fantoma89
Jun 14 2006, 18:10
Във форума видях,че има доста фенове на Изи,на мене също ми е любимка.в момента я гледам в сериала "Розуел",в който героинята и пак се казва Изабел,самоче там е Изабел Евънс,а във "Анатомията на Грей" е Изабел Стивънс.Много готина актриса,една от любимите ми е!"Side Effects" е един филм от миналата година пак със нея и е на доста добро ниво филма.
И така какво мислите за самата актриса и за участиевто и във сериала,играе ли си добре ролите,които и дават,ще има ли голям успех актрисата във киното и във телевизионните сериали?Това го оставям на вас да отговорите на тези въпроси!
Roxanne
Jun 14 2006, 21:32
Красива е, има чар, играе добре, ще се радвам ако я виждаме по-често на малкия екран, а защо не и играеща роли в големи холивудски продукции.
Голяма сладурана е, В Анатомията.. играе много добре, ролята и е страхотна
BlaCk~RoSe~
Jul 20 2006, 08:54
Много е готина и добре си играе ролята и не само тук аз съм я гледала и в други филми и там се справя отлично дано за напред да има още по голям успех !!
sladuranka
Aug 23 2006, 15:49
Мен също много ме кефи. Има страхотно излъчване, макар самата актриса да не е особен пример за подражание

.
Zenityyy
Dec 28 2006, 21:43
На мен Изи много ми харесва имам предвид героинята,но и самата актриса се справя отлично с предаването на ролята -красива и , има добро излъчване и т.н
A_l_e_x
Feb 7 2007, 22:27
Тя е моята любимка от сериала,изключително готина жена и много красива
Gossip Girl
Mar 13 2007, 14:03
Много е сладка . Любимка ми от Анатомията. Много добра актриса.. Гледала съм я в още няколко филма и ми прави добро впечатление.
qwe123
Mar 15 2007, 19:30
Много е сладка

Гледах я преди време в 1 филм,на който беше на около 15

Сладурана е
divata_airis
May 22 2007, 08:39
Напълно съм съгласна с вас Изи е голяма сладурана и самата актриса се справя много добре с ролята, по принцип тя ме кефи повече от Елън Помпео.
Katherine Heigl in Allure Magazine

sladuranka
Jun 9 2007, 13:42
Някой знае ли дали новият филм на Катрин вече го има в търсачките

?
DesiTo
Jun 10 2007, 00:48
О Изи тя е супер,много е сладка:)
ladysunshine
Jul 18 2007, 12:52
Изи е супер, много ме кефи + това ми е любимка от Анатомията
PoLiTy'
Jul 18 2007, 13:54
Много е сладичка.И на мен най-много ми харесва от "Анатомията на Грей"
DesiTo
Jul 20 2007, 23:50
ludoto_mimi
Jul 21 2007, 00:11
Снимките от
Entertainment Weekly са невероятни. Особено корицата.
brooke_scott
Jul 23 2007, 09:46
Катрин е мн готина кефи ме с-р мн , оба4е тоя нейния годеник хи4 не струва

Ина4е в сериала е с-р сладка героинята й, само мн ме издразни като заряза Алекс4о заради оня противния Дени и после като се влюби в Джордж

С Алекс са си най-сладки

мн си ги харесвам двамата и се надявам да се съберат
Тя е върха!Уникална е!Любимката ми от сериала,а и с Алекс са много сладки.
Katherine Heigl става продуцент
Звездата от сериала Анатомията на Грей (Grey's Anatomy) и от новата комедия Позабременяла (Knocked Up), Katherine Heigl се впуска в ново филмово предизвикателство. Този път като продуцент. Heigl и нейната майка (която й е мениджър) създадоха продуцентска компания и вече работят по първия си проект – неозаглавена екшън комедия. Сценарият засега се държи в тайна. Katherine Heigl ще изпълнява една от ролите в продукцията.
Най-новият филм на актрисата, комедията Позабременяла, се задържа доста дълго в американския боксофис и до този момент е натрупала 145 млн. долара приходи. Тя се превъплъщав в амбициозна млада дама, която забременява след случаен флирт за една нощ. Тя и таткото на бебето са коренно различни, но решават да опитат да са заедно в името на бъдещото им дете. И се забъркват в куп комични ситуации с помощта на своите роднини и приятели.
В началото на 2008 г. ще излизе новия филм, в който участва Katherine Heigl, още една романтична комедия – 27 Dresses. В нея тя играе млада жена, която е била шаферка цели 27 пъти и чийто лош късмет не я оставя на мира. Поредната сватба, на която трябва да отиде е тази на сестра й. Тя обаче се омъжва за мъжа, в който злополучната шаферка е лудо влюбена.
sladuranka
Aug 6 2007, 19:02
Вчера гледах "Позабременяла"(Егати превода и аз бих измислила нещо по-смислено). Много яко и забавно филмче, който не го е гледал да навакса. А що се отнася до новото й поприще на продуцент - пожелавам й късмет.
girl_from_hell
Aug 6 2007, 22:15
а точно щях да питам дали някой го е гледал и дам... еми аз ще го погледна дано е да хубвичко аз по принцип обичам такъв жанр филми пък ще видим
Катрин е страхотна,ужасно красива и добра актриса и героинята и Изи много ми допада,тя е оптимистката в групата

мисля да си изтегля този филм ''ПОЗАБРЕМЕНЯЛА'',щом казвате че е хубав,значи ще се гледа
ladysunshine
Sep 5 2007, 12:39
Вчера гледах "Позабременяла" и чак като го започнах разбрах,че в него участва Катрин.Много добра роля,макар че аз не намерих филма за чак толкова смешен,пак беше доста интересен.А и ми харесаха "специалните ефекти" с корема на Катрин.А иначе като цяло тя е много сладка,но в една статия за нея четох,че казва че не иска свои деца,за да не си разваля фигурата,а предпочита да осиновява.Не знам до колко е вярно това,но някак си не ми хареса това й изказване.
В друга статия четох, че не било заради тялото, ами защото когато се е подготвяла за ролята на бременна жена трябвало да гледа много флми с бременни и раждащи. И за самия филм трябвало да изглежда че нея я боли и след тези филми не искала да има деца, зара ди болката и трудната бременност и била ужасена. Ама не се знае дали е вярно де.
balerinka
Oct 9 2007, 15:25
Незнаех ,че участва там ... задължително ще го гледам
ladysunshine
Nov 13 2007, 19:12
В най-новия брой ан Браво има 5 факта за нея. За който не си е взел списанието ето ги тук:
1. Катрин Мари Хейгъл е родена на 24 ноември 178г. във Вашингтон, Сащ (нищо интересно)
2. Подобно на героинята си в "Анатомията на Грей" Катрин също започва кариерата си като модел. Още на 10 години тя снима първите си печатни и телевизионни реклами3. През 1992 година прави дебюта си на голям екран с филма The Night и осъзнава, че иска да стане актриса. Най-новия и филм е Позабременяла4. Според публикации в пресата Катрин планира да се омъжи за годениак си, изпълнителя Джош Кели, на 3 декември 20007г.Двамата се запознават на снимките на неговия клип Only you.5. Най-добрия приятел на Катрин е колегата и от "Анатомията на Грей" Ти Ар Найт(Джордж Омали) (как не си е избрала Джъстин Чеимбърз за бест фр

)
ladysunshine
Nov 18 2007, 13:17
Цитат(desitoo_91 @ Nov 17 2007, 20:56)

Ееее мн смешно човек да не пропусне една цифра
dEniChka
Nov 18 2007, 13:45
ladysunshine Не може да допускаш грешки..как така..

Тука ако допуснеш грешка веднага те нападат..знам го от опит
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
Споко
По темата...супер сладуранка е
brooke_scott
Nov 18 2007, 15:53
Цитат(ladysunshine @ Nov 13 2007, 19:12)

5. Най-добрия приятел на Катрин е колегата и от "Анатомията на Грей" Ти Ар Найт(Джордж Омали) (как не си е избрала Джъстин Чеимбърз за бест фр

)
е той не е за приятел бе
Цитат(ladysunshine @ Nov 18 2007, 13:17)

Цитат(desitoo_91 @ Nov 17 2007, 20:56)

Ееее мн смешно човек да не пропусне една цифра
Не съм го направила нарочно, честно не те нападам. Не го приемай толкова на вътре

. Не съм искала да те засегна

. Съжалявам.
Dilqncheto
Nov 21 2007, 21:03
Много е сладка и си играе ролите супер добре , за което и се възхищавам
Katherine Heigl - "Vanity Fair" January 2008

Деси мерси за снимките. Много е сладка.
ladysunshine
Dec 8 2007, 13:38
Ооо супер нови снимки н аКатрин. Страхотна е
brooke_scott
Dec 8 2007, 15:20
Уоу! мн яка фотосесия
DesiTo
May 17 2008, 22:12
Катрин Хейгъл напуска "Анатомията на Грей"
Катрин Хейгъл иска да прекрати договора си за участие в сериала "Анатомията на Грей", за да се съсредоточи върху кариерата си в киното.
Любовните филми, в които участва 27-годишната актриса - "Позабременяла" и "27 рокли", бяха посрещнати добре от зрителите. Затова тя предпочита да спре да играе в сериала и да се снима само в игрални филми. Ако продуцентите на сериала обаче не са съгласни с напускането й, Катрин Хейгъл ще трябва да продължи да се снима в него, докато изтече договорът й. Следващата широкоекранна изява на Катрин Хейгъл е в комедията "Грозната истина".
brooke_scott
May 17 2008, 23:16
оо дано да не й позволят да се махне, че иначе кво ще правя? тя ми беше един от любимите пероснажи

а някой има ли идея за колко години са им договорите по принцип?
ladysunshine
May 18 2008, 06:39
А бе да

То тя ако се махне аз вече зарязвам Анатомията и без тва напоследък не е кой знай какво. Остава ми да гледам Джъстин там. Дано да имат договор и да не и дадат да се маха или поне да направят някав хубав финал и така да се махне.
brooke_scott
May 18 2008, 08:47
Цитат(ladysunshine @ May 18 2008, 07:39)

А бе да

То тя ако се махне аз вече зарязвам Анатомията и без тва напоследък не е кой знай какво. Остава ми да гледам Джъстин там. Дано да имат договор и да не и дадат да се маха или поне да направят някав хубав финал и така да се махне.
ем ако го направят като моя мечтан финал (би трябвало да се сещаш

) - става
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
ама тогава тряя да махнат и Джъстин

което значи по-добре така да завърши последния сезон

иначе по никой друг начин няма да съм доволна да я махнат
Изключителна актриса и невероятно красива жена! Мн я харесвам!
**Sophia**
Jul 3 2008, 15:55
Ролята много и пасва,има чар,красота,абе има си всичко.Освен това ако и прекратят по някакъв начин договора(за което се съмнвам) на "финала" може да я убият
.gif)
Пък аз не щааааааааа
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.