Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Скилс и Бевин
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
Страници: 1, 2
fresh_girl
и аз мисля че са мн сладки и готини biggrin2.gif
CraZy`HoT`SexY`F
Ами мисля ,че двамата са много сладички.Радват ме smile.gif mrgreen[1].gif
Angel_Lady
Така в последния (13ти) епизод Бевин показа нещо, което досега не беше показвала, показа, че всъщност може да разсъждава като зрял човек. Даже ми направи много добро впечатление. Излезе, че до някаква степен тя се е преструвала на толкова глупава, за да забвлява остналите и наистина си промених отношението към нея в положителна насока smile.gif А Скилс за пореден път доказа, че е не само забавен, но и мъдър и добър приятел smile.gif
Bloody_Tears
Цитат(Angel_Lady @ Feb 8 2007, 15:27) *
Така в последния (13ти) епизод Бевин показа нещо, което досега не беше показвала, показа, че всъщност може да разсъждава като зрял човек. Даже ми направи много добро впечатление. Излезе, че до някаква степен тя се е преструвала на толкова глупава, за да забвлява остналите и наистина си промених отношението към нея в положителна насока smile.gif А Скилс за пореден път доказа, че е не само забавен, но и мъдър и добър приятел smile.gif

Абсолютно съм съгласна worthy.gif 4.gif
qwe123

Тъкмо и аз се нагласях да пиша нещо подобно biggrin.gif Много съм съгласна!!!
kingsize-4eto
Много са сладки заедно...И двамата доказаха по нещо в този нов епизод...към положителна насока smile.gif
fresh_girl
мисляя че бяха доста сладки в новия епизод...на бала когато Бевин пита Скилс дали роклята прави дупето и по-голямо...бешее супер яко biggrin2.gif mrgreen[1].gif biggrin2.gif
SeMiNi

Е,и аз съм съгласна с това! 4.gif
По принцип Бевин я мислех за страшно тъпа...и излишна,но сега не ми е чак пък толкова неприятна.Със Скилс много си приличат...в смисъл и двамата са купонджии(май happy.gif ) и си се забавляват заедно.
sulu
Много си подхождат и са супер сладки.А това просто ме разби:
-"Тази рокля прави ли дупето ми да изглежда голямо?
-"О,да!"
-"Благодари,скъпи!' unsure.gif
Спуках се да се хиля като го гледах 18.gif 18.gif 18.gif
hristin4e
Скилс ми е слабост от началото, а Бевин е сладурана! Според мен са супер двойка biggrin.gif
ladysunshine
Цитат(GaRgAmElKa @ Jun 13 2006, 22:14) *
като 4уя за тях и се се6там за тетрадката!

Хах и аз за тва се сещам. Мен те двамата много ме кефят. Бевин е супер забавн с нейните леко тъпи изцепки
mimetyyy
Изключително забавна двойка!! Много са различно,но заедно са супер! 4.gif
moni_hs
много яка двойка са!мн ме кефят!!!
Ice^Ice^Baby
АА няма такива сладури...Много ме кефят

и Бевин е супер яка мацка

Тука е с новата си черна коса
Miss_Duff
Големи сладури. 4.gif Винаги много са ме кефили-според мен мн си подхождат. smile.gif
brooke_scott
мн ,мн са готини и двамата и най-ве4е като са заедно, с-р са забавни, ся се сещам за Скилс като се е баваше с при4еската на Люк във втори сезон smile.gif и Бевин когато Брук се кандидатираше за презодент: " мажоретките се нъждаят от теб пове4е отколкото Америка" smile.gif)))))))))))))
Mr. Winchester
Добра двойка са
dEniChka
Цитат(Miss_Duff @ Aug 13 2007, 13:19) *
Големи сладури. 4.gif Винаги много са ме кефили-според мен мн си подхождат. smile.gif

worthy.gif 4.gif
Tedds
Азз много ги харесвам като двойка,много за забавни,сладки абе всичко им е 6 smile.gif
Катeто
Цитат(ladysunshine @ Jul 20 2007, 20:44) *
Цитат(GaRgAmElKa @ Jun 13 2006, 22:14) *
като 4уя за тях и се се6там за тетрадката!

Хах и аз за тва се сещам. Мен те двамата много ме кефят. Бевин е супер забавн с нейните леко тъпи изцепки

xaxax и аз се присъединявам ,само че изцепките на Бевин е са леко тъпи,те са нещо повече biggrin2.gif обаче с нея сериала се разнообразява а в допълнение със Скилс нямам какво да кажа -6
K1llerAngel
Мн радват
fenkanabrooke
Изключително са забавни заедно. Бевин, особено ме разбива, а за Скилс да не говорим!
Sway
Интересно ми е какво точно се е случило, защо са се разделили, толкова бяха готини заедно и наистина се обичаха...
secretk
Цитат(Sway @ Apr 24 2008, 19:30) *
Интересно ми е какво точно се е случило, защо са се разделили, толкова бяха готини заедно и наистина се обичаха...

И нa мен ми е интересно, понеже си подхождaхa, дaно се сетят сценaристите дa пуснaт мaлко светлинa по-нaтaтък.
nelito_91
Много бяха сладки двамата blush.gif Жалко, че не са заедно и наистина нищо не казаха по въпроса защо са се разделили.
tedi27
Искам ги пак заедно....
moni_hs
Супер сладури са двамата biggrin.gif
elitu
Много радват.Винаги съм се забавлявала с тях.Жалко че вече не са заедно.
traiana
Много сладурска двойка са!Жалко,че се разделиха..И все пак сега се надявам на Дебилс blush.gif 18.gif
naley_
Много тъпо стана,че не дадоха как се разделиха wacko.gif иначе бяха страхотна двойка 4.gif
**Naley*
Забавни и много смешни laugh.gif laugh.gif
mak3-l0ve
Цитат(traiana @ Aug 17 2008, 11:40) *
Много сладурска двойка са!Жалко,че се разделиха..И все пак сега се надявам на Дебилс blush.gif 18.gif

biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif 4.gif
Мая
Умрях си от смях, когато Бевин го наблюдаваше и си представяше как Склис й казва "Do you wanna touch the Sklill's hills" или нещо такова 18.gif
moni_hs
Много радваха, дано сега Деб да компенсира липсата на Бевин 15.gif mrgreen[1].gif
freak93
Хаха мн са готини smile.gif Внасят малко добро настроение в сериала сред скучните драми на Пейтън...
tedi27
Много им се радвах и много ми липсваха в 5 сезон.Яд ме е, че не са заедно и искам сценаристите да кажат защо са се разделили.
djesito
Мдам,определено бяха готини,забавно ми беше да ги гледам заедно smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.