(Menna @ Oct 15 2006, 13:26)

(*PeyT* @ Oct 14 2006, 18:46)

През времето, което бяха заедно неговите проблеми бяха по-сериозни от нейните и всичко, което се случваше за него бе на първо място, а тя искаше цялото му внимание да бъде насочено към нея!
Не съм съгласна.За мое съжаление,както и на много други,сценаристите са ни спестили изключително много сцени с Брук и Лукас,смятайки че не са толкова важни.
Пресен пример давам с мистериозно изчезналата сцена на игрището с тях двамата(която присъстваше на едно от промотата,но така и не я излъчиха)

,когато той и разказа за болестта си и тя го успокояваше.По същия начин и когато той и каза,че е спасил Дан от пожара,но ние тези сцени не сме ги видяли.Спестили са ни ги,както и още много други.
Ами, явно щом са ги спестили, значи са решили, че не са толкова важни за сюжета...все пак не са влезли в сериала, така че не трябва да се имат в предвид!

Аз най-много съжалявам, че са отрязали сцената на Брук с репортерката в 16-та серия 3-ти сезон, защото беше наистина разтърсваща...

, но в крайна сметка ТЕ преценяват какво да включат и какво не...

Да се опитваш да кажеш,че Брук се е държала егоистично спрямо Лукас и е поставяла себе си на първо място е меко казано нелепо.По всички възможни начини,тя му показа,че го обича,даде му цялото си внимание,въпреки случките от преди,а това че той не я накара да се чувства достатъчно сигурна в НЕГОВИТЕ чувства,не я прави егоист,човек която не го обича и още куп други изказвания.
Май грешката е моя... не се изразих правилно! Исках да кажа, че Брук се нуждаеше от по-голямо внимание от страна на Лукас, защото винаги неговите проблеми бяха по-важни и тя постоянно го успокояваше и се опитваше да му помогне и все говореха за него не за НЕЯ.. и това 100% е била една от причините да го зареже... Не само че Лукас не я допускаше до себе си, но и той доста често беше тотално обсебен от своите проблеми...болестта му, смъртта на Кийт... Тя имаше нужда от ПОВЕЧЕ внимание! Както казах я подкрепям за отношението й към Люк в момента, защото той си го заслужи.. и това, че Брук събра смелост да му каже всичко, което му каза, колкото и болезнено да беше, я показа в доста добра светлина.. именно съдейки по това мисля, че е
силна и израснала и както и да изглежа отстрани не го казвам, заради това че някак освободи пътя на Пейтън по този начин!
НО...има едно но.. за мен Брук е
егоистична не към Лукас ами към Пейт, защото нито веднъж не помисли за чувствата на "най-добрата си приятелка" и никога не се потави на нейно място.. и за нея любовта винаги е била по-важна от приятелството, докато при Пейтън винаги е било обратното.. дори сега, след всичко, тя се опита да помогне на Брукас да се съберат... Дано Брук да научи и за това и най-после да й се отворят очите, защото Рейчъл, колкото й гадна да е, беше много права в това, което й каза за Пейтън... и само лошото стечение на обстоятелствата попречи Брук да го види с очите си... А за целувката с Дерек и държанието й към Пейт на партито мисля, че вече се изказах.. макар да имаше право да бъде ядосана след това, което си помисли на рожденния си ден, виждайки я да излиза прегърната с Лукас от магазина, мисля че постъпи много глупаво!

Разбирам пристрастията,но е редно човек да ГЛЕДА сериала и тогава да коментира.

Не знам какво те кара да мислиш така, но определено не бих коментирала преди да ГЛЕДАМ!