RoseRed
Apr 25 2008, 08:28
Цитат(ladysunshine @ Apr 25 2008, 09:07)

Абсолютно си прав за това, 4е не я харесват само щото ги прецаква, което пък е много тъпа при4ина, защотото е ясно, 4е в крайна сметка Сам и Дийн никога няма да са прецакани накрая на сериала, защото са главните герои. Така 4е Бела нямаше как да им навреди. Просто щеше да ги прецаква от време на време и да става забавно. Мен Бела много си ме кефи и ме е яд, 4е я махат. Можеше да измислят още интересни неща около нея, ама....
Наистина имаше на къде да я развият. Героинята й имаше потенциал. Аз нея не я мразя, дори номерата които им погаждаше дават някаква динамика на сериала.А и самият екип беше казал, че момичетата са вкарани именно да пречат...Аз лично харесвам Бела.
ViruZzZ
May 5 2008, 16:24
TVGuide избра момчетата за най-секси братя за 2008 ~>
cLicK Да им е честито
RoseRed
May 6 2008, 23:46
Еми нормално е да ги изберат, все пак реално погледнато наистина те са най-секси братята които присъстват в ефира за момента...
ThePinkDuck
May 14 2008, 10:44
SF Universe има малко клипче от финала на сезона!
Кликнете тук, за да си развалите кефа от изненадата в епизода!
ThePinkDuck
May 25 2008, 09:44
Spacecast пусна няколко интересни "Зад кулисите" интервюта с момчетата.
Njoy! Buddy TV пусна статия относно спойлерът който издаде мстър Крипке пред TV Guide относно предстоящият сезон. Статията можете да намерите
тук. Да, и за тези от вас които дори за миг са си помислили, че Дженсен наистина ще напусне шоуто, ето нещо което Крипке каза пред Майкъл Ауселио онзи ден:
"Дженсен 100% се завръща в новият сезон. Той е все така неделима част от шоуто каквато винаги е бил. "
Човека се шегуваше, че ще го маха бре хора!
brooke_scott
May 25 2008, 10:20
мс за всичко

аз клипчетата ги бях гледала, а за Дженсън не знам дали е имало някой, който се е съмнявал, че ще си остане, дали в Ада или на земята
ThePinkDuck
May 29 2008, 23:23
TV Guide пусна страхотно интервю с Ерик Крипке, в което той дискутира Дийн и основните проблеми върху които ще се фокусира предстоящият 4 Сезон.
Интервюто може да намерите тук. Не е кой знае какво, но ето нещо което
Ауселио пусна за Дийн.
Интервюто е страхотно, много неща се разбират. Като цяло придобих доста пълна представа за предстоящия сезон.
Нямам търпение да дойдат новите серии. Той Крипке си го каза, че никога не са били толкова въодушевени за сезон, съвсем нормално и феновете да сме така.
Само едно не ми е ясно- как ще запазят тялото на Дийн за толкова време ?
ThePinkDuck
May 30 2008, 21:35
Цитат(sulu @ May 30 2008, 21:15)

Интервюто е страхотно, много неща се разбират. Като цяло придобих доста пълна представа за предстоящия сезон.
Нямам търпение да дойдат новите серии. Той Крипке си го каза, че никога не са били толкова въодушевени за сезон, съвсем нормално и феновете да сме така.
Само едно не ми е ясно- как ще запазят тялото на Дийн за толкова време ?
Не съм чела интервюто, щото и сериала не съм догледала, НО може новият сезон да почва от следващия ден дето се вика. След случилото се направо. Или пак казах нещо неподготвена?
В интервюто Крипке си каза, че може да са минали 6 месеца и даже повече време на земята.Точно затова ми стана интересно как точно ще запазят тялото ня Дийн. А и като имаме предвид, че попринцип те ги горят телата( примерно както изгориха баща си) не знам как точно ще го върнат Дийн със същото тяло.
ThePinkDuck
May 31 2008, 10:27
Цитат(sulu @ May 31 2008, 10:53)

В интервюто Крипке си каза, че може да са минали 6 месеца и даже повече време на земята.Точно затова ми стана интересно как точно ще запазят тялото ня Дийн. А и като имаме предвид, че попринцип те ги горят телата( примерно както изгориха баща си) не знам как точно ще го върнат Дийн със същото тяло.

Ти ме вкара в оркестъра! А ся и сериала трябва да догледам. Ама реално нищо не се знае. Сам може да се заинати, че не иска да пуска Дийн или да го гори или нещо подобно и така и аз незнам и май ще трябва да го изгледам най-накрая!
mimi_k5
Jul 11 2008, 18:26
Цитат(sulu @ May 31 2008, 10:53)

Ми сигурно ще трябва да го препарират или нещо подобно

(шегувам се)

.Сега сериозно.Те нали имат някви такива супер заклинания и свръхестествени ритуали и сигурно така ще запазят тялото на Дийн.Поне докато отворят пак портата към Ада

,за да го измъкнат

.(тва са само мои предположения)
N@det0
Jul 12 2008, 21:08
Извинете за въпроса предполагам,че отговора е в тази тема,но не можах да го открия та кога започва 4ти сезон?
ThePinkDuck
Jul 12 2008, 21:24
Септември месец. Точна дата още няма. Спекулира се че ще е 4ти. Което ми напомня, че от няколко седмици заглавието на епизода се знае - Lazarus Rising ! Което ми напомня, че и ревю има ама по-късно!
Gossip Girl
Jul 12 2008, 23:00
Цитат(ThePinkDuck @ Jul 12 2008, 22:24)

Септември месец. Точна дата още няма. Спекулира се че ще е 4ти.
Според TV Guide датата е 18 септември.
N@det0
Jul 13 2008, 11:19
Мерси за бързите отговори
ThePinkDuck
Jul 15 2008, 21:21
Цитат(mimi_k5 @ Jul 15 2008, 20:49)

Инфо в тази статия няма. Само крайно досадни и ненужни спойлери!
ThePinkDuck
Jul 21 2008, 19:21
Имаме официална дата и тя е Четвъртък 18.09.2008!
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
На победителите - честито!
Ето и едно жестоко "зад кулисите"
видео с Дженсен. Ама много ме радва значи!
brooke_scott
Jul 21 2008, 22:25
Цитат(ThePinkDuck @ Jul 21 2008, 20:21)

Имаме официална дата и тя е Четвъртък 18.09.2008!
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
На победителите - честито!
Ето и едно жестоко "зад кулисите"
видео с Дженсен. Ама много ме радва значи!
о да, само още около 60 дни

видеото честно казано не ме израдва толко, колкото да чуя гласа на Jensen, че вече не помня кога беше последния път

иначе беше готинко за стаите в мотелите
brooke_scott
Jul 24 2008, 00:22
нз дали тва се води за спойлер, но за всеки случай слагам тагче
-
click --->
има малко инфо за една мацка, която явно ще се сближи със Сам xD
Lois Lane
Jul 25 2008, 12:31
Станаха известни заглавията на епизоди 1, 3 и 4-ри:
4.01 Lazarus Rising - 18.09.2008г.
4.03 Monster Movie
4.04 In The Beginning
Нов член на екипа:
Преди известно време стана ясно, че Кейти Касиди няма да бъде част от редовният каст на Supernatural. За сметка на това в началото на тази седмица CW обявиха крайният резултат от кастинга за нова героиня. Genevieve Cortese е избрана да изпълнява ролята на Кристи - новата приятелката на Сам Уинчестър, която е келнерка в малък град и с която ще се срещнем още със самата премиера на 18.09.2008г.
Е, разменихме една дива мацка, за друга гореща такава... Дано сделката да си е струвала.
Относно предстоящите епизоди:
Източник: Стефани от JAF
Стефани разкрива някои непотвърдени слухове относно предстоящото ни да видим в Supernatural този сезон.
Ще станем свидетели на пътуване назад във времето, което ще ни срещне с дядото на Сам и Дийн, чиято роля ще се изпълнява от Мич Пилеги, познат ни още като шефът на ФБР, Скинър в хитовият сериал „Досиетата Х”.
Също така ще видим завръщането на Роналд, агент Хенриксън и Мег през този сезон.
Дийн и Сам ще се изправят срещу протичници като Дракула, човек вълк и мумия, в черно-бяла класика.
Специално за Хелуин, ще научим истинските, мрачни, окултни корени на празника.
Нито един от тези спойлери не е официално потвърден...
brooke_scott
Jul 25 2008, 14:58
всички спойлери са мн интересни, жалко само че не са потвърдени.
радвам се, че ще видим пак Мег и Хенриксън, както и пътуването назад във времето, ама кой беше Роналд? другото, което ми звучи много интересно е това за Хелоуин, по принцип мн се кефя и на празника, и на историйките, съпътстващи го
mimi_k5
Aug 3 2008, 02:48
Eто първите пет минути от сезон 4;еп 1
Тук
ioanka_vt
Aug 3 2008, 13:54
Mерси много интересно изглежда, нищо, че качеството не е много добре става =]
Lady Winchester
Aug 5 2008, 23:36
Ice^Ice^Baby
Aug 13 2008, 10:08
А наистина ли Руби няма да я гледаме в 4я сезон.....мн я харесвах жалко
brooke_scott
Aug 13 2008, 10:31
Цитат(Ice^Ice^Baby @ Aug 13 2008, 11:08)

А наистина ли Руби няма да я гледаме в 4я сезон.....мн я харесвах жалко
да, няма да я гледаме; мисля, че беше заради някакви проблеми с бюджета

мн жалко за Кейти и аз мн я харесвах
Marissa Cooper
Sep 11 2008, 16:48
Вижте какво намерих от едни други форуми:
Изявление на Ерик Крипки:
"Дийн се измъква от Ада. Знаехме това в стаята на сценаристите още от първия ден. И си казахме, нека не бъдем свенливи за това ще му позволим да излезе от Ада, но нека да бъде мистериозно и да е едни от големите въпроси да бъде, как излезе той?!? Кой го изкара и защо?!? И така стигаме до това, че феновете знаят, но всъщност и нищо не знаят. И тази част на "не знам" вече плаши феновете. По-малко от месец на снимане и спойлерите вече се появяваха. И въпреки опитите да бъдат скрити, те винаги си проправяха път в Интернет. Бяха променени имената на някои места, но не можахме да надхитрим феновете. Те знаят всичко за своите братя Уинчестър."
Ерик Крипки потвърждава участието на Женевиев Кортес:
Създателят на Свръхестествено Ерик Крипки пусна изявление, което потвърди участието на актрисата Женевиев Кортес като повтарящата се гостуваща роля "Кристи" в предстоящия 4-ти сезон на хитовоя сериал на Уорнър Брос/Телевизия CW, който се излъчва в четвъртъй вечер от 9PM EST.
В изявлението пред пресата, пуснато от неговия офис в Лос Анджелис, Ерик Крипки споделя за актрисата и героинята следното:
"Женевиев Кортес ще играе сервитьорка от малък град на име Кристи, която ще има любовна връзка със Сам (Джаред Падалеки) някъде след смъртта на Дийн (Дженсън Екълс)."
Кортес е 27-годишна забележителна брюнетка, родена в Сън Валей Айдахо и е най-добре позната с ролята си на проблемната тийнеджърка Крис Фурило в сериала на ABC Family "Див огън"
Обявена е официална дата за премиерата на сезона:
Телевизия CW най-накрая обяви официалните премиерни дата на шоута за есен 2008.
Високо скоростния екшън и напрежението се завръщат в четвъртък, 18-ти септември с премиерите на два от най-гледаните в ефира на CW сериала, определена като една от най-конкурентните вечери, Смолвил (8:00-9:00 p.m.) и Свръхестествено (9:00-10:00 p.m. ET).
Свръхестествено със сигурни 5 сезона:
Eрик Крипки подписа договор в края на месец юни с Warner Brothers, гарантиращ 5-тия сезон на Supernatural. Той винаги е казвал, че в неговия ум сериала ще има 5 сезона. Вълнуващата новина е, че договора е отворен за продължение, а вероятно и филм. Тази част може би Джаред загадна в Австралия през не отдавашното си пътуване до там.
Supernatural освобождава Кейти Касиди:
Сексапилният крадец на Supernatural, Бела (Лорън Коън) отиде в Ада-и за разлика от Дийн няма да излезе. Сега създателят на шоуто Ерик Крипки съобщи пред TV Guide, че казва сбогом и на сексапилният демон Руби (Кейти Касиди).
"Тя е страхотна, но за жалост това е финансово решение-напълно техническо, защото откъм креативност тя беше невероятна.", казва Крипки. "Имам най-добри чувства към Кейти и за шоуто беше чудесна. Това беше много трудно бизнес решение свързано с нашата реалност."
Въпреки, че бюджетът е същия като миналата година, шоуто се снима в Канада, което води до малко оскъпяване."
На друго място видях това:
Крипки: Руби ще се върне и ще представим нови свръхестествени видове същества. Имаме намерението да върнем Стийв Уилиамс, стария, вгорчен ловец-отшелник Руфъс.
Източник: supernatural-bg.com 
-
Създателят на Свръхестествено Ерик Крипки не само потвърди, че Дийн ще живее – не много удобно, след като е в Ада – но сега и разкрива плановете си за новия сезон за безнадеждно обкръжените братя Уинчестър.
TVGuide.com: Не излъга, когато каза, че се надяваш да ядосаш много феновете и в същото време да умират от любопитство през лятото!
Ерик Крипки: [смее се] Беше забавен начин за приключим сезона. Дийн закачен на куки като парче месо, в средата на нещо, което изглежда като милиони мили паяжина от ръждясали вериги. Нещо като кръстока между M.C.Escher и Hellraiser
TVGuide.com: Защо изпрати Дийн в Ада?
Крипки: Всички очакваха Дийн да е в безопастност! Това е достатъчна причина да го пратим в Ада. Но също така, по начин, който не мога да разкрия, това е превратна точка за Дийн.Трябват ти големи ходове, които да причинят драстични промени в героите и така да ги насочат в нови посоки. Така че това, което се случва с Дийн в Ада, и как той се измъква от там стават главните проблеми в 4 сезон.
TVGuide.com: Значи ще имате сцена в Ада?
Крипки: Това мога да издам. Дийн прекарва повече време в Ада, отколкото повечето мислят. Дийн може да прекара – по човешко време – шест месеца, може би повече. По адско време, кой знае на колко години или десетилетия ще се равнява това. [смее се] Няма да ви кажа как ще се измъкне, но когато излезе, гледката ще е доста различна. Много неща са се променили откакто го е нямало и той трябва да се нагоди отново към любимите си същества, след толкова дълга раздяла.
TVGuide.com: Той още ли е човек...или отчасти демон?
Крипки: Превръщането в демон отнема стотици години. Дийн няма да е демон, но ще има една мистерия. Когато излезе, той няма да помни много от случилото му се там долу. Това ще е една от мистериите на сезона.
TVGuide.com: Като заговорихме за демони, Руби ще се върне ли? И какво ще кажеш за нови герои?
Крипки: Руби ще се върне и ще представим нови свръхестествени видове същества. Имаме намерението да върнем Стийв Уилиамс, стария, вгорчен ловец-отшелник Руфъс.
TVGuide.com: Нека отидем в сърцето на шоуто. Как адското превиваване на Дийн ще се отрази на връзката между братята?
Крипки: Ще й се отрази солидно. Бавно ще разкрием как Дийн си спомня какво е станало в Ада и това драстично ще засегне връзката им. Дийн е като военопленник, връщащ се вкъщи от най-адската дупка – буквално – някога. Как се връщаш към стария си живот след като си преживял нещо толкова ужасяващо? Това става един от проблемите му. Но не се безпокойте, той все още си има голяма уста, както винаги.
TVGuide.com: Какво е намислило малкото скърбящо братче Сам? Във финала видяхме част от неговите сили в битката с демона Лилит.
Крипки: Представихме го като имунизиран към силите й. Имаме някои завръзки в ръката по този случай. Сам обеща на Дийн, точно преди Дийн да умре, че няма да използва силите си, за да открие докъде се простират. Когато Дийн се завръща, Сам му казва „Обещах, че няма да тръгна по този път, защото ти ме накара да обещая”, но започваме да се чудим дали това е истината. Каквото и да става, сценаристите никога не сме били толкова развълнувани от нов сезон. Имаме много вълнуващи обрати в историята.
TVGuide.com: Може би те ще бъдат толкова вълнуващи, че това да не е последния ви сезон?
Крипки: Може би. Но работиш по всеки сезон сякащ ти е последния и се надяваш на най-доброто. Източник: TVGuide.com
Превел: Cute~Poison
http://img99.imageshack.us/img99/6507/sn4010001bw1.jpghttp://img99.imageshack.us/img99/3048/sn4010004be4.jpghttp://img99.imageshack.us/img99/5416/sn4010008hq0.jpghttp://img99.imageshack.us/img99/2036/sn4010011mi5.jpghttp://img99.imageshack.us/img99/3406/sn4010015oy3.jpghttp://img99.imageshack.us/img99/4903/sn4010017na9.jpg
Marissa Cooper мерси много за инфото

.Очаква се новите епизоди да са много интересни..чакам ги с нетърпение : ))
ViruZzZ
Sep 12 2008, 17:50
10х за всичкото инфо и мерси за клиповете ;]
Ми те са еднакви двата клипа.
Клиповете са два напълно различни и са супер интересни.Направо от 1 седмица съм полудяла, нямам търпение за новия сезон
ThePinkDuck
Nov 6 2008, 10:15
Ето една статийка и едно интервю с които си играх наскоро:
Падалеки в Friday 13 срещу Екълс в Bloody Valentine
Момчетата Уинчестър от Supernatural отново започнаха да си подхвърлят хапливи забележки, сега когато очакват излизането на хорър филмите с тяхно участие през 2009. С много стратегически подход New Line излъчи тийзъъра на Friday the 13th, с участието на Джаред Падалеки, в същия ден когато се появи трейлъра на My Bloody Valentine 3D с Дженсен Екълс.
Заядливите нападки започнаха на снимачната площадка още преди няколко дни, сега Падалеки обяснява пред ShockTillYouDrop.com защо Friday the 13th ще бъде по-добрия филм.
”Защото Дженсен че участва в него, а аз” той сподели наскоро с нас. ”И се надявам това да стигне до него. Много се вълнувам за My Bloody Valentine 3D. Дженсес каза много готини неща за него. Преживяването е било е страхотно. Но ние имаме Джейсън. Имаме Джейсън! ”
”Трябва да се забавляваш,” казава Падалеки по повод отношенията с колегата му. „Израстнал съм в Тексас играейки най-различни спортове, където да псуваш си е нищо работа, например ако си приятел с някого и му кажеш Е** си майката, няма да получиш реакция. Реагирам по-добре на шегите, за това беше забавно да се обаждам на Дженсен когато работеше до късно. Няколко пъти ми изпрати смс с текст „Пич, на снимачната площадка ли си?” И аз му казвам, че съм свършил и отивам да спя, и с тази идея няколко часа по-късно той ми се обажда, знаейки че спя. Готино е, радвам се, че феновете забелязват тези неща, защото наистина си прекарваме страхотно.”
Чвервеният килим на Scream Awards: Джаред Падалеки
Колко труден беше прехода от Сам Уинчестър, който е наясно с това което се случва в света на свръхестественото, до Петък 13 където героят ти буквално се лута в тъмното?
Беше много странно. Също така идеята за преминаването от телевизионен сериал към кино, природата на звяра. Искам да кажа на 29 април снимах във Ванкувър, Канада за Supernatural, а на 30 във Остин, Тексас за изцяло нов герой, изцяло нов проект. Дори не се бях запознал с каста до този момент, което е добре, защото героя ми не познава никой друг, така, че бях почти като аутсайдера във филма.
Но беше вълнуващо, много различно. Всеки герой е различен, опитваш се да го направиш реален и за късмет на Сам, той знае какво става, но има моменти в които е в неведение и тогава просто се опитваш да останеш верен на ситуацията.
Сега след като минаха няколко епизода от новият сезон на Supernatural , виждам защо няхте толкова развълнувани на Comic Con. Нямате ли чувството, че по цял ден се разхождате из луна парк, с всички тези готини неща които ви се налага да правите?
Опредлено. Всъщност направихме нещо адски готино преди 2 дни. Дженсен и аз изпълнихме най-голямата ни каскада до момента – построиха декор на двуетажна църква и ние снимахме сцена на 2рия етаж и там имаше от онези огромни прозорци с орнаменти по тях от желирано стъкло. Дженсен и аз тичахме и скочихме през прозорците разбивайки ги и приземявайки се на дюшеци, беше около 12 футово падане. Преди това сърцето ти започва да ускорява и си казваш „Всичко е наред... не, не, не, Не ме е страх. Все тая!” И после идва момента в който трябва да го направиш. Точно преди това Дженсен и аз се спогледахме и (удря юмруците си един в друг) „Да ги разбием” и го направихме.
Юмручния поздрав на силата?
Да, точно така. Мисля, че ако Дженсен не беше там, нямаше да съм толкова смел, но след като беше си казах „Не, не ме е страх, не съм уплашен. Теб страх ли те е Дженсен? Мен не ме е!”
И така, създателя на Supernatural Ерик Крипки вече ви уби и двамата, а също и баща ви който е някъде наоколо (наблизо интервюират Джефри Дийн Морган) и вече започва да изглежда, че Сам и Дийн ще се изправят един срещу друг до края на сезона...
Надявам се да стае така. През цялото време се боря за това. Динамиката е страшна. Връщайки се назад в сезон 1 направихме епизод с името ”Skin” в който Дийн беше шейпшифтър, въпреки че не беше себе си наистина, динамиката брат срещу брата и добро срещу зло и се бориш за това което вярваш, че е правилно, но това е брат ти и няма да... беше наистина вълнуващо. След всички 4 сезона вс ще се връщам назад и обяснявам колко е било забавно да снимаме тези сцени и колко е забавно да ги гледаш.
Ти и Дженсен сте доста близки, това прави ли сцените в които трябва да гледаш как Дийн страда по-трудни?
Да, даже тов аправихме вчера. Той говори за преживяното в Ада и се разиграва в парка. Свърши изключителна работа, той е фантастичен актьор и винаги ме впечатлява. Само го гледах да го прави, нямаше камера върху мен, само го гледах и сълзи почнаха да се сетичат по страните ми и казах нещо стил (прави се че подсмърча) „Нещо ми влезе в окото”
„Има лук зад мен”
„Да, ядох лук на обяд” (преструва се че подсмърча)
Източник:j-p.org
Превод: Моля розова милост
^BeLieVe`iN`Me^
Nov 21 2008, 20:07
Плакат на Supernatural в списание "Браво" - Вторник (25.11)