Питах се къде мога да гледам тея сладури освен в Това сериалче...
Още не съм се разровила, но по натам и аз ще постна....
Примерно Изи ми е адски позната от някъде, но не мога да се сетя от къде....
AZDEAZ
Jun 13 2006, 17:51
И аз ще направя една бърза справка, но на прима виста се сещам, че Патрик Демпси /Дерек Шепърд/ съм го гледала като тинейджър в няколко комедийки. За него знам примерно, че е бил филмова тийн звезда за своето време.
Devil^Rose^^
Jun 13 2006, 18:06
Изи участва в Roswell доколкото знам
А за Патрик Демпси, знаех си че ми е познат от някаде и чак като видях негови снимки на маладини се сетих че съм го гледала в
този не е лош и май е единствения с него, който да си спомням. Иначе за другите му участия ->
Patrick Dempsey не са никак малко
ludoto_mimi
Jun 13 2006, 18:56
Аз Изи я бях гледала в Розуел - тогава ми беше много интересно, сега като се сетя - не чак толкова.

Плюс това също там участва и Клер от ЛОСТ, тази мисъл ме озари един ден в малките часове на нощта.
Бърк ми беше познат, но по-скоро по име -
Isaiah Washington. Mисля, че съм го гледала някъде, но не се сещам. Aaa сетих се, в Ромео трябва да умре съм го гледала.
Другите не съм ги виждала никъде.
Аз съм гледала само Алекс в един филм с Дженифър Лопес, но не помня как се казваше.
Roxanne
Jun 14 2006, 13:51
QUOTE(Nasi @ Jun 13 2006, 20:02)

Аз съм гледала само Алекс в един филм с Дженифър Лопес, но не помня как се казваше.
Филмът е The Wedding Planner , там има много сладка роля като Масимо-шантав италианец, който е влюбен в J.Lo.
Иначе Ellen Pompeo има малки роли в Catch Me If You Can и Daredevil.
Кристина съм я гледала в една много готина комедийка Тортата(Cake)
ludoto_mimi
Jun 14 2006, 14:11
И аз съм го гледала, но изобщо не ми е направил впечатление...
ЛЕлеле верно че Алекс е ония сладур италианеца в Сватбен агент...много симпатично филмче, а и той е в толкова различна светлина там...той и Изи ми бяха много познати щом гледах за пръв път Анатомията на Грей, тя, четейки филмографията и е най опитна и има най много филми зад гърба си....
AZDEAZ
Jun 14 2006, 22:36
Аз сега се сещам, че съм гледала Изито и в един филм, който често излъчват по Холмарк. Но не се сещам българското му име.
Love's Enduring Promise
QUOTE(AZDEAZ @ Jun 14 2006, 23:36)

Аз сега се сещам, че съм гледала Изито и в един филм, който често излъчват по Холмарк. Но не се сещам българското му име.
Love's Enduring Promise Любовта идва неусетно пак не се сетих, а сто пъти съм го гледала този филм, една красива любовна история
Roxanne
Jun 15 2006, 13:47
QUOTE(Alma @ Jun 14 2006, 23:54)

Любовта идва неусетно пак не се сетих, а сто пъти съм го гледала този филм, една красива любовна история
Ето от къде ми е била позната

Този филм е страхотен
Dark`Elf
Jul 10 2006, 10:58
Алекс играе и в един друг филм, който даваха в събота и в неделя по бтв - от 13 часа -
Имението
Аз пък се сещам и за един друг филм с Изи -Баща ми е върхът.Там играе като доста по-малка,но пак се познава ,че е тя а филма е наистина доста забавен
ludoto_mimi
Aug 2 2006, 23:41
Аз пък гледах Алекс в един филм, ама той беше толкова тъп, че не го догледах даже.
сега свалям Страта школа или OLD school с Ellen Pompeo ,казаха че е готино филмче,така че дайте да го гледаме и после да обсъдим!
ludoto_mimi
Aug 29 2006, 18:00
QUOTE(Alma @ Aug 29 2006, 18:08)

сега свалям Страта школа или OLD school с Ellen Pompeo ,казаха че е готино филмче,така че дайте да го гледаме и после да обсъдим!
Аз съм го гледала!
Обаче нея не си я спомням. Аз почти нищо не помня, освен че Люк Уилсън участва. Явно филма не ме е впечатлил много.
Ами Patrick Dempsey (Dr. Derek Shepherd ) съм го гледа в Scream 3
Ellen Pompeo(Dr. Meredith Grey ) ми е позната от Daredevil
Isaiah Washington (Dr. Preston Burke ) съм го гледал в "Out of Sight "(това е филма с Дженифър Лопес
) и "Wild Things 2"
А Katherine Heigl (Dr. Isobel "Izzie" Stevens )ми е любимка игра е в два много готини филма Child's Play 4: Bride of Chucky и "Valentine"
А на Sandra Oh(Dr. Cristina Yang )може да се каже че съм гледал потщи всички филми :Cake ,Dancing at the Blue Iguana ,Sideways ,The Night Listener ,The Princess Diaries и Waking the Dead
Katherine Heigl също учасва в 100 Girls! Btw много добър филм!!!
ludoto_mimi
Jan 19 2007, 21:17
Наскоро по празниците даваха по някоя програма The Musketeer с Джъстин Чеймбърс, но го хванах само накрая.
stanislava
Jan 20 2007, 00:06
Катрин Хейгъл участва и в "The Ringer" с Джони Ноксвил от "Jackass"
orhideya
Feb 2 2007, 12:06
Мисля,че Патрик участва и в "Престъпление и наказание"
DesiTo
Apr 29 2007, 01:47
Гледала съм Катрин Хийгъл в "Love's Enduring Promise"
Патрик Демпси - "Happy Together", "Sweet Home Alabama" и "Lucky Seven".
Джъстин Чембърс - "The Wedding Planner"
Елен Помпео - "Friends" и "Daredevil"
Сандра О - "Cake", "Last Night" и "Popular".
[eternity]
Jun 15 2007, 22:35
Не съм ги гледала,но потърсих в интернет и това открих:
Ellen Pompeo Life of the Party (2005) Комедия/Драма
Art Heist (2004) Екшън/криминален/трилър
Nobody's Perfect (2004)
Undermind (2003) и още доста филма,но по-старички
Katherine Heigl Knocked Up (2006) Комедия/Романтичен
Caffeine (2006/I)
Zyzzyx Rd. (2006)
The Ringer (2005)
Side Effects (2005/I)
Romy and Michele: In the Beginning (2005)
Love's Enduring Promise (2004)
Justin Chambers The Zodiac (2005)
The Secret Service (2004)
For Which It Stands (2003)
Leo (2002)
ladysunshine
Oct 15 2007, 14:29
Патрик в Sweet Home Alabama, а Катрин в Knocked up(само го започнах)
brooke_scott
Oct 15 2007, 16:39
ами и аз Патрик в Sweet Home Alabama, Катрин в My Father - the hero, Джъстин в The Wedding Planner, Исая в Romeo Must Die , Крис О'Донъл (тоя дето играеше доктор Фин) в The Three Musketeers , и за сега май за тия се сещам
ladysunshine
Oct 15 2007, 17:24
Цитат(brooke_scott @ Oct 15 2007, 16:39)

Катрин в My Father - the hero, Джъстин в The Wedding Planner,, Крис О'Донъл (тоя дето играеше доктор Фин) в The Three Musketeers:unsure:
а добре, че ме подсети и за тези :Р
brooke_scott
Oct 15 2007, 18:32
Цитат(ladysunshine @ Oct 15 2007, 18:24)

Катрин в My Father - the hero, Джъстин в The Wedding Planner,, Крис О'Донъл (тоя дето играеше доктор Фин) в The Three Musketeers:unsure:
нп

абе и Елън Помпео я бях гледала някъде, ама ся не мога да се сетя, по-късно ще пиша
ladysunshine
Oct 16 2007, 14:59
Цитат(brooke_scott @ Oct 15 2007, 18:32)

нп

абе и Елън Помпео я бях гледала някъде, ама ся не мога да се сетя, по-късно ще пиша

Ами ако си гледала Daredevil
brooke_scott
Oct 23 2007, 20:22
Цитат(ladysunshine @ Oct 16 2007, 15:59)

нп

там ли играе? аз съм го гледала, но имах предвид един филм с Леонардо Ди Каприо дето го даваха на скоро по БТВ (скоро разбирайте преди месец два)
ladysunshine
Oct 24 2007, 14:23
Цитат(brooke_scott @ Oct 23 2007, 20:22)

Цитат(ladysunshine @ Oct 16 2007, 15:59)

нп

там ли играе? аз съм го гледала, но имах предвид един филм с Леонардо Ди Каприо дето го даваха на скоро по БТВ (скоро разбирайте преди месец два)
Да, играе там. Ааа сега се сетих за тоя филм с Лео. Аз го гледах отчасти, но нея не съм я хванала
А,Елън играе в Хвани ме,ако можеш,там май е стюардеса,Кати съм я гледала в Баща ми е върхът и в Розуел(леле тоя филм съм го гледала от първата до последната серия,заради Клер от LOST).А Джъстнка(не ми обръщайте внимание,аз така си му викам

)го гледах скоро в един филм по НОВА,търсих да видя как се казва,ма ударих на камък.Някой ако знае да казва.Даваха го преди 2 седмици в събота
secretk
Aug 9 2008, 16:39
Да не би да е този
филм, него скоро го гледах по ТВ-то, но нa мен не ми хaресa особено.
Цитат(secretk @ Aug 9 2008, 17:39)

Да не би да е този
филм, него скоро го гледах по ТВ-то, но нa мен не ми хaресa особено.
Абсолютно.Иначе аз не го доизгледах,не мога да кажа дали става...
Наскоро излезна 1 филмче с Патрик Демпси - Made of Honor - Шаферът.
ZuZka yeah
Aug 10 2008, 23:51
До сега го гледах Патрик Демпси в един филм по Нова: "Зараза", но ролята му е второстопенна. Бай дъ уей филмът беше много интересен.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.