(seduction_55 @ Jan 27 2007, 12:17)

Мисля че е ненужно да се обяснявам хиляди пъти.
Който трябва ме разбира какво искам да кажа.
Щом казваш сигурно е така!

Просто не виждам смисъл повечето фенове на София/ Брук да се нахвърлят така яростно върху Пейтън/ Хилари ... Как можело да не оценяват невероятния талант на София и да възлагат на Хилари такива сюжетни линии, които Соф може да изиграе много по-добре..

Дори наистина да е вярно твърдението, че Бъртън е любимка на Марк, не мога да разбера къде точно е нейната вина за това! Казват й какво да прави - тя го прави.. и по мое мнение се справя доста добре, мен специално много пъти ме е разчувствала! Мисля, че дават на Брук това, което е характерно за персонажа й, а и достатъчна драма беше за нея всичко свързано с триъгълника и всички останали хора, които по един или друг начин я предаваха! Тя е едно мило и доста силно момиче с добро сърце, но винаги част от същността й ще е лекомислената, забавна мажоретка, с която се сблъскахме в началото... Мисля, че във филма я показват от няколко ъгъла и виждаме различна Брук в различните ситуации... Видяхме, че когато трябва може да бъде сериозна и отговорна, но и често му отпуска края и става палава и действа импулсивно...Ето моето мнение, който трябва да ме разбира!

Само последно да кажа.. Това, което много ме дразни е, че когато Брук се бори за щастието си и прави всичко, за да постигне целите си няма проблем, а когато Пейтън го прави е кучка,егоистка.. какво още.. не помня всичките обиди, ама не бяха малко!

Тъпо е да се разсъждава така според мен.. всеки има парво да бъде щастлив!
(seduction_55 @ Jan 27 2007, 12:17)

Забравих да кажа,че Брук със всеки епизод става все по-хубава и чаровна,за разлика от Пейтън...(няма да коментирам,то е уникално явление

).

Точно щях да кажа, че Брук в тази серия не ми хареса особено на външен вид.. може би е от прическата! Според мен с права коса и отива най-много!

Не ни съвпадат мненията и за Пейтън.. в 4-ти сезон е уникално сладка, а в последния епизод видяхме по-голяма част от самата Хилари.. веселостта, смеха, бъзиците.. Много повече й отива да е такава, отколкото вечно депресирана и тъжна!

Супер готина мацка!
И като за край мисля да уточня,за да опровергая всеобщото мнение, че НЕ мразя Брук, тъкмо напротив- в повечето случаи ми е много симпатична! София наистина е невероятна... притежава талант, красота , излъчване..

Просто не мисля, че е най-великата и че я недооценяват, като й дават толкова "плоски" сюжетни линии!
П.П.
Деси, мерси за разяснението!

Макар да не споделям по-голямата част ог мнението ти, оценявам, че отдели време да изложиш твойта гледна точка по въпроса!