Абстолютно съгласна съм с теб, Даре! Аз също не мога да приема факта,че тя винаги е на заден план и винаги е пренeбрегвана! Първоначално тя бе[е предстaвяна като една празноглава,разхайтена мажоретка,която се итересуваше единствено от танците си и от безмислени преспивания с различни момчета. След това се появи Лукас и малко по малко започнаха по-често да я дават,не само като събеседник на Пейтън в нейните сцени

! И образът й започна да се развива,стана по-интересна и имаше по-голям шанс да показва таланта си(защото всички знаем,че го има и смея да твърдя,че е в най-големи количества от този на другите главни герои). След това й разбиха сърцето,видяхме я как страда,как прощава и как помага на тези,които имат нужда от помощ... Втори сезон вече го няма Лукасчо и нямаше как да я правят интересна( а както каза Дара трябваше да се създадат повече възможности за нея и нейното присъствие в сериала). После се появи Феликс ,който спомогна отново да развалят героинята на София, върнаха я един сезон назад,но вече в 2 сезон това й държания беше още по -неприемливо. След това отново се появява Лукас и образа й все да се разнообразява, много хора,които не я харесваха я видяха в съвсем различна светлина. И да може би 3 сезон си беше най-хубавият за Брук

. И стигаме до 4 сезон ,в който съвсем сринаха предствите ми за нещо хубаво,особено свързано с Брук

. До тук тя беше израснала,променила се,за мен си беше просто идеална,но не- без Лукас няма Брук, точно така излиза! За пореден път глупави истории свъразни с нея,само за да бъде включена в сериите по някакъв начин. Отново подкрепям Дарето,че тя най-малко трябва да е показвана в такава светлина,защото тя е съвсем различен човек, изградена личност с хиляди качества и постъпки,с които ги доказва!!! Като цяло много ме разочароват сериите напоследък,но аз все си очаквах истинският,реален начин на сдобряване на двете- Брук и Пейтън. А то какво се получи,пак претупаха всичко, прекалено нереално сдобряване и аз ще повторя- не от страна на този,които трябваше да направи първата крачка и да се помъчи малко.
В крайна сметка съм поставена пред дилемата да следя сериала с риска да гледам как Брук деградира всеки епизод малко по малко или да спра въобше да го гледам. И все пак това е ОТХ,филмът ,който грабна толкова сърца, може би има още някаква надежда,че ще са по-стойностни следващите епизоди...поне така се нядявам

.