winona
Jun 13 2006, 17:20
Кое от нещата, които беше измислил Феликс беше най-голямо предизвикателство за вас?
Ecstasy
Jun 13 2006, 17:50
Ем предизвикателството към Лукас-да върне всички дрехи по себе си
за мен най-голямо предизвикателсво беше това за момчетата от the rivercourt, когато трябваше да извадят костенурката от онзи аквариум със змиите. толкова ме е страх, че винаги превъртам този момент.
GaRgAmElKa
Jun 13 2006, 18:12
това на гроби6тето с брук!мен ли4но мн ме е базе от такива страхотиии
slipped^
Jun 14 2006, 13:26
Когато Маут трябваше да пее Baby Got Back
Обожавам го тоя момент
И когато Лукас трябваше да върне дрехите
Bebssii
Jun 14 2006, 13:32
и за мене това с костенурката...имам фобия от змии костенурки и т.н
~*Haley*~
Jun 14 2006, 13:56
Дааа това с костенурката си е най-голямото предизвикателство щото и мен много ме е страх от змии, костенурки и подобни....въпреки че ако Тим и Нейтън бяха издържали на кола маска щях да им го призная

но те постъпиха по мъжки и се махнаха веднага
The Black Dragon
Jun 14 2006, 14:25
Тим се подложи на кола маската

Най-гадното беше когато Тим и Нейтън се облякоха като момиченца и продаваха сладки и когато Лукас връщаше дрехите. Аз това не мога да го направя. Всичко друго да.
Devil^Rose^^
Jun 14 2006, 15:19
brooke*
Jun 14 2006, 16:52
обожавам тая серия!
а нещата,които не бих направила.....да върна дрехите,да легна в оня гроб и....да пея!

не съм от най-добрите певци и за тва.....
OTH_fenka
Jun 14 2006, 20:17
На мен ми е любим момента с дрехите.Така се смях и то сама.

И същи когато продаваха бисквити в онези полички.
DesiTo
Jun 14 2006, 20:49
Много се смях на момента когато Маут трябваше да пее ''Baby got back'', Лукас трябваше да върне дрехите, Тим се подложи на кола маската и когато Тим и Нейтън продаваха сладки, доста забавни моменти.
Но иначе най-гадното предизвикателсво за мен беше това със змиите.
Narlot
Jun 15 2006, 20:43
Pls,кажете ми коя серия беше точно,4е вече съм забравила,а много ми се гледа пак!наистина е една от най-забавните!
Devil^Rose^^
Jun 15 2006, 20:48
5 епизод от 2 сезон
CrAzY_AbOuT_OTH^^
Jun 15 2006, 22:32
Незнам мен спец не ме е страх от влечуги....................ама ако бяха насекоми...................и пари да ми дават няма да го барна даже.......!!!!
Но определено най якото за мене беше с Нейт и Тим като "скаутки"
Сигурно 10 мин след това пак се смях.............но спец аз бих го направила

(ако бях момче

)
Brooke
Jul 13 2006, 21:35
Мисля,че това с лягането в гроба няма да го направя и може би с дрехите

.А иначе серията е уникална,така се смях като я гледах за 1 път ,защото не знаех какво да очаквам.Не че и след това не съм се смяла де

.Иначе си е зарибена серията,а сега се сещам и това с ония яйца или там каквото беше,дето трябваше Хейли да ги яде, това на 100% не бих го направила,изглеждаха гадно
winona
Jul 14 2006, 12:04
хехе вижте какво страхотно аватарче намерих:
born_4_you
Jul 14 2006, 12:44
Хаха....наистина е много весело!Супер...
Ледено_момиче
Jul 14 2006, 12:44
Като се замисля,не бих яла онези гадните яйца../нз изглеждат доста гнусно/...

..а момента с дрехите и Лукас ме разби от всякъде...беше забавно..
seduction_55
Jul 15 2006, 20:25
Аз не бих отишла на гробището през ноща,пък камо ли да се пъхна в някой гроб.
Оооо за мен най-трудно и същевремено най-яко беше когато Нейтън и Тим трябваше да се облекът като скаутки и да продават корабийки беше уникално, и междодругото тая игра я пробвахме с компанията беше невероятно яко играхме цял ден из цяла София и не веднъж ни погнаха полицаи(особено в Халите).
Brukas fenka
Jul 15 2006, 23:01
За мене наи-гадно беше предизвикателството на Брук на гробищата.Сега само като се сетя настръхвам
ludoto_mimi
Jul 15 2006, 23:04
Определено това да върна дрехите в магазина не бих го направила никога.

И да пея. Всичко друго може.
GaBiTo
Jul 19 2006, 15:00
ООООО точно никога не бих влязла в гробища,където влезе Брук.Също така за нищо на света няма да върна дрехите в магазина и да пея както направиха Лукас и Маут
akashy_87
Jul 21 2006, 14:47
С гробищата и змиите ще се справя някак,но в България да се открие магазин ,в който да може да се върнат дрехите с който сте ммммммммм сложна работа.
Колата маска за Тим, никога не съм издържала на болката а за мом4е тва си е мъ4ение а като го 4ух и да пищи и ве4е изтръпнах
Summer
Jul 22 2006, 14:54
Най-голямото предизвикателство беше за Маут. Аз бих се стъписала ако трябва да пея пред толкова хора с моя "ангелски" глас
april^^
Aug 13 2006, 11:48
Толкова обичам такива игрички,мисля че бих се справила с повечето неща,макар че това с гробищата наистина си беше страшничко.А като гледах Маут на сцената,направо ми се прииска да му грабна майкрофона от ръчичките и да си попея
Gossip Girl
Aug 16 2006, 00:40
При никакви обстоятелства не бих могла да си върна дрехите .. Абсурд просто
QUOTE(Prinston Girl @ Aug 16 2006, 01:40)

При никакви обстоятелства не бих могла да си върна дрехите .. Абсурд просто
И аз, определено!

Както и никога не бих събирала пари от фонтаните, особено ако минават хора...т`ва е баси клошарското!
Bloody_Tears
Sep 12 2006, 22:07
това дето даде на маут.оле толкова ще се паникьосам ако изляза да пея на сцена(не,че мога),дори и да съм излизала толкова пъти,всеки път ужасно ме е срам.
Най - гадното за мене щеше да е да съм направил огромна сметка в скъп ресторант и да нямам с какво да плата Това е найстина унижение
Gossip Girl
Oct 4 2006, 12:50
(DaniEl @ Oct 4 2006, 12:30)

Най - гадното за мене щеше да е да съм направил огромна сметка в скъп ресторант и да нямам с какво да плата Това е найстина унижение
Да и това също би било за мен голямо предизвикателство
{HoNeY}
Oct 31 2006, 12:13
Това на Лукас ми хареса, беше оригинално... А да не говорим, когато Тим и Нейтън продаваха курабийки... Тези двете неща ще ги запомня.
CheerFuL-F
Oct 31 2006, 16:59
Това на Лукас и на Брук в гроба...
Jolly_GirL
Nov 8 2006, 20:24
Предизвикателството на Брук
dizzence
Dec 4 2006, 21:23
Това, което направи Лукас- влезе в магазина.
ivanshanov
Dec 20 2006, 21:09
Моето лично мнение е че наистина на Лукас с дрехите беше най-хитро ама общо взето беше нарочно защото трябваше да го съберат със Ана в тази серия. Иначе играта на предизвикателства толкова изкефи мен и компанията ми, че сега организираме новогодишна такава. Ще си раздадем задачите сутринта на 31ви в 11:00 и вечерта в 23:00 всеки трябва да е готов с 3те си задачи. Отново като в сериала ще се разделим на отбори (засега мислим да сме по 3ма). Ако някой иска да участва нека ми пише на ivanshanov@mail.bg
А за да не правя още една тема нека тук който има идеи за задачи (които са възможни разбира) да ги напише тук.... ако видя че има интерес ще пусна тук задачите които сме измислили до момента
angie_baby_bs
Dec 28 2006, 20:55
на Брук за гробището беше отвратително
chad_murray
Jan 7 2007, 12:29
Мен най ме изкефи тва с Брук в ресторанта...и след тва кат стана гадже с Феликс и нали влезнаха в тоя ресторант..пък той бил платил ония път..
Miss_Duff
May 17 2007, 19:28
Малее всички бяха супер..Като се почне от Лукас
,през Нейтън с бисквитките
и свършим с Брук на гробището..Което беше кофтии... Супер епизод..Голям смЕх!!
haley_scott_hisi
May 18 2007, 10:19
~Chεεry~
Jun 28 2007, 11:18
Да, наистина страхотен епизод. Лукас със сутиен, Нейт с поличка ... Е, Брук в гробището наистина беше кофти ...
HiLaRy`DuFf{}
Jul 6 2007, 19:14
Много яка серия

гледала съм я 100 пъти
`BruKas`
Jul 6 2007, 22:04
този епизод беше страхотен..Аз не бих направила повечето от нещата..това с костенурките,дрехите в магазина,пеенето на маут,сметката в рестпранта,брук на гробището,,,абее изобщоо наистиина бих се замислила дали да учавствам в тази игра..
ladysunshine
Jul 16 2007, 20:11
лукас който трябваше да върне дрехите и брук в ресторанта
много готино бяха измислени предизвикателствата
Катeто
Jul 20 2007, 15:47
всичкипредизвикателства бяха много добри,но за мен най-гадно беше това с гробищата.........
elki4ka1
Aug 27 2007, 00:14
Цитат(seduction_55 @ Jul 15 2006, 21:25)

Аз не бих отишла на гробището през ноща,пък камо ли да се пъхна в някой гроб.

i az ne bih oti6la na grobi6tata nikoga,oba4e i na lukas predizvikaltelstvoto be6e mnoo qko...na nego ne mu puka6e osobeno kato gledam

:
elki4ka1 пиши на кирилица..колко пъти да ти се казва?
иначе аз на гробището отивам без да се замисля...много готино предизвикателство!И ние трябва да си измислим някаква такава игра..като направим някакво предизвикателство и ще се снимаме и ще качваме снимките в тази тема : )
brooke_scott
Sep 9 2007, 17:32
Цитат(susito @ Sep 8 2007, 17:22)

elki4ka1 пиши на кирилица..колко пъти да ти се казва?
иначе аз на гробището отивам без да се замисля...много готино предизвикателство!И ние трябва да си измислим някаква такава игра..като направим някакво предизвикателство и ще се снимаме и ще качваме снимките в тази тема : )
да може, добра идея, само трябва да я обмислим
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.