Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Любими герои?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Grey's Anatomy
Страници: 1, 2
Snejito
Алекс и Изи,и двамата са големи сладури
ladysunshine
най-много харесвам Изи, а от мъжете Алекс, а пък и като двойка са страхотни
dudenceto
Определено Дерек и Мередит smile.gif
PoLiTy'
От мъжете най-много ми допадат Дерек и Алекс.От жените Изи е мн сладка smile.gif
Tedds
Алекс и Изи-сладурковци smile.gif
Ellen&Patrick
Всички ги обожавам.защото са страхотен екип 4.gif но моите фаворити са мередит и Дерек....те просто нямат равен 3.gif
fenka_1
Адисън и Дерек wink.gif
balerinka
Кристина и Бърк
Loven
От жените Адисън и Изи, но Ади повече ми харесва biggrin.gif , а от мъжете Дерек wub.gif , Марк и Алекс.
LylY
Джордж,при мъжете, Изи при жените, но харесвам и Мередит и Адисън, а от мъжете и Алекс и Дерек
The_Storm
Адисън ми е любимка още от самото начало, когато всички я мразеха и мислеха за гадна. Аз и се кефех, защото никак не харесвам Мередит, но това е най-малкото. Просто ме кефи, защото е шантава, объркана, забавна и все попада в неловки ситуации. laugh.gif
От мъжете най ми допада Бърк, незнам и аз защо. Марк и Алекс също.
nelito_91
От жените Изи ми е най-симпатична, а от мъжете може би Дерек.
OTH_BrOoke
Мередит и Дерек :*:*:*
bengi
Алекс и Кристина icon_peace.gif
Steph
Във всеки герой има по нещо, което ми харесва... Но гласувах за Дерек wub.gif и Мередит.
**Sophia**
Адисън и Алекс естествено..
и двамата са супер симпатични,но май повече ми харесва Адисън..
Алекс като се забърка с тази Ава(незнaм дали беше така името),много ми стана гадно..
знам че Адисън и Алекс нямат голямо бъдеще,ама все пак много ги харесвам.
bani
Алекс и Изи wub.gif Много си ги обичкам
*PeyT*
Възможно ли е да се гласува за 0324576 човека? blink.gif
Окей де, няма да се занимавам... само ще си обявя любимите герои: Всички изброени без Мередит и Дерек. biggrin2.gif
Syleena
Ансолутно ВСИЧКИ герои, без Бърк. Никога не ми е бил симпатичен. След като разбрах, че вече не е в сериала направо умрях от кеф.
Всички останали са супер големи сладури и се надявам и в 5ти сезон Адисън да намине пак за малко, че ми е мъчно за нея smile.gif
ekaterina_markova
Алекс и Изи happy.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.