Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Музикални клипове, интервюта и др.
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Grey's Anatomy
OTH_fenka
Здравейте! Сериала набира голяма популярност от скоро и за това реших да направя тази тема. smile.gif Намерих доста клипчета свързани с Grey`s Anatomy. Има и доста които са само за актьорите и различните им участия на TV предавания. Ще сложа само линк към някой. Ако някой има нещо интерсно може да го сложи тук. Дано ви харесат! rolleyes.gif

Fear you Won't Fall - Mer/Der inlove.gif
Видео за хубавите моменти на Мередит и Дерек. Песента е от момента когато Мередит срщна Фин, но подхожда повече на Мер и Дер.

Unfaithful - Mer/Der video
Видео за Мер и Дер и как си изневеряват един на друг. Песента е на Rhianna "Unfaithful".

Shiver inlove.gif
Клипче за Дерек и Ади.

Unfaithful
Клипче за Ади и това как са били нещата в Ню Йорк преди Дерек да разбере за аферата. Според мен има моменти които не са показвани или греша.

Izzie + Meredith bigarmhug.gif
Изи и Мередит

Grey`s Anatomy
Анатомията на Грей. 1

Grey's Anatomy Video
Анатомията на Грей. 2

Още килове можета да гледате от тук . Аз избрах тези за да има от всичко помалко. На мен са ми любили първите 4. някак си ми показват всички моменти и доби и лоши. Специално за Мимито са клипчетата за Дерек и Ади, щотот знам че Ади и е любимка.
Приятно гледане. 1eyeb[1].gif
Devil^Rose^^
QUOTE(OTH_fenka @ Jun 22 2006, 20:14) *

Unfaithful
Клипче за Ади и това как са били нещата в Ню Йорк преди Дерек да разбере за аферата. Според мен има моменти които не са показвани или греша.

По скоро да са от друг филм, защото тоя дето отива при Адисън май не е Марк
Много хубави клипчета 4.gif
ludoto_mimi
Аууу, някой се е сетил за мен. Сега ще ги видя. biggrin2.gif

Много са готини, мерси. Иначе кадрите са от сериала "Eyes". Случайно прочетох за едно видео, което вече не съществува за съжаление, щеше да е много смешно. Нали Джордж имаше фантазии за Изи, Кристина и Мередит под душа. Това видео е Дерек, Бърк и д-р Уебър под душа. biggrin.gif Наистина жалко, че го няма вече.
Alma
Alex&Izzie

Ето нещичко и на мойте любимци...Въпреки че историята с Дани беше изключително въздействаща

Изи и Дани
OTH_fenka
Ся като разглеждах немерих едно ново със Джордж. Много е яко. Ето тук. Много се смях като каза "...cause Meredith`s true love looks like Patrick freaking Dempsey. And I`m like me." 18.gif
Ето и едо клипче от 37th Annual NAACP Image Awards, където Grey`s Anatomy получава няколко награди. Ето още 63rd Annual Golden Globe Awards - Pre-Show, Sandra Oh, Oprah, The view- Kate Walsh.
Линковете са директо за сваляне. Приятно гледане. wink.gif
ludoto_mimi
Кейт Уолш в шоуто на Дейвид Спейд
Не знам откога не съм се хилила така, ама има опастност да съм събудила нашите и ей сега да довтасат. 18.gif 18.gif 18.gif Обаче видеото кърти мивки и квото още се сетите.

Тук има клипчета от купона след SAG наградите. В главната роля в най-забавното пак е Кейт Уолш. Да не ви прави впечатление, че леко пияна, супер смях е. Феновете искат автографи и тя: "Нямам химикал", при което веднага някой и дава и "О, мамка му... Супер!" и почва да раздава автографи и тъкмо като си тръгва и вижда някаква хубава нейна снимка и пак се връща. 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif

Кейт Уолш в шоуто на Крейг Фъргюсън 18.gif
bo7evka
http://www3.youtube.com/watch?v=Pxytlg2iXS...ted&search=

дано да ви хареса
ludoto_mimi
Addison and her men biggrin2.gif
ludoto_mimi
F*ck It - много добро Дерек/Адисън видео. biggrin2.gif
Катeто
някой скоро не е ли правил нещо на анатомията huh.gif ако не бях толкова скарана с технологиите щях и аз да направя,ама 16.gif айде ако на някой му се занмава да спретне някое клипче 10.gif

ladysunshine
Кате, то и аз съм доста скарана с технологиите иначе и на мен ми се иска да направя нещо такова, ама...
ludoto_mimi, това клипче е супер добро. Песента много я обичам и скоро не се бях сещала за нея. Всеки път като я чуя се зарибявам наново. Много готино клипче, много готина песен. Клипчето ти ли си го правила?
ludoto_mimi
Не.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.