:Да ме виждаш да държа кристална топка и тн.Всъщност това е доста стара идея и има много наименования(тук той споменава много имена който аз неразбирам,извинявай те),но всичко се свежда до едно и също нещо.В общи линии духове,които са близо до смъртта.Нещо като да лежиш между живота и смъртта.

Тесса: Значи ще умрем?

Дийн: Не и ако се държиш.Телата ни могат да се оправят и тогава ще се вмъкнем обратно и ще се събудим.

Тесса: От каде знаеш всички тези неща?

Дийн:Това е нещо като моя работа...

Тесса: Твоя работа?

Дийн: Семейството ми и аз.... ловим духове и същества

Тесса: Шегуваш се

Дийн: Наистина ли?Странно време за скептицизъм,не мислиш ли?

Тесса: Добре казано

----------------------

Отиваме в стаята на Джон,следобяд,Джон е в леглото

Сам седи пред него

Джон:Какво искаше да кажеш,като каза че си усетил нещо?

Сам: Имах предвид че все едно усетих...Дийн.Все едно той беше тук,но просто вън от зрителното ми поле.Не знам..може би са психичните ми способностти

Джон не проявявя истинската си реакция към репликата на Сам..Има нещо което той не споделя със Сам

Джон: Може би...

Сам: Има само един начин да разберем.

Сам се насочва към вратата.

Джон: Къде отиваш?

Сам: Връщам се след малко.Трябва да взема нещо.

Джон: Сам чакай!

Сам спира и се обръща.

Джон: Знам...знам,че не ми вярваш,но вие момчета наистина сте най-важното нещо в живота ми.И се заклевам че няма да преследвам Демонът.Не и докато не открием начин да помогнем на Дийн.

Сам с благодарност кимва глава и тръгва

-----------------------------

Друг коридор в болницата същата нощ

Дийн и Тесса вървят надолу по коридора.Дийн отново ловува.Погледа му е навсякъде.Той търси Черният Фантом(нещото което Дийн видя преди Раненият мъж да изчезне).

Тесса:Значи...това нещо което търсиш...какво точно е то?

Дийн:Не знам със сигурност.Но уби една сестра и се опита да убие мен,а това ме вбесява.

Тесса: Може да дойде и за мен,нали?

Дийн: Не се безпокой няма да му позволя.

Тесса: Какво беше това?

Дийн:: Какво беше какво?

Тесса: Да флиртуваш ли се опитваш?

Дийн: Не,не разбира се че не.

И двамата вървят малчаливо за минута.

Дийн: Просто...нали разбираш че може да сме мъртви утре.

Тесса: Не мога да повярвам че пристъпваш морала в такъв монент(не мога да преведа тази реплика трябва да ме извинете).Дори да не се познаваме ти ми казваш,че би трябвало да отидем и да си намерим празно легло.

Дийн: Е,не бих го поставил точно така,имам в предвид че...

Тесса: Това всъщност не е лоша идея.Ако изиграеш картите си както трябва(само Дийн Уинчестър може да сваля жена,докато е в кома).

Дийн: Наистина ли?

Тесса: Наистина кое?

Дийн: Повечето хора на твое място биха изперкали.Но ти го приемаш доста добре.По дяволите,май малко по-добре и от мен.

Тесса: Не ме разбитай погрешно.Бях доста изперкала отначало,но сега...не знам,може би приемам/спрявам със ситуацията.

Дийн: И добре ли си със спрявянето?

Тесса: Не разбира се.Но някога бил ли си във АА(мисля че това е анонимните алкохолици,но не съм сигурна)

Дийн: Не,не съм бил.

Тесса: Аз съм била,беднъж.Дълга история.Но там една молитва,която казват.(Наистина се извинявам с превода на молитвата). :’’Господ ме дари със спокойствието да приемам нещата,които не мога да променя;смелост да променя нещата,които мога;и мъдрост да знам разликата’’.Просто си мисля че кавото е писано ще стане.Извън моя контрол е.Просто е ...съдба.

Дийн: Това са глупости.Винаги имаме избор.Може да се предадеш и да умреш или да продължиш да се бориш.Няма значение...

Тогава група сестри се втурват през коридора край тях.Това не може да са добри новини.

Дийн последява сестрите,а Тесса изостова след него.

Тесса: Дийн къде отиваш?

Дийн тича след сестрите.

Дийн: Просто стой тук.

Той отива до стаята където са сестрите и докторът.Там лежи 10-сет годишно момиченце без сърдечна дейност.Дийн диша учестено.После Черният Фантом застава до леглото на момиченцето.Виждаме страха в Дийн.След това сцената изчезва.

---------------------

Пренасяме се при Сам,но не знаем с кой говори.

Сам: Но аз държа дневника,може би има нещо което мога да направя.

Дийн наблюдава Сам в този момент.

Дийн: Благодаря че не се отказваш от мен,Сами.

Дийн чете през рамото на Сам и изведнъж разбира нещо...

Дийн: Мамка му...

Дийн отива в стаята на Тесса,която е напълно празна.Няма нищо-нито картички,нито майка й е там.Духът на Тесса седи на леглото и се усмихва топло на Дийн.Тя се е променила и е различна.Изглежда някак си извънземна,пълна с мъдрост,със състрадание и честност.

Тесса: Здравей,Дийн.

Дийн: Кавам ти човек научава нещо ново всеки ден.Знаеше ли че Жътварите погат да променят човешките възприятия?Аз със сигурност не знаех.В общи линии могат да се появяват в какъвто си пожелаят вид.Да кажем,като красиво момиче.А ти си много по-красива от предишния Жътвар,който видях(само Дийн Ъинчестър би могъл да флиртува със смъртта)

Тесса: Чудех се кога ще го разбереш/разгадаеш.

Дийн: Трябваше да се досетя.Цялата тази работа с ‘’приемането на съдбата’’ за която говореше.Прекалено сълзливо за мъртва мацка.А майка ти?Онова тяло,което видях?

Тесса: Това е моята кутия с пясък(буквално преведено).Мога да те накрам да видиш каквото поискам.

Дийн: И какво това те възбужда?Да си играеш игрички,да ме изучаваш?

Тесса: Не ми остави голям избор.Видя ме в истинската ми форма и полудя.Това някак си наранява чувствата на едно момиче.Това беше единствения начин да те накарам да говориш с мен.

Дийн: Добре хубаво.Говорим.За какво по дяволите искаш да говорим?

Тесса: Как смъртта не е нещо от което да се страхуваме.

Тя става,доближава се до Дийн и докасва брадичката му.Нежно,с топлота.Почти съблазнително.

Тесса: И как е твоето време да си ходиш.

-----------------------

Пренасяме се в парното помещение.Виждаме Джон Уинчестър с метални купа в ръка пълна с жълта течност,а в другата-кълбо с кръв.

Джон: Атрахендом еос,ад констрихгендуми ад лингатум еос паритер ес солвендом. shocking.gif

--------------

Отново сме в стаята на Дийн през ноща.

Сам седи до леглото на Дийн и се оглежда наоколо.

Сам: Дийн тук ли си?Не можах да намеря нищо в книгата.Аз...аз не знам как да ти помогна.Но аз ще продължа да се опитвам да ти помогна,ако ти продължиш са се бориш.Имам предвид...хайде не можеш ме оставиш сам с татко(опит за хумор).Ще се избием(казано със силно чувство)Дийн.Трябва да се държиш.Не можеш да си отидеш. Тъкмо започвахме да бъдем братя отново.Чуваш ли ме?

Но Дийн не е там и не може да го чуе.Той все още е в стаята на Тесса.

--------

Дийн: Виж сигурен съм,че чуваш това често,но трябва да направиш изключение,да ме пуснеш.

Тесса: Фаза номер 3-пазарене.

Дийн: Сериозен съм.Семейството ми е в опастност.Ние сме някак си в посредата на това...на войната.Те имат нужда от мен.

Тесаа: Войната свърши.

Дийн: Не,не е.

Тесса: За теб е.Дийн ти не си първият войник,който измъквам от бойното поле.Всички се чувстват по един и същ начин-не мога да тръгнат,те са необходими,печеленето на битката виси на косъм.Но те грешат.Битката продължава.Светът продължава да се върти и без тях.

Дийн с прочувствен,защитен тон

Дийн: Моля те.Брат ми може да умре без мен.

Тесса: Може и да умре,може и да не умре.Не можеш да направиш нищо по въпроса.

Дийн се обръща и Тесса застава пред него.

Тесса: Това е смърт на войн.Смърт с чест,една от най-добрите.

Дийн: Ще пропусна.Не си падам много по горди мацки.

Тесса му се усмихва с топла усмивка.

Тесса: Това е смешно.Ти си много сладък.

Дийн: Няма такова нещо като смърт със чест.Просто ще изгния в земята и семейството ми ще умре.Не.Няма да го направя.Не ме интересува какво ще правиш.

Тесса: Еми както каза преди винаги има избор.Не мога да те накарам да дойдеш с мен.Всъщност ти срещна някой който избра същото нещо.

Дийн сглобява всичко/разбира всичко

Дийн:...онзи тип с кървавите гърди,с огнестрелните рани?

Тесса: Виж.Ти няма да се върнеш в тялото си,Това е просто факт.И да можеш да бъдеш като него.Ще останеш тук с години.Извън тялото си,уплашен и объркан.След време ще станеш гневен.После ще станеш разярен.След десетилетия най-вероятно ще полудееещ.Може дори да станеш агресивен,склонен към насилие.

Дийн: Какво говориш?

Тесса: Как мислиш се съсдават гневните духове?Не могат да се пуснат и да продължат.И ти си на път да станеш такъв.Същото нещо,което ловиш.

-----------------------

Пак сме в парното помещение

Чистач: Това е много неподобаващо.Да правиш сделки с дявола.Как ще знам,че това не едруг трик?(това определено не е обикновен чистач.Може би Демонът или някакъв друг вид зло?)

Джон: Това не е трик.Ще ти дам Колта и куршума.Но трябва да помогнеш на Дийн.Трява да го върнеш обратно.

Чистачът: Ооо Джон.Бил си сантиментален.Само ако твоите момчета знаеха колко ги обича татко.

Джон: Това е добра сделка.Ти се интересуваш от Колта много повече от колкото се интересуваш от Дийн.

Чистачът:Не.Все още не.Трябва да се наслядя на момента.

Джон: С какво?

Чистачът: Има нещо друго,което искам.Колкото желая и Колта.Може би и повече.

-----
Връщаме се в стаята на Тесса и Дийн седи на ръба на леглото.Тесса се доближава зад гърба му.Гали го с ръцете си.Предизвикателно и сладко в същото време.

Тесса: Мислиш,че не мога да го видя?

Дийн: Да видиш кое?

Тесса: Под самохвалството.Всичката тази болка и страдание?Уморен си Дийн.Трявало е да понасяш толкова много....повече от почти всеки друг.Време е да си починеш.Време е да оставиш болката зад теб.

Дийн: И да отида къде?

Тессаsad.gifс топла усмивка)Мислиш ли че ще ти разкажа тази банална лекция?

Дийн седи и мисли

Тесса: Момента на истина.Имаш право само на един избор.Без промени в избора по-късно.Е какво ще бъде?

Близак план на Дийн.Различни емоции преминават през лицето му.Нямаме никаква идея каво решение ще вземе.После поглежда нагоре готов да даде отговорът си...когато светлините започват да мигат с бръмчащи статични святкания.Дийн и Тесса са еднакво объркани.

Дийн: Защо правиш това?

Тесса: Не го правя аз.

Изведнъх от вентилационна шахта на пода излиза бърз,плътен,черен дим.Димът се върти и извива насам-натам из въздуха.

Дийн: Какво по дяволите?

Черният дим атакува Тесса проправяйки си път в нея.Тя се извива и крещи в ужасни болки.

Тесса: Ще успеещ!Махай се!

Дийн: Какво става?

Черният дим си пробива път през отворената,крещяща уста на Тесса.Нахлувайки в тялото й.(Горе-долу точно обратното на Мег в последния епизод на 1-ви сезон).След последния конвулс тя внезапно спира да пищи.Тя поглежда Дийн с леко лукава усмивка и със ИЗКРЯЩО ЖЪЛТИ ОЧИ.

Тесса: Днес е щастливият ти ден,хлапе.

Тя поставя ръката си на челото на Дийн....

-------------

Бързо се пренасяме при Сам,който седи до тялото на Дийн.Тогава изведнъж Дийн се събужда със страшна,бурна и тежка виздишка.

Сам: Дийн!

Дийн се дави,дърпайки тръбата набутана надолу до половината му гърло.

Оставени сме да се чудим каква саможертва точно е направена,за да се върне Дийн обратно към живите и какво е приготвил Демонът сега за сем. Уинчестър
ThePinkDuck
ЗАЩООООООООООООООООО! Аз тоя спойлер от 2 месеца го знам и така грижливо го пазех защото не искам да се пишат какви ли не глупости за спойлери които някой си е измислил! За това преведох само част от него! Все едно, за мене това са глупости,а и вярно да излезе ще почакам и ще видя, а когато има нещо сигурно ще обявявам своевременно! mad.gif

П.П. В превода има някои неточности ама карай...
Nasi
Това нещо и аз преди време го видях, честно дори не почнах да го чета. Не ми се вярва да е истина. По-скоро ми прилича на фен фикшън или нещо подобно. Няма логика да е истина и да се появява още преди почване на снимките, които вече сигурно са почнали.
ThePinkDuck
CW Promo

IPB Image

Дълго е има-няма 7 секунди, ама си е супер! mrgreen[1].gif
Nasi
Пфу...7- трябваше поне да са 10 секунди...излагат се.

Мерси много...супер си е. аз дано стигта края на първи сезон 16.gif 18.gif
Ralna
Насе мерси много за спойлерите мило, много е яко, на мен не ми прилича на фенфикшън, просто е избарано точно в стила на филма, 4.gif ако има такава серия ще е много яко 4.gif Мерси и за 7 секундното промо 4.gif
James towel keeper
Еммммммииииииииииииииииии!!!!! (няма проблем че така ти казвам надявам се) Много ТИ БЛАГОДАРЯ ЗА ПРОМОТО!!!!!!!!! 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif Супер е, нямам търпение за втори сезон, особено след разтърсващия финал! smile.gif

А по темата, тази новина не е много нова и може да я знаете, но
Дженсън Екълс и Джаред Падалецки са избрани за "най-секси ловци на духове и свръхестествени създания" smile.gif Едва ли някой е спорил, ама ето все пак снимчица biggrin2.gif

IPB Image
ThePinkDuck
Ето няколко The CW Промота които реших да споделя. Повечето клипчета са с перфектно качество. N-Joy.

CW Network Promo , CW Smallville/Supernatural Promo , HQ Image Campaign Promo 1 , HQ Image Campaign Promo 2 , HQ Image Campaign Promo 3 , CW New Mexico Promo w/ the Impala , CW August Promo .

П.П. Специални благодарности на ABO и целия екип.
Nasi
WOW Мерси много! 4.gif 4.gif 4.gif
След като изгледах и финала нямам търпение за новите серии. 4.gif
ThePinkDuck
Ето какво пише в октомврийския брой на едно от най-популярните SCI FI списания в Америка - SFX. По малко за актьорите, нещичко за шоуто и доста интересни неща за предстоящия езон.

Това пък е от октомврийскя брой на TV Zone

ThePinkDuck
The CW Network и MSN сключиха договор за едноседмично предпремиерно онлайн излъчване на 4 от хитовите сериали на телевизията.
Премиерните епизоди на "America's Next Top Model," "Everybody Hates Chris," "Supernatural" и новата драма от автора на "Sex and the City", Darren Star, "Runaway," ще бъдат пуснати свободно он-лайн, без прекъсвания за реклама една седмица преди официалната си премиера.

Първият един час на "America's Next Top Model" ще бъде излъчен на 13ти Септември, а официалната му премиера е на 20ти Септември, "Runaway" ще дебютира на 18ти Септември, вторият сезон на "Supernatural" ще можем да видим още на 21ви Септември, а "Everybody Hates Chris" прави премиерата си на сайта на 24ти Септември.

Четирите сериала се присъединяват към вече пуснатите предпремиерно сериали на FoX по MSN, "Prison Break" и "Vanished."

Източник : Reuters (ненадежден източник)
Nasi
Страхотна новина! 4.gif МЕрси вного, също и за статиите! 4.gif 4.gif 4.gif
ludoto_mimi
QUOTE(James towel keeper @ Aug 16 2006, 16:55) *

Джаред Падалецки

18.gif 18.gif 18.gif
Падалеки е момчето. 16.gif
ThePinkDuck
The CW обединява сили със най-посещаваният от обикновенния потребител уеб сайт MySpace.com, за да създадат специално хъбче което ще започне да работи с пускането през септември на самата телевизия.

Общественият хъб наречен "Free to Be" ще съдържа специални клипчета, материали зад кулисите, интервюта и отделни моменти от шоутата излъчвани по The CW. В хъбът ще намерим и биографиите на звездите на The CW, форуми, AOL Instant Messenger иконки и даунлоад секция. Страницата ще служи за нещо като централно място където потребителите да могат да си разменят информация за шоутата и да участват в най-различни надпревари, като The CW MySpace Band Competition, която започва на 11ти Септември.

Rick Haskins, изпълнителния Маркетинг Вице Президент и шеф на рекламната стратегия на бъдещата телевизия The CW и Shawn Gold, главния маркетинг ВП и отговарящ за съдържанието на сайта MySpace.com, направиха официално изявление за сключената сделка в Четвъртък (31.08.2006)

The CW MySpace Band надпреварата, която провежда сайта ще представлява лични презентации на нови банди, най-добрите от които ще получат шанса да чуят песните си в драмата "Supernatural." Телевизията ще избере 10 четвъртфиналисти за които потребителите на сайта ще могат да гласуват. Песента победител ще се избере сред 3те песни получили най-много гласове.
ThePinkDuck
Eто го и най-новият трейлър за предстоящия сезон. Материала съдържа кадри от пилотния епизод на 2ри сезон.
ThePinkDuck
Най-накрая така дългоочакваните Season 2 Promotion pictures излязоха. Тези са LQ, но скоро ще има и HQ. N joy.

Снимките са преместени тук.

П.П. Специални благодарности S-T-T. mrgreen[1].gif
fenka_lucas_i_brooke
леллелеле Еми страхотни са снимките благодаря ти много!лелле къв ми е сладур Сам! rolleyes.gif
ThePinkDuck
Днес на DVD излиза 1ви сезон на сериала. DVD-то съдържа повече от 2 часа допълнителни материали - интервюта, гафове, видео клипчета. Уверете се сами! mrgreen[1].gif
Ralna
QUOTE(ThePinkDuck @ Sep 4 2006, 00:34) *

Най-накрая така дългоочакваните Season 2 Promotion pictures излязоха. Тези са LQ, но скоро ще има и HQ. N joy.

Е мерси след тея фотоси да идеш сега да ми купиш 2-3 лигавника и нова клавиатура, че тая я одавих в лиги 10.gif
А при вида на тая снимка 3.gif
IPB Image
Спря ми дъха, обаждайте се на бъза помощ да носят дефибрилатор, че щесе гъна, той е БОГ worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif

ThePinkDuck Edit: Махнах снимките, защото от тях няма нужда. Лигавник с картинка или без искаш! 10.gif
ThePinkDuck
Какво сега? Яд ви е, че не можете да се сдобиете със DVD-то? Споко имам решение...или поне половин решение. Ето това тук са екстрите към DVD-то! Njoy! Свалете Гафове и забравени реплики и Един ден с Джаред и Дженсен. mrgreen[1].gif
Nasi
Мерсии веднага щом слотовете се отворят ще си ги сваля!!!!
ThePinkDuck
Ето още няколко Season 2 Promotion pictures. Тези са със супер качество.

Промо снимките са преместени тук.
Ice^Ice^Baby
ох красавци!
ThePinkDuck
QUOTE(Ice^Ice^Baby @ Sep 10 2006, 19:34) *

ох красавци!

Самата аз не бих могла да се изразя по-добре! 4.gif
Ice^Ice^Baby
QUOTE(ThePinkDuck @ Sep 10 2006, 23:34) *

QUOTE(Ice^Ice^Baby @ Sep 10 2006, 19:34) *

ох красавци!

Самата аз не бих могла да се изразя по-добре! 4.gif

Носете лигавниците- и в по-голямо количество че сме много 18.gif 4.gif
Nasi
(ThePinkDuck @ Sep 8 2006, 22:46) *

Какво сега? Яд ви е, че не можете да се сдобиете със DVD-то? Споко имам решение...или поне половин решение. Ето това тук са екстрите към DVD-то! Njoy! Свалете Гафове и забравени реплики и Един ден с Джаред и Дженсен. mrgreen[1].gif

Ау велики са!!! 4.gif 4.gif 4.gif МЕрси, мерси, мерси!
На повеечто моменти пусках пауза, за да мога да се насмея! 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif
Радвам се, че успяха за втори сезон. smile.gif
Ralna
Олееееее супер, 3.gif ThePinkDuck много ти благдаря за клипчетата уникални са 4.gif Снимките са убиец mrgreen[1].gif А за лигавника, ми да може и с картинка, сещаш се да има с кво да се занимавам happy.gif
ThePinkDuck
Ето още няколко Season 2 Promo pics

Снимките са прмрстени тук.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.