m_alarm
Jun 19 2006, 15:03
Смятате ли че Сара ще умре? Ако не какво мислите ще се случи по нататък в сериала и каква ще е ролята и в сезон2.
Четох мнения по тази тема в американските форуми и повечето смятат, че ще умре, колкото и да не ни се иска. И въпреки това мисля че може да не стане така, защото ако умре цял сезон ще гледаме някакви мъже бягащи от закона и т.н., а ще е много по-интересно ако тя оживее и примерно е в болница или нещо подобно където е под наблюдение.Тогава Майкъл ще трябва да намери начин да стигне до нея и да я види.Ще се получи готино епизодче, а и не мисля че е безполезна, ако е жива, все ще има с какво да допринесе за сюжета, все пак всички искаме да видим какво ще се случи с нея и Майкъл (в личен план)
мисля че и е време да умре най после
<Radost>
Jun 19 2006, 16:53
разбира се , че няма да умре.Тя е една от главните.А и Майкъл без жена ... не става
Глупости от каде ви дойде тая идея.Все пак както гледам тя е една от главните героинии самнявам се пак ив този серила.Главните женски роли са май Вероника и Сара тай че не вярвам да умре.....
born_4_you
Jul 24 2006, 11:27
Аз пък мисля, че може и да умре. Все пак този сериал не е една от онези сапунки, в които всичко свършва с хепи енд.
И все пак това е момичето на Майкъл във филма, така че може и да оцелее. Въпреки че аз не виждам много бъдеще в тази връзка...
Крадец на рози
Jul 24 2006, 13:50
Ако тя умре,Майкъл ще си хване любовница може и 2 ,ще стане супер
Gremlin
Aug 7 2006, 02:57
Е дано не умре ! Много кофти ми стана като я видях в онова състояние. А и е много сладка иска ми се да бях на мястото на Майкъл
Нямам представа...може да се разбере като се погледне дали актираса ще участва във втори сезон.
Определено на мен ми беше най-безличиня персонаж в сериала и въобще не бих и усетила липсата ако умре,но не вярвам да ни отърват от присъствието и така лесно.Какво да се прави-рейтинг.
^^HeLa^^
Aug 18 2006, 09:31
Наистина е доста безлична, но надали ще я оставят да умре
Ще оживее мноо ясно
Abruzzi
Oct 25 2006, 12:32
Макар че от ФБР я погнаха така лошо,смятам че ще остане жива поне до края на 2-ри сезон...поне след като видя какво я чака ще има идеа от какво бяга.
lyubenski
Oct 25 2006, 17:07
Не вярвам да умре. Ако искаха да я убият нямаше да я съживяват след наркотика, пък освен това тя допълнително прави нещата по интересни за Майкъл
Ако зависи от мен.. Ще УМРЕ
Highlander
Oct 26 2006, 09:07
Доста е симпатична за да умре,но за съжаление така мислех и за адвокаката от 1-ви сезон също,но ще почакаме и ще разберем.А доколкото разбрах се говори,2-ри сезон ще е до 10 епизод,не знам колко е вярно,но ако ще умира мисля че е време.
CheerFuL-F
Oct 29 2006, 13:30
Не...според мен няма трябва да се види какво ще стане между нея и Майкъл а и само тя може да отведе тия от правителството до Майкъл
И аз се чудя в интерес на истината. Предполагам, че не, но кой знае. Всичко може да се случи.
CheerFuL-F
Nov 7 2006, 18:21
МИ сега като гледах 10 епизод немога да разбера но мисля 4е не
А забелязвате ли че тая тема е актуална от 11 месеца вече.Тая Сара само умира значи.Като гледах 11-ти си помислих,че може и да не се спаси,но от промото на 12-ти се загатва,че ще се спаси.
е все пак на Майкъл трябва да му се случи и нещо хубаво така че си мисля че няма да я убият все пак на края двамата трябва да се съберат
krypka
Nov 17 2006, 15:43
няма да умре...ина4е няма да разберем за къде е клю4а, и какво крие той...
Естествено,че няма да умре!НО.... ще разберем във вторник като излезе 12-та серия
girl_from_hell
Nov 17 2006, 18:34
ами по логиката не би трябвало да умре, все пак трябва да има хубав край и влюбените да се съберат и онова ключе трябва да му се разбере мистерията около него няма нда умира или поне се надявам
SweetDreams
Nov 17 2006, 23:41
Ако се отнасяше за друг филм бих казала - няма начин да умре.....но в Prison Break винаги става нещо изненадващо и затова е и номер 1
. Лично аз се надявам да не умре, за да гледаме повече Майкъл и Сара
NRG_God
Nov 17 2006, 23:44
Според мене агентчето е завладяно донякъде от чара на Сара

и ще я остави да избяга в последния момент , ще и каже да бяга в Мексико или Панама и да не се вясва повече щото' ще трябжва да я убие и това ще е грешката му. Агента после ще го изяде щото' всичко е навързано...
Бе в общи линии ни очакват още много интересни епизоди
Jolly_GirL
Nov 18 2006, 15:37
Не според мен няма начин все пак тя е една от главните герои, а и мисля 4е Келърман е привързан към нея и няма да я убие
DeSiNCeTu
Nov 19 2006, 20:42
Едва ли...
Въпреки, че очаквам всичко от този филм
Hermes
Nov 19 2006, 21:06
Смятате ли че Сара ще умре?
Аз мисля че няма да умре, защото е главен герой във филма и ако умре няма после какво да дават.
girl_from_hell
Nov 22 2006, 09:54
не умря спокойно

ама ще видим до кога
SweetDreams
Nov 22 2006, 13:12
Тя щом сега не умря едва ли ще умре до края...особено като се видя колко е ценна
Onlyshits
Nov 22 2006, 14:23
(mapuu @ Nov 22 2006, 14:12)

Тя щом сега не умря едва ли ще умре до края...особено като се видя колко е ценна
Тя вече е ключовата роля в филма .. за тва че ..... Няма да умре ....
~F.A.T.E~
Dec 1 2006, 15:46
Сара е симпатяга не трая да умира,според мен ня да умре ве мне няма

жива ще си е
*AdDiCTeD*
Dec 23 2006, 19:56
QUOTE(Hermes @ Nov 19 2006, 21:06)

Смятате ли че Сара ще умре?
Аз мисля че няма да умре, защото е главен герой във филма и ако умре няма после какво да дават.
И Вероника беше, но, уви..
Аз не мисля, че ще умре, даже може да се каже, че съм сигурна, но все пак Prison break си е точно "Очаквай неочакваното".
VanIcHka
Jan 8 2007, 15:03
Според мен тя няма да умре , тъй като Майкъл е влюбен в нея а без нея някък не върви
loretka
Jan 9 2007, 18:01
Аддиктед!Твоите 3 любими филма са и моите 3 любими. Просто не мога да кажа кой ми е най на сърце
А иначе по темата:Много се съмнявам, че Сара ще умре. Ще остане до края, защото ключа все пак се крие в нея, пък и Майкъл има нужда от жена:П
striikar
Jan 13 2007, 14:40
Е рано е още за втора смърт на главен герой според мен. Много ще станат за един сезон. Пък и нали трябва някой да дава надежда на Майкъл. Ако сара умре той ще изгуби всякаква мотивация да се бори за справедливост. А бе няма да умре според мен
Chad^Ravens
Feb 10 2007, 23:20
Помня едно интервю,в което Wentworth беше казал предупредително `Не се привързвайте към никого от нас,защото във всеки един момент може да ни се случи нещо,с което да се сложи край на пребиваването ни в сериала,защото никой не е застрахован`
Вече няколко от главните се оттеглиха,колкото и да е гадно аз съм убедена че целта на сценаристите е да оборят мита`той(\тя е главен герой,не може да умре`.Въпреки всичко,лично аз подкрепям Сара,и се надявам да остане.
Mr. Winchester
Oct 6 2007, 13:47
Ще умре щото героиниата и е бременна а заедно с нея може да си иде и някой друг гeят
nelito0o0
Oct 9 2007, 21:00
Много жалко, че Сара умря

Много исках да оживее.. !!!
Мисля, че до края на сезона Майкъл може да се самоубие.... няма да му е лесно без нея... никак даже!
И някъде бях чела, че режисиора е казал, че може до края на този сезон да убие единия от братята.. Дано да НЕ се случи !!!! Майкъл е ..... просто филма ще си изгуби чара без него !!!
Ами и на мен не ми се искаше да умре,много гадно но доколкото знам актрисата е в напреднала бременност и няма как

Много жалко,че няма Сара вече в сериала...Майкъл незнам как ще реагира,ще бъде съсипан..
Цитат(nelito0o0 @ Oct 9 2007, 22:00)

И някъде бях чела, че режисиора е казал, че може до края на този сезон да убие единия от братята.. Дано да НЕ се случи !!!! Майкъл е ..... просто филма ще си изгуби чара без него !!!
нееее аз не искам да умираааа

fNatic.
Oct 9 2007, 22:07
Цитат(an4ito @ Oct 9 2007, 22:49)

тя умря вече кво неискаш. ?
Цитат(fNtc. @ Oct 9 2007, 23:07)

амм не говорех за Сара а Майкъл
fNatic.
Oct 9 2007, 22:30
Цитат(an4ito @ Oct 9 2007, 23:28)

аа сори тогаа
Цитат(fNtc. @ Oct 9 2007, 23:30)

Цитат(an4ito @ Oct 9 2007, 23:28)

аа сори тогаа

np
Ani4ka81
Oct 10 2007, 09:37
И на мен ми е супер криво че Сара умря а това че е в напреднала бременност не значи непременно че трябваше да излезне веднага от сериала, можеха да измилят нещо и дори да я няма целия сезон, поне в следващия да се появи, а сега вече няма как щом веднъж умре няма как да възкръсне

, абе за мен филма без нея няма да е същия, а пък и ако и това стане някой от двамата братя да умре, направо ми се струва че съвсем ще се разочаровам .....
Най-после!
Явно аз съм единствената, която е много доволна от кутията с главата.

Героинята и ми беше безкрайно противна и лично мое мнение е, че трябваше да си отиде много преди Вероника. Както и да е.
Жалко за нейните фенове, но за мен сериала тепърва ще става интересен.
sladuranka
Oct 10 2007, 19:42
Много гадно прецакаха актрисата само защото е бременна...поне според мен. Но щом са си решили. Сигурна съм че сериала ще е номер едно и без нея, но тя ще ми липсва
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.