Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Новини
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Supernatural
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6
ThePinkDuck
Джаред е номиниран в тазгодишните Teen Choice Awards за "Най-добър актьор в Драматичен сериал" редом с Хю Лори, Уентуърт Милър и още няколко сладура!
DesiTo
Katie Cassidy to star as one of Supernatural's new female regulars

Кати Касиди, дъщеря на Дейвид Касиди, ще играе Руби - секси, брутален и безмилостен ловец на демони. Тя ще участва още в премиерния епизод на трети сезон. Предишните участия на Касиди включват "Click", "When A Stranger Calls", "Black Christmas", "7th Heaven", "Sex, Love and Secrets". IMDB
Източник: hollywoodreporter.com

Lauren Cohan cast as second Supernatural female regular

Lauren Cohan ще играе ролята на Бела в трети сезон. IMDB, Официален сайт
Източник: The CW Source
DesiTo
Supernatural Комикс

Supernatural Origins #1
Supernatural Origins #2

Supernatural Origins #3

Supernatural Origins #4
Supernatural Origins #5

Supernatural Origins #6

Освен комикс по сериала, скоро ще излизе и списание.

HooRiyA
~Това за списанието е супер.. ,но.. дали ще се появи и на българския пазар скоро ? unsure.gif
Letavia
СЕЗОН 3 ТРЕЙЛЪР biggrin2.gif
ViruZzZ
10x smile.gif
ThePinkDuck
Ето и какво ни предстои да видим в Епизод 6 - Red Sky At Morning
James towel keeper
Цитат(ThePinkDuck @ Nov 5 2007, 02:23) *
Ето и какво ни предстои да видим в Епизод 6 - Red Sky At Morning

Леле много мерси!!! Аз откакто бях видяла едни снимки от този епизод го чакам, и трейлъра е толкова готин!!!!!! наистина нямам търпениее! bigarmhug.gif
ThePinkDuck
Само да кажа, че на 22ри и 29ти няма да излизат нови епизоди! Ще има да почакаме за Supernatural X-Mas. mrgreen[1].gif
Gossip Girl
WTF? Очаквах да о*ерат сезона заради стачките, ама това е прекалено. dry.gif След коледната серия ще пускат ли тези, които трябваше да са преди това?
ThePinkDuck
Цитат(Gossip Girl @ Nov 18 2007, 11:42) *
WTF? Очаквах да о*ерат сезона заради стачките, ама това е прекалено. dry.gif След коледната серия ще пускат ли тези, които трябваше да са преди това?

Това няма нищо общо със стачките! Повечето сериали по това време винаги си правят ваканции!
ThePinkDuck
Aко на 26ти стачкуващите не се разберат, сериала спира да се снима на 5ти декември!

Ето го един от главните сценаристи на шоуто Бен Едлънд с дъщеря си Езра :

ViruZzZ
съдържа спойлери

Supernatural има много верни последователи, които бяха малко разтревожени заради вас двете, когато за пръв път разбраха за това. Изненадахте ли се?

Лорън: Аз бяха изненадана. Особено след като аз и Кейти бяхме интервюирани за пръв път и реакцията в интернет беше, „О, те изглеждат добре, може би трябва да им дадем шанс”. Трябва да кажа, че се радвам, че феновете са толкова развълнувани и се грижат за шоуто. Мисля, че бяха предпазливи относно евентуални жени в шоуто, които биха променили динамиката, но шоуто е все още на момчетата. Мисля, че сме тук само за да създаваме проблеми и да представим малко предизвикателства пред прекрасните момчета Уинчестър.

Кейти: Да, аз бяха интервюирана няколко пъти, след като ни избраха, и не знам, може би казах нещо като: „Тези момчета са много сладки, не бих имала против...”, и се шегувах, но тогава осъзнах, о по дяволите, феновете може да го разберат по друг начин. Очевидно не знаех нищо по въпроса! Така че беше определено шок, но мисля, че вече видяха героините ни и начина, по който сме влщчени в сериала и това не им пречи.

И работата с Дженсън и Джаред не е неприятна, нали?

Лорън: Точно така. Разбирате ли, те работят толкова много, защото са във всяка сцена. Но те настина са професионалисти. И всички сме приятелски настроени. Те са като големи братя.

Кейти: Те са страхотни. Харесва ми работата с тях. Толкова са сладки и забавни, и внасят лек хумор на снимачната площадка, което е толкова добре, когато сцените са сериозни. И часовете са дълги, Така чи е приятно, когато те могат да улеснят нещата, когато снимките продължат дълго.

Може ли да ни подскажете какво предстои на героините ви?

Кейти: Досега повечете от сцените на Руби са със Сам, но Дийн и Руби ще работят заедно през следващите епизоди. Ще има нещо, което те двамата ще трябва да преодолеят.

Лорън: Ще има разкриване на маските на Бела и още един друг гадняр на сериала – някой, който сме виждали преди и когото не харесваме много.

Ерик Крипкe беше казал, че Руби и Бела няма да са задължително любовни авантюри за Сам и Дийн, освен ако няма истинска химия между вас и момчетата. Така че да ви попитам: как е химията?

Лорън: [смее се] Има много възможност за романтика в този сериал, както има във всяко друго шоу, където хората се бият и залозите са големи, и напрежението е голямо. Виждали сте, че има напрежение между Дийн и мен. Това е битка по остроумие и мисля, че това е много секси. Но не трябва да бъдем сексуални, за да бъдем секси. Но засега, не сме тук, за да им бъдем гаджета. Ние сме тук, за да създаваме проблеми!

Кейти: Честно казано, насоката не се развива така. Изглежда Руби може да се съюзи с тях, но нищо повече.

Интересувате ли се как се развива всичко?

Кейти: Както и да решат да продължи историята, аз съм съгласна с това. Но не мисля, че Руби е намислила точно това в момента. Те определено е флиртаджийка и използва сексуалността си върху момчетата, но не мисля, че това е което тя иска от тях. Това е само част от нейната примамка.

Лорън: Като повечето хора, аз искам добра драма. Дори ако това означава, че нещо пикантно трябва да се случи. И ако това е което искат феновете, и което изглежда се развива естествено, разбира се. Но не, в противен случай не бих се интересувала.

Вие двете проникнахте в доминиращия мъжки свят на момчетата Уинчестър. Изследвате ли го?

Кейти: Да, определено. Много е забавно. Въпреки че, днес снимахме една голяма бойна сцена и всъщност малко ме боли глава, защото трябваше да се приземя сякаш някой ме хвърля на земята. Не трябваше да се разбия в пода, но когато започнах да го правя стана малко по-силно отколкото трябваше.

Ехоо! Къде ти е дубльорката?

Кейти: Честно , много обичам бойните сцени. Имаме си дубльорки, но се опитвам да правя повечето от нещата сама, защото тренирах кикбокс около 3 месеца, така че знам какво правя.

Лорън, твоята героиня е по-малко груба, отколкото това, че обича да си играе игрички с разума. Харесва ли ти това?

Лорън: Интересното в личността на Бела е определено забавно. Тя е различна от героините, които съм играла досега. Почти винаги играя доброто момиче, което иска да помогне на момчето, в което се вклюбва, или да го промени, което също е добре! Но е забавно и интересно да бъдеш лош. Има много други герои като моята по телевизията, например Спайк от Бъфи, който започна като враг, но зрителите харесаха това и той им стана любимец.

Бела беше представена като крадла, но чух, че може да се занимава и с ловуване?

Лорън: Възможно е, но тя основно е крадла. И И докато връзката и с момчетата се развива, може да видим други нейни страни да се появяват. Тя е наясно как целия свят, заедно с ловуването на демони, върви, защото тя трябва да знае как стоят нещата, заради бизнеса.

И нейната противоположност е Руби. Те бе представена като ловец на демони и същевременно научихме, че и тя самата е демон?

Кейти: Да. И тя е много манипулативна и иска нещо от момчетата, но все още не знаем точно какво. Продуцентите не ми казаха много. Аз самата имам някои идеи относно какви са мотивите и, но не искам да издавам нищо. Но ще кажа само, че в следващия епизод, в който Руби се появява, ще видите различна нейна страна, по-истинска страна. Много съм развълнувана за това, така че се надявам хората да го харесат.

Мислиш ли, че тя беше искрена, когато каза на Сам, че може да му помогне да спаси живота на Дийн?

Кейти: Не мога да кажа! Но тя е мощна мадама, която контролира всяка ситуация. Тя е много много умна и знае всичките си преимущества и как да работи с тях. Тя е начело на играта и знае какво иска – и ще го получи накрая на деня.

Превод:Kara Winchester
nadezhda_had
Some Article scans from the Supernatural magazine

brooke_scott
мерси, Наде (hug)
ThePinkDuck
Eто какво ни очаква в Епизод 8 - A Very Supernatural X-Mas (скоро ще сложа и по-хубавото качество) mrgreen[1].gif

brooke_scott
мерси за промото, ся ще гледкам smile.gif че вече почти ви настигнах tongue.gif
ThePinkDuck
Ето го и по-дългият и качествен вариянт на промото - Епизод 8 - A Very Supernatural X-Mas
brooke_scott
мерси, нямам търпение, аз вече изгледах и 7 епизод и чакам новия :Р , всъщност кога ще изезе епизда?
Gossip Girl
Принципно тук е коментирано:
Цитат(Gossip Girl @ Nov 23 2007, 21:02) *
Цитат(jemma @ Nov 23 2007, 20:27) *
Ако мога да попитам, blink.gif sad.gif значи че следващата серия която ще излезе ще е чак декември месец?

Да. Около Коледа.
А точната дата е 13 Декември в Щатите, сиреч 14 в България. Датите са малко преди Коледа.
brooke_scott
Цитат(Gossip Girl @ Dec 5 2007, 18:59) *
Принципно тук е коментирано:
Цитат(Gossip Girl @ Nov 23 2007, 21:02) *
Цитат(jemma @ Nov 23 2007, 20:27) *
Ако мога да попитам, blink.gif sad.gif значи че следващата серия която ще излезе ще е чак декември месец?

Да. Около Коледа.
А точната дата е 13 Декември в Щатите, сиреч 14 в България. Датите са малко преди Коледа.

oooooo мн има бе sad.gif аз ся кво ще прая до другата серия huh.gif мерси че ме светна
ThePinkDuck
Недей се притеснява, след 8еп сериала минава в коледна почивка и до догодина нов епизод няма да видим! mrgreen[1].gif
brooke_scott
Цитат(ThePinkDuck @ Dec 5 2007, 20:09) *
Недей се притеснява, след 8еп сериала минава в коледна почивка и до догодина нов епизод няма да видим! mrgreen[1].gif

14.gif sad.gif нееееее, баси гадното, аз мога пак наново да го изгледам huh.gif
devilio
И някой знае ли докога ще е тая коледна "почивка"??

PS:почивка е в "" защото не съм сигурен кой точно ще си почива unsure.gif dry.gif
Mr. Winchester
Рейтинг за епизодите от трети сезон:

Първи епизод - "The Magnificent Seven" – 2 970 000

Втори епизод - "The Kids Are Alright" - 3 230 000

Трети епизод - "Bad Day At Black Rock" - 3 060 000

Четвърти епизод - "Sin City" - 3 270 000

Пети епизод - "Bedtime Stories" - 3 280 000

Шести епизод - "Red Sky at Morning" - 3 010 000

Седми епизод - "New Blood" - 2 890 000

Осми епизод - "A Very Supernatural Christmas" - 3 200 000

Цитат
И някой знае ли докога ще е тая коледна "почивка"??

Почивката трябва да е до 3 януари, ама все още не се знае сигурно ще се проточи още заради стачката.
nelito0o0
Цитат(ThePinkDuck @ Jan 3 2008, 01:00) *

Охх.. таман точно преди час си мислех за него ..... blush.gif Тоя филм ще бъде страооооотен rolleyes.gif Има ли някаква дата.. или нещу unsure.gif
FrAgMaKeR

Тоя филм от къде го изкопа.. сумати познати физиономии видях в тоя трейлър biggrin2.gif
ThePinkDuck
Цитат(FrAgMaKeR @ Jan 3 2008, 01:31) *

Тоя филм от къде го изкопа.. сумати познати физиономии видях в тоя трейлър biggrin2.gif

Ами те там от всички сериали са изпонасъбрали народа. Тук по-назад в коментарите съм дала всякакво инфо за филма, а някой беше слагал и в темата за Дженсен! mrgreen[1].gif Идиотщинка ще е ама ще се гледа!
brooke_scott
Цитат(ThePinkDuck @ Jan 3 2008, 18:23) *
Идиотщинка ще е ама ще се гледа!

ооо, и то голяма идиощинка, Дженсън не може да го познае 4овек....горкия, ина4е филма ще е мн изродски biggrin.gif

brooke_scott
cLicK Сайтът The Buddy TV избра най-секси мъже за 2007 година и на 4то място е Дженсън. Единствените трима, които са преди него са Джъстин Чеймбърс (#1), Джон Красински (#2, хи4 не ми се връзва в тая класация) и Джош Халолуей (#3)

ThePinkDuck
Ахаха, е ся и Дългоухчо с големия нос си има своя чар. Мен лично много ме радва. Ако е за въпрос Джош Холоуей оглавява личната ми класация тука, ама карай! mrgreen[1].gif
brooke_scott
Цитат(ThePinkDuck @ Jan 3 2008, 23:05) *
Ахаха, е ся и Дългоухчо с големия нос си има своя чар. Мен лично много ме радва. Ако е за въпрос Джош Холоуей оглавява личната ми класация тука, ама карай! mrgreen[1].gif

ми мен ли4но класацията ме удовлетворява с изклю4ения на Джон Кресински, ама мн яко са ги наредили само J-4ета (Justin, John, Josh, Jensen ) biggrin.gif

ето едно коледно интервю с Ерик Крипке smile.gif Внимание! Съдържа СПОЙЛЕРИ!

TV Guide: Какво е свръхестественото около Коледа?

Крипке: Израстнах обичайки специалните коледни издания: Rudolph, Santa Claus Is Coming to Town. Втълпих си, че искам Supernatural версия на коледен епизод. Искахме да е първият и предполагам единственият епизод на света с коледно настроение, а в същото време и с набивания на кол, канибализъм и сцени на мъчение. (Смее се) Радостни сме, защото това е коледният епизод с най-много насилие правен някога в историята на телевизията. Това е много забавно. Докато се ровехме за легенди, попаднахме на прочутия мит за анти Дядо Коледа – ако Господ има Дявола, то Дядо Коледа си има нещо такова също. То бута жертвите си в чувал и ги отнася, за да ги изяде.

TV Guide: О не! Много много лош Дядо Коледа!

Крипке: Нещото, за което се гордея най-много е че легендата е една от най-точните, които сме имали, не само относно съществуването на анти Дядо Коледа, но също и заради това, че когато потърсиш нещо за Коледа, разбираш, че всъщност повечето от традициите по Коледа са езически. Както и за Великден.

TV Guide: Това не е ли прекалено рисковано за показване по американската телевизия?

Крипке: (Смее се) Ние просто съобщаваме новините.

TV Guide: Къде пасват езичниците в цялата история?

Крипке: Замесването им в анти Коледата означава, че наистина съществува Дядо Коледа и сценаристите и аз не можехме да покажем това в сериала. Така че се ориентирахме към Бога на езичниците, който се казва Холд Никар. Първоначално мислехме той да е предшественик на Дядо Коледа.

TV Guide: От една страна имате пълната с насилие и груби езичници коледна история, а от друга ретроспекции към малките братя Уинчестър, нали?

Крипке: Да, беше толкова естествено това да се случи в епизода за Коледа. Тези деца – Ридж Канип, който играе Дийн, и Колин Форд, който играе Сам, са невероятни. Обичаме да изследваме детството на момчетата и да имаме възможността да разкажем историята за деня, в който Сам губи невинността си, не защото разбира, че Дядо Коледа не съществува, а защото съществува такова нещо, както всичко останало. Беше прекалено добро за пропускане.

TV Guide: Какъв вид разкрития има относно миналото на момчетата?

Крипке: Разкриваме как Дийн е получил огърлицата, която носи всеки епизод. Научаваме за началото на отчуждението на Сам и баща му и въвеждането му в света на свръхестественото. Това е доста интересен момент.

TV Guide: Колко епизода ви остават още?

Крипке: Коледният епизод е 8 и остават още 4 преди да започнат повторенията. Ако свърши през декември, мисля, че ще имаме възможността да започнем пак през януари без да изпуснем много епизоди, само един или два. Ако стачката продължи и през януари или ако Господ е рекъл, февруари, тогава наистина ще трябва да разговаряме относно това колко съкратен ще бъде сезонът...

TV Guide: Желанието на Сам да спаси Дийн ли ще бъде основното в тези 4 епизода?

Крипке: Да. Всъщност отделяме малко повече време за това как Дийн се чувства при мисълта, че ще отиде в Ада, защото засега той го приема и не иска да прави нищо за да спре това. Това се промена на 180 % в епизод 10. Нещо голямо му се случва, което го кара да осъзнае, че отчаяно иска да живее и отчаяно не иска да ходи в Ада. Също така имаме и велик епизод в стил „Денят на Мърмота”.

TV Guide: Където един ден се повтаря постоянно?

Крипке: Сам се буди всеки ден и разбира, че това е един и същ ден и Дийн умира накрая на всеки един ден. Всъщност е доста забавно. Дийн умира, може би, по около 10 различни начина през камерата, а зад нея може би около 200. Сам не изживява само три или четири вторника, а по-скоро около 150. Имаме и добър епизод за вещици, а също и голям митологичен епизод, където разгръщаме историята за агент Хендриксън по много различен начин.

TV Guide: Какво става с Руби и Бела?

Крипке: Руби се появява в този епизод с Хендриксън; също и в епизода с вещиците. Разкриваме нещо доста изненадващо в миналото и. Тя е демон и научаваме много за демоните и как са станали такива. Бела се появява в епизода със сънищата, където Сам и Дийн взимат това лекарство и започват да сънуват, като навлизат в сънищата на други хора. Така че повечете от сънищата са на Боби и Дийн.

TV Guide: Феновете сякаш мразят всяка жена, която се доближи към шоуто? Идват ли още?

Крипке: Феновете ми са предпазлива компания. Надявам се, че ги спечелихме. Миналата година имаха толкова проблеми с Джо. И честно казано, помислих си, че героинята, която създадохме не беше интересна. Тази година обичам и двете момичета и двете героини. Те са наистина интересни и внасят нещо ново пред нас.

TV Guide: Искам да те попитам за арестуването на Кейти Касиди, отрази ли се на сериала по някакъв начин?

Крипке: Няма какво да кажа за това, не е засегнало Supernatural по никакъв начин.

TV Guide: Планувате ли бъдещето на Дийн да бъде разрешено този сезон, ако стачката го позволява разбира се?

Крипке: Имаме една история за разкриване- дали Дийн отива в Ада и какво става със Сам, пасват си заедно по един изненадващ и задоволяващ начин. Ако имаме пълен сезон , времето на Дийн ще дойде и определено ще отговорим на въпроса каква ще е борбата на Сам. Ако имаме половин сезон, ще трябва да изчакате четвърти сезон. Така че сме развълнувани около историята и се надявам да я разберете тази година.

TV Guide: Какво може да очакваме от епизодите след стачката?

Крипке: Има един забавен, където връщаме адските хрътки и псевдо ловците от сезон 1 (Hell house). Цялото шоу е епизод от тяхното риалити шоу. Така че снимаме цяло шоу от техните в стил Blair Witch Project. Както когато X-Files направиха техния епизод в стил Cops. Това е нашият великодушен трибют към Ghosthunters .
nelito0o0
Лелееее... очакват се незабравими епизоди wink.gif Дано да има пълен сезон... защото иначеее ще отида и ще убия лично всички сценаристи 15.gif 14.gif
ThePinkDuck
Що сценаристите бре? За всичко са виновни продуцентите. Сценаристите каква вина имат? Както и да е. Със сигурност няма да е пълен сезона (22 епизода), но дано поне мине 15-16!
brooke_scott
дам, и аз не мисля 4е ще направят пълен сезон, но поне в такъв слу4ай има мн голяма вероятност да направят и 4ти, защото вижте колко епизода има дето Ерик ги е намислил wink.gif нямам търпение да разбера кво ще стане с Дийн...
nelito0o0
Цитат(ThePinkDuck @ Jan 4 2008, 22:00) *
Що сценаристите бре? За всичко са виновни продуцентите. Сценаристите каква вина имат? Както и да е. Със сигурност няма да е пълен сезона (22 епизода), но дано поне мине 15-16!

Миии щото те стачкуват biggrin2.gif Пък.. щом са виновни продуцентите тях ще трепя .. не е проблем 15.gif 19.gif
Цитат(brooke_scott @ Jan 4 2008, 22:42) *
дам, и аз не мисля 4е ще направят пълен сезон, но поне в такъв слу4ай има мн голяма вероятност да направят и 4ти, защото вижте колко епизода има дето Ерик ги е намислил wink.gif нямам търпение да разбера кво ще стане с Дийн...

То.. докато се разбере... ще става сигурно бааавно unsure.gif Нали знаете по колко малко обсъждат във всеки епизод.. mad.gif Но пък нали пишеше, че нещо ще се разбере или ще стане.. забрайх вече в 10ти епизод... huh.gif Можем само да чакаме... Сссяяяя.. трябва да чакаме до 31ви shocking.gif Ко да прайш ... dry.gif
jemma
Ох,все едно ми пробиха дупка в сарцето !!! sad.gif Нестига че няма да е цял сезон ами за по една серия трябва да чааакаме доста време,аз като гледам сигорно секи месец по една серия ще излиза както е трагнало 19.gif 19.gif 19.gif
Mr. Winchester
В темата за стачката на сценаристите пише 4е ще има 12 или 14 епизода
Lois Lane
Честно казано от близо трийсетина минути седя и гледам монитора с такава тъпота в погледа си, че не знам дали някога през живота ми съм била и ще бъда способна на подобно поведение...

Разглеждайки едно комюнити в LiveJournal, попаднах на стресираща новина, подкрепена от солидна статия по въпроса във FIREFOX NEWS. В момента е малко късно и съм доста уморена, за да Ви пусна превода на статията, но ще Ви дам ясна и точна информация без да разтягам допълнително ненужни локуми.

В крайна сметка се оказах права и пророчеството ми, че следващата серия ще бъде излъчена на 31-ви Януари 2008г. се оказа права. След нея ще последват още 3 серии, след което CW ще направи генерално разместване на сериалите си и Supernatural буквално ще загуби своето ефирно време, бивайки заместен от новата продукция - Reaper.

Основаната идея на компанията лежи на следните доводи. Supernatural е шоу, което е по средата на своят трети сезон и до момента е доказало, че въпреки лавиращият си рейтинг има цялостната подкрепа на своите фенове в мрежата. Шоуто се излъчва по CW, веднага след Smallville и успоредно с телевизионни продукции като Анатомията на Грей и CSI, което предполага евентуален спад на зрителският интерес, заради силната конкуренция. Въпреки това SN е доказало популярността си, но от CW смятат, че докато трае стачката SN може да си позволи малка почивка, давайки възможност за изява на новопробиващи сериали като Reaper и Gossip Girl.

Ако тук някой се запита, защо примерно не отнемат ефирното време на Smallville, отговора е много простичък - това е най-гледаната телевизионна продукция на компанията и свалянето и от ефир, дори и за малко би довела до загуби за компанията. Ето защо Supernatural, като второто най-популярно ( според рейтингите) шоу в CW ще изиграе буферната роля.

След приключването на стачката се очаква настъпването на промени, които ще отворят съответно отново място за ефирна изява на шоуто. Докато този момент настъпи можем само да се надяваме, че стачката ще приключи по-скоро, отколкото се очертава...и че всичко ще се окаже само един голям словесен кошмар за феновете и най-вече за екипа, който практически в момента е напълно безработен.

За повече информация ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ: FIREFOX NEWS
ThePinkDuck
Цитат(Lois Lane @ Jan 7 2008, 01:13) *
Честно казано от близо трийсетина минути седя и гледам монитора с такава тъпота в погледа си, че не знам дали някога през живота ми съм била и ще бъда способна на подобно поведение...

А аз какво да кажа. Ноща ми беше толкова хубава. Защо трябваше да потвърждаваш тая простотия. Аз като четох тея неща и някак се самоубедих, че очевидното не е истина. Ами Гилморките бяха 1ви, после Смола и после СН. Ама ся ГГ като ги няма и ко да са праи. От една страна е добре, защото показват, че имат вяра в сериала и ще има следващ сезон, ама от друга ще се застрелям. sad.gif
brooke_scott
мале в момента едва сдържам да не им пратя едно гневно писмо, пълно с псувни............ просто не мога да повярвам! как може да постъъпят така спрямо нас, феновете на SN ?! нз кой ще предпо4ете да гледа Reaper вместо SN, или защо щом е 2 по рейтинг трябва него да махнат, не може ли 3 или 4 или 5...? не, не, просто нямам думи, тия страшно мн ме разо4ароваха, разбирам 4е има конкуренция, ама те не прецакват само феновете, ами и както е казала Lois Lane и статията, прецакват и екипа....

Fans as well as those involved with the show have noticed the low amount of advertising. Jensen Ackles, who plays Dean Winchester, told TV Guide back in October 2007 that he feels the show is "somewhat" supported by the network. "They have a lot of other shows they're trying to launch, and they probably figure that once we're up and running, we can survive on our own. We've hardly had any promotion this year." On the counter-programming against the ratings giants, Ackles said, "the network's excuse for it is, 'That's not your audience, it's an older audience.' I disagree. The same age range watching those shows are tuning in to our show and buying the DVDs." In an interview with TV Addict in September 2007, show creator and executive producer Eric Kripke said, "We always joke that we’re the best kept secret since the Manhattan Project. We don’t get a lot of promotion or advertising, so we have to figure out ways to spread the gospel ourselves, to let genre fans know there’s a bad ass horror show on the CW."

тук напълно подкрепям Дженсън и Крипке. нямам какво да добавя, те хората са си го казали
ThePinkDuck
Ето и трейлъра към епизод Епизод 9 - Witch Hunt.

tv.com пусна много интересно интервю с Ерик Крипке. В него той говори за екипа, епизодите, стачката и ефекта и върху всички в сериала.
brooke_scott
мерси за трейлъра, макар 4е аз ве4е го гледах по-рано днес, а интервюто сега ще го про4ета и ще коментирам wink.gif

EDIT
мн ме кефи тоя 4овек Крипке, мн го уважам, страхотен на4ин на мислене има, мн мн ме радва всеки път като 4ета негово интервю. smile.gif Мн ми хареса като обяснява 4е шоуто не е за Руби, Бела или за 4мата, а само за мом4етата и 4е не иска да ги вкарва мн навътре biggrin.gif ей това е моя човек! Мом4етата РУлЗззЗЗзз wub.gif wub.gif wub.gif
ThePinkDuck
Крипке пак говори с tv.com. Интервюто е жестоко хора. That's a lot of dead Dean - както се каза в него. Ха ха, внимавайте, че е доста спойлерско, ама страшно интересно. mrgreen[1].gif
brooke_scott
УОУ интервюто беше много интересно, тоя човек е страхотен (Ерик) просто всеки път ме радва все повече и повече.
Видя се че не им е лесно, голяма конкуренция с тия CSI, Grey's Anatmoy а сега и Lost, но те си справят, аи както каза Ерик се борят вече доста време, макар че ги прецакват постоянно. Жалко, че ще има само 4 епизода, ама доколкото разбрах и на него не му харесва, щом си е намислил толкова неща и ся се чуди как да го напрай, така че да свърши подобаващо за край на сезон, но "They're all pretty big episodes" , което мен лично ме удовлетворява - щом няма да има пълен сезон поне да са силни последните епизоди, а изглежда че ще са много добри, кой от кой по-як!
"and then air four in a row." много се зарадвах че няма да чакаме пак, а ще си излиза всяка седмица, просто с-р, жалко че обаче докато се усетим и то ще е свършило и после не знаем кога пак ще има.
Но важното е че ще има 4ти сезон, независимо къде ще спре този, което от една страна е много хубаво, но от друга ще е чааааак догодина. Както описа епизодите Ерик ("And if these are our last four episodes, let's kick ass with numbers and viewers and make sure that we're back comfortably for season four. "), на мен ми се сториха много готини, и явно наистина ще бъдат велики, макар че хич не ми се нрави тва че Дийн ще умира толкова пъти, просто само като си представя къв рев ще падне ;[
"Sam falls into this time loop, where he's reliving the same Tuesday over and over and over again. And at the end of the Tuesday, no matter what he does, or no matter how much he tries to stop it, Dean dies. " И нз за Сам ли ще е по-трудно или за мен да изживеем смъртта на Дийн mrgreen[1].gif щото сигурно ще е ужасно каквото и да правиш, колкото и неща да промениш, той да продължава да умира и мисля че това (както каза и Ерик) ще е наистина страшно емоционален епизод и ще има много рев. "And there's one sequence where I think he dies something like four or five times in about a minute" - тва направо ме хвърли в тъча, просто нямам думи, а той вика че дори било забавно, аз лично не намирам нищо забавно в смъртта на Дийн dry.gif Макар че винаги в Supernatural смеха и сериозните моменти са си вървяли ръка за ръка, някак си не мога да го възприема по тоя начин., както примерно в предишни серии, а за мен тва ще е сигурно най-голямата трагедиа, да умре Дийн.
"It's what's fun about Supernatural--you're laughing one minute, you're crying in the next, and you're scared the next." Това си е много точно казано и именно тва много ме кефи в сериала, просто е страхотно направено. Макар и спред мен няма да се отнася към тоя епизод с повтарящие се Вторник.
Другия епизод, който коментираха, че бил любимия от тия 4 на Ерик "Jus in Bello" също изглежда много як и щом го е оставил за финала, съм сигурна че ще е най-добрия! Няма съмнение просто.
Направи ми впечатлени също, че хората явно наистина работят много здраво и почнах да се замислям, аз хубаво искам постоянно да го гледам тоя филм и да има винаги идеални епизоди, ама то няма как да стане и те са си хора. Имат нужда от почивка и т.н., както той цитира нямкакъв разговор с Ким Манърс: " So what have you been doing this past month?" And he said "Sleeping. What have you been doing?" And I said, "Yeah, I've been sleeping too." наистина имат нужда да "презаредят батериите". И като цяло му е гадно че няма да успее да си направи както го е запланувал, заради тъпата стачка.
Абе страхотно беше интервзто, аз лично два пъти го прочетох rolleyes.gif А Ерик си е The BEST, просто няма спор 10.gif Обичам го тоя човек happy.gif

ПП: викам да ходим да преследваме Джаред и Дженсън
"Last I heard, Jared is somewhere in Europe; I think Jensen is kind of splitting his time between Texas and Los Angeles. I think they're resting." - Джаред е наблизко, така че мисля че няма да е такъв проблем, Дженсън е малко по-далеч, ама и без тва на мен не ми трябва като е изморен, ще го оставя да си почине и после 15.gif happy.gif blush.gif
ThePinkDuck
Ето два трейлъра за предстоящият Епизод 11 (който всъщност е 12) Mystery Spot
brooke_scott
18.gif и двете сценки са готини, но втората рулира punk.gif много повече ми харесаха от промото, което много тъжно... no.gif
nadezhda_had
Supernatural 3x12 Promo
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.