OMG Следващия епизод ще баде върха !
brooke_scott
Feb 15 2008, 18:46
промото рулира от всякъде

нз как ще доживея другата седмица
Estell
Feb 15 2008, 19:54
Може да се бъркам, ама май казват, че ще е двойна серията!
ThePinkDuck
Feb 15 2008, 21:07
Не няма да е. Първо ще излъчат 12 еп от 2 сезон после 12 (11) от 3ти.
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
То ще е двоен ама... почти
brooke_scott
Feb 15 2008, 21:07
Цитат(ThePinkDuck @ Feb 15 2008, 21:07)

Не няма да е. Първо ще излъчат 12 еп от 2 сезон после 12 (11) от 3ти.
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
То ще е двоен ама... почти
а що ще излучват и 12 от 2ри сезон
ThePinkDuck
Feb 15 2008, 22:05
Защото няма Смолвил и ще рерънкат нащо сериалче.
ViruZzZ
Feb 16 2008, 00:28
Следващия епизод ще бъде върха

в 10 епизод "двойника" на Дийн казваще, че ще умре, а сега Руби им го казва ...
ПП.Оле тоя дим как им излиза от устата много радват така
FaLLOuTbOy
Feb 16 2008, 20:36
Щом е излязал трейлър с продължителност 1 минута, значи ще е наистина нещо интересно

. А чудя се дали епизода ще има 2 части или всичко ще се развие в една серия?
brooke_scott
Feb 16 2008, 22:53
Вече е потвърдено, че стачката прикючи и The CW публикува официалните планове за програмата си.
Според тях Supernatural ще се завърне (след 12 епизод) на 24 април с нови 4 епизода.
ViruZzZ
Feb 20 2008, 02:04
Supernatural е номиниран за Golden Reel Award за звукови ефекти

Номинацията е за "All hell breaks Loose" - II part
http://www.mpse.org/goldenreels/2008awards...tvnominees.html
brooke_scott
Feb 20 2008, 10:38
а да тва го гледах наскоро, брвао че се сети да го постнеш,
Ицо 
според мен има конкуренция и ще е оспорвана борбата, но да стискаме палци за
Supernatural
ThePinkDuck
Feb 22 2008, 21:51
Таз седмичния нов епизод удари 3,22 млн. зрители. Иххха, за сравнение миналия беше с 2,94 млн. Дори и без интродукцията на Смолвил, Supernatural се справи върховно.
Новите епизоди започват на 24ти април.
ViruZzZ
Mar 4 2008, 00:32
yeahhhh, нов сезон ябадабадууу
ThePinkDuck
Mar 4 2008, 00:48
Нов сезон и още как!
Кристин от E!Online's съобщи, че няколко от сериалите на CW вече са подновени за нов сезон, и нашите момчета са сред тях.
Ето я и статията!А това е изявлението на CW.
brooke_scott
Mar 4 2008, 09:28
The_Man_Of_Steel
Mar 4 2008, 13:28
Супер!!! Голям кеф!
Името на новия епизод ще е Ghostfacers.
ThePinkDuck
Mar 21 2008, 23:52
Дали е истина или не незнам, но
movieweb и
Hollywoodreporter съобщават, че Джаред Падалеки е избран за главната роля в римейка на култовия "Петък 13ти". Според медиите той ще е в главната роля на детектив разследващ какво точно се е случило преди толкова време край Кристалното Езеро. Филма трябва да се появи по кината не когада е, а на 13 (Петък) Февруари 2009. Още нищо не е съобщено официално. Ще почакаме и ще видим. Маркъс Ниспел режисира, по сценарий на Деймиън Шанън и Марк Шифт. Продуценти са Майкъл Бей, Брад Фулър и Андрю Форм.
Дано да се окажат верни новините. Това ще си е голям кино пробив за Джаред! Сега с негово участие редом до Питър О'Туул и Мариса Гeй Хардън очакваме да излезе Home for the Holidays с дата през декември 2008.
brooke_scott
Mar 22 2008, 00:29
ей дано да е истина, мн ще се радвам за Джаред и ще чакам с нетърпение!
ThePinkDuck
Mar 27 2008, 06:41
Ауселио има няколко отговора на фен въпроси относно финала на сезона!
Entertainment Weekly наскоро пусна едно прекрасно, но доста спойлерско, относно бъдещите епизоди, интервю със самия г-н Крипке.
brooke_scott
Mar 27 2008, 09:45
ще коментирам малко едното инетрвю

слагам спойлер таг за всеки случай, нз дали е нужен
значи на 2 от "Ще умре ли Дийн?" "Ще отиде ли в Ада Дийн?" "Ще стане ли Сам лош?" и "Ще се бие ли Сам срещу Дийн?" отговарят с "Да"
т.е. на мен най-вероятно ми се струва, че или Дийн ще умре и съответно ще отиде в Ада, или Сам ще стане лош и ще се изправят един срещу друг. И другото, което ми се върти изглавата Дийн да отиде в Ада - да стане Демон и като се върне със Сам да се бият
ViruZzZ
Mar 27 2008, 13:59
олеее това ако е вярноо тоя сериал ще бъде невероятенннн
ПП.
Аз казах ли, че може да има братоубийство
Аз казах ли, че ако има такава простотия просто ще спра да гледам сериала
brooke_scott
Mar 27 2008, 19:39
Цитат(ViruZzZ @ Mar 27 2008, 13:59)

ПП.
Аз казах ли, че може да има братоубийство
абе няма да има

Ицо, как може такива мисли да имаш
те можеда се изправят един срещу друг, ама що тряя някой да умира
аз лично не искам да има братоубийство
ThePinkDuck
Mar 29 2008, 11:26
TV of the absurd пусна много готино интервю със Сандра МакКой в което тя говори за Supernatural и естествено за Джаред!
ThePinkDuck
Apr 7 2008, 21:05
Започвам със старата новина:
Джаред и дългогодишната му приятелка Сандра МакКой обявиха официално годежа си! Да им е честито! (искам да им видя бебетата, подозирам колко вредно сладки ще са)
А ето и какво ново:
Изглежда, че не само Джаред ще снима хорър това лято.(участието му в новия Петък 13 бе потвърдено) Дженсен е във финални преговори за римейк на кървавия филм "My Bloody Valentine" от 80' години. За
повече информация.
Buddy TV пусна първата част на статията от снимачната площадка на Supernatural.
Хвърлете едно око! Firefox news пусна малка, но за сметка на това много готина статия с негово величество Ерик Крипке.
ThePinkDuck
Apr 8 2008, 08:09
Buddy TV пусна много готино интервю с Дженсен.
На който му се чете!
brooke_scott
Apr 8 2008, 10:31
хах тъкмо преди 1 час го четох
ето нещо др за Дженсън

Дженсън Акълс води последни преговори за главна роля във филма My Bloody Valentine 3-D . Режисьор на римейка от 1981г. е Патрик Люсиер, а Дженсън ще играе Том - красив млад мъж с принципи, който се завръща в родния си град Хармони 10 год. след като 22 човека са убити в нощта на Свети Валентин. Том осъзнава, че още е влюбен в първата си любов Сара (Джейми Кинг) и че сега е обект на убийство.
Снимките започват на 12 Май и се очаква филмът да излезе на 23 Януари 2009г.
аз лично мн се надявам да вземе ролята, че отдавна не съм го гледала извън
Supernatural макар че продължават с Джаред в тоя стереотип само страшни филми да снимат
ThePinkDuck
Apr 8 2008, 19:55
Мдам това друго нещо вече е пуснато като новина. Няма значение, идеята ми е, че на наще момчета не им върви с филмовите роли. Макар, че Петък 13 е култова поредица. Кървавия св. Валентин е типичен слашър муви, съмнявам се римейка да е нещо по-различно! Ама знае ли човек!
brooke_scott
Apr 8 2008, 22:13
Цитат(ThePinkDuck @ Apr 8 2008, 20:55)

Мдам това друго нещо вече е пуснато като новина. Няма значение, идеята ми е, че на наще момчета не им върви с филмовите роли. Макар, че Петък 13 е култова поредица. Кървавия св. Валентин е типичен слашър муви, съмнявам се римейка да е нещо по-различно! Ама знае ли човек!
ем аз въобще не съм видяла, ама нямам навика да гледам преди мен пускано ли е
whatever....а сега може ли да ме светнете, че нещо не се сещам, кво точно ще ре4е слашър муви? 4е тва, закоето си мисля нещо не ми харесва
ThePinkDuck
Apr 9 2008, 00:13
Как да обясня слашър муви най-елементарно... Ами хорър само, че без каквито и да е трилър елементи. Повечето "страшни" филми от 80 и 70 са такива. Например оригинала на Тексаско клане си е чисто слашърче. Ходи злодея и коля народ наред без много много смисъл.
Не съм им фенка на тея филми, защото не са страшни, а кървави и то блудкаво кървави!
brooke_scott
Apr 9 2008, 09:25
Цитат(ThePinkDuck @ Apr 9 2008, 01:13)

Как да обясня слашър муви най-елементарно... Ами хорър само, че без каквито и да е трилър елементи. Повечето "страшни" филми от 80 и 70 са такива. Например оригинала на Тексаско клане си е чисто слашърче. Ходи злодея и коля народ наред без много много смисъл.
Не съм им фенка на тея филми, защото не са страшни, а кървави и то блудкаво кървави!
мс за обяснението

но определено не е мой тип

явно, ще се гледа само заради Дженсън, ако го вземат
ThePinkDuck
Apr 10 2008, 08:49
Джефри Дийн Морган успя да се пребори за поредна обещаваща роля в киното. Този път той ще играе редом с Кирстен Дънст и Раян Гослинг в "All Good Things."
За повече информация! Лично аз нямам търпение да го видя в Watchmen. На снимките изглежда жестоко. Има да си почяакам една година ама... мисля, че ще си заслужава!
Джефри и Мери-Луиз Паркър развалиха годежа си, предават звездните агенции. Двойката - която участваше заедно в хитовия сериал "Weeds" - се сгоди през февруари тази година, след като започнаха да излизат през 2006. Бяха разделени за кратко през юни същата година, но след това пак се събраха. Раздяла им се дължи на "различните им начини на живот", предаде Асошиед Прес. Паркър се надява с Джефри да останат приятели въпреки всичко.
ThePinkDuck
Apr 11 2008, 08:10
Buddy TV най-накрая пусна
интервюто с Джаред. Тук той отговаря на въпроси на феновете! Enjoy!
ThePinkDuck
Apr 18 2008, 10:24
Spacecast.com ни представа
жестоко интервю с момчетата от снимачната площадка на сериала. В него те говорят за ранното избиране на сериала за 4ти сезон и какво ли още не. Njoy!
Междувременно SF Universe пусна няколко
"Първи поглед" клипчета от Ghostfacers. Йей!
CW Connect пусна 4 нови интервюта. Две с Джаред и две с Дженсен. За жалост могат да се гледат само от живущите в US, но предполагам, че ако се разровите и в youtube трябва да ги има. (да, в момента ме мързи да търся) Някой ако намери може да ги сподели!
brooke_scott
Apr 18 2008, 18:40
абе в първото интервю водещата казва, че Supernatural се завръща на 30 Април

не беше ли на 24
RoseRed
Apr 19 2008, 16:26
Усещам, че Крипки пак ще ни остави с отворени усти на края на сезона. Дори си спомням, че във втората част с интервюто на Дженс, той самият каза, че отдавна се е отказал да прави догадки за това какво ще се случи, защото Крипки винаги избира най-неочакваният финал.
ThePinkDuck
Apr 22 2008, 21:13
TV Guide пусна интересно малко интервю със самия Крипки! Ако искате да разберете какво казва за сезон 4 и още нещо, мобе да го направите
тук! А най-сексапилния от семейство Уинчестър (поне по мое мнение) - Джефри Дийн Моргън днес става на 42. Да са му честити.
ThePinkDuck
Apr 23 2008, 19:55
Миналата седмица по телевизионния канал на TV Guide Hollywood 411 пуснаха малко превю на класацията им за "Sexiest TV Stars" която ще се излъчи на 04.05.2008. Джаред е включен в класацията със зад кулисите на фотосесия за TV Guide.
Радвайте се на видеото хора, яко е!
Jordan
Apr 24 2008, 11:05
ето и малко новини от България:
Свръхестествено, по TV720:00 “Свръхестествено”, сезон 1
Supernatural
Научнофантастичен сериал, САЩ, 2005-
Понеделник-четвъртък от 20:00, 22 епизода
В ролите: Джаред Падалечки, Йенсен Ейкълс
Отново се изумявам на особено "хубав" превод от страна на родните преводачи. Паделечки и Йенсен
?? Дано е грешка на писарите в Телеманиак, че иначе пак ще си покажем преводаческите възможности на всички
ladysunshine
Apr 24 2008, 11:26
От коя дата започва ?
brooke_scott
Apr 24 2008, 11:42
ludoto_mimi
Apr 24 2008, 14:17
Падалечки!

Това бие и версията на Дарето - Паделски!

Ако излъчат и сериите от втори сезон, може да го гледам.
Mr. Winchester
Apr 24 2008, 14:32
Цитат(Jordan @ Apr 24 2008, 11:05)

ето и малко новини от България:
Свръхестествено, по TV720:00 “Свръхестествено”, сезон 1
Supernatural
Научнофантастичен сериал, САЩ, 2005-
Понеделник-четвъртък от 20:00, 22 епизода
В ролите: Джаред Падалечки, Йенсен Ейкълс
Отново се изумявам на особено "хубав" превод от страна на родните преводачи. Паделечки и Йенсен
?? Дано е грешка на писарите в Телеманиак, че иначе пак ще си покажем преводаческите възможности на всички
ем, че то в замунда-торентите пишеха така Падалечки и Йенсен нищо чудно да е взето оттам

Цитат(ladysunshine @ Apr 24 2008, 11:26)

От коя дата започва ?
Сигурно като свърши Джерико-сега са на 16ти епизод
ThePinkDuck
Apr 24 2008, 15:16
Дали от петицията или не незнам, ама ЙЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! Ще го пуснат тука. Дано само не е озвучен, че ще умрЪ от ужас. Абе разбирам да им бяха толкова трудни фамилиите или да не пишеше из нета как се четат... тея хора по телевизиите се чудя как успяват да ги измислят тези имена... всеки път ме изумяват!
Междувременно Мат Митович от TV Guide има за нас огроооомен кастинг спойлер за сезон 4 идващ директно от Крипки. Не съм го гледала и няма и да го направя. Ако го гледате моля коментирайте със спойлер тагове!
Ето го и видеото!
RoseRed
Apr 24 2008, 19:37
ОК не знам дали е от петицията или не, само се радвам, че ще го пуснат и искрено се надявам превода да не е като показания до момента в темата. Защото ако ще викат на Джаред Падалечки и на Дженс Йенсен... Представям си как ще преведат Сам и Дийн...Или какъв изобщо ще е превода...А от сега още се плаша, за гласовете които ще им изберат...И май трябва да си намеря тв 7
brooke_scott
Apr 24 2008, 20:15
хмм..аз ще коментирам видеото и слагам тагче
няма да има вече Бела...явно момчетата са й видяли сметката за мен не беше кой знае колко неочаквано
ПП: аз съм почти 100% сиг, че ще е озвучено по ТВ7 и че няма да са им хубави гласовете, но все пак мисля да го гледам xD
ViruZzZ
Apr 24 2008, 21:04
Суперррр, БГ телевизиите взеха та се оправиха кво да пускат
ПП
ОМГ
как може да я няма уе, пффф злееее,
nc
brooke_scott
Apr 24 2008, 21:49
RoseRed
Apr 24 2008, 22:10
Еми аз лично съм малко разочарована, че Бела няма да я има. Героя й имаше голям потенциал да се развие и да се завъртят интересни истории и около нея, но след като екипа така е решил....
Колкото до гласовете....Дано поне бегло ги подберат близки до оригиналите. Стартира излъчването на 7-ми май.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.