Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Новини
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Supernatural
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Nasi
Eee супер са!!!!! Мерси много още веднъж!!!! 4.gif worthy.gif
ThePinkDuck
Ами какво да ви кажа, просто не мога да спра с тези промо снимки! 10.gif Някои се повтарят, но това е защото тези са с още по-добро качество! Njoy!

Снимките са преместени тук.
ThePinkDuck
Представям на вашето внимание няколко клипчета от CW Upfront Presentation. Касаят както Supernatural така и всички други сериали които ще се излъчват по The CW,a и като цяло програмната схема на новата телевизия. Njoy

Opening, New, Thursday, Smallville/Supernatural, Tights, that's all I'm saying, Brandings, Ending.

Обаче забелязвате ли на клипчето Tights, that's all I'm saying, Дженсен колко е дребен в сравнение с Том Уелинг и Джаред. Муахахха, дребен и проклет 18.gif

Специални благодарности за клипчетата към Andreas и целия екип на Seek the truth! mrgreen[1].gif
angelL
Хиляди благодарности! Чакам с нетърпение да излезе новия епизод! 15.gif
Nasi
Благодарности и от мен!!! Ще ги сваля 4.gif 4.gif 4.gif
Ralna
О си мерси, и сими, и си мерси мерсиииииииии4.gif 4.gif
ThePinkDuck
На 19.09.2006г Джаред Падалеки беше гост на сутрешното шоу на The CW - KTLA. Клипчето е дълго някъде 4 минутки, но съдържа много интересен момент от предстоящия пилотен епизод на 2ри сезон.

Ще забележите, че ръката на Джаред е счупена. Нараняването станало по време на снимки и както той самия казва, по много глупав начин. Пожелавам му скорошно оздравяване. mrgreen[1].gif
Ralna
Дърпам дърпам 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif
ThePinkDuck
Ако някой случайно е пропуснал да хвърли поглед към сайта на The CW ще бъде хубаво да го направи. Така ще може да се порадва на интервютата на звездите от the green carpet по повод състоялото се на 19.09.2006г. парти за официалното пускане на телевизионния канал.
П.П. Мисля, че избора на Yoanna с кой да танцува на партито е безпогрешен!
ThePinkDuck
И така мисля, че няма да откажете още няколко Season 2 Promo Pics

Снимките са преместени тук.

Това тук са интервютата на Ausiello за TV Guide с Дженсен и Джаред от зеления килим на партито по повод пускането на телевизията.
ВНИМАНИЕ!!! Интервютата съдържат информация за бъдещите епизоди. Ако не искате да си развалите удоволствието от изненадата - НЕ ги гледайте!
ThePinkDuck
Ето го и най-новото промо, което беше излъчено вчера по време на повторението на Devil`s Trap. Клипчето не съдържа нови кадри, но интересното при него е гласът който разказва историята и по-специално последните няколко изречения.
ThePinkDuck
Няколко снимки от партито състояло се на 19.09.2006г по повод официалното пускане на The CW. Ако се върнете няколко поста по-назад ще намерите и самите интервюта на актьорите от The Green Carpet.

ThePinkDuck
Последното излязло до сега Season 2 промо! mrgreen[1].gif
Ralna
мило, веднага дърпам 4.gif а снимките са суперски 3.gif 4.gif
ThePinkDuck
Ето ги и страхотното ново промо за епизод 3 - Bloodlust.
Ralna
Страхотно е, мерси мноооооооооого 4.gif 4.gif
ThePinkDuck
Имам удоволствието да ви съобщя, че в 7ми епизод - "The Usual Suspects" като гост актриса ще видим самата Линда Блеър. Ако някой случайно е забравил коя е, ще подскажа - симпатичната млада(тогава) дама която играеше една много невинна роличка в ТОЗИ филм.
lemmy
^аааа баси якото уау а са ква е дъртичка ооо тва ше е наистина много добър епизод нямам търпение.
ThePinkDuck
Eто го и промото за Епизод 5 - Simon Said. На мене епизода ми изглежда невероятно.
ThePinkDuck
Вчера Дженсен беше гост в Шоуто на Megan Mullally. Доста забавно интервю. Тая мацка винаги ме убива как се умилква около гостите си...особено ако са млади и сексапилни. mrgreen[1].gif

П.С. Интервюто е с отвратително качество...ама то каквото трябва се вижда и чува.

Credit: sn.tv
ThePinkDuck
Ето го и трейлъра на следващия епизод - No Exit. Ей на това му викам - крииипи промо.
ThePinkDuck
Излезна и таз седмичният рейтинг списък. "Supernatural": 3.7 милионна аудитория, което показва покачване с около 400 000 зрителя спраямо миналата седмица.”

В 9 p.m., ”CSI” изкачва върха за пореден път с 5.0 млн., следван плътно от драмата на ABC ”Анатомията на Грей” с 4.9 млн., а едва след това идва шоуто на NBC ”Сделка или не” с 3.5 млн. Сериалът на The CW ”Supernatural” е успял да уплаши 1.7 процента от зрителите.

Конкуренцията в четвъртък наистина е жестока, защото Supernatural и Smallville се излъчват заедно с двата най-гледани сериала(”CSI” и ”Анатомията на Грей”). А от следващата седмица освен с тях, наще момчета ще се състезават и с новият 4ти сезон на ”The O.C.” и комедийният сериал ”Scrubs”

Credit: TV GUIDE и TV.com

Сериала няма да почива идната седмица. Ще направи това на 23ти и на 30ти Ноември, когато ще излъчват наново "In My Time of Dying" и "Everybody Loves a Clown".
angelL
Благодаря за информацията! Това, че рейтингът се покачва е добре. Аз много се надявам на 3ти сезон! 15.gif
Loshka
(ThePinkDuck @ Oct 27 2006, 23:20) *

Ето го и трейлъра на следващия епизод - No Exit. Ей на това му викам - крииипи промо.

Пффф... Настръхнах! Нямам търпение за новото епизодче. Досега най-страшна ми се видя серията с онова "симпатично" девойче с куклата и бръснача. biggrin2.gif Мисля че този епизод ще е по-страшничък. 4.gif
ThePinkDuck
Статията съдържа информация за бъдещи епизоди.

Четвъртък,19ти Октомври 2006г

Създателят на Supernatural споделя тайни около сезон 2
От Angel Cohn

TVGuide.com успя да хване за интервю Ерик Крипке, или с други думи един от най-готините създатели тези дни, който беше повече от екзалтиран да сподели какво можем да очакваме от бъдещите епизоди в сезон 2.

TVGuide.com: Обожавам шоуто този сезон. Изглежда сте решили да се придържате повече към основната линия, отколкото към отделна история всеки епизод.
Eric Kripke: Всъщност смятаме да правим от всичко по малко. Все още мислим да правим това което направихме през втората половина на миналия сезон, където общо взето седнахме и се замислихме какво точно правим. Това е нещо като микс между всяка серия за себе си и стабилна история която върви за фон. Точно сега се опитваме да се справим със смъртта на бащата, това са доста емоционални моменти, които ще дадът отражение и за в бъдеще. Митологията, ловът на Демонът и плановете му за Сам са неща които ще загатваме на всеки 3 или 4 епизода. Много неща се случват с момчетата, в момента са невероятно дисфункционални и се справят със смърта на баща си по-най нездравословният възможен начин.

TVGuide.com: Емоциите им придобиха физически облик миналият четвъртък в епизода Bloodlust.
Kripke: Много се гордея с този епизод. Когато за първи път почнахме да работим по този сценарии първата мисъл която ми мина беше “Не мога да дочакам да видя гневния Дийн”. В "Bloodlust" го виждаме да отприщва гнева си. Още от пилотният епизод най-хубавото в Дийн е, че откакто се появява изглежда опасен и непредвидим и реално нямате представа на какво е способен. Винаги сме харесвали това, но леко се отдалечихме от тази нишка, защото колкото повече опознавате героя, толкова повече го разбирате. Опитваме се да върнем опасноста в героя. Все още ще го обичате, но от време на време ще прави нещо след което ще си кажете “Леле тоя е яко копеле”. Не сме заинтересовани, той да почне да пише или да се облича в черно слушайки Morrissey. Ако героят се държи хладнокръвно от време на време...Искам да кажа, по дяволите, направиха го с Джак Бауър. Защо ние да не можем да го направим с Дийн?

TVGuide.com: Страшно се радвам да видя колата отново.
Kripke: Никой не бива да се тревожи за колата. Най-смешното е, че след финала на миналият сезон някои хора се притесняваха дали момчетата са отцелели, но всички бяха разтревожени за колата. Аз съм най-големият фен на колата. Никога не бих допуснал да и се случи нещо, никога.

TVGuide.com: Хората може и да не са в безопасност...
Kripke: Но каквото и да става тази кола ще надживее всички ни. Просто я обожавам. Идеята беше след известен период от време Дийн да я поправи и тя да се завърне по-голяма, по-силна и по-бърза от всякога, така и стана

TVGuide.com: Много фенове бяха разстроени след смъртта на Джон. Но при положение, че това е Supernatural, ще го видим ли под някаква форма пак?
Kripke: По един или друг начин. Никой не си остава мъртъв в Supernatural. За сега той си е мъртъв — нямаше как да изясним това повече след като момчетата изгориха тялото — и поради ред причини той трябва да остане мъртъв, защото момчетата трябва да се справят с всички проблеми които тази смърт създаде. Това е хубава драматична нотка, защото те са сами, уплашени и без основното си оръжие и предимството не е на тяхна страна вече. Не за последен път виждаме Джон Уинчестър, но за сега той е мъртъв.

TVGuide.com: Прав ли съм като предполагам, че това което Джон прошепна на Дийн се отнасяше за Сам и другите като него?
Kripke: Да.

TVGuide.com: Ще разберем ли някога какво точно си казаха?
Kripke: Да! В момента пренаписвам сценария. Излиза някъде по средата на сезона. Няма да оставим този момент да виси дори до края на годината.

TVGuide.com: Доволен ли си как се справя шоуто, като се има предвид, че сте изправени срещу много големи такива?
Kripke: Ами...доволен съм, но ми се щеше да съм много по-доволен. Държим се, но това зависи от феновете. Срещу конкуренти като шоута No. 1 [Grey's Anatomy] и No. 2 [CSI] в момента в телевизионния ефир, се справяме доста по-добре спрямо миналата година. И това при положение, че сме в брутално време, по нова телевизия която не е дори близко до маркетинг нивото което имахме миналата година. Като се имат в предвид всички тези неща, се справяме добре. Ако искаме шоуто да издържи, както на мен ми се иска шест или седем години, то трябва да се справяме още по-добре. Трябва да кажем на феновете да се задействат “Говорете за шоуто”. Хората могат да го започнат и като чуят препоръка, която да върви от уста на уста. Мога да помоля феновете като лична услуга към мен – казвайте на хората за сериала.

TVGuide.com: Освен това, могат и да оплюят другите сериали.
Kripke: Винаги могат да го направят с Grey's Anatomy. Всичко което показват в този сериал е как се прави секс в болница.

TVGuide.com: А CSI се разказва за поредният труп.
Kripke: Точно така. Какво реално прдпочитате? Съдебни отпечатъци, секс в болница, или един стар, кървав, класическо-рокаджийски бой с демони?

TVGuide.com: Елън, Джо и Аш ще станат ли редовни герои?
Kripke: Да. Много сме развълнувани около свежата плът в шоуто. Винаги сме смятали, че светът на ловците е много интересно място, намиращо се точно под повърхноста на Америка. Разширяваме този свят и вадим от там най-различни герои, като започнахме още миналият сезон с Боби.

TVGuide.com: Какви хубави, зловещи същества сте ни подготвили за убиване този сезон? Клоунът беше ужасяваш.
Kripke: Тази седмица ще направим нещо стил зомбитата от “Pet Sematar”, а в 9ти епизод ще имаме нещо като “28 Days Later” – цял град пълен със зомбита, което се получи много забавно, защото имаме наша уникална, изкривена версия на нещата. Още демони разбира се, а и ще видим отново съществото от "Skin". От време на време успяваме да направим и по един по-филосовски епизод. Миналата година беше с "Faith" и това кой заслужава да живее и кой да умре. Този сезон имаме епизод в който момчетата преследват същество със свръхестествени способности, което обаче може да се окаже и ангел. Трябва да решим дали да го убият или да го оставят да съществува. Сам мисли, че може би е ангел, а Дийн, който не вярва в подобни неща казва “категорично не”. Много се вълнувам за този епизод.. Искаше ми се да направя класически тип епизод за Дийн – той вярва в злото, но вярва ли в доброто?

TVGuide.com: Да нямате нещо като склад за градски легенди?
Kripke: Ако влезеш в стаята на сценаристите, ще видиш цяла дъска."Незадължителни операции", различни чудовища и духове, градската легенда наречена "Капещата/Течащата ръка" и всякакви такива страшни думи които в бъдеще могат да се появят в някой епизод, ако в някой близък ден се съберем и направим такъв. Тази година ще се ровим в легендите за Робърт Джонсън, дали да продадеш душата си на дявола или не, легендата за изгубената колония на Роаноките, тази за Х.Х. Холмс, серийният убиец от Дяволът в Белият град, първият американски сериен убиец и неговият дух... Не само ще се ровим из градските легенди, но ще надникнем и в американската история и класическия фолклор. В края на деня, по дяволите, ми се иска това шоу да се излъчва като образователно в училищата.

TVGuide.com: С предупреждение от сърдечен удар.
Kripke: Правилно. Дръжте се здраво за нещо. Иначе е много образователно.

TVGuide.com: Като говорим за тези сцени които ме карат да си закривам очите, как разбираш кога точно да се отдръпнеш от действието?
Kripke: Когато адвокатите ни накарат. [Смее се] Нямаме интерес да правим кървава баня, винаги намираме начин да го направим елегантно, но всъщност това което не виждате е много по-ужасяващо от това което виждате. Просто така е по-страшно. Това което ни интересува е да направим нещата възможно най-страшни. Сещам се само за един момент в който адвокатите казаха категорично не. Направо съм изумен какви неща ни се разминават. Миналата година в "Home" когато не ни наложиха вето, сцената беше с една тръба от която излизаше кръв и всякаква гадост. Мислехме си , "Никога дори и след милион години няма да ни разрешат да използваме това", и го пуснахме като майтап, но никой не каза нито дума.

TVGuide.com: Как успяхте да се оправите с травмата на на Джаред Падалеки и да я вържете с историята?
Kripke: Аа Джаред. Успяхме да се оправим. За щастие той се бие всеки епизод и много лесно би било да си счупи ръката. Излезна така, че зомбито му счупи ръката. Радвам се че е добре, а и, че всичко се нареди. Обаче на част от мен и се щеше да си беше счупил ръката малко по-рано, защото щеше да е къде-къде по-смислено да си я счупи още при катастрофата в началото. Отърва се само с драскотини, а едно зомби успя да му счупи ръката? Направихме това което винаги сме правили – пошегувахме се с това и накарахме Дийн да направи смешен коментар. Нищо не може да застане на пътя на историята.

Credit: TVGuide
Превод: Моя Милост
angelL
ThePinkDuck worthy.gif worthy.gif worthy.gif Много ти благодаря за превода на интервюто, много е интересно. Американците да задействат системата с гледането, защото на мен 6-7 години ми звучат страхотно! biggrin2.gif 10.gif
ThePinkDuck
Списание "People" нарече Джаред Падалеки един от 100те най-сексапилни мъже на планетата за 2006та година. Специалния брой на списанието, съдържащ всичките 100 красавци, излиза на 17ти ноември, когато и ще разберем на коя позиция се е приземил Джаред. mrgreen[1].gif
ludoto_mimi
Aз не успях да разбера кога това зомби е успяло да му счупи ръката, че и Дийн да се пошегува. Последната серия се чудя тоя гипс от къде се появи. 18.gif

Мерси за интервюто. Прочетох го малко по диагонал, за да не знам какво ще има в следващите епизоди, обаче си е интересно. 4.gif
ThePinkDuck
Ето го и промото на следващият Епизод 7 - The Usual Suspects. Защо все Дийн трябва да се забърква в подобни каши. Е убиха Джон, за тоя поне съм сигурна,че детектива накрая няма да го гръмне...ама ще почакаме и ще видим. 15.gif
Ralna
Oха много яко, първо с интервюто, суперско е 4.gif “Не мога да дочакам да видя гневния Дийн” и аз така много му се кефя като е лош 4.gif "Опитваме се да върнем опасноста в героя" - о супер, чакам го с нетърпение, много е готин като е лош, направо го обожавам като се бие и като е твърд и лош просто немога да му устоя 4.gif
Тва дето го казват за колата, и тука също мрънкальосвахме, че е отишла колата на Дийн 18.gif
Тва дето го казват да се говори повече за филма и да се оплюе "Анатомията на Грей" направо меразби от смях 18.gif
Хубавко е интервюто, много мерси задето си го сложила мила 4.gif

(ludoto_mimi @ Nov 2 2006, 21:14) *

Aз не успях да разбера кога това зомби е успяло да му счупи ръката, че и Дийн да се пошегува. Последната серия се чудя тоя гипс от къде се появи. 18.gif

А мила май и вете спим, щото и аз незнам отде се пръхна тоя гипс, и непомня какъв коментар е казал Дийн, ама сега ще прегледам епизода последните няколко епизода, така за спорта 4.gif

А защо Джералд е в списъка с 100-те най-секси мъже, а Дженсън не shocking.gif тва е невъзможно, blink.gif Кажеи, че и той ще е в тоя списък, иначе 19.gif 19.gif 14.gif 14.gif ще отрепцам някой 14.gif 14.gif 19.gif 19.gif
talito
Страхотно интервю. Този човек Крипке ме кефи макс. Ръси ги едни. Особено това: "Съдебни отпечатъци, секс в болница, или един стар, кървав, класическо-рокаджийски бой с демони?" Хах. Направо рулз. Но както и да е. А Дийн когато е гневен и опасен ме радва изключително много(е не само тогава). Максимално се изкефих когато трошеше колата(нищо, че се бях притиснила, за съдбата и в него момент). Ммммммм Импалата е една много ама много специална кола. Като стана дума иска ми се и аз да карам. Но да се върнем към темата. Очаквам с нетърпение какво ще стане занапред.
Loshka
Някой намери ли кога точно Дийн е коментирал ръката на Самconfused.gif Аз нещо не мога да се сетя... huh.gif
talito
А може да е отпаднала сцена и в DVD-то за вторият сезон да я пуснат. Защото и аз не съм виждала Дийн да казва нещо за ръката. Ама ще проверя пак де.
Letavia
Аз лично това за счупената ръка на Сам го знам от едно интервю на Дженсън в едно шоу, за което ThePinkDuck беше дала линк. Изобщо ThePinkDuck все ни снбдява с много интересни материали, за което съм и безкрайно благодарна blush.gif 4.gif
ThePinkDuck
Хора, шегувате ли се с мене. Не е отпаднала сцена. Има си я и коментара на Дийн както винаги е хаплив. Ето ви точният момент Епизод 4 - Children shuldn`t play with dead things - в 37мата минута на 23тата секунда Сам казва - I think she broke my hand. На което Дийн отговаря - You're just too fragile. We'll get it looked at later. Може да прегледате пак епизода и да се убедите сами.

Letavia, старая се поне. mrgreen[1].gif
talito
Божее. За пореден път и аз доказах каква блейка съм. Иначе в същата серия много ми стана интересно, че зомбито надбяга Сам. Дори си спомням как си мислех "Или зомбитата са свръхбързи или Сам бяга бавно". А сцената, в която Дийн най-сетне каза на Сам какво чувства беше просто. Ако бях от ревливите щях да се разплача на онзи момент. А Дийн толкова пъти се отървава вече от смъртта, че чудя се дали тоя човек няма 9 живота. И все тея Жътвари. Вчера се сетих, че жътварката в пърата серия на сезона не е първата, която е виждал. Няма да се учудя и ако още една види. Луда работа. Пак се отплеснах. За което се извинявам много.
ThePinkDuck
Eто го и промото за следващия Епизод 8 - Crossroad Blues. Майкоооо това ще е епизод за милиони...въййй. Изглежда ми супер...ама то всичките са суперр муахах. mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif
talito
Реших в крайна сметка да изгледам това промо(по принцип се старая да не гледам), ноо изкушението беше твърде голямо. Следващата серия изглежда доста интересна. Чудя се дали най-сетне ще разберем какво е казал Джон на Дийн. Дано дано.
James towel keeper
(ThePinkDuck @ Nov 10 2006, 22:43) *

Eто го и промото за следващия Епизод 8 - Crossroad Blues. Майкоооо това ще е епизод за милиони...въййй. Изглежда ми супер...ама то всичките са суперр муахах. mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif

Слънцееее bigarmhug.gif
Благодаря ти за това промоо!!! 3.gif
Леле вече нямам търпение - ще е СВРЪХ интересно - от промото почти нищо не се разбира освен че Дийн ще предложи себе си на демона за баща им... sad.gif А незнам дали виждам правилно но май има някаква целувка включена в промото? huh.gif Много малко се вижда, но мисля че е Дийн... но не знам с кой....
Епизода ще е супер, айде по-бързо да идваааа rolleyes.gif
ThePinkDuck
Мислите си, че няма нищо ново около сериала и актьорите в него - лъжете се. Просто нямах време, за това ето ви сега малко новинки...вярно малко, ама колкото толкова.

Чад Майкъл Мъри в Supernatural?

Когато бе запитан в интервю за aol.com с кое телевизионно шоу по CW TV би искал One Treе Hill да се блъска, Чад Майкъл Мъри (Лукас от One Tree Hill) отговори, че това е Supernatural. "Всичките ми приятели са там. Забавляват се през цялото време. Ще ми се да намина от там за малко. Нека ме пуснат да убия няколко призрака."

Дженсен Екълс говори с "The National Ledger" за новият си филм "Ten Inch Hero"

""Свръхестесвеният" Дженсен Екълс може да е супер секси по страниците на списания предназначени за дамите, но това не значи, че е загубил скромноста си. Той самият ни каза, "Не вярвах, че ще ми дадът шанса да го направя" когато стана въпрос за ролята му в предстоящата независима комедия "10 Inch Hero", в която той играе герой който работи в заведение за сандвичи.
"Беше много готино, всъщност. Играя нещо като пънкар, по-скоро скейтър, който ходи с различен цвят коса всеки ден, има татуировки и много пиърсинги. Пича не е особено мотивиран да върши каквото и да е. Не е някой който ще мачка хората, за да се издигне", казва Екълс със смях. Героят е много далече от този който играе в сериала си, където преследва демони и призраци. Всъщност веднъж дори не са го познали. "На обяд един ден отидох до магазина облечен като героят си и както си вървях по пътеката между щандовете една жена се появи иззад ъгъла, видя ме, обърна се и се забърза в другата посока. Това определено беше реакция, която не съм свикнал да получавам".

Джефри Дийн Морган се присъедини към актьорскят състав на "The Accidental Husband"

Джефри Дийн Морган се присъедини към актьорскят състав на "The Accidental Husband, романтична комедия която се върти около Ема Лойд, местна радио водеща която води шоу за зваимоотношенията между хората. Морган ще играе Ню Йоркски пожарникар, чиято приятелка го е напуснала след като е получила съвет от Лойд, търсейки отмъщение той превръща живота на Лойд в ад.
Актьорският състав включва още: Ума Търман, Колин Фирт, Сам Шепард, Изабела Роселини, Линдзи Салоун и Джъстина Мачадо. Режисьор е Грифин Дън.
Снимките започнаха на 13ти Ноември 2006г в Ню Йорк.

mrgreen[1].gif
ludoto_mimi
Последния филм ми се вижда интересен. Обаче тоя Колин Фърт не мога да го гледам. dry.gif
ThePinkDuck
Eто го и ПРОМОТО за епизодите които следват след малката ваканция която сериалът си взима. Промото за следващият епизод е в началните кадри след надписа SoOn, там наще ще се млатят с цял град със зомбирали хорица...оу и още нещо - Да, Дийн ще каже на Сам какво му каза Джон на смъртният си одър, ама не казвам в тая серия или не.

П.С. Ако сте гедали последният епизод, то сте видели и самото промо. mrgreen[1].gif
James towel keeper
Емииии!!!!!!!!!!!!!!!!! bigarmhug.gif Страхотна си!!!!
Мерси мн са инфото - аз също като Чад мн искам двата сериала да се сблъскат (то се вижда от подписа ми laugh.gif )... А този филма на Дженсън изгежда мн интересен - щом е с него значи ще е супер!!!!! 4.gif
Мерси и за промото rolleyes.gif
ThePinkDuck
TV Guide пусна две клипчета от новият епизод следващата седмица - Croatoan ! Както знаете и тази седмица ще преповтарят епизоди, този път наред е Епизод 2 - Everybody Loves a Clown. Другата новина е, че след епизод 9 - Croatan който излиза на 07.12. пак ще има повторения. Тоест на 14.12. вместо Епизод 10 - Hunted ще гледаме Епизод 3 - Bloodlust, а на 21.12. вместо Епизод 11 - Plaything, серията ще бъде номер 4 - Children Shouldn't Play With Dead Things.
Alanna
Мерси много ... имах нужда да ги видя тези момчета.. липсват ми!!! sad.gif
МОЛЯ!!!?confused.gif 14.gif Как така пак повторения?!!Тези гадняри искат да ни убият от чакане!!! 19.gif 19.gif 19.gif
ThePinkDuck
Eто и трейлърът към следващият Eпизод 9 - Croatoan. Мога да кажа само *уау*.
ThePinkDuck
Преди няколко дена Тhe CW пусна интервюта с някои от звездите си. Едно от тях е с Джаред Падалеки. Вижте как актьора отговаря на въпросите на феновете в това няколко минутно видео.

Епизодите от Supernatural Сезон 2 са пуснати за легален даунлоад от сайта на Apple iTunes Music Store.
"SN е пътвият CW сериал пуснат през Itunes. Ревютата и коментарите са добре дошли там" Е помогнете да подкрепим сериала.
ThePinkDuck
Преди няколко дена Тhe CW пусна интервюта с някои от звездите си, които отговарят на въпроси на феновете си. Едно от тях беше с Джаред Падалеки. Сега дойде и времето на Дженсен. Ето го и самото интервю.
ThePinkDuck
И така ето го и невероятното промо на Епизод 10 - Hunted в YouTube. Лелеее ето какво е казал Джон на Дийн. Ммдам май си е напълно прав.
talito
Снощи видях промото и уао невероятно е. Очаквам с нетърпение следващата серия. И само да питам. Онзи черния с Дийн в колата не е ли Гордън?
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.