Ей , хора какво ще кажете за такава тема! Тук можем да слагаме папарашки снимки на любимците ни, хванати в кадър без да очакват! Мисля, че ще е забавно....надявам се да не е имало подобна тема досега и да не се повтаря, защото съм от скоро и не съм много запозната! А може и да се прибави и статията към снимките....още по-добре !
Ето като за начало две снимки на София!
lovely
Jun 14 2006, 19:21
Sophia Bush and Austin Nichols are Something So, I'm not entirely sure what's going on in these pictures of Sophia Bush and Austin Nichols walking along the beach. Sure, they're walking along the beach, that much is clear. But when, where, how do they know each other, and why is Sophia Bush wearing those green shorts?
Сори , че тая е малко голяма, но....
brooke*
Jun 14 2006, 19:23
много яка темичка! почвам да търся!
Devil^Rose^^
Jun 14 2006, 20:49
Mхм ... интересно други имате ли ? тези вече сме ги виждали
RoXXy_
Jun 14 2006, 20:50
Ей хора...аз пък предлагам да слагате линкове не снимки щото още от сега като гледам ще стане едно постване на снимки с размери колкото рекламни билбордове и послее... ианче по темата няма нищо да кажа, че иначе ще е нещо лошо
DesiTo
Jun 14 2006, 22:01
Цитат(Devil^Rose^^ @ Jun 14 2006, 20:49)
Mхм ... интересно други имате ли ? тези вече сме ги виждали
Дам, тези и аз съм ги виждала, но карай нека да ги има в темата. Наистина ще е по-добре снимките да са като линкове, защото има някой много големи.
Еееееееееееееееххх тази тема ме накара да се поразровя доста из И-нета и да открия много интересни местенца хехех ето ви няколко снимчици(надявам се да ви харесат )
<Radost>, на всички тези снимки те знаят, че ги снимат. Целта е да не знаят. Четете правилата, де.
<Radost>
Jun 15 2006, 17:26
QUOTE(ludoto_mimi @ Jun 15 2006, 17:00)
<Radost>, на всички тези снимки те знаят, че ги снимат. Целта е да не знаят. Четете правилата, де.
е, добре,ама имаше хора, които са избрали също такива снимки(на които знаят че са те)и аз затова си помислих, че може.И понеже ми се сториха подходящи, затова ги постнах.Но наистина съжалявам.
П.П. - Някои се не са много "папарашки" , но си мисля,че ще ви харесат
{`BrukaS`}
Oct 12 2006, 17:33
Ето някои,които май стават.
lovely
Oct 13 2006, 12:48
еее супер сладки са снимките...някой верно не са мн папарашки ,ама са супер! сега разбирам колко мн му отива на Джеймс Лафeрти такова синьо
CiNdEreLLa``
Oct 13 2006, 22:31
Набарах тези снимчици в един друг форум - правени са от фенове на култовото сериалче.На мен много ми харесаха,дано и на вас да ви харесат :
Моята любима снимка,на която Чад е излезнал просто невероятно сладко :
CiNdEreLLa``
Oct 13 2006, 22:40
Продължение ....
{`BrukaS`}
Oct 13 2006, 22:48
Моята любима снимка,на която Чад е излезнал просто невероятно сладко :
Душата златна ще тезаради тая снимка!Ся цяла нощ няма да мога да спя!Идеално разбра какъв ефект имаше върху мен тази снимка!Още се опитвам да слезна на земята Шегувам се естествено-страхотни снимки,бравос!
lovely
Oct 14 2006, 12:36
CiNdEreLLa``...хиляди благодарности..направо са ВЕЛИКИ снимките ...А Чад колко е сладъкккк...нямам думи..леле ще полудея! Адски ми харесаха снимките наистина !!!!!!!! thanks !!!
{`BrukaS`}
Oct 14 2006, 22:02
Поразрових се и намерих някои снимки на София,които лично аз не съм виждала Може би и вие!?
CiNdEreLLa``
Oct 19 2006, 22:44
ХАаааааа кви снимки и аз не бях ги скивала брао брао много ме радва тази с Бетани
lovely
Oct 19 2006, 23:34
{`BrukaS`}, CiNdEreLLa``....ВЕЛИКИ сте и двете....от къде ги издирихте тия снимки, направо са супееееееееерррррр, невероятни...БРАВУССС ООоо трябва и аз да зема да се поразровя най-сетне...
А между другото последните снимки са абсолютното потвърждение, че София и адски красива и в живота, в сякви ситуации и няма нужда ни от грим ни от Фотошоп И дрешките й са супер на вси4ките снимки, абе тва момиче си излъчва сексапил дори и в най-ежедневна обстановка !!!
{`BrukaS`}
Oct 20 2006, 22:02
(lovely @ Oct 20 2006, 00:34)
{`BrukaS`}, CiNdEreLLa``....ВЕЛИКИ сте и двете....от къде ги издирихте тия снимки, направо са супееееееееерррррр, невероятни...БРАВУССС ООоо трябва и аз да зема да се поразровя най-сетне...
А между другото последните снимки са абсолютното потвърждение, че София и адски красива и в живота, в сякви ситуации и няма нужда ни от грим ни от Фотошоп И дрешките й са супер на вси4ките снимки, абе тва момиче си излъчва сексапил дори и в най-ежедневна обстановка !!!
Е ми,който търси намира!Аз като седна на компа си друго освен да се ровя в някви форуми и сайтове(които и аз самата нз как съм ги набарала)почти не правя!Ае торално филмирана
Искам отново сърдечно да благодаря за снимките, просто са невероятни.....няма по -хубави ....!!!!!!! А тия от сватбата на Чад и София направо ме разтреперяха Ето една сладка и от мен
П.П. Изгорих си закуската заради тия пикчета дано си заслужава
edit: Избягвай двойните и тройни постове!
Едит: Мислиш ли че щях да си правя труда да поствам снимките в два отделни поста,ако можех да го направя в един Айде замисли се и за това преди да "edit"-неш нещо другия път ... ок ?