Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Брук Дейвис
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи > Брук Дейвис
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23
*PeyT*
IPB Image
IPB Image

Това май е продължението на интервюто постнато по-горе.. unsure.gif
ludoto_tedi
IPB Image
Back on the set

http://d.foto.radikal.ru/0608/e3da24492ee7.jpg
seduction_55
Много е красива и елегантна. wub.gif
ludoto_tedi от каде намираш толкова неща за нея. blink.gif
Много ти благодаря. 13.gif 4.gif
ludoto_tedi
радвам се че ви харесват

IPB Image
fenka_lucas_i_brooke
Тедиииии супер са мерси адски многооо
Nasi
!!!
Страницата зарежда страшно бавно, ще помоля големите снимки да се дават като линкове, за да е по-нормално.

А за последната снимка, може да се сложи и в спойлери, защото е правена миналата седмица, това значи, че ще продължат от където свършиха.
seduction_55
Ех.Страхотна е направо нямам думи.Толкова е красива.
^Mim0zKa^
Аз като една от най,най варлите фенки на София...какво да кажа....тя е просто уникална жена... страшно красива,4аровна...просто невероятна....аз колкото съм писала за нея... ехее smile.gif хахаха ами просто София или Брук.....СТРАХОТНА ЖЕНА...то се вижда и от подписа ми...аватара ми.. smile.gif
Menna
Ще се наложи да повторя поста на Насето,за да може да си вземете поука!
Нещата,които сте сложили са прекрасни,но когато цялата страница зарежда бавно се губи цялото удоволствие,така че за пореден път ви моля да се съобразявате с пускането на голямо количество материали!!! IPB Image IPB Image IPB Image

happy.gif
IPB Image
ludoto_tedi
тук има 27 нови снимки на София от Armando Gallo Portraits

http://forums.superiorpics.com/ubbthreads/...0/page/0#777022
Nasi
WOW Невероятни снимки...МЕРСИ много Теди worthy.gif worthy.gif worthy.gif !!!!! А какво е Armando Gallo Portraits ?
ludoto_tedi
Аз лично си нямам никаква представа ама и не ме и вълнува особено ,защото снимките са страхотни те ме интересуват smile.gif
Gossip Girl
А ако може да ми кажете кой е най - хубавия филм със София , че аз много и се кефя , ама да сввалям всички филми няма смисъл 10.gif

А и мерси за снимките направо са перфектни . София с тоя тен е убиец
Menna
Благодаря ти отново,Теди. 4.gif

Филмите не са много-доколкото знам 3 са новите.В другите теми на папката ще намериш информация. happy.gif

QUOTE(Prinston Girl @ Aug 12 2006, 17:47) *
София с тоя тен е убиец

На мен пък точно той не ми харесва.Много изкуствено седи. dry.gif
Hotty
Определено София е най-добрата и готина от всички сериали,които съм гледал досега и естествено до нея се доближават Шанън от Изгубени и Самър от Ориндж каунти,но са малко зад нея.Актйорската и игра в сериала ми допада и сега ще се радвам да я видя и в други филми. 3.gif
Gossip Girl
Цитат(Menna @ Aug 12 2006, 22:33) *
На мен пък точно той не ми харесва.Много изкуствено седи. dry.gif

Ми незнам. Така изглежда много печена 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif
fenka_lucas_i_brooke
QUOTE(ludoto_tedi @ Aug 11 2006, 18:30) *

тук има 27 нови снимки на София от Armando Gallo Portraits

http://forums.superiorpics.com/ubbthreads/...0/page/0#777022

Тединкоооо мерси!
seduction_55
Моята принцеса.Толкова си ми е хубава. blush.gif biggrin2.gif
IPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB Image
fenka_lucas_i_brooke
Мерсииии
seduction_55
QUOTE(fenka_lucas_i_brooke @ Aug 17 2006, 12:11) *

Мерсииии

моля blush.gif
ludoto_tedi
Нещо мое

IPB Image
seduction_55
ето още малко от мен.smile.gif
IPB Image
IPB ImageIPB ImageIPB Image
Gossip Girl
На снимката с Тайлър е много готина.. Страшно благодаря
seduction_55
ето пак моята красива Sophia.
IPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image

Enjoy
Gossip Girl
Супер са мерси smile.gif rolleyes.gif Щото и ти си супер с тия снимики
^Mim0zKa^
Тц,тц......невероятни снимкии smile.gifПросто са адските.. мн ви мерсикам.. ахахахаха 10.gif А пакк с тоя тен.. е адската.. абе хора няма смисал да се повтарям....аьхах целия форум изписан от мен... да хваля Софито ми.. хаха Просто УНИКАТ 4.gif 4.gif 10.gif
Menna
Благодаря за снимките. smile.gif
Ето и нещо любопитно:
София Буш вече си има нов приятел(който аз бих казала е много симпатичен) happy.gif
Sophia and her new man Jon Foster of 'Windfall' take a restroom break as they head north for a romantic weekend. Camarillo, California 18TH AUGUST 2006

IPB Image

IPB Image

IPB Image
Източник:ФФ
seduction_55
Дам и аз съм съгласна с това че е готин.И все пак дори да не беше много се радвам за нея.Тя заслужава да бъде щастлива,и ако този пич я прави,аз съм доволна.Много си я обичам София и се радвам че вече е загърбила миналото.
stanislava
София на наградите на Teen Choice Awards
here
Страшно е красива!!!
Bloody_Tears
аз обаче не я видях тая снимка sad.gif
stanislava
Те са няколко
Не може да не ти излезнат,просто си поиграй малко със скрола biggrin2.gif
seduction_55
Stanislava много ти благодаря.Снимките са невероятни,а тя е толкова красива.Но красивите хора винаги излизат хубаво на снимки.smile.gif
stanislava
Така си е 4.gif
А разбрахте ли,че Рейчъл Билсън пак е спечелила в категорията Hottie,където беше номинирана и София?!?!?!?!!!!!
.........нямам думи просто
*PeyT*
QUOTE(stanislava @ Aug 21 2006, 12:02) *

София на наградите на Teen Choice Awards
here
Страшно е красива!!!

Да, много си е хубаво момичето, не може да се отрече! smile.gif 4.gif Обаче пак се е озъбила на 1, 2 снимки и на тях нещо не ми харесва особено... rolleyes.gif
MuMuTy
Голяма сладурана.Лично мен много ме кефи.Гледала съм повечето филми с нея,но определено в One Tree Hill най-много ми допадна smile.gif
seduction_55
ето статийката за нея и новия й приятел:
Bush's Foster Love

Sophia Bush (One Tree Hill) and Jon Foster (Windfall) are apparently now an item. The pair made a pit stop for a brief bathroom break in Camarillo, California as they "headed north for a romantic getaway weekend." Sophia still has an impending divorce with One Tree Hill co-star Chad Michael Murray after seeking an annulment (citing "fraud") in February 2006. More pictures in the gallery!

Sophia, 24, and Jon, 22, met last year on the set of the horror film Stay Alive (also starring Frankie Muniz, Milo Ventimiglia, and Samaire Armstrong), which came out earlier this year. In fact, check out her favorite part of working on the movie: "Just being down there with all of the cast. I think one of the things that will show through is the camaraderie we have, it's really very real. I don't go a week without talking to Jon [Foster] and Frankie [Muniz]."

IPB Image
^Mim0zKa^
Аааа сладурката ми тя бе..малее адски красива...просто...както винаги smile.gif Като ви казвах още от на4алоту 4е е уникална....хаахах мойто Софи бе...мн е красива на тея снимки...като слън4ице!!!
Mrs.Ackles
Да бе, вярно е, въобще не е грозна! Ама и мен ме дразни като се озъби страшно много...
James towel keeper
rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif Леле колко е сладка на Teen Choice аз не знаех че вече има снимки, много мерси, УНИКАЛНО е нашето момиче - няма друга такава - перфектна е!!!!!!! 3.gif 3.gif
Мерси много за инфото и за снимките - супер сте!!!
fenka_lucas_i_brooke
Мреси много за всичкото инфо и за снимките!Страшна сладурана е!

А да питам тези награди даваха ли ги по ТВ-то че искам да ги гледам blush.gif rolleyes.gif
Menna
QUOTE(stanislava @ Aug 21 2006, 15:07) *
А разбрахте ли,че Рейчъл Билсън пак е спечелила в категорията Hottie,където беше номинирана и София?!?!?!?!!!!!
Но поне не си е тръгнала с празни ръце. happy.gif Спечелила е титлата за най-хубав тоалет на наградите. biggrin2.gif

Best Dressed: Sophia Bush
The One Tree Hill star looked sweet in this vintage-looking white lace sheath (which looked much better in person!).

IPB Image IPB Image

Жаки,наградите са си запазена марка на FOX(естествено оригиналната телевизия,не българския вариант).Иначе аз намерих наградите на торент-файл и сега го свалям.Ето линк: Teen Choice Awards
James towel keeper
Даре, супер е новината, аз бях сигурна че София не може да отиде на раздаване на награди и да не спечели, страхотна е, такъв човек рядко виждаш, толкова е красива и елегантна, много се радвам, макар и да не е нищо особено, няма да спорим, че наградата е напълно заслужена, браво София!!!! 1clap[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif wub.gif wub.gif
И Даре мерси за торента, аз само не разбрах кой сериал е спечелил, но като имам време ще го изтегля и ще го изгледам, мерси пак, супер си! 4.gif 4.gif
Menna
QUOTE(James towel keeper @ Aug 22 2006, 16:06) *
мерси пак, супер си! 4.gif 4.gif
За теб винаги bigarmhug.gif
Наси в темата за новини е дала линкове за представянията на Чад,София и Хилъри. 4.gif
Аз държа да си изтегля цялото предаване,но с линковете ще стане по-бързо. happy.gif
fenka_lucas_i_brooke
QUOTE(Menna @ Aug 22 2006, 15:23) *

Best Dressed: Sophia Bush
The One Tree Hill star looked sweet in this vintage-looking white lace sheath (which looked much better in person!).

IPB Image IPB Image

Жаки,наградите са си запазена марка на FOX(естествено оригиналната телевизия,не българския вариант).Иначе аз намерих наградите на торент-файл и сега го свалям.Ето линк: Teen Choice Awards[/b]

Дареееееееееееееееееееееее супер си мерси многоооооооооооооооооо
stanislava
Открих супер сладка снимка на София и Лий на едно от партитата за Хелуийн,които Хилари организира за екипа на сериялчето
Виж
Betinceto
някой да има снимките на софия с кученчетуу унуй сладкото (даже му забраих пуродата) 10.gif
seduction_55
ето ти колкото си искаш снимки на София с кучетаwink.gif
IPB ImageIPB Image
Betinceto
маниииииииииииииии многу та убичам сериозно миси мноу wink.gif
seduction_55
QUOTE(Betinceto @ Aug 25 2006, 09:45) *

маниииииииииииииии многу та убичам сериозно миси мноу wink.gif

Радвам се че съм ти помогнала happy.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.