Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Брук Дейвис
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи > Брук Дейвис
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23
jolie
(dqvol4e7o_mims @ Nov 23 2006, 20:24) *

Мразя я тая Парис!!!Идиотка тъпаааа!!! 1iangr[1].gif 0027[1].gif angry1.gif

Бравос!На това му викам дух! 4.gif
Lenore
Невероятна актриса !!! Любимият ми персонаж в ОТХ !!!

ПП.Мразя тъпата Пейтън ! Бърка ми направо под 5то ребро в ляво !!! sick1.gif
~F.A.T.E~
Брук е пленителна,сладурска с невероятно излъчване и хипер сладки трапчинки и усмивка,човек не може да и се нагледа! Тя си е симпатяжка мн свежа и въобще няма достатъчно думи ,с които мо0га да я характеризирам! Има голямо и добро сърце,чувствителна е и мн добра,на моменти ми лази по нервите ,ама тфа да е било най-мн 3 иначе си е мацка от където и да погледнеш! 10.gif 4.gif 4.gif

Забравих да кажа,че съм гледала всички филми с нейно участие заради нея ест. и с голямо удоволствие заявявам,че една адски добра актриса,млада е и ще става по и най така че за пореден път казвам,че ми е една от най-любимите актриси, не само заради прекрасната и красота tongue.gif ами , защото просто е адски добра! Тя е комбинация от дарба,талант и красота! Невероятна е! biggrin2.gif 4.gif
stanislava
Нови снимки на София(отпреди 2 или 3 дни).Давам линк,защото са много biggrin.gif
PlaMeN VolleY
1. Menna
2. Nasi
3. fenka_lucas_i_brooke
4. scandalous_girl
5. borko
6. Brooke 92^
7. ludoto_mimi
8. stanislava
9. orhideya
10. seduction_55
11. DaniEl
12. sophia__
13. Peyton Sawyer
14. Lu}{oR
15. ~●R@Li●~
16. DesiTo
17. dqvol4e7o_mims
18. Ledeno_stydena
19. haley james scott
20. ^HiLaRy_DuFF
21. siska
22. James towel keeper
23. Bethany
24. <Radost>
25. Prinston Girl
26. Sydney
27. CiNdEreLLa``
28. mirka
29.{`BrukaS`}
30.`BeBSisInKaAa`
31. lorelei_nz
32. Fortuna
33.^Mim0zKa^
34. heli
35.ava_89
36.`Maslinka`
37. la_belle_helene88
38-Loshka
39. Ludata Julieta
40-julia1990
41-^^HeLa^^
42-bybeto
43-sladurkata_f
44-AngelOfDeath
45-~Bruk~
46. Natali
47.elli
48.BrOOke&LuCaS
49.cheerfuL-f
50. Sway
51. ~§PeTeNCeTo§~
52.valenceto
53.dizzence
54. PlaMeN VolleY - PlaMeN

smile.gif 4.gif
^mileto^
1. Menna
2. Nasi
3. fenka_lucas_i_brooke
4. scandalous_girl
5. borko
6. Brooke 92^
7. ludoto_mimi
8. stanislava
9. orhideya
10. seduction_55
11. DaniEl
12. sophia__
13. Peyton Sawyer
14. Lu}{oR
15. ~●R@Li●~
16. DesiTo
17. dqvol4e7o_mims
18. Ledeno_stydena
19. haley james scott
20. ^HiLaRy_DuFF
21. siska
22. James towel keeper
23. Bethany
24. <Radost>
25. Prinston Girl
26. Sydney
27. CiNdEreLLa``
28. mirka
29.{`BrukaS`}
30.`BeBSisInKaAa`
31. lorelei_nz
32. Fortuna
33.^Mim0zKa^
34. heli
35.ava_89
36.`Maslinka`
37. la_belle_helene88
38-Loshka
39. Ludata Julieta
40-julia1990
41-^^HeLa^^
42-bybeto
43-sladurkata_f
44-AngelOfDeath
45-~Bruk~
46. Natali
47.elli
48.BrOOke&LuCaS
49.cheerfuL-f
50. Sway
51. ~§PeTeNCeTo§~
52.valenceto
53.dizzence
55. ^mileto^
nun4eto
QUOTE(stanislava @ Dec 3 2006, 11:05) *

Нови снимки на София(отпреди 2 или 3 дни).Давам линк,защото са много biggrin.gif

А може ли да ги дадеш направо или като линкове,не всички ми най-хубавите! biggrin.gif Защото на мен не ми се отваря
James towel keeper
seduction_55 - Абсолютно съгласна съм с мнението ти!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Брук е най-най-най страхотния персонаж!!! Аз също съм in love with her още откакто я видях... Невероятно е силна - справя се сама с нещата, а не чака помощ или както ти уместно спомена - да бъде спасявана biggrin.gif Бори се за това което иска, знае какво чувства.... и най-важното - не се бои и не крие чувствата си....

Тя е невероятна.... SHE......

CAN BE SEXY

CAN BE CUTE

CAN BE RESPONSIBLE

CAN BE HURTED

CAN FIGHT

CAN CHALLENGE

CAN UNDERSTAND

CAN SURPRISE

CAN FEEL

CAN BE SWEET

CAN BE FUNNY

CAN BE JUST BROOKE DAVIS AND IT WOULD BE ENOUGH
SweetDreams
На мен ми допада изключително много . Страшно ми е близка по характер и наистина сред жените това според мен е най-хубавия герой wink.gif
Nasi
worthy.gif 4.gif worthy.gif 4.gif worthy.gif 4.gif worthy.gif Вили, Таня 4.gif worthy.gif 4.gif worthy.gif 4.gif worthy.gif

Една от любимите ми снимки:

Menna
Добре де,защо така се получава? ermm.gif
Това младо,чаровно и талантливо същество получава само безинтересни истории в този сериал. 9.gif
Докога ще дават на героинята и да се занимава с някакви случайни мъже,шивашки услуги и мажоретни танци?Това ли е единственото,което сценаристите могат да измислят?Безкрайно ядосана съм. dry.gif
Скъсаха с Лукас.Това го разбрахме!!!Може ли да преминем на друг топик.....Move on! Не всичко се върти около него и това отдавна го видяхме,но защо трябва постоянно да го натякват и за да замажат положението да доведат поредния латино-guy,с който да се отърка за да излезе лошото момиче ОТНОВО?
Това с тестовете беше помия излята върху главите на феновете на София. dry.gif С това ли ще се занимава тя сега....
В интервюто си в началото на сезона,Марк каза,че на Брук и предстоят много интересни,смислени и значими истории.Поредната глупост,избълвана от лъжливата му уста. sick1.gif
Неведнъж София доказа,че се справя страхотно в драматичните сцени.Просто я бива,идва и отвътре.Идея си нямам защо Марк се страхува да я използва.Дайте на момичето да изиграе нещо сериозно НАЙ-ПОСЛЕ!!!
Разбирам привързаността на Марк към Даниел и Хилъри и АБСОЛЮТНОТО пренебрежение което демонстрира по отношение на Бетъни и София,но чашата вече преля. mad.gif
Първите две получават история след история,изключително много screentime,който писва в крайна сметка 3prozqvka[1].gif докато вторите изпълняват ролята на добавки.Не знам за другите но на мен вече ми писна.Историите на Хейли се въртят само и единствено около Нейтън,а най-хубавото нещо което и дадоха беше заминаването на турнето,като естествено я изкараха лошата за тази своя постъпка. dry.gif
А за гаврите с героинята на София не искам и да започвам.
Когато през 2003година започнаха снимките на ОТН,тя беше най-неизвестната от всичките 5,(тук донякъде се включва и Джеймс-но той все пак е бил на 18 години)а в момента снима най-много филми,занимава се с най-много проекти.Както и да го погледнеш,момичето доказа че си разбира от работата и се справя максимално добре с дадените задачи.Естествено,че и брака и с Чад повлия за популярността и,но все пак тя е изключително талантлива и си е извоювала името.Просто не разбирам защо Марк и подтиска по такъв начин таланта?Държи я настрани от смислените и сериозни истории,смятайки че не е необходимо.Тотално разочарована съм.

Вио,сложила си невероятни неща. 13.gif Безкрайно много ти благодаря. bigarmhug.gif Да,това е нашето момиче.Грабна ме още от първия епизод,в който се появи.
Изключително емоционална,духовита,обичлива и се раздава ужасно много на хората на които държи. emoticon1 (44).gif

Няма нужда да ги изброявам и все пак....всички знаем какво направи за Пейтън,винаги е била до Маут и го е подкрепяла,направи всичко възможно да събере Нейтън и Хейли,дори беше бременна заради нея,Рейчъл разчиташе само на Брук в началото на този сезон и тн и тн....
Постъпката и от последния епизод пък е без коментар.Напълно пренебрегна всичко,което чувства и към двамата за да им даде шанс. smile.gif
За мен грешката и е,че се раздава прекалено много,а не винаги и отвръщат със същото....
Също така се изненадах от факта,че в този сериал ценности като доверие,уважение и себераздаване,се пренебрегват най-нагло за сметка на предателството,на което пък въобще не се обръща внимание и не се смята за нещо лошо.Ужасно подразнена съм от факта,че отново Брук направи първата крачка,отново прости без човека отсреща да го е заслужил все още.Не мога да повярвам,че така с лека ръка размиха цялата история. dry.gif
София в последно време е единсвената причина да следя този сериал,а те продължават да ме убеждават да не го правя,с всеки следващ епизод... huh.gif
scandalous_girl
Абстолютно съгласна съм с теб, Даре! Аз също не мога да приема факта,че тя винаги е на заден план и винаги е пренeбрегвана! Първоначално тя бе[е предстaвяна като една празноглава,разхайтена мажоретка,която се итересуваше единствено от танците си и от безмислени преспивания с различни момчета. След това се появи Лукас и малко по малко започнаха по-често да я дават,не само като събеседник на Пейтън в нейните сцени mad.gif ! И образът й започна да се развива,стана по-интересна и имаше по-голям шанс да показва таланта си(защото всички знаем,че го има и смея да твърдя,че е в най-големи количества от този на другите главни герои). След това й разбиха сърцето,видяхме я как страда,как прощава и как помага на тези,които имат нужда от помощ... Втори сезон вече го няма Лукасчо и нямаше как да я правят интересна( а както каза Дара трябваше да се създадат повече възможности за нея и нейното присъствие в сериала). После се появи Феликс ,който спомогна отново да развалят героинята на София, върнаха я един сезон назад,но вече в 2 сезон това й държания беше още по -неприемливо. След това отново се появява Лукас и образа й все да се разнообразява, много хора,които не я харесваха я видяха в съвсем различна светлина. И да може би 3 сезон си беше най-хубавият за Брук smile.gif . И стигаме до 4 сезон ,в който съвсем сринаха предствите ми за нещо хубаво,особено свързано с Брук mad.gif . До тук тя беше израснала,променила се,за мен си беше просто идеална,но не- без Лукас няма Брук, точно така излиза! За пореден път глупави истории свъразни с нея,само за да бъде включена в сериите по някакъв начин. Отново подкрепям Дарето,че тя най-малко трябва да е показвана в такава светлина,защото тя е съвсем различен човек, изградена личност с хиляди качества и постъпки,с които ги доказва!!! Като цяло много ме разочароват сериите напоследък,но аз все си очаквах истинският,реален начин на сдобряване на двете- Брук и Пейтън. А то какво се получи,пак претупаха всичко, прекалено нереално сдобряване и аз ще повторя- не от страна на този,които трябваше да направи първата крачка и да се помъчи малко.
В крайна сметка съм поставена пред дилемата да следя сериала с риска да гледам как Брук деградира всеки епизод малко по малко или да спра въобше да го гледам. И все пак това е ОТХ,филмът ,който грабна толкова сърца, може би има още някаква надежда,че ще са по-стойностни следващите епизоди...поне така се нядявам unsure.gif .
Bloody_Tears
От части съм съгласна с вас.Наистина много занемариха Брукито в последните епизоди.Напълно я забравиха.Надявам се по-честичко да я показват,та и вие и аз да се успокоим smile.gif
^Mim0zKa^
Даре...Даре.. моята гордост smile.gif Просто.. нямам какво да добавя.... Брук винаги е била и ще баде.. уникалното... неповторимото... и прекрасното в серияла.. smile.gif Ние само можем да гледаме.. и да се наслаждаваме wink.gif
la_belle_helene88
Момичета, напълно ви подкрепям... София като актриса (и Брук като характер)
заслужава много много повече... Това е персонажът, който се разгърна най-много. Нелепо е това,
че не ни показват достойни постъпки... Да, сега някои ще кажат, че е направила страшно
стойностни неща и достойни за уважение жестове, но кажете ми кой го оценява това
(като изключим феновете) ... Може би вечно нуждаещата се от спасение Пейтън...
или може би пък Лукас, който този сезон сякаш е на друга планета...Нейните постъпки са някак
си между другото...просто запълват 40-те - 41-на минути телевизионно време докато показват
как вечно нуждаещата се от спасение Пейтън ( упс, т'ва май вече го казах) все търси помощ от
Лукас, който този сезон сякаш е на друга планета (и това май го споменах)... Редно е вече и
тя да получи полагащото и се...А ТО Е МНОГО...МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ ТОВА!!!

И тъй като тук си говорим за София/Брук, а аз вече съм постнала мнение, искам да добавя
и да питам дали на някой му прави впечатление ГЛАСЪТ НА СОФИЯ... Господи хора, аз съм
запленена, омаяна, възхитена, очарована, та даже и възбудена от гласът на това същество...
Всеки път като каже нещо и се разтапям....получавам душевен оргазъм... blush.gif Честно....Направо
умирам... За тръпчинките й да не говорим...то просто не е нужно...Всички ги виждат, че са страшно
сладки и секси, НО ГЛАСЪТ Й ....О, Боже...НЕВЕРОЯТЕН Е!!!
^`^KimBeRly^`^
1. Menna
2. Nasi
3. fenka_lucas_i_brooke
4. scandalous_girl
5. borko
6. Brooke 92^
7. ludoto_mimi
8. stanislava
9. orhideya
10. seduction_55
11. DaniEl
12. sophia__
13. Peyton Sawyer
14. Lu}{oR
15. ~●R@Li●~
16. DesiTo
17. dqvol4e7o_mims
18. Ledeno_stydena
19. haley james scott
20. ^HiLaRy_DuFF
21. siska
22. James towel keeper
23. Bethany
24. <Radost>
25. Prinston Girl
26. Sydney
27. CiNdEreLLa``
28. mirka
29.{`BrukaS`}
30.`BeBSisInKaAa`
31. lorelei_nz
32. Fortuna
33.^Mim0zKa^
34. heli
35.ava_89
36.`Maslinka`
37. la_belle_helene88
38-Loshka
39. Ludata Julieta
40-julia1990
41-^^HeLa^^
42-bybeto
43-sladurkata_f
44-AngelOfDeath
45-~Bruk~
46. Natali
47.elli
48.BrOOke&LuCaS
49.cheerfuL-f
50. Sway
51. ~§PeTeNCeTo§~
52.valenceto
53.dizzence
55. ^mileto^
56.^`^KimBeRly^`^
ludoto_tedi

1. Menna
2. Nasi
3. fenka_lucas_i_brooke
4. scandalous_girl
5. borko
6. Brooke 92^
7. ludoto_mimi
8. stanislava
9. orhideya
10. seduction_55
11. DaniEl
12. sophia__
13. Peyton Sawyer
14. Lu}{oR
15. ~●R@Li●~
16. DesiTo
17. dqvol4e7o_mims
18. Ledeno_stydena
19. haley james scott
20. ^HiLaRy_DuFF
21. siska
22. James towel keeper
23. Bethany
24. <Radost>
25. Prinston Girl
26. Sydney
27. CiNdEreLLa``
28. mirka
29. {`BrukaS`}
30. `BeBSisInKaAa`
31. lorelei_nz
32. Fortuna
33. ^Mim0zKa^
34. heli
35. ava_89
36. `Maslinka`
37. la_belle_helene88
38. Loshka
39. Ludata Julieta
40. julia1990
41. ^^HeLa^^
42. bybeto
43. sladurkata_f
44. AngelOfDeath
45. ~Bruk~
46. Natali
47. elli
48. BrOOke&LuCaS
49. cheerfuL-f
50. Sway
51. §PeTeNCeTo§~
52. valenceto
53. dizzence
55. ^mileto^
56. ^`^KimBeRly^`^
57. ludoto_tedi

чак сега забелязах ,че ме няма тук.И все пак да! страшно много ме впечатли София и преди може да се каже ,че я мразех и не исках да гледам сцените с нея ,но страшно много се промени! страхотна е, обожавам я!постъпи страхотно като пренебрегна своите чувства ,за да е щастлива нейната приятелка ,която я предаде(както казвате вие).Може би не го заслужава Пейтън ,но все пак.
Ver4eTo
1. Menna
2. Nasi
3. fenka_lucas_i_brooke
4. scandalous_girl
5. borko
6. Brooke 92^
7. ludoto_mimi
8. stanislava
9. orhideya
10. seduction_55
11. DaniEl
12. sophia__
13. Peyton Sawyer
14. Lu}{oR
15. ~●R@Li●~
16. DesiTo
17. dqvol4e7o_mims
18. Ledeno_stydena
19. haley james scott
20. ^HiLaRy_DuFF
21. siska
22. James towel keeper
23. Bethany
24. <Radost>
25. Prinston Girl
26. Sydney
27. CiNdEreLLa``
28. mirka
29. {`BrukaS`}
30. `BeBSisInKaAa`
31. lorelei_nz
32. Fortuna
33. ^Mim0zKa^
34. heli
35. ava_89
36. `Maslinka`
37. la_belle_helene88
38. Loshka
39. Ludata Julieta
40. julia1990
41. ^^HeLa^^
42. bybeto
43. sladurkata_f
44. AngelOfDeath
45. ~Bruk~
46. Natali
47. elli
48. BrOOke&LuCaS
49. cheerfuL-f
50. Sway
51. §PeTeNCeTo§~
52. valenceto
53. dizzence
55. ^mileto^
56. ^`^KimBeRly^`^
57. ludoto_tedi
58.Ver4eTo
Haley_James_Scott
1. Menna
2. Nasi
3. fenka_lucas_i_brooke
4. scandalous_girl
5. borko
6. Brooke 92^
7. ludoto_mimi
8. stanislava
9. orhideya
10. seduction_55
11. DaniEl
12. sophia__
13. Peyton Sawyer
14. Lu}{oR
15. ~●R@Li●~
16. DesiTo
17. dqvol4e7o_mims
18. Ledeno_stydena
19. haley james scott
20. ^HiLaRy_DuFF
21. siska
22. James towel keeper
23. Bethany
24. <Radost>
25. Prinston Girl
26. Sydney
27. CiNdEreLLa``
28. mirka
29. {`BrukaS`}
30. `BeBSisInKaAa`
31. lorelei_nz
32. Fortuna
33. ^Mim0zKa^
34. heli
35. ava_89
36. `Maslinka`
37. la_belle_helene88
38. Loshka
39. Ludata Julieta
40. julia1990
41. ^^HeLa^^
42. bybeto
43. sladurkata_f
44. AngelOfDeath
45. ~Bruk~
46. Natali
47. elli
48. BrOOke&LuCaS
49. cheerfuL-f
50. Sway
51. §PeTeNCeTo§~
52. valenceto
53. dizzence
55. ^mileto^
56. ^`^KimBeRly^`^
57. ludoto_tedi
58.Ver4eTo
59.Haley_James_Scott
MeTpuKc
Нищо повече от тъпа мръсница в сериала - сори но това е положението.
Bloody_Tears
(MeTpuKc @ Dec 13 2006, 15:14) *

Обясни защо смяташ така!!!!
{`BrukaS`}

Отначало си беше разглезена и както казваш "мръсница",но не можеш да отречеш,че тя е единствения персонаж във филма,който се разви много и то положително!
stanislava
({`BrukaS`} @ Dec 14 2006, 10:57) *

Отначало си беше разглезена и както казваш "мръсница",но не можеш да отречеш,че тя е единствения персонаж във филма,който се разви много и то положително!

МеТриКс,ти определено си гледал само първите 3 епизода на сериала,но дори и това не те оправдава!!!Знаеш ли въобще какво значи думата"мръсница"? mad.gif Да правиш грешки не те прави мръсница-сори,но това е положението!
Брук наистина е от персонажите,които се развиха към по-добро-тя,Нейтън и още 1,2-ма.
seduction_55
Отдавна се каня да пиша,но нямам вдъхновение huh.gif ...но реших че ще дойде в процеса на писане emoticon1 (42).gif ...(само да спомена че слушам Hero на Chad Kroeger feat Josey Scott happy.gif... )
Темата която смятам да засегна е за актьорската игра на София Буш...и на момичето което получава всички драматични истории в сериала-Хилъри.С това мнение искам да докажа че Хилъри незаслужено си получава историите...поне според мен е така ermm.gif
Като начало ще започна с това.....

Моите извинение към почитателите на Хил,но за съжаление сцената не се получи никак emoticon1 (78).gif В този драматичен момент тя успя да направи само някаква физиономия която е всичко друго,но не и разчувстваща emoticon1 (68).gif В този момент ми беше толкова гадно за Ели,но като гледах Пейт и се чудех да плача или да се смея emoticon1 (16).gif
и естествено в защита на това каква изключително добра актриса е София.....

За разлика от Хил,на нея й идва от вътре emoticon1 (10).gif Толкова ми стана гадно...просто София наистина е царица на драматичните сцени emoticon1 (116).gif Тя изиграва сцените без никакво усилие и пренася настроението от сцената на зрителите happy.gif
Следващата...

Моментът в който тя най-накрая призна чувствата си пред Лукас....Всъщност не беше нищо специално,а трябваше...нали хората чакат 3 сезона за това emoticon1 (26).gif ....както и да е...друго искам да кажа.Погледнете физиономията на Хил-няма никаква емоция,физиономията й е по скоро все едно току що е направила нещо срамно и е загубила словото си 18.gif Да не говорим за гласа й- 18.gif толкова грубо и набързо го каза...все едно ще се задави(както казва Дарито passifier.gif )...гласа й прилича на мутирал мъжки глас 16.gif 18.gif ...Просто никак ама никак не се получи сцената emoticon1 (110).gif
ще направим леко сравнение...

когато Брук каза на Лукас че го обича...сцената беше толкова романтична,искренна и истинска.Самата София се справи прекрасно-с невинен и нежен поглед,с насълзени очички и с нежно гласче тя каза I love you...и аз се разплаках...беше толкова хубав момент,София се справи великолепно emoticon1 (117).gif
Ще завърша с....

shocking.gif blink.gif Боже!!! Това ли е физиономията която правиш когато току що разбираш че човека който обичаш и една от най-добрите ти приятелки може да умрат.Няма нужда от коментар...снимката сама говори 18.gif
и ще сложа снимката на Брук в същия момент...

няма смисъл от коментар-снимката сама говори emoticon1 (10).gif
В общи линии,това е което исках да споделя,за мен София несправедливо е пренебрегната от една водеща...а не от актриса emoticon1 (26).gif Надявам се че рано или късно Марк ще се усети кой дига рейтинга....и ще престане да го е страх че Софито ще засенчи Хилъри и Чад 18.gif

ПП:С това мнение не искам да обидя феновете на Хилъри,мнението си е лично мое,аз така ги виждам нещата emoticon1 (27).gif
ПП2:Пиша вече 1 час затова спирам дотук smoke.gif
stanislava
Татяна,евала за труда! worthy.gif Аргументирано мнение,снимков материал...абе,точно както си трябва.Съгласна съм с теб за това,че Брук няма своя история тази година и София не може да разкрие докрай таланта си(защото съм убедена,че още нищо не сме видели biggrin.gif ).Марк заслужава много як шамар 14.gif 18.gif
Това ,с което не съм съгласна е че не признаваш таланта на Хилъри-според мен се справя доста добре с ролята си-естествено има и моменти,в който драматизира излишно или не достатъчно(визирам момента,в който Брук съобщава на Пейтън,че Лукас и Хейли са болницата),но като цяло не може да и се отрече,че работи с голям хъс.

Ако все пак обаче,трябва да съм обективна-колкото и да обичам Хил(страхотен характер има това момиче и ми е правила много добро впечатление по интервютата,които съм гледала с нея)смятам,че София е по-талантливата от двете.
Menna
(seduction_55 @ Dec 14 2006, 11:40) *
Надявам се че рано или късно Марк ще се усети кой дига рейтинга....и ще престане да го е страх че Софито ще засенчи Хилъри и Чад
Точно това е нещото,което най-много ме ядосва. ermm.gif Марк няма никакъв респект към самата София. Сложил я е като някакво допълнение и не стига че не и дава да изиграе нещо сериозно,а на всичкото отгоре я третира като третостепенна актриса,която просто да запълва екрана. emoticon1 (26).gif
Ще дам един емблематичен пример,че на героинята на София не се обръща НИКАКВО внимание. dry.gif
Всички знаем последния епизод на миналия сезон:сцените на Брук с Лукас и с Пейтън и тн.....

Ето тези две реплики говорят МНОГО:
Брук: (към Пейтън)"Why now Peyton?! Why would you tell me that you have feelings for Lucas now, when I have so much stuff going on in my life?! Stuff that you don't even know about!"

Брук: (към Лукас)"I need to hear your voice. There is just so much stuff going on with me-"

И къде отидоха тези нещаconfused.gif Е,аз всъщност знам.Според сценария Брук беше бременната тогава,но в последния момент Марк реши това да е Хейли.....Това е добре,но какво дадоха на София?Как обясниха постъпките и в края на сезона?С НИЩО.Момичето си играеше блестящо и за какво,за да може тези усилия да отидат на вятъра. dry.gif
Марк не забрави интернет-психопата,който тормозеше Пейтън два сезона назад.Не забрави какви дрехи са носили героите по време на престрелката.Но не помни съществена реплика,която е казала неговата актриса и от която зависят всичките и действия и постъпки.
Да не давам за пример и гаврата с Бетъни.Мисля,че всички си спомняме причината да се върне в Три Хил(за справка 3.07),а сега се оказа,че е нещо съвсем друго.Амнезията от страна на създателите в сериал като този е абсолютно нежелателна и показва и големия им "професионализъм".
За съжаление само критика може да кажа за 4ти сезон.Абсолютно нереални истории:психопати,убийци и духове,които се появяват....да не забравяме и катастрофите на всеки 5ти епизод. wacko.gif

Колкото до разговора за актрисите.За мен безспорно София е класи над другите. 8.gif Разбира се не отричам артистичните заложби на останалите(дори повечето ги уважавам изключително много),но просто тя няма равна в емоционалните сцени и внася изключително много свежест в целия сериал.С всички актрьори,с които играе заедно в сцена,се усеща силното и присъствие,а ето и няколко доказателства: 8.gif 8.gif
"Why won't you ever just let me all the way in?"

Но това съм все пак аз. biggrin2.gif

ПС:Напълно подкрепям по-горните мнения 4.gif като изключим краткото включване на MeTpuKc,разбира се. biggrin2.gif
orhideya
Момичета,незнам какво да кажа освен,че съм възхитена,развълнувана,весела и тъжна smile.gif Всичко,което сте казали за нашето момиче е напълно вярно! worthy.gif Трябва просто да и се дадат интересни истории и тя ще помете всички по пътя си 4.gif
DeSiNCeTu
И аз да се сбутам тук biggrin2.gif
1. Menna
2. Nasi
3. fenka_lucas_i_brooke
4. scandalous_girl
5. borko
6. Brooke 92^
7. ludoto_mimi
8. stanislava
9. orhideya
10. seduction_55
11. DaniEl
12. sophia__
13. Peyton Sawyer
14. Lu}{oR
15. ~●R@Li●~
16. DesiTo
17. dqvol4e7o_mims
18. Ledeno_stydena
19. haley james scott
20. ^HiLaRy_DuFF
21. siska
22. James towel keeper
23. Bethany
24. <Radost>
25. Prinston Girl
26. Sydney
27. CiNdEreLLa``
28. mirka
29.{`BrukaS`}
30.`BeBSisInKaAa`
31. lorelei_nz
32. Fortuna
33.^Mim0zKa^
34. heli
35.ava_89
36.`Maslinka`
37. la_belle_helene88
38-Loshka
39. Ludata Julieta
40-julia1990
41-^^HeLa^^
42-bybeto
43-sladurkata_f
44-AngelOfDeath
45-~Bruk~
46. Natali
47.elli
48.BrOOke&LuCaS
49.cheerfuL-f
50. Sway
51. ~§PeTeNCeTo§~
53.dizzence
55. ^mileto^
56. ^`^KimBeRly^`^
57. ludoto_tedi
58.Ver4eTo
59.Haley_James_Scott
60. DeSiNCeTu 10.gif
{`BrukaS`}

Този момент за мен е най-силният във филма!!!Направо...всеки път когато го гледам цялата настръхвам!Имам чувството,че София в тази сцена не игра,а направо говореше на Чад а не на Лукас !(всички знаем колко болка и е пречинил той в живота)А за това,че не се отделя достатъчно внимани на живота на Брук като личност е истина!На нея да не и е много лесно без родители и без човека,който много обича!Но от друга страна си мисля,че ако вложат драматизъм и в живота на София няма да се получи добре понеже чара на Брук е в това,че тя е страшно положителен човек и не се оставя на болката да я победи!Както обичам да казвам...Не си позволявай на един скапан момент да скапе целият ти живот!Абе квото и да ви кажа вие го знаете!Софито е номер едно!Обичам го това момиче!
<Radost>
Наистина от всички наи-добре играе София.Просто умее да се вживява в ролята си.
Хилари(извинявам се на феновете и ) не играе с чувство.Поне така мисля аз.В първия сезон ми харесваще, но сега...
А пък може би това се дължи на сценария, но не вярвам...
DesiTo
София Буш наистина не веднъж е доказвала таланата си. Жалко, че в One tree hill някакси героинята на София е на по-заден план от останалите. А Хилъри получава най-интересни истории. Не казвам, че тя не се справя добре, но пък не трябва в драматичните сцени само нея да гледаме. От началото на сериала на Брук са й се случи много малко интересен неща.

В малкото драматични сцени които има в ОТХ, мисля, че София се справя много добре. Жалко, че не й позволяват напълно да разкриe таланта си.

В началото тя беше лекомислената мажоретка. Честно казано тогава не харесвах образа й, но после се появи Лукас и тя започна да се променя, може би защото се беше влюбила, което беше хубаво, защото тя имаше нужда от малко промяна. Но разбира се, не можеше всичко да е хубаво и трябваше Пейтън да се намеси. Не ми хареса когато Брук излъга Лукас за бремеността.

Вече във втори сезон започнаха повече да я дават, но отново трябваше да е намесен друг човек - Феликс, не можеше ли поне веднъж Брук да преживее нещо хубаво САМА, а не да бъде свързано с някои друг. Цялата тази история с Феликс изобщо не ми хареса, отново не можахме да видим промяна при нея. Добре, че поне сценаристите решиха да съберат Лукас и Брук за да има нещо по-интересно околко нея, особено в началото когато бяха само приятели. Също и , че стана президент на гимназията.

Вече в трети сезон успяхме да видим промяна при нея, мисля, че това беше най-добрия сезон за Брук. Поне и тя имаше други интереси - дрехите. Все пак Пейтън е тази която рисува и обожава музиката, а Хейли е певицата, трябваше и на Брук да й намерят занимание, макар и не чак толкова интересно, а и нищо по съществено не се случи.

За четвърти сезон не мога да кажа нищо хубаво, може би освен че Брук реши да скъса с Лукас, макар и според мен все още да го обича. Другата "интересна" история която тя имаше беше Ник. sick1.gif Това беше може би една от най-глупавите постъпки на сценаристите. В началото на сезона виждаме една 'нова' Брук - още по-израснала и след няколко епизода се появява Ник. Отново се получи същото - когато малко виждахме промяна при нея, сценаристите отново я 'връщаха' назад. dry.gif И поне засега аз не виждам онези смислени неща, за които сценариста на сериала казваше, преди началото на сезона. Или пък може би е било това, че Брук трябваше да се представя за бременна, или пък Ник ... confused.gif Надявам се, все пак те да предстоят, защото героинята на София го заслужава. Все пак тя и Нейтън са единствените персонажи които израстнаха.

И за разлика от Брук, около Пейтън винаги се е случвало нещо интересно - музиката, рисунките, Лукас, Джейк, Ели, баща й, Пийт, Дерек, психопата ... дори и не всичко да беше хубаво. А за Брук единствено беше Лукас. Защо и Брук не си хареса някой като Джейк - добър, а не съседа, които не е много добре, или пък учителя по английски? hmm.gif Макар че си хареса Лукас, но пък не е същото, защото и най-добрата й приятелка го харесва. emoticon1 (68).gif

shocking.gifblink.gif Боже!!! Това ли е физиономията която правиш когато току що разбираш че човека който обичаш и една от най-добрите ти приятелки може да умрат.

Така е. Според мен Хилари изобщо не се справи добре с тази сцена, или поне на мен не ми хареса.

Според мен, това са едни от най-силните моменти в сериала. София се справи просто блестящо. 2thum[1].gif

И да не забравяме, моментите когато трябва да раздада няколко шамара. happy.gif

Когато започнах да гледам сериала, бях чувала единствено за Чад и Хилари, другите за първи път ги гледах. Определено Бетани, Джеймс и София ми направиха добро впечатление. Жалко, че от началото на сериала обръщат повече внимание на Чад и Хилари. А на Хейли и Нейтън заедно, искам да кажа, че не им позволяват по отделно да се развиват. А София винаги е оставала на по-заден план, само когато е с Лукас я дават малко повече. Така е още от първи сезон, особено през първи сезон.

И за финал ще сложа няколко нови снимки на София. smile.gif

http://www.picvalley.net/u/63/62075_988.JPG
http://www.picvalley.net/u/63/62077_994.JPG
http://www.picvalley.net/u/63/62078_008.JPG
http://www.picvalley.net/u/63/62079_016.JPG

Menna
Деси,напълно съгласна съм с последния абзац(както впрочем и с целия пост ....особено ми хареса частта с шамарите biggrin2.gif ,пък и си оставила видим,най-добрия от 5те...просто красота,няма какво да си говорим 15.gif как ми се иска и аз да ги удрям такива,определено има заслужили ги в моя списък) 18.gif
Та....отклоних се от това което исках да напиша biggrin.gif ,а то беше,че в крайна сметка има и други хора,които я оценяват достатъчно или най-малкото са и дали шанс да покаже на какво е способна. biggrin.gif И като стана въпрос за други....ето нещо от обложката на новия филм на София.

18.gif 18.gif

Това трябва да се види,а като гледам остава още само един месец до премиерата на филма. happy.gif

Bloody_Tears
Миси за снимчицата Menna. worthy.gif 3.gif 4.gif Много е хубава.
Ето и една,която намерих аз

П.С.Сорка ако е пускана. unsure.gif
stanislava
Преди малко намерих няколко снимки на Соф,които не бях виждала преди blink.gif Ето линкове:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
С Никол Ричи sick1.gif
1 2 3 + Линдзи

А тази е от едно парти през лятото,когато промотираха CW-сбогува се с Чад зад кулисите.Изглежда наистина са останали близки след развода 4.gif
Bloody_Tears
Благодаря за снимките,както винаги е невероятно хубава и сладка.Незнам за вас,но само като видях снимката й с Чад и ми се стори,че все още има надежда.Как мислите,дали все още се обичат?
{`BrukaS`}
(dqvol4e7o_mims @ Jan 2 2007, 17:11) *

Благодаря за снимките,както винаги е невероятно хубава и сладка.Незнам за вас,но само като видях снимката й с Чад и ми се стори,че все още има надежда.Как мислите,дали все още се обичат?

Кой ги знае!?Искренно се надявам да е така!Много ще се радвам ако пак се съберат
Brukas_fenka
1.Brukas_fenka
2. Nasi
3. fenka_lucas_i_brooke
4. scandalous_girl
5. borko
6. Brooke 92^
7. ludoto_mimi
8. stanislava
9. orhideya
10. seduction_55
11. DaniEl
12. sophia__
13. Peyton Sawyer
14. Lu}{oR
15. ~●R@Li●~
16. DesiTo
17. dqvol4e7o_mims
18. Ledeno_stydena
19. haley james scott
20. ^HiLaRy_DuFF
21. siska
22. James towel keeper
23. Bethany
24. <Radost>
25. Prinston Girl
26. Sydney
27. CiNdEreLLa``
28. mirka
29.{`BrukaS`}
30.`BeBSisInKaAa`
31. lorelei_nz
32. Fortuna
33.^Mim0zKa^
34. heli
35.ava_89
36.`Maslinka`
37. la_belle_helene88
38-Loshka
39. Ludata Julieta
40-julia1990
41-^^HeLa^^
42-bybeto
43-sladurkata_f
44-AngelOfDeath
45-~Bruk~
46. Natali
47.elli
48.BrOOke&LuCaS
49.cheerfuL-f
50. Sway
51. ~§PeTeNCeTo§~
53.dizzence
55. ^mileto^
56. ^`^KimBeRly^`^
57. ludoto_tedi
58.Ver4eTo
59.Haley_James_Scott
60. DeSiNCeTu
61.Brukas_fenka
61.Menna

много е арна тая Суфито
Menna
({`BrukaS`} @ Jan 4 2007, 15:17) *
Кой ги знае!?Искренно се надявам да е така!Много ще се радвам ако пак се съберат

Преди няколко дни развода им официално приключи,така че всичко между тях вече е минало. bigwink[1].gif
devon
1. Menna
2. Nasi
3. fenka_lucas_i_brooke
4. scandalous_girl
5. borko
6. Brooke 92^
7. ludoto_mimi
8. stanislava
9. orhideya
10. seduction_55
11. DaniEl
12. sophia__
13. Peyton Sawyer
14. Lu}{oR
15. ~●R@Li●~
16. DesiTo
17. dqvol4e7o_mims
18. Ledeno_stydena
19. haley james scott
20. ^HiLaRy_DuFF
21. siska
22. James towel keeper
23. Bethany
24. <Radost>
25. Prinston Girl
26. Sydney
27. CiNdEreLLa``
28. mirka
29.{`BrukaS`}
30.`BeBSisInKaAa`
31. lorelei_nz
32. Fortuna
33.^Mim0zKa^
34. heli
35.ava_89
36.`Maslinka`
37. la_belle_helene88
38-Loshka
39. Ludata Julieta
40-julia1990
41-^^HeLa^^
42-bybeto
43-sladurkata_f
44-AngelOfDeath
45-~Bruk~
46. Natali
47.elli
48.BrOOke&LuCaS
49.cheerfuL-f
50. Sway
51. ~§PeTeNCeTo§~
53.dizzence
55. ^mileto^
56. ^`^KimBeRly^`^
57. ludoto_tedi
58.Ver4eTo
59.Haley_James_Scott
60. DeSiNCeTu
61.Brukas_fenka
62.devon
Bloody_Tears
(Menna @ Jan 4 2007, 21:33) *

Преди няколко дни развода им официално приключи,така че всичко между тях вече е минало. bigwink[1].gif

Може да имат тайна връска и да не искат никой да научи 3.gif 16.gif 18.gif
{`BrukaS`}
(dqvol4e7o_mims @ Jan 4 2007, 23:40) *

(Menna @ Jan 4 2007, 21:33) *

Може да имат тайна връска и да не искат никой да научи 3.gif 16.gif 18.gif

Дааа!!!И сиурно раздялата им е била някав фарс за да може всички папараци да престаната да ги преследват! 10.gif 18.gif 4.gif
Bloody_Tears
Точно така!Но недейте да казвате на никой,това е строго секретна тайна!!! smile.gif
{`BrukaS`}
(dqvol4e7o_mims @ Jan 5 2007, 12:37) *

Точно така!Но недейте да казвате на никой,това е строго секретна тайна!!! smile.gif

Аз съм гроб biggrin.gif rolleyes.gif blink.gif
Nasi
София ще бъде в ТРЛ на 18 Януари smile.gif
sophis bush is going to be on trl on jan 18th

stanislava
B onetreehillfans.com пък пише,че на същата дата ще бъде в шоуто Jimmy Kimmel live biggrin.gif И в двете ли ще участва?
SeMiNi
Брук ми е любимият персонаж в ОТХ,въпреки че не съм "одобрявала" някои нейни постъпки.София...ми е любимка.Толкова е красива,чаровна,сладка и изглежда мн добричка.(Какво друго да очакваш от човек ,който постоянно се смее!:)))Ето и няколко снимки от една моя любима фотосесия.Надявам се да не се повтарят.

http://www.sophia-central.com/gallery/albu...OUT17534393.jpg
http://www.sophia-central.com/gallery/albu...OUT17534428.jpg
http://www.sophia-central.com/gallery/albu...OUT17534469.jpg
http://www.sophia-central.com/gallery/albu...OUT17534471.jpg
http://www.sophia-central.com/gallery/albu...OUT17534506.jpg
http://www.sophia-central.com/gallery/albu...OUT17534507.jpg

Nasi
(stanislava @ Jan 5 2007, 19:27) *

B onetreehillfans.com пък пише,че на същата дата ще бъде в шоуто Jimmy Kimmel live biggrin.gif И в двете ли ще участва?

Доколкото знам ТРЛ ще го снимат на 17-сти, но ще бъде излъчен на 18-сти smile.gif

Мерси за снимките! 4.gif
Nasi
Информация за София в сп.Екран (Статията е сканирана от ral_mg )

В по-голям формат (2584х3300) ТУК
Bloody_Tears
Наси,това списание сега ли е излязло,или е от някой друг по-стар брой?
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.