Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Новини
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Supernatural
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6
jemma
OMG Следващия епизод ще баде върха ! tongue.gif
brooke_scott
промото рулира от всякъде 8.gif нз как ще доживея другата седмица 17.gif
Estell
Може да се бъркам, ама май казват, че ще е двойна серията!
ThePinkDuck
Не няма да е. Първо ще излъчат 12 еп от 2 сезон после 12 (11) от 3ти. mrgreen[1].gif То ще е двоен ама... почти
brooke_scott
Цитат(ThePinkDuck @ Feb 15 2008, 21:07) *
Не няма да е. Първо ще излъчат 12 еп от 2 сезон после 12 (11) от 3ти. mrgreen[1].gif То ще е двоен ама... почти

а що ще излучват и 12 от 2ри сезон shocking.gif
ThePinkDuck
Защото няма Смолвил и ще рерънкат нащо сериалче. mrgreen[1].gif
ViruZzZ
Следващия епизод ще бъде върха worthy.gif в 10 епизод "двойника" на Дийн казваще, че ще умре, а сега Руби им го казва ...
ПП.Оле тоя дим как им излиза от устата много радват така 15.gif
FaLLOuTbOy
Щом е излязал трейлър с продължителност 1 минута, значи ще е наистина нещо интересно 4.gif. А чудя се дали епизода ще има 2 части или всичко ще се развие в една серия?
brooke_scott
Вече е потвърдено, че стачката прикючи и The CW публикува официалните планове за програмата си.

Според тях Supernatural ще се завърне (след 12 епизод) на 24 април с нови 4 епизода.
ViruZzZ
Supernatural е номиниран за Golden Reel Award за звукови ефекти worthy.gif Номинацията е за "All hell breaks Loose" - II part
http://www.mpse.org/goldenreels/2008awards...tvnominees.html
brooke_scott
а да тва го гледах наскоро, брвао че се сети да го постнеш, Ицо wink.gif според мен има конкуренция и ще е оспорвана борбата, но да стискаме палци за Supernatural 10.gif
ThePinkDuck
Таз седмичния нов епизод удари 3,22 млн. зрители. Иххха, за сравнение миналия беше с 2,94 млн. Дори и без интродукцията на Смолвил, Supernatural се справи върховно.

Новите епизоди започват на 24ти април.
ViruZzZ
yeahhhh, нов сезон ябадабадууу worthy.gif
ThePinkDuck
Нов сезон и още как!

Кристин от E!Online's съобщи, че няколко от сериалите на CW вече са подновени за нов сезон, и нашите момчета са сред тях. Ето я и статията!

А това е изявлението на CW.
brooke_scott
worthy.gif worthy.gif worthy.gif Леле не мога да опиша колко съм щастлива, че има още 3.gif 3.gif 3.gif

ПП: представям си лятото как ще се побърквам 18.gif 16.gif
The_Man_Of_Steel
Супер!!! Голям кеф!

Името на новия епизод ще е Ghostfacers.
ThePinkDuck
Дали е истина или не незнам, но movieweb и Hollywoodreporter съобщават, че Джаред Падалеки е избран за главната роля в римейка на култовия "Петък 13ти". Според медиите той ще е в главната роля на детектив разследващ какво точно се е случило преди толкова време край Кристалното Езеро. Филма трябва да се появи по кината не когада е, а на 13 (Петък) Февруари 2009. Още нищо не е съобщено официално. Ще почакаме и ще видим. Маркъс Ниспел режисира, по сценарий на Деймиън Шанън и Марк Шифт. Продуценти са Майкъл Бей, Брад Фулър и Андрю Форм.
Дано да се окажат верни новините. Това ще си е голям кино пробив за Джаред! Сега с негово участие редом до Питър О'Туул и Мариса Гeй Хардън очакваме да излезе Home for the Holidays с дата през декември 2008.
brooke_scott
ей дано да е истина, мн ще се радвам за Джаред и ще чакам с нетърпение! biggrin.gif
ThePinkDuck
Ауселио има няколко отговора на фен въпроси относно финала на сезона!

Entertainment Weekly наскоро пусна едно прекрасно, но доста спойлерско, относно бъдещите епизоди, интервю със самия г-н Крипке.
brooke_scott
ще коментирам малко едното инетрвю wink.gif слагам спойлер таг за всеки случай, нз дали е нужен

значи на 2 от "Ще умре ли Дийн?" "Ще отиде ли в Ада Дийн?" "Ще стане ли Сам лош?" и "Ще се бие ли Сам срещу Дийн?" отговарят с "Да"
т.е. на мен най-вероятно ми се струва, че или Дийн ще умре и съответно ще отиде в Ада, или Сам ще стане лош и ще се изправят един срещу друг. И другото, което ми се върти изглавата Дийн да отиде в Ада - да стане Демон и като се върне със Сам да се бият unsure.gif blink.gif
ViruZzZ
олеее това ако е вярноо тоя сериал ще бъде невероятенннн worthy.gif
ПП. Аз казах ли, че може да има братоубийство biggrin2.gif
sulu
Аз казах ли, че ако има такава простотия просто ще спра да гледам сериала 14.gif
brooke_scott
Цитат(ViruZzZ @ Mar 27 2008, 13:59) *
ПП. Аз казах ли, че може да има братоубийство biggrin2.gif

абе няма да има mad.gif Ицо, как може такива мисли да имаш unsure.gif те можеда се изправят един срещу друг, ама що тряя някой да умира huh.gif аз лично не искам да има братоубийство 9.gif
ThePinkDuck
TV of the absurd пусна много готино интервю със Сандра МакКой в което тя говори за Supernatural и естествено за Джаред!
ThePinkDuck
Започвам със старата новина:

Джаред и дългогодишната му приятелка Сандра МакКой обявиха официално годежа си! Да им е честито! (искам да им видя бебетата, подозирам колко вредно сладки ще са)

А ето и какво ново:

Изглежда, че не само Джаред ще снима хорър това лято.(участието му в новия Петък 13 бе потвърдено) Дженсен е във финални преговори за римейк на кървавия филм "My Bloody Valentine" от 80' години. За повече информация.

Buddy TV пусна първата част на статията от снимачната площадка на Supernatural. Хвърлете едно око!

Firefox news пусна малка, но за сметка на това много готина статия с негово величество Ерик Крипке.
sulu
Е нашите момчета все по-добре почнаха да им вървят кариерите.А на Джаред да му е честито- няма нищо по-хубаво от успехи в любовта biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
ThePinkDuck
Buddy TV пусна много готино интервю с Дженсен. На който му се чете!
brooke_scott
хах тъкмо преди 1 час го четох biggrin.gif
ето нещо др за Дженсън 10.gif

Дженсън Акълс води последни преговори за главна роля във филма My Bloody Valentine 3-D . Режисьор на римейка от 1981г. е Патрик Люсиер, а Дженсън ще играе Том - красив млад мъж с принципи, който се завръща в родния си град Хармони 10 год. след като 22 човека са убити в нощта на Свети Валентин. Том осъзнава, че още е влюбен в първата си любов Сара (Джейми Кинг) и че сега е обект на убийство.
Снимките започват на 12 Май и се очаква филмът да излезе на 23 Януари 2009г.

аз лично мн се надявам да вземе ролята, че отдавна не съм го гледала извън Supernatural макар че продължават с Джаред в тоя стереотип само страшни филми да снимат dry.gif
ThePinkDuck
Мдам това друго нещо вече е пуснато като новина. Няма значение, идеята ми е, че на наще момчета не им върви с филмовите роли. Макар, че Петък 13 е култова поредица. Кървавия св. Валентин е типичен слашър муви, съмнявам се римейка да е нещо по-различно! Ама знае ли човек! mrgreen[1].gif
brooke_scott
Цитат(ThePinkDuck @ Apr 8 2008, 20:55) *
Мдам това друго нещо вече е пуснато като новина. Няма значение, идеята ми е, че на наще момчета не им върви с филмовите роли. Макар, че Петък 13 е култова поредица. Кървавия св. Валентин е типичен слашър муви, съмнявам се римейка да е нещо по-различно! Ама знае ли човек! mrgreen[1].gif

ем аз въобще не съм видяла, ама нямам навика да гледам преди мен пускано ли е mrgreen[1].gif whatever....а сега може ли да ме светнете, че нещо не се сещам, кво точно ще ре4е слашър муви? 4е тва, закоето си мисля нещо не ми харесва unsure.gif
ThePinkDuck
Как да обясня слашър муви най-елементарно... Ами хорър само, че без каквито и да е трилър елементи. Повечето "страшни" филми от 80 и 70 са такива. Например оригинала на Тексаско клане си е чисто слашърче. Ходи злодея и коля народ наред без много много смисъл. mrgreen[1].gif Не съм им фенка на тея филми, защото не са страшни, а кървави и то блудкаво кървави!
brooke_scott
Цитат(ThePinkDuck @ Apr 9 2008, 01:13) *
Как да обясня слашър муви най-елементарно... Ами хорър само, че без каквито и да е трилър елементи. Повечето "страшни" филми от 80 и 70 са такива. Например оригинала на Тексаско клане си е чисто слашърче. Ходи злодея и коля народ наред без много много смисъл. mrgreen[1].gif Не съм им фенка на тея филми, защото не са страшни, а кървави и то блудкаво кървави!

мс за обяснението happy.gif но определено не е мой тип unsure.gif явно, ще се гледа само заради Дженсън, ако го вземат
ThePinkDuck
Джефри Дийн Морган успя да се пребори за поредна обещаваща роля в киното. Този път той ще играе редом с Кирстен Дънст и Раян Гослинг в "All Good Things." За повече информация!

Лично аз нямам търпение да го видя в Watchmen. На снимките изглежда жестоко. Има да си почяакам една година ама... мисля, че ще си заслужава!

Джефри и Мери-Луиз Паркър развалиха годежа си, предават звездните агенции. Двойката - която участваше заедно в хитовия сериал "Weeds" - се сгоди през февруари тази година, след като започнаха да излизат през 2006. Бяха разделени за кратко през юни същата година, но след това пак се събраха. Раздяла им се дължи на "различните им начини на живот", предаде Асошиед Прес. Паркър се надява с Джефри да останат приятели въпреки всичко.
ThePinkDuck
Buddy TV най-накрая пусна интервюто с Джаред. Тук той отговаря на въпроси на феновете! Enjoy!
ThePinkDuck
Spacecast.com ни представа жестоко интервю с момчетата от снимачната площадка на сериала. В него те говорят за ранното избиране на сериала за 4ти сезон и какво ли още не. Njoy!

Междувременно SF Universe пусна няколко "Първи поглед" клипчета от Ghostfacers. Йей!

CW Connect пусна 4 нови интервюта. Две с Джаред и две с Дженсен. За жалост могат да се гледат само от живущите в US, но предполагам, че ако се разровите и в youtube трябва да ги има. (да, в момента ме мързи да търся) Някой ако намери може да ги сподели! mrgreen[1].gif
brooke_scott
абе в първото интервю водещата казва, че Supernatural се завръща на 30 Април shocking.gif не беше ли на 24 confused.gif
RoseRed
Усещам, че Крипки пак ще ни остави с отворени усти на края на сезона. Дори си спомням, че във втората част с интервюто на Дженс, той самият каза, че отдавна се е отказал да прави догадки за това какво ще се случи, защото Крипки винаги избира най-неочакваният финал.
ThePinkDuck
TV Guide пусна интересно малко интервю със самия Крипки! Ако искате да разберете какво казва за сезон 4 и още нещо, мобе да го направите тук!

А най-сексапилния от семейство Уинчестър (поне по мое мнение) - Джефри Дийн Моргън днес става на 42. Да са му честити. mrgreen[1].gif
ThePinkDuck
Миналата седмица по телевизионния канал на TV Guide Hollywood 411 пуснаха малко превю на класацията им за "Sexiest TV Stars" която ще се излъчи на 04.05.2008. Джаред е включен в класацията със зад кулисите на фотосесия за TV Guide. Радвайте се на видеото хора, яко е!
Jordan
ето и малко новини от България:

Свръхестествено, по TV7
20:00 “Свръхестествено”, сезон 1
Supernatural
Научнофантастичен сериал, САЩ, 2005-
Понеделник-четвъртък от 20:00, 22 епизода
В ролите: Джаред Падалечки, Йенсен Ейкълс

Отново се изумявам на особено "хубав" превод от страна на родните преводачи. Паделечки и Йенсен blink.gif ?? Дано е грешка на писарите в Телеманиак, че иначе пак ще си покажем преводаческите възможности на всички wacko.gif
ladysunshine
От коя дата започва ?
brooke_scott
ОМГ! 3.gif 3.gif 3.gif Супер, мн се кефя, че ще го дават xD
а тва Йенсен и Педалечки направо ме уби 16.gif 18.gif
ludoto_mimi
Падалечки! 18.gif 18.gif 16.gif
Това бие и версията на Дарето - Паделски! 18.gif
Ако излъчат и сериите от втори сезон, може да го гледам.
Mr. Winchester
Цитат(Jordan @ Apr 24 2008, 11:05) *
ето и малко новини от България:

Свръхестествено, по TV7
20:00 “Свръхестествено”, сезон 1
Supernatural
Научнофантастичен сериал, САЩ, 2005-
Понеделник-четвъртък от 20:00, 22 епизода
В ролите: Джаред Падалечки, Йенсен Ейкълс

Отново се изумявам на особено "хубав" превод от страна на родните преводачи. Паделечки и Йенсен blink.gif ?? Дано е грешка на писарите в Телеманиак, че иначе пак ще си покажем преводаческите възможности на всички wacko.gif

ем, че то в замунда-торентите пишеха така Падалечки и Йенсен нищо чудно да е взето оттам blink.gif

Цитат(ladysunshine @ Apr 24 2008, 11:26) *
От коя дата започва ?

Сигурно като свърши Джерико-сега са на 16ти епизод mrgreen[1].gif
ThePinkDuck
Дали от петицията или не незнам, ама ЙЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! Ще го пуснат тука. Дано само не е озвучен, че ще умрЪ от ужас. Абе разбирам да им бяха толкова трудни фамилиите или да не пишеше из нета как се четат... тея хора по телевизиите се чудя как успяват да ги измислят тези имена... всеки път ме изумяват!

Междувременно Мат Митович от TV Guide има за нас огроооомен кастинг спойлер за сезон 4 идващ директно от Крипки. Не съм го гледала и няма и да го направя. Ако го гледате моля коментирайте със спойлер тагове! Ето го и видеото!
RoseRed
ОК не знам дали е от петицията или не, само се радвам, че ще го пуснат и искрено се надявам превода да не е като показания до момента в темата. Защото ако ще викат на Джаред Падалечки и на Дженс Йенсен... Представям си как ще преведат Сам и Дийн...Или какъв изобщо ще е превода...А от сега още се плаша, за гласовете които ще им изберат...И май трябва да си намеря тв 7
brooke_scott
хмм..аз ще коментирам видеото и слагам тагче wink.gif
18.gif няма да има вече Бела...явно момчетата са й видяли сметката
за мен не беше кой знае колко неочаквано unsure.gif

ПП: аз съм почти 100% сиг, че ще е озвучено по ТВ7 и че няма да са им хубави гласовете, но все пак мисля да го гледам xD
ViruZzZ
Суперррр, БГ телевизиите взеха та се оправиха кво да пускат 18.gif
ППОМГ shocking.gif как може да я няма уе, пффф злееее, dry.gif nc
brooke_scott
Цитат(ViruZzZ @ Apr 24 2008, 22:04) *
Суперррр, БГ телевизиите взеха та се оправиха кво да пускат 18.gif
ППОМГ shocking.gif как може да я няма уе, пффф злееее, dry.gif nc

Спокс, Ицо, ще вкарат някоя нова на нейно място, дето повече ще ти хареса mrgreen[1].gif а и една от главните причини (ако не и най-главната) да я махнат е, че феновете не реагирали добре, т.е. не са я харесали biggrin2.gif
RoseRed
Еми аз лично съм малко разочарована, че Бела няма да я има. Героя й имаше голям потенциал да се развие и да се завъртят интересни истории и около нея, но след като екипа така е решил....

Колкото до гласовете....Дано поне бегло ги подберат близки до оригиналите. Стартира излъчването на 7-ми май.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.