Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Скилс и Бевин
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
Страници: 1, 2
Хейли
Мисля че досега няма такава тема за тях двамата.Какво мислите за Скилс и Бевин.На мен лично много ми харесват страшна двойка са biggrin2.gif .Те изобщо двамата са "опасни"

Правило за пускане на аватари и банери от 29.01.2007:
Задължително е да споменете автора на аватарите или банерите и по възможност линк към сайта (най-често в livejournal).
GaRgAmElKa
като 4уя за тях и се се6там за тетрадката!ми нз не са ми лубимци но като цяло са сладки и забавни
lovely
весела двойка.....забавни са ми определено!!
lyubenski
Бая смях съм брал с тях двамата 18.gif . Особено , когато тя си го представяше как пие вода или после в басейна ... луди са !
Alanna
Много са готини.. моментите с тях са много забавни и освен това са сладка двойка happy.gif happy.gif happy.gif
lovely
Вярно е, пада смях с тях.....
FiGhT4iT
Мен Skills ме радва.Гледал съм няколко филми с него и е доста добър като потдържащ актьор.Бе... радва smile.gif
~*Haley*~
Да... Скилс и Бевин са наистина "опасни" заедноwink.gifМного смях е на сцените с тях....като тя си го представяше докато пиеше вода и той после разправя на Лукас че почвал да се притеснява tongue.gif И после с филма и плуването!!!А на вилата направо ме рабиха като се "изгубиха" 18.gif
Devil^Rose^^
Най-яката двойка в целия сериал 3.gif 10.gif 3.gif
Много са готини и вкарват много яко настроение
Попрерових си пц-то и намерих само това blush.gif
IPB Image
brooke*
много са готини!честно казано моментите с тях са едни от любимите ми!
DesiTo
Забавна и весела двойка са. tongue.gif
RoXXy_
ех Скилс е точен, biggrin2.gif а пък и много ме кефи как говори има един странен глас абе готин е smile.gif biggrin.gif 3.gif shocking.gif blush.gif
Хейли
А някой гледал ли е филма "Тетрадката"Защото оня ден го видях има го в dc++ и се итам дали го сваля....
Devil^Rose^^
Да ! Филма е много добър ! Драма е, голяма любов голямо нещо 4.gif струва си времете, съмнявам се да не ти хареса wink.gif
Alma
Дам филмчето е изключетелно красива история за любовта....
А относно Бевин и Скилс. Сладури са заедно, ама тя толко ми напомня за една моя приятелка, дето и тя е така леко "Русалка", ако се сещата за какво говоря laugh.gif та за това не ги възприемам много сериозно, но пък за сметка на това с съм се спуквала от смях с тях biggrin.gif
Ecstasy
Като се сетя за Скилс и Бевин пред очите ми изниква онзи момент ,когато Бевин учеше Скилс да плува 18.gif 4.gif
fenka_lucas_i_brooke
хахаха ми какво да кажа за тези сладури-големи скици са 18.gif Моментът който ми излиза в главата като се сетя за тях е когато гледаха The Notebook и когато бяха в джакузито 10.gif
Devil^Rose^^
Днес попаднах на тази снимчица smile.gif
IPB Image
защо Уайти не покани и него в отбора biggrin2.gif
CrAzY_AbOuT_OTH^^
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Jun 17 2006, 14:05) *

Днес попаднах на тази снимчица smile.gif
IPB Image
защо Уайти не покани и него в отбора biggrin2.gif

Това е доста добро предложение........Не му липсват качества на баскетболист.....пук и е секси с "потниче" rolleyes.gif rolleyes.gif
Това дали ще бъде поканен в отбора ще остане в загадките на 4 сезон blush.gif blush.gif
A като двойка са.......нямам думи уникални са....много ме кефят и двамата са едни странни ама забавно странни .........ахахах всеки път ме карат да се смея 4.gif 4.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif
Valeto
Много са ми забавни. Любимия ми момент с тях е когато бяха на вилата на Рейчъл и двамата уж се загубиха. 18.gif
CrAzY_AbOuT_OTH^^
QUOTE(Valeto @ Jun 17 2006, 16:05) *

Много са ми забавни. Любимия ми момент с тях е когато бяха на вилата на Рейчъл и двамата уж се загубиха. 18.gif

18.gif 18.gif 18.gif ХаХаХа това беше велик момент 18.gif 18.gif 18.gif направо ме разбиха 18.gif 18.gif
janushka
ми кво да ви кажа за тях,готини са.Моментите, когато Бевин учи Скилс да плува и на вилата са жестоки biggrin.gif
Ама един приятел ми вика че съм му приличала на Бевин sad.gif mad.gif Аз точно се надявах да му приличам на Хейли(а той да е моя Нейтън,макар 4е той по-прилича на Лукас),а той изтърсва, 4е съм му приличала на Берин mad.gif , 6тото и аз съм малко руса и понякога не ги зачепвам нещата от първия път,ама не за друго щото просто не ги чувам като хората и тойсе ми се подиграва.Ама па сега лкато се замисля и като прочетох, 4е се кафите на Скълс и Бевин значи не е толкова не съм толкова зле biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif 6тото можеше и по-зле да е де bigwink[1].gif bigwink[1].gif bigwink[1].gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
winona
Ето малко снимчици от мен:

IPB Image
IPB Image

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Valeto
QUOTE(janushka @ Jun 18 2006, 23:44) *

а той изтърсва, 4е съм му приличала на Берин mad.gif ,

Е, ама Бевин не е лоша. Даже на моменти е доста сладка. А и като изключим това, че просто такъв образ е трябвало да изиграе, то със сигурност на живо е по-сладка. mrgreen[1].gif
janushka
QUOTE(Valeto @ Jun 19 2006, 10:45) *

QUOTE(janushka @ Jun 18 2006, 23:44) *

а той изтърсва, 4е съм му приличала на Берин mad.gif ,

Е, ама Бевин не е лоша. Даже на моменти е доста сладка. А и като изключим това, че просто такъв образ е трябвало да изиграе, то със сигурност на живо е по-сладка. mrgreen[1].gif

ей, Valeto 10x biggrin.gif biggrin.gif rolleyes.gif
lenivec
QUOTE(Ecstasy @ Jun 16 2006, 15:18) *

Като се сетя за Скилс и Бевин пред очите ми изниква онзи момент ,когато Бевин учеше Скилс да плува 18.gif 4.gif

4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif biggrin2.gif
vitiq
Скилс и Бевин разбиват просто!!! 4.gif
Lucky Me_{}
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Като се сетя за тях и усмивката изгрява на лицето ми просто. Много са сладки и забавни (особено Скилс супер много ме радва)...Няма да забравя момента, когато двамата се "изгубиха" буквално до вилата на Рейчъл, а също и когато Бевин го избираше... 18.gif Абе сладури до не знам до къде rolleyes.gif
BlaCk~RoSe~
Скилс много ме кефи голямо сладурче е ама Бевин не ме кефи нито по външност нито по характер я бива много е лигава и куха такава..та като двойка не ми харесват..
Iv1tyYy
Мдам съгласна сам с BlaCk~RoSe~ Скилс си е сладур...ама тая Бевин dry.gif Леко КУХА си е ама...блондинки какво да ги правиш 10.gif
Brukas fenka
Тия двамата са много забавни.Когато ги гледам направо умирам от смях.И все пак любимия ми момент беше когато се "загубиха".А пък Скилс е такъв образ biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
ludoto_mimi
Момента като се загубиха беше жесток. 18.gif Също и как Бевин го размекна като гледа "Тетрадката", пък той я излъга, че не може да плува. biggrin2.gif
lorrra
Ейй тия двамата са големи образи 18.gif Радват ме страшно много.Има няколко сцени с тях,в които яко съм се хилила 18.gif Като напр.когато се "изгубиха".И Скилс беше толкова смешен.Или
когато Бевин го учеше да плува.Аааа беше супер 18.gif
IPB Image
IPB Image
А тука с филма бяха много сладки:
IPB Image
stanislava
Най-смешната двойка 18.gif Серияла определено има нужда от такива герои 4.gif
Много ми се искаше да сложа тяхна снимка,но не намерих такава,която да не е поствана вече,така че ето една само на Бевин-МНОГО ме кефи на нея 3.gif
DeSeRt^RoSe
Голями сладури са наистина biggrin.gif и са супер сладки заедно
{`BrukaS`}
Супер сладки са!А Бевин с нейните изцепки е невероятна!Определено едни от най-веселите моменти са с тях двамата! 10.gif
Estell
Много са ми симпатични и смешни. Бевин е страшна като почне да цепи едни коментари... да паднеш от смях laugh.gif Много разнообразяват сериалчето!
Tutor_Girl
Големи сладури са,много съм се смяла на сцената дето го учи да плува и дето се "изгубват" biggrin.gif
Хейли
Сега Скилс ще има май по голяма роля в 4 сезон особенно като влези и вече в отбота ще го гледаме много по често тоя човек страшно много ме кефи и много ме радва 4.gif biggrin.gif
vitiq
Няма да е лошо ако Има повече сцени с тях в четвърти сезоН!!! 10.gif
gulzi
Описанието за тях е точно една дума...СЛАДУРИ... smile.gif smile.gif smile.gif
Ashley
QUOTE(RoXXy_ @ Jun 14 2006, 20:56) *

ех Скилс е точен, biggrin2.gif а пък и много ме кефи как говори има един странен глас абе готин е smile.gif biggrin.gif 3.gif shocking.gif blush.gif

Гласът му е невероятен,нали?? Скилс рулзззз 4.gif Като двойка с Бевин са много сладки наистина. А иначе някой знае ли името на актьора, който играе Скилс? Освен това той участва и в 'Coach Carter' - много добър филм. Абе тоя ме кефи отвсякъде, друго не мога да кажа smile.gif
Angel_Lady
Бевин е уникално тъпа, а Скилс е печен и от някои неговори разговори с Люк си личи, че даже е мъдър, но важното е, че се харесват, обаче наистина съм се чудила на това колко тъпа е Бевин, направо нереално според мен 18.gif
**Sophia**
Ами..Скилс ми е по-симпатичен,по-сладък и по-забавен.Бевин преди ми беше много неприятна,но сега не ми е чак толкова.И щом Скилс я е харесал,значи има защо.Това е хубавото че и двамата са забавни и че Скилс си намери някой с който да бъде.smile.gif
Angel_Lady
Според мен Бевин е по-скоро забавЕна, отколкото забавна.
devon
(Angel_Lady @ Dec 30 2006, 23:18) *

Според мен Бевин е по-скоро забавЕна, отколкото забавна.

Точно факта,че е "забавена" както казваш ти я прави интересна и забавна.Хората се радват когато видят,че има и някой по-тъпичък,който с всяка своя простотия те кара да се просълзиш от смях.Лично според мен Бевин е много готина и със Скилс са невероятна двойка.Надявам се сценаристите да не ги разделят,което ме и съмнява де,защото когато двамата се появят на екрана става голямо шоу.Еми тва е,друго не мога да кажа,освен че са страхотни!!!! 4.gif 4.gif 4.gif
ALeX4e7y^
(gulzi @ Dec 26 2006, 22:11) *

Описанието за тях е точно една дума...СЛАДУРИ... smile.gif smile.gif smile.gif

Съгласна съм 4.gif
Angel_Lady
Да, по принцип този тип герои са забавни в комедийните сериалчета, но там всички правят големи глупости, за да е смешно. А в случая на фона на цялата сериозност на филма, глупостта на Бевин стои доста неестествено, даже нереално!
devon
И все пак сериала не е само сълзи и сополи.Има и много забавни моменти.В някои от тях участва и Бевин,което означава че не само глупостта й ни забавлява!Много от главните герои също са правили малки простотийки,които ни забавляват.След като персонажа,който са й изградили би трябвало да е за комедиен сериал,то тогава Дан трябва да го сложим в онези филми така наречените трилъри или ужаси,имайки предвид духовете,които вижда и изобщо цялото криминале,което са изградили покрай него.Цялата дилема около Брук,Пейтън и Лукас също трябва да се отпрати при сапунките,защото любовните триъгълници са много типични за тях.Това е един по различен сериал,в който може да се види всичко именно това го прави интересен и завладяващ.Мога да продължавам да изброявам и още,но това означава да разкажа целия сериал от до.Така че,Бевин си се вписва идеално в сериала.Малко хумор никога не е излишен!
Angel_Lady
Ами тук е тема, в която коментираме Скилс и Бевин. Тъй че - аз си казах мнението за тях. Дан и останалите няма да коментирам тук wink.gif, защото това не е мястото.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.