Мисля че досега няма такава тема за тях двамата.Какво мислите за Скилс и Бевин.На мен лично много ми харесват страшна двойка са
.Те изобщо двамата са "опасни"
Правило за пускане на аватари и банери от 29.01.2007:
Задължително е да споменете автора на аватарите или банерите и по възможност линк към сайта (най-често в livejournal).
GaRgAmElKa
Jun 13 2006, 21:14
като 4уя за тях и се се6там за тетрадката!ми нз не са ми лубимци но като цяло са сладки и забавни
lovely
Jun 13 2006, 21:49
весела двойка.....забавни са ми определено!!
lyubenski
Jun 13 2006, 21:54
Бая смях съм брал с тях двамата

. Особено , когато тя си го представяше как пие вода или после в басейна ... луди са !
Alanna
Jun 13 2006, 21:55
lovely
Jun 13 2006, 22:31
Вярно е, пада смях с тях.....
FiGhT4iT
Jun 13 2006, 23:08
Мен Skills ме радва.Гледал съм няколко филми с него и е доста добър като потдържащ актьор.Бе... радва
~*Haley*~
Jun 14 2006, 14:12
Да... Скилс и Бевин са наистина "опасни" заедно

Много смях е на сцените с тях....като тя си го представяше докато пиеше вода и той после разправя на Лукас че почвал да се притеснява

И после с филма и плуването!!!А на вилата направо ме рабиха като се "изгубиха"
Devil^Rose^^
Jun 14 2006, 15:36
brooke*
Jun 14 2006, 16:49
много са готини!честно казано моментите с тях са едни от любимите ми!
DesiTo
Jun 14 2006, 20:41
Забавна и весела двойка са.
RoXXy_
Jun 14 2006, 20:56
А някой гледал ли е филма "Тетрадката"Защото оня ден го видях има го в dc++ и се итам дали го сваля....
Devil^Rose^^
Jun 15 2006, 20:07
Да ! Филма е много добър ! Драма е, голяма любов голямо нещо

струва си времете, съмнявам се да не ти хареса
Дам филмчето е изключетелно красива история за любовта....
А относно Бевин и Скилс. Сладури са заедно, ама тя толко ми напомня за една моя приятелка, дето и тя е така леко "Русалка", ако се сещата за какво говоря

та за това не ги възприемам много сериозно, но пък за сметка на това с съм се спуквала от смях с тях
Ecstasy
Jun 16 2006, 14:18
Като се сетя за Скилс и Бевин пред очите ми изниква онзи момент ,когато Бевин учеше Скилс да плува
fenka_lucas_i_brooke
Jun 16 2006, 16:11
хахаха ми какво да кажа за тези сладури-големи скици са

Моментът който ми излиза в главата като се сетя за тях е когато гледаха The Notebook и когато бяха в джакузито
Devil^Rose^^
Jun 17 2006, 13:05
Днес попаднах на тази снимчица

защо Уайти не покани и него в отбора
CrAzY_AbOuT_OTH^^
Jun 17 2006, 13:13
Valeto
Jun 17 2006, 15:05
Много са ми забавни. Любимия ми момент с тях е когато бяха на вилата на Рейчъл и двамата уж се загубиха.
CrAzY_AbOuT_OTH^^
Jun 17 2006, 15:45
janushka
Jun 18 2006, 22:44
winona
Jun 19 2006, 09:09
Valeto
Jun 19 2006, 09:45
QUOTE(janushka @ Jun 18 2006, 23:44)

а той изтърсва, 4е съм му приличала на Берин

,
Е, ама Бевин не е лоша. Даже на моменти е доста сладка. А и като изключим това, че просто такъв образ е трябвало да изиграе, то със сигурност на живо е по-сладка.
janushka
Jun 19 2006, 11:33
QUOTE(Valeto @ Jun 19 2006, 10:45)

QUOTE(janushka @ Jun 18 2006, 23:44)

а той изтърсва, 4е съм му приличала на Берин

,
Е, ама Бевин не е лоша. Даже на моменти е доста сладка. А и като изключим това, че просто такъв образ е трябвало да изиграе, то със сигурност на живо е по-сладка.
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
ей, Valeto 10x
lenivec
Jun 23 2006, 22:33
Скилс и Бевин разбиват просто!!!
BlaCk~RoSe~
Jul 15 2006, 15:19
Скилс много ме кефи голямо сладурче е ама Бевин не ме кефи нито по външност нито по характер я бива много е лигава и куха такава..та като двойка не ми харесват..
Iv1tyYy
Jul 15 2006, 17:54
Мдам съгласна сам с BlaCk~RoSe~ Скилс си е сладур...ама тая Бевин

Леко КУХА си е ама...блондинки какво да ги правиш
Brukas fenka
Jul 15 2006, 22:33
ludoto_mimi
Jul 15 2006, 23:58
Момента като се загубиха беше жесток.

Също и как Бевин го размекна като гледа "Тетрадката", пък той я излъга, че не може да плува.
Ейй тия двамата са големи образи

Радват ме страшно много.Има няколко сцени с тях,в които яко съм се хилила

Като напр.когато се "изгубиха".И Скилс беше толкова смешен.Или
когато Бевин го учеше да плува.Аааа беше супер

А тука с филма бяха много сладки:
stanislava
Sep 14 2006, 16:03
Най-смешната двойка

Серияла определено има нужда от такива герои
Много ми се искаше да сложа тяхна снимка,но не намерих такава,която да не е поствана вече,така че ето една само на Бевин-МНОГО ме кефи на нея
DeSeRt^RoSe
Oct 9 2006, 22:08
Голями сладури са наистина

и са супер сладки заедно
{`BrukaS`}
Oct 11 2006, 19:12
Супер сладки са!А Бевин с нейните изцепки е невероятна!Определено едни от най-веселите моменти са с тях двамата!
Estell
Oct 13 2006, 22:15
Много са ми симпатични и смешни. Бевин е страшна като почне да цепи едни коментари... да паднеш от смях

Много разнообразяват сериалчето!
Tutor_Girl
Oct 19 2006, 18:51
Големи сладури са,много съм се смяла на сцената дето го учи да плува и дето се "изгубват"
Сега Скилс ще има май по голяма роля в 4 сезон особенно като влези и вече в отбота ще го гледаме много по често тоя човек страшно много ме кефи и много ме радва
Няма да е лошо ако Има повече сцени с тях в четвърти сезоН!!!
Ashley
Dec 26 2006, 22:14
QUOTE(RoXXy_ @ Jun 14 2006, 20:56)

Гласът му е невероятен,нали?? Скилс рулзззз

Като двойка с Бевин са много сладки наистина. А иначе някой знае ли името на актьора, който играе Скилс? Освен това той участва и в 'Coach Carter' - много добър филм. Абе тоя ме кефи отвсякъде, друго не мога да кажа
Angel_Lady
Dec 27 2006, 23:05
Бевин е уникално тъпа, а Скилс е печен и от някои неговори разговори с Люк си личи, че даже е мъдър, но важното е, че се харесват, обаче наистина съм се чудила на това колко тъпа е Бевин, направо нереално според мен
**Sophia**
Dec 30 2006, 19:20
Ами..Скилс ми е по-симпатичен,по-сладък и по-забавен.Бевин преди ми беше много неприятна,но сега не ми е чак толкова.И щом Скилс я е харесал,значи има защо.Това е хубавото че и двамата са забавни и че Скилс си намери някой с който да бъде.
Angel_Lady
Dec 30 2006, 23:18
Според мен Бевин е по-скоро забавЕна, отколкото забавна.
(Angel_Lady @ Dec 30 2006, 23:18)

Според мен Бевин е по-скоро забавЕна, отколкото забавна.
Точно факта,че е "забавена" както казваш ти я прави интересна и забавна.Хората се радват когато видят,че има и някой по-тъпичък,който с всяка своя простотия те кара да се просълзиш от смях.Лично според мен Бевин е много готина и със Скилс са невероятна двойка.Надявам се сценаристите да не ги разделят,което ме и съмнява де,защото когато двамата се появят на екрана става голямо шоу.Еми тва е,друго не мога да кажа,освен че са страхотни!!!!
ALeX4e7y^
Dec 31 2006, 19:34
(gulzi @ Dec 26 2006, 22:11)

Съгласна съм
Angel_Lady
Jan 2 2007, 00:15
Да, по принцип този тип герои са забавни в комедийните сериалчета, но там всички правят големи глупости, за да е смешно. А в случая на фона на цялата сериозност на филма, глупостта на Бевин стои доста неестествено, даже нереално!
И все пак сериала не е само сълзи и сополи.Има и много забавни моменти.В някои от тях участва и Бевин,което означава че не само глупостта й ни забавлява!Много от главните герои също са правили малки простотийки,които ни забавляват.След като персонажа,който са й изградили би трябвало да е за комедиен сериал,то тогава Дан трябва да го сложим в онези филми така наречените трилъри или ужаси,имайки предвид духовете,които вижда и изобщо цялото криминале,което са изградили покрай него.Цялата дилема около Брук,Пейтън и Лукас също трябва да се отпрати при сапунките,защото любовните триъгълници са много типични за тях.Това е един по различен сериал,в който може да се види всичко именно това го прави интересен и завладяващ.Мога да продължавам да изброявам и още,но това означава да разкажа целия сериал от до.Така че,Бевин си се вписва идеално в сериала.Малко хумор никога не е излишен!
Angel_Lady
Jan 3 2007, 01:42
Ами тук е тема, в която коментираме Скилс и Бевин. Тъй че - аз си казах мнението за тях. Дан и останалите няма да коментирам тук

, защото това не е мястото.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.