Цитат(ThePinkDuck @ Jan 3 2008, 23:05)

Ахаха, е ся и Дългоухчо с големия нос си има своя чар. Мен лично много ме радва. Ако е за въпрос Джош Холоуей оглавява личната ми класация тука, ама карай!
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
ми мен ли4но класацията ме удовлетворява с изклю4ения на Джон Кресински, ама мн яко са ги наредили само J-4ета (Justin, John, Josh, Jensen )

ето едно коледно интервю с Ерик Крипке
Внимание!
Съдържа СПОЙЛЕРИ!TV Guide: Какво е свръхестественото около Коледа?
Крипке: Израстнах обичайки специалните коледни издания: Rudolph, Santa Claus Is Coming to Town. Втълпих си, че искам Supernatural версия на коледен епизод. Искахме да е първият и предполагам единственият епизод на света с коледно настроение, а в същото време и с набивания на кол, канибализъм и сцени на мъчение. (Смее се) Радостни сме, защото това е коледният епизод с най-много насилие правен някога в историята на телевизията. Това е много забавно. Докато се ровехме за легенди, попаднахме на прочутия мит за анти Дядо Коледа – ако Господ има Дявола, то Дядо Коледа си има нещо такова също. То бута жертвите си в чувал и ги отнася, за да ги изяде.
TV Guide: О не! Много много лош Дядо Коледа!
Крипке: Нещото, за което се гордея най-много е че легендата е една от най-точните, които сме имали, не само относно съществуването на анти Дядо Коледа, но също и заради това, че когато потърсиш нещо за Коледа, разбираш, че всъщност повечето от традициите по Коледа са езически. Както и за Великден.
TV Guide: Това не е ли прекалено рисковано за показване по американската телевизия?
Крипке: (Смее се) Ние просто съобщаваме новините.
TV Guide: Къде пасват езичниците в цялата история?
Крипке: Замесването им в анти Коледата означава, че наистина съществува Дядо Коледа и сценаристите и аз не можехме да покажем това в сериала. Така че се ориентирахме към Бога на езичниците, който се казва Холд Никар. Първоначално мислехме той да е предшественик на Дядо Коледа.
TV Guide: От една страна имате пълната с насилие и груби езичници коледна история, а от друга ретроспекции към малките братя Уинчестър, нали?
Крипке: Да, беше толкова естествено това да се случи в епизода за Коледа. Тези деца – Ридж Канип, който играе Дийн, и Колин Форд, който играе Сам, са невероятни. Обичаме да изследваме детството на момчетата и да имаме възможността да разкажем историята за деня, в който Сам губи невинността си, не защото разбира, че Дядо Коледа не съществува, а защото съществува такова нещо, както всичко останало. Беше прекалено добро за пропускане.
TV Guide: Какъв вид разкрития има относно миналото на момчетата?
Крипке: Разкриваме как Дийн е получил огърлицата, която носи всеки епизод. Научаваме за началото на отчуждението на Сам и баща му и въвеждането му в света на свръхестественото. Това е доста интересен момент.
TV Guide: Колко епизода ви остават още?
Крипке: Коледният епизод е 8 и остават още 4 преди да започнат повторенията. Ако свърши през декември, мисля, че ще имаме възможността да започнем пак през януари без да изпуснем много епизоди, само един или два. Ако стачката продължи и през януари или ако Господ е рекъл, февруари, тогава наистина ще трябва да разговаряме относно това колко съкратен ще бъде сезонът...
TV Guide: Желанието на Сам да спаси Дийн ли ще бъде основното в тези 4 епизода?
Крипке: Да. Всъщност отделяме малко повече време за това как Дийн се чувства при мисълта, че ще отиде в Ада, защото засега той го приема и не иска да прави нищо за да спре това. Това се промена на 180 % в епизод 10. Нещо голямо му се случва, което го кара да осъзнае, че отчаяно иска да живее и отчаяно не иска да ходи в Ада. Също така имаме и велик епизод в стил „Денят на Мърмота”.
TV Guide: Където един ден се повтаря постоянно?
Крипке: Сам се буди всеки ден и разбира, че това е един и същ ден и Дийн умира накрая на всеки един ден. Всъщност е доста забавно. Дийн умира, може би, по около 10 различни начина през камерата, а зад нея може би около 200. Сам не изживява само три или четири вторника, а по-скоро около 150. Имаме и добър епизод за вещици, а също и голям митологичен епизод, където разгръщаме историята за агент Хендриксън по много различен начин.
TV Guide: Какво става с Руби и Бела?
Крипке: Руби се появява в този епизод с Хендриксън; също и в епизода с вещиците. Разкриваме нещо доста изненадващо в миналото и. Тя е демон и научаваме много за демоните и как са станали такива. Бела се появява в епизода със сънищата, където Сам и Дийн взимат това лекарство и започват да сънуват, като навлизат в сънищата на други хора. Така че повечете от сънищата са на Боби и Дийн.
TV Guide: Феновете сякаш мразят всяка жена, която се доближи към шоуто? Идват ли още?
Крипке: Феновете ми са предпазлива компания. Надявам се, че ги спечелихме. Миналата година имаха толкова проблеми с Джо. И честно казано, помислих си, че героинята, която създадохме не беше интересна. Тази година обичам и двете момичета и двете героини. Те са наистина интересни и внасят нещо ново пред нас.
TV Guide: Искам да те попитам за арестуването на Кейти Касиди, отрази ли се на сериала по някакъв начин?
Крипке: Няма какво да кажа за това, не е засегнало Supernatural по никакъв начин.
TV Guide: Планувате ли бъдещето на Дийн да бъде разрешено този сезон, ако стачката го позволява разбира се?
Крипке: Имаме една история за разкриване- дали Дийн отива в Ада и какво става със Сам, пасват си заедно по един изненадващ и задоволяващ начин. Ако имаме пълен сезон , времето на Дийн ще дойде и определено ще отговорим на въпроса каква ще е борбата на Сам. Ако имаме половин сезон, ще трябва да изчакате четвърти сезон. Така че сме развълнувани около историята и се надявам да я разберете тази година.
TV Guide: Какво може да очакваме от епизодите след стачката?
Крипке: Има един забавен, където връщаме адските хрътки и псевдо ловците от сезон 1 (Hell house). Цялото шоу е епизод от тяхното риалити шоу. Така че снимаме цяло шоу от техните в стил Blair Witch Project. Както когато X-Files направиха техния епизод в стил Cops. Това е нашият великодушен трибют към Ghosthunters .