Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Изи Стивънс
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Grey's Anatomy
fantoma89
Във форума видях,че има доста фенове на Изи,на мене също ми е любимка.в момента я гледам в сериала "Розуел",в който героинята и пак се казва Изабел,самоче там е Изабел Евънс,а във "Анатомията на Грей" е Изабел Стивънс.Много готина актриса,една от любимите ми е!"Side Effects" е един филм от миналата година пак със нея и е на доста добро ниво филма.
И така какво мислите за самата актриса и за участиевто и във сериала,играе ли си добре ролите,които и дават,ще има ли голям успех актрисата във киното и във телевизионните сериали?Това го оставям на вас да отговорите на тези въпроси!
Roxanne
Красива е, има чар, играе добре, ще се радвам ако я виждаме по-често на малкия екран, а защо не и играеща роли в големи холивудски продукции.
monik
Голяма сладурана е, В Анатомията.. играе много добре, ролята и е страхотна smile.gif
BlaCk~RoSe~
Много е готина и добре си играе ролята и не само тук аз съм я гледала и в други филми и там се справя отлично дано за напред да има още по голям успех !! 4.gif
sladuranka
Мен също много ме кефи. Има страхотно излъчване, макар самата актриса да не е особен пример за подражание wink.gif .
Zenityyy
На мен Изи много ми харесва имам предвид героинята,но и самата актриса се справя отлично с предаването на ролята -красива и , има добро излъчване и т.н
A_l_e_x
Тя е моята любимка от сериала,изключително готина жена и много красива
Gossip Girl
Много е сладка . Любимка ми от Анатомията. Много добра актриса.. Гледала съм я в още няколко филма и ми прави добро впечатление.
qwe123
Много е сладка smile.gif Гледах я преди време в 1 филм,на който беше на около 15 smile.gif Сладурана е happy.gif
divata_airis
Напълно съм съгласна с вас Изи е голяма сладурана и самата актриса се справя много добре с ролята, по принцип тя ме кефи повече от Елън Помпео.
DesiTo
Katherine Heigl in Allure Magazine

sladuranka
Някой знае ли дали новият филм на Катрин вече го има в търсачките shocking.gif ?
DesiTo
The Knocked Up Premiere

Tedds
О Изи тя е супер,много е сладка:)
ladysunshine
Изи е супер, много ме кефи + това ми е любимка от Анатомията
PoLiTy'
Много е сладичка.И на мен най-много ми харесва от "Анатомията на Грей" worthy.gif
DesiTo

ludoto_mimi
Снимките от Entertainment Weekly са невероятни. Особено корицата. 4.gif 4.gif
brooke_scott
Катрин е мн готина кефи ме с-р мн , оба4е тоя нейния годеник хи4 не струва sad.gif Ина4е в сериала е с-р сладка героинята й, само мн ме издразни като заряза Алекс4о заради оня противния Дени и после като се влюби в Джордж 14.gif С Алекс са си най-сладки wub.gif мн си ги харесвам двамата и се надявам да се съберат wink.gif
Tedds
Тя е върха!Уникална е!Любимката ми от сериала,а и с Алекс са много сладки.
DesiTo
Katherine Heigl става продуцент

Звездата от сериала Анатомията на Грей (Grey's Anatomy) и от новата комедия Позабременяла (Knocked Up), Katherine Heigl се впуска в ново филмово предизвикателство. Този път като продуцент. Heigl и нейната майка (която й е мениджър) създадоха продуцентска компания и вече работят по първия си проект – неозаглавена екшън комедия. Сценарият засега се държи в тайна. Katherine Heigl ще изпълнява една от ролите в продукцията.
Най-новият филм на актрисата, комедията Позабременяла, се задържа доста дълго в американския боксофис и до този момент е натрупала 145 млн. долара приходи. Тя се превъплъщав в амбициозна млада дама, която забременява след случаен флирт за една нощ. Тя и таткото на бебето са коренно различни, но решават да опитат да са заедно в името на бъдещото им дете. И се забъркват в куп комични ситуации с помощта на своите роднини и приятели.

В началото на 2008 г. ще излизе новия филм, в който участва Katherine Heigl, още една романтична комедия – 27 Dresses. В нея тя играе млада жена, която е била шаферка цели 27 пъти и чийто лош късмет не я оставя на мира. Поредната сватба, на която трябва да отиде е тази на сестра й. Тя обаче се омъжва за мъжа, в който злополучната шаферка е лудо влюбена.

sladuranka
Вчера гледах "Позабременяла"(Егати превода и аз бих измислила нещо по-смислено). Много яко и забавно филмче, който не го е гледал да навакса. А що се отнася до новото й поприще на продуцент - пожелавам й късмет.
girl_from_hell
а точно щях да питам дали някой го е гледал и дам... еми аз ще го погледна дано е да хубвичко аз по принцип обичам такъв жанр филми пък ще видим
Катeто
Катрин е страхотна,ужасно красива и добра актриса и героинята и Изи много ми допада,тя е оптимистката в групата rolleyes.gif мисля да си изтегля този филм ''ПОЗАБРЕМЕНЯЛА'',щом казвате че е хубав,значи ще се гледа happy.gif
ladysunshine
Ето малко снимки на Катрин от Премиерата на филма и "Позабременяла"

http://img20.imageshack.us/img20/6607/kh13vc0.jpg
http://img301.imageshack.us/img301/4441/kh19kd1.jpg
http://img301.imageshack.us/img301/2046/kh30fo7.jpg
sulu
Вчера гледах "Позабременяла" и чак като го започнах разбрах,че в него участва Катрин.Много добра роля,макар че аз не намерих филма за чак толкова смешен,пак беше доста интересен.А и ми харесаха "специалните ефекти" с корема на Катрин.А иначе като цяло тя е много сладка,но в една статия за нея четох,че казва че не иска свои деца,за да не си разваля фигурата,а предпочита да осиновява.Не знам до колко е вярно това,но някак си не ми хареса това й изказване.
[dEs]
В друга статия четох, че не било заради тялото, ами защото когато се е подготвяла за ролята на бременна жена трябвало да гледа много флми с бременни и раждащи. И за самия филм трябвало да изглежда че нея я боли и след тези филми не искала да има деца, зара ди болката и трудната бременност и била ужасена. Ама не се знае дали е вярно де.
balerinka
Незнаех ,че участва там ... задължително ще го гледам wink.gif
ladysunshine
В най-новия брой ан Браво има 5 факта за нея. За който не си е взел списанието ето ги тук:
1. Катрин Мари Хейгъл е родена на 24 ноември 178г. във Вашингтон, Сащ (нищо интересно)
2. Подобно на героинята си в "Анатомията на Грей" Катрин също започва кариерата си като модел. Още на 10 години тя снима първите си печатни и телевизионни реклами
3. През 1992 година прави дебюта си на голям екран с филма The Night и осъзнава, че иска да стане актриса. Най-новия и филм е Позабременяла
4. Според публикации в пресата Катрин планира да се омъжи за годениак си, изпълнителя Джош Кели, на 3 декември 20007г.Двамата се запознават на снимките на неговия клип Only you.
5. Най-добрия приятел на Катрин е колегата и от "Анатомията на Грей" Ти Ар Найт(Джордж Омали) (как не си е избрала Джъстин Чеимбърз за бест фр 10.gif )
[dEs]
Цитат(ladysunshine @ Nov 13 2007, 19:12) *
В най-новия брой ан Браво има 5 факта за нея. За който не си е взел списанието ето ги тук:
1. Катрин Мари Хейгъл е родена на 24 ноември 178г. във Вашингтон, Сащ (нищо интересно)

178??? shocking.gif shocking.gif shocking.gif shocking.gif shocking.gif shocking.gif 18.gif 18.gif
Предполагам 1978?
ladysunshine
Цитат(desitoo_91 @ Nov 17 2007, 20:56) *

178??? shocking.gif shocking.gif shocking.gif shocking.gif shocking.gif shocking.gif 18.gif 18.gif
Предполагам 1978?

Ееее мн смешно човек да не пропусне една цифра
dEniChka
ladysunshine Не може да допускаш грешки..как така.. biggrin2.gif Тука ако допуснеш грешка веднага те нападат..знам го от опит mrgreen[1].gif Споко blush.gif

По темата...супер сладуранка е biggrin2.gif
brooke_scott
5. Най-добрия приятел на Катрин е колегата и от "Анатомията на Грей" Ти Ар Найт(Джордж Омали) (как не си е избрала Джъстин Чеимбърз за бест фр 10.gif )

е той не е за приятел бе wink.gif
[dEs]
Цитат(ladysunshine @ Nov 18 2007, 13:17) *
Цитат(desitoo_91 @ Nov 17 2007, 20:56) *

Предполагам 1978?

Ееее мн смешно човек да не пропусне една цифра

Не съм го направила нарочно, честно не те нападам. Не го приемай толкова на вътре 9.gif . Не съм искала да те засегна sad.gif . Съжалявам.
Dilqncheto
Много е сладка и си играе ролите супер добре , за което и се възхищавам worthy.gif
DesiTo
Katherine Heigl - "Vanity Fair" January 2008

[dEs]
Деси мерси за снимките. Много е сладка.
ladysunshine
Ооо супер нови снимки н аКатрин. Страхотна е
brooke_scott
Уоу! мн яка фотосесия smile.gif
DesiTo
Катрин Хейгъл напуска "Анатомията на Грей"

Катрин Хейгъл иска да прекрати договора си за участие в сериала "Анатомията на Грей", за да се съсредоточи върху кариерата си в киното.
Любовните филми, в които участва 27-годишната актриса - "Позабременяла" и "27 рокли", бяха посрещнати добре от зрителите. Затова тя предпочита да спре да играе в сериала и да се снима само в игрални филми. Ако продуцентите на сериала обаче не са съгласни с напускането й, Катрин Хейгъл ще трябва да продължи да се снима в него, докато изтече договорът й. Следващата широкоекранна изява на Катрин Хейгъл е в комедията "Грозната истина".
brooke_scott
оо дано да не й позволят да се махне, че иначе кво ще правя? тя ми беше един от любимите пероснажи sad.gif а някой има ли идея за колко години са им договорите по принцип?
ladysunshine
А бе да shocking.gif То тя ако се махне аз вече зарязвам Анатомията и без тва напоследък не е кой знай какво. Остава ми да гледам Джъстин там. Дано да имат договор и да не и дадат да се маха или поне да направят някав хубав финал и така да се махне.
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ May 18 2008, 07:39) *
А бе да shocking.gif То тя ако се махне аз вече зарязвам Анатомията и без тва напоследък не е кой знай какво. Остава ми да гледам Джъстин там. Дано да имат договор и да не и дадат да се маха или поне да направят някав хубав финал и така да се махне.

ем ако го направят като моя мечтан финал (би трябвало да се сещаш biggrin2.gif ) - става mrgreen[1].gif ама тогава тряя да махнат и Джъстин sad.gif което значи по-добре така да завърши последния сезон happy.gif иначе по никой друг начин няма да съм доволна да я махнат 10.gif
Steph
Изключителна актриса и невероятно красива жена! Мн я харесвам! wub.gif
**Sophia**
bani
Ролята много и пасва,има чар,красота,абе има си всичко.Освен това ако и прекратят по някакъв начин договора(за което се съмнвам) на "финала" може да я убият emoticon1 (10).gif Пък аз не щааааааааа
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.