Alanna
Dec 30 2006, 15:19
talito
Dec 30 2006, 19:51
Не знам кой го казва това. Отначалото си мислех, че може би е Джон. Обаче видях, че е Гордън. А това със завързания Дийн не мога да си го обясня. Между другото видях в промото една стена със снимки, на които има жълти очи. Незнам какво става тук. И каква е тази тайна, която чакам да разбера от доста време. И какво общо има Гордън. Какво знае? Искам отговори. Това е....полудях и аз.
ThePinkDuck
Jan 1 2007, 01:56
Ето го и самото
Промо за директен даунлоуд. Значи незнам какви са тея въпроси дето ви мъчат, като то повечето неща са отговорени в самото промо и в официалното ревю на епизода. Направете си трудът да го прочтете, помислете малко и ще си отговорите на повечето неща които ви терзаят.
ThePinkDuck
Jan 4 2007, 00:00
След промото за 10ти Епизод, идва и това за мясец Януари. Насладете му се под звуците на вечният
Джони Кеш.
Ето го и Новогодишното обръщение на Джаред и Дженсен към феновете -
кратко, но сладко.
ThePinkDuck
Jan 6 2007, 03:11
The CW пусна Director's cut клипа към епизод 10 "
Hunted".
Дийн и Сам се наредиха в класацията на TV Guide за най-горещи братя на 2006 под номер 2! Ето го и самото
видео. Ако някой случайно се чуди как е подреден топ 3 на класацията, ето го и него:
#3. Питър и Нейтън от "Heroes"
#2. Сам и Дийн от "Supernatural"
#1. Линкълн и Майкъл от "Prison Break"
Момчетата се появиха по страниците на януарският брой на Xpose mag!
Статиите съдържат интересни факти. Внимавайте някои факти могат да действат като спойлери!
ThePinkDuck
Jan 8 2007, 14:55
Ето едно ново
интервю с Дженсен и Джаред, което беше излъчено наскоро в Латинска Америка.
Credit: ABO, Jamie.
ThePinkDuck
Jan 14 2007, 00:12
И така ето го и промото към Епизод 11 -
"Playthings"The CW пусна и Director's cut клипа към епизод 11 -
"Playthings" Credit: ABO, Jamie
По данни на TVGuide.com последният епизод на "Supernatural " е най-гледаният (3.21 mil) до сега в сериала от 2ри Ноември насам.
Alanna
Jan 15 2007, 00:47
Нещо не мога да ги сваля тези неща!
3.21 mil!!

Браво на момченцата!!
ThePinkDuck
Jan 16 2007, 16:16
И така в UK Втори сезон започва съвсем скоро. Ето трейлъра на който върви там -
"Don't Fear The Reaper".
ThePinkDuck
Jan 20 2007, 13:50
Трейлърът към Епизод 12 -
"Nightshifter".Преди няколко дни Джефри Дийн Морган беше гост в Шоуто на Рейчъл Рей. В
интервюто не се споменава за Supernatural, но аз винаги се радвам да го видя този човек.
Credit: sn.tv & abo, Jamie
Епизодите на
Supernatural ще бъдат пускани на сайта на The CW за Он-Лайн гледане веднага след излъчването им в ефир. Хвърлете един поглед, забавно е.
Звездата от "Battlestar Galactica" Tricia Helfer ще участва като гост в бъдещ епизод на "Supernatural". Ще запазя в тайна в кой!
ThePinkDuck
Jan 23 2007, 15:05
А сега големият въпрос пред нас и пред Ostroff e дали CW има намерение да върне обратно на есен Veronica Mars, One Tree Hill, Gilmore Girls и Supernatural за по още един сезон.
Ето какво каза Dawn Ostroff за Supernatural: "Supernatural се държи наистина добре. Това е най трудният час по телевизията. Предният епизод шоуто показа много, много добри цифри, а в творческо отношение е в най-добрата си форма."
Крипке потвърждава, че шоуто ще продължи със сегашната концепция всяка серия за себе си, но на всеки 2 или 3 епизода ще има по един разкриващ нещо голямо от основната митология на шоуто. Сценаристите са "общо взето на прав път" относно това което смятат да разкрият за сега.
Любовният интерес на Джаред за епизод 17 вече еизбрана и както Крипке казва "ще има луд, горещ секс".
Героинята на Алона Тал - Джо, оригинално беше замислена като евентуален любовен интерес за Дийн, но продуцентите стигнали до заключението, че между Дженсен и Алона няма достатъчно секски екранно привличане, двамата са по скоро като брат и сестра, за това и промениха плановете. Въпреки това, всички я харесват като герой и съвсем скоро ще я видим отново.
Продуцентите също така харесали много и Амбър Бенсъсн и искат да участва отново, но още не са направени планове в тази насока.
Източник: E!Online от TCA Press Tour
Превод : Моя милост
Отговорите на повечето въпроси в Supernatural идват
Ерик Крипке, създател и главен продуцент на "Supernatural", каза за SCI FI Wire, че сезон 2 ще завърши с епизод който ще отговори на повечето въпроси за разлика от отворения край с който завърши миналия сезон. Сред въпросите които ще получат отговор са: Каква точно е съдбата на Сам? Какъв е тоя жълтоок демон? Ще видим ли Джон за последен път?
"Всички започнаха да ме обвиняват, все оставям нещата недоизказани", оплака се Крипке в интервю на зимното медия турне на Асоциацията на Телевизионните Критици (TCA Press Tour) в Пасадена, миналата седмица. "Така завърши сезон 1, с много недоизказани неща шоуто отиде във ваканция. Така, че ако някой си мисли, че и 2ри сезон ще завърши с недоизказани реплики ще бъде силно изненадан. Вместо това ще има някои огромни разкрития които никой няма да очаква. Така сме решили да постъпим този сезон."
Не може да се каже, че финалният епизод ще разреши всички проблеми около ловците на демони Сам и Дийн "Историята по никакъв начин не е свършила"казва Крипке. "Има някои огромни въпроси които чакат решение. Но ще завършим сезона по начин който мислим, че ще е доста епичен и много вълнуващ. Мисля, че феновете ще бъда доста шокирани от прдстоящото."
Крипке каза, че останалата част от сезона ще бъде балансирана между всяка серия за себе си и епизоди разкриващи основната митология на сериала водещи до грандиозният завършек на сезона "Епизод 14 ще бъде епизод с много митология,"казва той" След което за известно време няма да се занимаваме с този въпрос за да се подготвим за края. После ще направим същото като миналата година - епизоди 20, 21 и 22 - огромната епизчна история която поставя края на сезона. Знаете на къде е тръгнала историята и знаете на къде искате да продължава да върви."
Редовните зрители на сериала ще бъдат възнаградени на края, защото всички основни нишки от сезона са събрани на едно място. "Когато погледнеш всичко създадено до момента през сезона и накрая събереш най важното от него на едно място, това наистина е задоволително за публката." казва Крипке. "И ние наистина усещаме, че сме го постигнали. Взели сме по малко от всички аспекти - полицаите които ги преследват, крайпътната кръчна, Елън, съдбата на Сам - и мисля, че сме америли начин да ги обвържем заедно по начин който би изненадал и шокирал публиката."
Източник : SCI FI Wire
Превод : Моя милост
FaLLOuTbOy
Jan 23 2007, 22:03
няма 2 мнения по въпроса - Supernatural остава CW има много по-големи проблеми, пък и Supernatural вади добри цифри срещу CSI и Grey's Anatomy
ThePinkDuck
Jan 27 2007, 00:32
Eто го и трейлърът към Епизод 13 -
"Houses of the Holy". Епизод който ще разклати вярата на момчетата, че всичко supernatural задължително е лошо.
Тазседмичният рейтинг е 3.35 million, горе-долу колкото беше и миналата седмица, това са добри новини.
ThePinkDuck
Jan 30 2007, 03:39
ThePinkDuck
Feb 1 2007, 14:32
Eто 3 Director`s Cut трейлъра към тазвечешният Епизод 13 - "
Houses of the Holy".
ThePinkDuck
Feb 3 2007, 01:47
Трейлърът към Епизод 14 - "
Born Under a Bad Sign" вече е тук! А леле тая серия от кога я чакам, а и като гледам трейлъра...
Списание Sci-Fi подреди Топ 20 на най-сексапилните Sci-Fi звезди през изминалата година. Виже Дженсен на коя позиция се нареди
Сайтът TV.COM най-накрая пусна резултатите от Тhe Best of 2006 Viewers Choice. Победител в категория
Science-Fiction с огромна преднина е Supernatural както и в категория
Best Science-Fiction DVD.
ThePinkDuck
Feb 9 2007, 19:19
Ето го и трейлъра за
Епизод 15 - "Tall Tales" ,както се изрази Дийн "pretty weird ...." . Това е последният епизод преди ваканцията. Сериала ще пропусне 3 седмици като на 22.02.2007 ще се излъчи повторението на Епизод 11 "Playthings", на 01.03.2007 - Епизод 7 "The Usual Suspects", а на 08.03.2007 Епизод 8 Crossroad Blues. Завръщането е на 15.03.2007 с Епизод 16 "Roadkill".
ThePinkDuck
Feb 17 2007, 04:12
Епизод 16 - "RoadKill" ще се появи чак на 15.03., но промото вече е тук. Aз нямам търпение за 21ви епизод в който(четете на ваша отговорност)
близката среща на Сам с Жълтоокия ще ни разкрие голяма част от Плана. В 17 пък ще гледаме сцени "забранено под 18", а в главната роля ще бъде една много добре позната, на по-голямата част от форума, дама. За сега и 15 върши работа. Мнооого шантав епизод, ама то това за друга тема. Промото на 16 ми напомня "Знам какво направи миналото лято", а мисля, че sci-fi феновете познаха мадам Бателстар Галактика. Ако продължавам така скоро ще издам и още някоя подробност която за жалост знам...така, че стига толкова.
Alanna
Feb 17 2007, 12:20

оуууууууууу колко интересно!
Пате, не можах да устоя на това в черното! Лошото момче в действие !
James towel keeper
Mar 14 2007, 21:52
Цитат(ThePinkDuck @ Feb 17 2007, 04:12)

Епизод 16 - "RoadKill" ще се появи чак на 15.03., но промото вече е тук. Aз нямам търпение за 21ви епизод в който(четете на ваша отговорност)
близката среща на Сам с Жълтоокия ще ни разкрие голяма част от Плана. В 17 пък ще гледаме сцени "забранено под 18", а в главната роля ще бъде една много добре позната, на по-голямата част от форума, дама. За сега и 15 върши работа. Мнооого шантав епизод, ама то това за друга тема. Промото на 16 ми напомня "Знам какво направи миналото лято", а мисля, че sci-fi феновете познаха мадам Бателстар Галактика. Ако продължавам така скоро ще издам и още някоя подробност която за жалост знам...така, че стига толкова.
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
Леле сладуркееее!!!!!!
Много ти благодаря, нямам търпение вече, доколкото разбирам утре ще е епизода в САЩ и в петък ще е тук
Също за 17 и аз разбрах нещо такова. Много ще е яко, само да уточня нещо - нали за Джо става на въпрос? Защото той Дийн в 15 нещо с някаква друга се задяваше и така
ThePinkDuck
Mar 17 2007, 00:59
И така ще започна с това, че Вили е в огромна грешка в предположението си. Виленце, даже не си познала за кой брат става въпрос.
Eто го и трейлърът към
Епизод 17 - HeartЕдна приятна новина от
TV Guide:"Голямата изненада тази седмица ни поднася сериал който съвсем наскоро отбеляза най-големият спад от пилотният епизод насам. "Supernatural" успя да събере рекордните 3.54 млн. зрители, най-добро постижение от 26.10. до сега. "
Вчера Дженсен беше гост в Шоуто на Jimmy Kimmel.
Ето супер забавното клипче.
James towel keeper
Mar 17 2007, 20:22
Цитат(ThePinkDuck @ Mar 17 2007, 00:59)

И така ще започна с това, че Вили е в огромна грешка в предположението си. Виленце, даже не си познала за кой брат става въпрос.
Eто го и трейлърът към
Епизод 17 - HeartЕдна приятна новина от
TV Guide:"Голямата изненада тази седмица ни поднася сериал който съвсем наскоро отбеляза най-големият спад от пилотният епизод насам. "Supernatural" успя да събере рекордните 3.54 млн. зрители, най-добро постижение от 26.10. до сега. "
Вчера Дженсен беше гост в Шоуто на Jimmy Kimmel.
Ето супер забавното клипче. Ама значи нещо съм изпуснала

Не зацепвам Еми моля те кажи че ще се пръсна от мислене

Иначе мерси за промото и за страхотната новина!!!!! Много се радвам за СП, дано все така да е, и да има 3 сезон!!!
ThePinkDuck
Apr 1 2007, 01:21
Епизод 18 - "Hollywood Babylon" може и да е далеч, но промото вече е тук. Очертава се поредният жесток епизод!
А иначе:

Новият филм на Дженсен "Ten Inch Hero" ще бъде пуснат пред-премиерно на филмовият фестивал "Phoenix" на 13ти Април. Искренно се надявам след това да получим по-хубави снимки на Престли Килт. Умирам си да го видя целия в татуировки и пиърсинги и с тая шарена коса.
Kакто всяка година, така и тази тече кампанията
Save One Show. За сега Supernatural са 2ри с над 600 000 гласа. Честно казано от изброените не виждам друг сериал който да искам да има пореден сезон. Гласувайте хора!
За сега финала на сериала се очаква да е на 17ти май, но нищо не е сигурно. 17 Май е и датата на официалната прес-конференция на CW на която ще разберем кои сериали ще бъдат подновени и кои не. До тогава ни остава само да се надяваме.
ThePinkDuck
Apr 7 2007, 01:32
Вижте какво има да каже Дженсен за предстоящият
Епизод 20, в интервю за SCI FI WIRE.
Еми мерси за всички новини, и аз очаквам с нетърпение новият филм "Ten Inch Hero", саундтрака е дело на Бетъни Джой.
Вчера гледах 15 епизод и си умрях от смях с те тяхни номера.
Сори за двойният пост, но излезе и постера на филма:
fenka_lucas_i_brooke
Apr 12 2007, 12:51
хахаха супер и с него участват Даниел Харис(Рейчъл) и Мат Бар(Дерек) от ОТН!!!Нямам търпение да излезне!А щом саундтрака е на Бетъни няма да има грешка филма
ThePinkDuck
Apr 13 2007, 03:44
Не само постерът излезе, ами и така чаканите снимки на героят на Дженсен. Престли определено е човек със стил...
Джаред получи роля редом с Питър О'Тулл. Героят на Джаред е не друг, ами самият Thomas Kinkade. Снимките на "The Christmas Cottage" започват този месец, а филмът се очаква да излезе през декември. Историята разказва за началото на кариерата на най-именитият жив американски художник.
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
П.П. Кинкейд ми е личен любимец от мнооого време. Надявам се филма да е поне на половина хубав колкото картините му. Ето идейка за какво говоря:
FaLLOuTbOy
Apr 14 2007, 00:14
Можете ли да ми кажете кога излиза 10-Inch-Hero? Никъде не можах да намеря. Мерси.
Цитат(FaLLOuTbOy @ Apr 14 2007, 01:14)

Можете ли да ми кажете кога излиза 10-Inch-Hero? Никъде не можах да намеря. Мерси.
Еми е написала няколко поста по-нагоре:
Цитат
"Ten Inch Hero" ще бъде пуснат пред-премиерно на филмовият фестивал "Phoenix" на 13ти Април
ThePinkDuck
Apr 21 2007, 03:39
Eто го и промото на
Епизод 19 - Folsom Prison BluesАко някой се интересува, ето го ревюто на първата част от шокиращия финал на сезона - Епизод 21 - All Hell Breaks Loose, Part 1 (ревюто е на английски, защото не съм го чела, ако някой иска да си разваля удиволствието, нека го прочете

)
Sam (Jared Padalecki) is abducted by the Yellow-Eyed Demon and finds himself in a ghost town with other children who have special abilities. They learn the Demon has brought them together to initiate his endgame: an all-out war against the human race. In an effort to encourage Sam to fight, the Demon shows him what really happened to one of his parents. Dean (Jensen Ackles) enlists Bobby's (guest star Jim Beaver) help to find Sam before the battle begins, but he arrives too late. Факта, че последният епизод е обявен като Season Finale, а не Series Finale потвърждава за пореден път убеждението ми, че ще имаме 3ти сезон!
ThePinkDuck
May 2 2007, 00:43
Eто го и ревюто а последният епизод за този сезон. Ревюто пак е на английски защото не съм го чела - ако някой иска да си разваля удоволствието от изненадата - да заповяда:
Dean (Jensen Ackles) must deal with the aftermath of the fight between Sam (Jared Padalecki) and Jake (guest star Aldis Hodge) and pays a steep price for his involvement. The Demon and his spirits threaten to overtake the hunters until they receive help from an unexpected ally.
nelito0o0
May 6 2007, 16:54
хора имате ли сведения или нещо за третия сезон
ThePinkDuck
May 6 2007, 21:33
Трейлърът към първата част от края на сезона наистина те кара да крещиш по монитора.
The CW вече са пуснали и Director's Cut.
Аз нямам съмнение, че ще има трети сезон, най-малкото, защото епизод 22 е обявен като Season Finale а не като Series Finale. Както писах няколко поста по-нагоре, всичко ще се разбере на 17ти май, а може и по-рано, както вече стана с някои сериали.
Лошата новина е относно рейтингът на "What Is and What Should Never Be". Също както и Smallville, така и Supernatural бележат спад в цифрите спрямо миналата седмица.
В The Langely Times има интересна статия и On Set снимка за новият филм на Джаред.
nelito0o0
May 10 2007, 12:34
аа, Можеш ли да дадеш работещ линк за този треилър, защото не ми го отваря ?? а МНОГО искам да го гледам
MaLkIq_MuKi
May 10 2007, 17:47
Цитат(ThePinkDuck @ May 6 2007, 22:33)

...Лошата новина е относно рейтингът на "What Is and What Should Never Be". Също както и Smallville, така и Supernatural бележат спад в цифрите спрямо миналата седмица.
Всичко е заради тъпите им плейофи
ThePinkDuck
May 13 2007, 02:03
И така ето го и трейлърът за финалният
Eпизод 22 - All Hell Breaks Loose, Part 2. По-добре да не коментирам, че... Абе лудница ще е и повечето ми подозрения като гледам така се оказват истина.
За жалост и Епизод 21 показа доста ниски цифри! Да се надяваме, че финалният ще е по-добре.
ThePinkDuck
May 18 2007, 02:10
Aко някой се интересува как точно са протекли събитията на провелата се вчера CW пресконференция -
Ето я цялата история в комплект с разкошни снимки. Има информаця за всички сериали, реалити шоута и бъдещите планове на телевизията. Njoy!
ThePinkDuck
Jun 28 2007, 21:07
И така какво се знае за 3ти сезон? Ми щяхте да знаете ако цял месец не ме мързеше да пиша. Е по-добре късно отколко никога!
В 3ти сезон ще има 2 нови постоянни героя или по-точно героини. Въпреки протестите на феновете, господин Крипки е категоричен. Почти нищо не се знае за тях за сега, но всяка е вързана конкретно към точно определен брат. (егати изречението направих). Тоест наще момчета ше си имат мацки и най вероятно ще има повечко сцени стил Сезон 2 Епизод 17 (ако се сещте за какво говоря). Едната ще е забавна и много уверена и естествено мнооого красива ловджийка(друга дума не ми дойде на ум) която страда (едва ли) от пълна липса на съвест. Другата е енигматична, сексапилна и изключително брутална, пак ловджийка. Не е ясно кои актриси ще се превъплатят в тях. За сега дата за 3ти сезон не се знае, но щом разбера ще съобщя...своевременно надявам се.
sladuranka
Jun 28 2007, 23:17
Имената на герините са Бела и Руби и мисля, че Бела е тази без капката съвест и плюс това е демон или нещо такова, а другата си е чистокръвен Hunter

.
ThePinkDuck
Jun 28 2007, 23:44
Хах супер! Ше умръ от ужас, че и тука ше ми набутат жени мъжемелачки! Мани, не е истина. Както и да е. Благодаряско за инфото. Ше е интересно ако наистина едната е демон, макар, че това съвсееееееем леко ми напомня на Бъфи.
Alanna
Jun 29 2007, 02:01
Ей това с мадамите не ми се нрави много .. сапунени опери .. двама братя и две.. ловджийки както каза Патето

, но този сериал не ме е разочаровал до сега, така че съм оптимист за 3 сезон.
ThePinkDuck
Jul 1 2007, 23:13
И така по информация на Futon Critic сезон 3 ще започне на 27ми Септември. Сега дали телевизията е наясно с тоя момент или не, незнам. Нищо не е на 100%, макар в повечето случаи Futon Critic да излизат прави.
Дженсен и Джаред излязоха на 2ро място в класацията на списание "Portrait" Топ 30 на звезди под 30 години. Читателите имаха възможност да гласуват повече от 2 месеца, а преди това имаше 2 месеца за номинации. Борбата беше "безмилостно жестока",момчетата държава 1вото място доста дълго време, но в крайна сметка на 1ва позиция застана Alexz Johnson.
sladuranka
Jul 2 2007, 00:04
1-во. Това е
супер2-ро. Кой е този (победителя) и къде участва?
3-то. Как и двамата са 2-ро място?
4-то. Наще хора е трябвало да са 1-ви

.
ThePinkDuck
Jul 2 2007, 00:20
Ами победителката е една опасно сладка мацка и аз мисля, че залужено е на 1во място. Участва в Последен изход 3 и един супер як музикален(ако така мога да го нарека) сериал. Двамата ни любимци си поделят 2рото място, защото тъй като изграят заедно в сериала - вървят комплект!