Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Игра на предизвикателства
GGbit.info > Развлечение > Форумни игри > OTH Игри
Страници: 1, 2
winona
Кое от нещата, които беше измислил Феликс беше най-голямо предизвикателство за вас?
Ecstasy
Ем предизвикателството към Лукас-да върне всички дрехи по себе си 18.gif
Nasi
за мен най-голямо предизвикателсво беше това за момчетата от the rivercourt, когато трябваше да извадят костенурката от онзи аквариум със змиите. толкова ме е страх, че винаги превъртам този момент.
GaRgAmElKa
това на гроби6тето с брук!мен ли4но мн ме е базе от такива страхотиии
slipped^
Когато Маут трябваше да пее Baby Got Back biggrin2.gif
Обожавам го тоя момент 18.gif
И когато Лукас трябваше да върне дрехите 18.gif
Bebssii
и за мене това с костенурката...имам фобия от змии костенурки и т.н
~*Haley*~
Дааа това с костенурката си е най-голямото предизвикателство щото и мен много ме е страх от змии, костенурки и подобни....въпреки че ако Тим и Нейтън бяха издържали на кола маска щях да им го призная 18.gif но те постъпиха по мъжки и се махнаха веднага laugh.gif
The Black Dragon
Тим се подложи на кола маската 18.gif

Най-гадното беше когато Тим и Нейтън се облякоха като момиченца и продаваха сладки и когато Лукас връщаше дрехите. Аз това не мога да го направя. Всичко друго да.
Devil^Rose^^
QUOTE(slipped^ @ Jun 14 2006, 13:26) *

Когато Маут трябваше да пее Baby Got Back biggrin2.gif
Обожавам го тоя момент 18.gif

Ааа това беше култово 18.gif 18.gif 18.gif това момче определено може да тазнцува

И да Тим се подложи на кола маска .... на цялото тяло доколкото си спомням biggrin2.gif а Нейт избяга 10.gif
Цялата нощ беше невероятна biggrin.gif
brooke*
обожавам тая серия! 18.gif
а нещата,които не бих направила.....да върна дрехите,да легна в оня гроб и....да пея! blush.gif не съм от най-добрите певци и за тва.....
OTH_fenka
На мен ми е любим момента с дрехите.Така се смях и то сама. 18.gif И същи когато продаваха бисквити в онези полички. wink.gif
DesiTo
Много се смях на момента когато Маут трябваше да пее ''Baby got back'', Лукас трябваше да върне дрехите, Тим се подложи на кола маската и когато Тим и Нейтън продаваха сладки, доста забавни моменти. 18.gif
Но иначе най-гадното предизвикателсво за мен беше това със змиите.
Narlot
Pls,кажете ми коя серия беше точно,4е вече съм забравила,а много ми се гледа пак!наистина е една от най-забавните!
Devil^Rose^^
5 епизод от 2 сезон smile.gif
CrAzY_AbOuT_OTH^^
Незнам мен спец не ме е страх от влечуги....................ама ако бяха насекоми...................и пари да ми дават няма да го барна даже.......!!!!
Но определено най якото за мене беше с Нейт и Тим като "скаутки" 18.gif 18.gif 18.gif
Сигурно 10 мин след това пак се смях.............но спец аз бих го направила 4.gif 4.gif (ако бях момче biggrin2.gif )
Brooke
Мисля,че това с лягането в гроба няма да го направя и може би с дрехите 18.gif .А иначе серията е уникална,така се смях като я гледах за 1 път ,защото не знаех какво да очаквам.Не че и след това не съм се смяла де wink.gif .Иначе си е зарибена серията,а сега се сещам и това с ония яйца или там каквото беше,дето трябваше Хейли да ги яде, това на 100% не бих го направила,изглеждаха гадно blink.gif
winona
хехе вижте какво страхотно аватарче намерих:
IPB Image
born_4_you
Хаха....наистина е много весело!Супер... biggrin.gif
Ледено_момиче
Като се замисля,не бих яла онези гадните яйца../нз изглеждат доста гнусно/... blink.gif wacko.gif ..а момента с дрехите и Лукас ме разби от всякъде...беше забавно..
seduction_55
Аз не бих отишла на гробището през ноща,пък камо ли да се пъхна в някой гроб. rip.gif dead.gif
lemmy
Оооо за мен най-трудно и същевремено най-яко беше когато Нейтън и Тим трябваше да се облекът като скаутки и да продават корабийки беше уникално, и междодругото тая игра я пробвахме с компанията беше невероятно яко играхме цял ден из цяла София и не веднъж ни погнаха полицаи(особено в Халите). wink.gif
Brukas fenka
За мене наи-гадно беше предизвикателството на Брук на гробищата.Сега само като се сетя настръхвам
ludoto_mimi
Определено това да върна дрехите в магазина не бих го направила никога. biggrin2.gif И да пея. Всичко друго може. rolleyes.gif
GaBiTo
ООООО точно никога не бих влязла в гробища,където влезе Брук.Също така за нищо на света няма да върна дрехите в магазина и да пея както направиха Лукас и Маут
akashy_87
С гробищата и змиите ще се справя някак,но в България да се открие магазин ,в който да може да се върнат дрехите с който сте ммммммммм сложна работа.
lemmy
Колата маска за Тим, никога не съм издържала на болката а за мом4е тва си е мъ4ение а като го 4ух и да пищи и ве4е изтръпнах
Summer
Най-голямото предизвикателство беше за Маут. Аз бих се стъписала ако трябва да пея пред толкова хора с моя "ангелски" глас biggrin2.gif 3.gif
april^^
Толкова обичам такива игрички,мисля че бих се справила с повечето неща,макар че това с гробищата наистина си беше страшничко.А като гледах Маут на сцената,направо ми се прииска да му грабна майкрофона от ръчичките и да си попея biggrin.gif
Gossip Girl
При никакви обстоятелства не бих могла да си върна дрехите .. Абсурд просто
*PeyT*
QUOTE(Prinston Girl @ Aug 16 2006, 01:40) *

При никакви обстоятелства не бих могла да си върна дрехите .. Абсурд просто

И аз, определено! wacko.gif Както и никога не бих събирала пари от фонтаните, особено ако минават хора...т`ва е баси клошарското! blink.gif 16.gif 18.gif
Bloody_Tears
това дето даде на маут.оле толкова ще се паникьосам ако изляза да пея на сцена(не,че мога),дори и да съм излизала толкова пъти,всеки път ужасно ме е срам. smile.gif
DaniEl
Най - гадното за мене щеше да е да съм направил огромна сметка в скъп ресторант и да нямам с какво да плата Това е найстина унижение 16.gif
Gossip Girl
(DaniEl @ Oct 4 2006, 12:30) *

Най - гадното за мене щеше да е да съм направил огромна сметка в скъп ресторант и да нямам с какво да плата Това е найстина унижение 16.gif

Да и това също би било за мен голямо предизвикателство
{HoNeY}
Това на Лукас ми хареса, беше оригинално... А да не говорим, когато Тим и Нейтън продаваха курабийки... Тези двете неща ще ги запомня. biggrin.gif biggrin.gif 18.gif
CheerFuL-F
Това на Лукас и на Брук в гроба...
Jolly_GirL
Предизвикателството на Брук rolleyes.gif
dizzence
Това, което направи Лукас- влезе в магазина.
ivanshanov
Моето лично мнение е че наистина на Лукас с дрехите беше най-хитро ама общо взето беше нарочно защото трябваше да го съберат със Ана в тази серия. Иначе играта на предизвикателства толкова изкефи мен и компанията ми, че сега организираме новогодишна такава. Ще си раздадем задачите сутринта на 31ви в 11:00 и вечерта в 23:00 всеки трябва да е готов с 3те си задачи. Отново като в сериала ще се разделим на отбори (засега мислим да сме по 3ма). Ако някой иска да участва нека ми пише на ivanshanov@mail.bg smile.gif

А за да не правя още една тема нека тук който има идеи за задачи (които са възможни разбира) да ги напише тук.... ако видя че има интерес ще пусна тук задачите които сме измислили до момента smile.gif

angie_baby_bs
на Брук за гробището беше отвратително dry.gif
chad_murray
Мен най ме изкефи тва с Брук в ресторанта...и след тва кат стана гадже с Феликс и нали влезнаха в тоя ресторант..пък той бил платил ония път.. 2083[1].gif
Miss_Duff
Малее всички бяха супер..Като се почне от Лукас biggrin.gif ,през Нейтън с бисквитките 0106[1].gif и свършим с Брук на гробището..Което беше кофтии... Супер епизод..Голям смЕх!! icon_peace.gif
haley_scott_hisi
Цитат(Miss_Duff @ May 17 2007, 20:28) *
Малее всички бяха супер..Като се почне от Лукас biggrin.gif ,през Нейтън с бисквитките 0106[1].gif и свършим с Брук на гробището..Което беше кофтии... Супер епизод..Голям смЕх!! icon_peace.gif

на същото мнение сам мн мн разбива blink.gif
~Chεεry~
Да, наистина страхотен епизод. Лукас със сутиен, Нейт с поличка ... Е, Брук в гробището наистина беше кофти ...
HiLaRy`DuFf{}
Много яка серия smile.gif гледала съм я 100 пъти worthy.gif
`BruKas`
този епизод беше страхотен..Аз не бих направила повечето от нещата..това с костенурките,дрехите в магазина,пеенето на маут,сметката в рестпранта,брук на гробището,,,абее изобщоо наистиина бих се замислила дали да учавствам в тази игра..
ladysunshine
лукас който трябваше да върне дрехите и брук в ресторанта
много готино бяха измислени предизвикателствата smile.gif
Катeто
всичкипредизвикателства бяха много добри,но за мен най-гадно беше това с гробищата.........
elki4ka1
Цитат(seduction_55 @ Jul 15 2006, 21:25) *
Аз не бих отишла на гробището през ноща,пък камо ли да се пъхна в някой гроб. rip.gif dead.gif

i az ne bih oti6la na grobi6tata nikoga,oba4e i na lukas predizvikaltelstvoto be6e mnoo qko...na nego ne mu puka6e osobeno kato gledam biggrin.gifbiggrin.gif:
susito
elki4ka1 пиши на кирилица..колко пъти да ти се казва?

иначе аз на гробището отивам без да се замисля...много готино предизвикателство!И ние трябва да си измислим някаква такава игра..като направим някакво предизвикателство и ще се снимаме и ще качваме снимките в тази тема : )
brooke_scott
Цитат(susito @ Sep 8 2007, 17:22) *
elki4ka1 пиши на кирилица..колко пъти да ти се казва?

иначе аз на гробището отивам без да се замисля...много готино предизвикателство!И ние трябва да си измислим някаква такава игра..като направим някакво предизвикателство и ще се снимаме и ще качваме снимките в тази тема : )

да може, добра идея, само трябва да я обмислим wink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.