Аз от ужаси гледам само класиката в жанра (ужаси които са ми казани от приятели чието мнение за филмите уважавам) но ги гледам в зависимост в какво настроение съм, но според мен такива филми не трябва да се гледат често защото малко или много те със сигурност сбугват психиката.Препорачителната доза е по един добър на седмица преди лягане в петък вечер за да имаш тренинг за събота да не заспиш в дискотеката

.
Oblivion
Jan 6 2007, 19:02
аз гледам за да се посмея
границата м/у смешното и страшното е много тъничка
gotinoto_baby
Jan 6 2007, 23:44
Защото обичам да гледам кървища.Чувството след като си гледал такъв тип филми също много ме кефи.
Ужаси
VanIcHka
Jan 8 2007, 22:09
Харесвам ужаси , просто защото жанровете като драма или екшън не ми харесват , а и ми е интресно да гледам как някакъв психопат гони невинни жерви
Kumetza Toshko
Jan 11 2007, 11:46
Хубаво е 4ожек да се по страьува чат пат.ДА има адреналинче.яко
ludacris
Jan 11 2007, 23:48
Щот кат ма оплаши нещо или резнат няква глава (от филма) и след тва кат са сета че е филм ми олеква
Snejito
Mar 29 2007, 09:52
Гледам ужаси защото ми харесва,по принцип съм против насилието и агресията но ми харесват ужасите
metodi_1912
Apr 3 2007, 16:56
Защото ме кефи кръвта
galdoka
Apr 3 2007, 21:12
Нз просто ми харесват - нямам обяснение 0о0о0обаче си имим приицпи - не ги гледам след 1 часа щото ако е наистина страшен филма после не мога да спа
groovemaster
Apr 6 2007, 08:41
гледам ужаси заштото много ма кефят харесвам кръвта като цяло,обичам да бъда в напрежение лубимия ми ужас е джееперс крееперс 1 и 2
Sensimilla
Jul 11 2007, 14:41
Абе като бях малка се кефех да гледам такива филми... Нооо тогава нямах мозък... те вече се изтъркаха. Постоянно едно и също... някакви отиват някъде на почивка, я закъсат с колата, я се озоват в няква къща, я някъв психар ги спре на стоп и все някакви такива. И винаги нямат обхват. Винаги единия се измъква от психопата, а другите биват жестоко нарязани от психопата. Общо взето това е. Много повече ми харесва да гледам трилърите и мистериите, защото има тръпка и не знаеш какво става през цялото време и няма нон стоп кръв и писъци...
dEniChka
Jul 11 2007, 15:21
Много обичам ужасИ най-яките са FINAL DESTINATION 1 2 3 и WRONG TURN .. супер са

Когато някой ме пита кой филм ще гледам и аз кажа ужаси и всички възкликват " леле ти си луда " .. защо бе хора МНОГО са яки
HiLaRy`DuFf{}
Jul 13 2007, 19:42
Попринцип няма смисъл от тези ужаси ... но ги гледам с холямо удоволствие ( стга д не съм самА) ... някои от тях наистина доста ме пла6ат ..
aleksoft
Jul 13 2007, 19:51
Гледам за да има върху какво да мисля преди да заспа.
HorroR
Jul 14 2007, 01:37
Любимия ми жанр е ужаси,но ужаси(класики) не съвременните ужаси в коите са само черва и бъбреци
.
Гледам класики:Петък 13,Кошмари на Елм стрийт,Хелуин,Тексаското клане(старите части).Мога да добава и Хълмовете имат очи и Восъчната къща.Но съм сигурен че няма да гледам по страшни филми от Петък 13,Кошмари на Елм стрийт,Хелуин(защото няма и да има)
vasinka_{P}
Jul 14 2007, 20:56
Преди обичах да гледам ужаси, ама вече се изтъркаха, всичките са с ппочти еднакви сюжети. Има няколко по нови които ми харесват и това са Восъчната къща, FINAL DESTINATION 1 2 3
Peyton___
Jul 20 2007, 12:00
Heaven's A Lie
Jul 29 2007, 07:55
мнението беше изтрито.
vieni_qui
Jul 29 2007, 09:46
Ами гледам ги, защото ме е страх малко или много

Нали знаете - подскачане от леглото в най-напечения момент, игра на криеница с монитора....и възглавницата ми вече губи реалната си форма

Иначе нямам любими ужаси, просто понякога имам нужда да погледам нещо такова
ladysunshine
Aug 4 2007, 19:39
аз лично като гледам ужаси(което се случва рядко) гледам за разнообразие. на човек му писва да гледа само комедии примерно. някой път ми се приисква да погледам нещо различно от това, което гледам обикновено
brooke_scott
Aug 8 2007, 19:55
ами аз ги гледам рядко, обикновено заради някой актиор

, но се слу4ва да ми се приглега нещо ама някое такова с мн кървища, а оби4ам такива със замисъл. Общо взето не ги гледам заради гадостите, а заради самия филм или актиора
fNatic.
Aug 8 2007, 22:26
еми защото по някога като сам на градус и ми се гледат такива филми и са саберем 3-4 човека и са пукаме да се смеем
Mr. Winchester
Sep 6 2007, 12:48
Ужаси - гледам ги както гледам всички останали жанрове
ThePowerOfLove
Sep 8 2007, 19:15
Да ме е страх после
Аз лично гледам само ужаси.. гледам ги заради трапката... заради това че винаги като гледаш такива филми и се чувстваш някакси странен във всеки един момент нз какво ще стане... просто изживяването е страхотно.....
След всеки такъв филм си казвам"Тва е последния страшен филм,който гледам".И на следващия ден пак търся ужаси....просто са ми интересни макар,че умирам от страх
racheL_gattIna
Oct 5 2007, 16:09
Много ме кефят тия филми и кървищата и всичко обожавам да ги гледам.Но най-вече заради адреналина заради това което ще се случи незнам какво ще стане точно това ме кефи в ужасите защото са непредвидими
mambetu
Oct 20 2007, 00:00
Цитат(ThePowerOfLove @ Sep 8 2007, 20:15)

Да ме е страх после

и аз заради това ги гледам
smallville_f
Oct 20 2007, 14:29
Заради емоцията и лудият смях, който пада, ако ги гледаш с приятели... Представете си следното нещо - ти и още 5-6 души сте у вас. Наближава полунощ и гледате Shutter [за пореден път съответната седмица]. Всичко е тъмно, има много пуканки, възглавници и одяла... Докато момичетата се съсредоточават в/у поредната стряскаща сцена, момчетата правят заговори зад гърбовете им... И точно, когато наближи моментът, който не можеш да подминеш без да изпискаш, колкото и пъти да си гледал филма, три луди говеда ти се хвърлят в гръб, заметнати с одяла ... Резултатът - меле, смях до сълзи, будни съседи и много, ама много синини и пуканки по пода
Пък и попринцип съм некфа луда мазохистка и затфа обичам да си вкарвам редовни страхови дозички
`BruKas`
Nov 3 2007, 00:47
ViruZzZ
Nov 3 2007, 00:57
аААа.... тоя жанр направо кръти

Много е яко...Особено да си представиш,че ти си един от добрите и да отрепеш някой изрод,които се срещат много в нашето време
tsveti4ka
Nov 3 2007, 21:10
Падам си по бруталности! Развива се въображението... ставаш по-безстрашен... малко ли е ?! Пък е и забавление... Кръв... психически растройства мистерии... какво по-хубаво от това!! Мразя американски бози!!! А Комедиите ужаси са най-яки!!! Препоръчвам Satan's little helper !!
Sensimilla
Nov 4 2007, 12:50
...
Обожавам да гледам ужаси! Харесвам ги защото са непредвидими.Реките от кръв,бруталните убийства и всичко това ми вдига адреналина.Тръпката е невероятна. Абе,доставя ми удоволствие да гледам страхотии
Ами как да ви кажа ... някакси като гледам ужаси и се откъсвам от всичко останало.Изолирам се до такава степен , че мисля само за филма и нищо повече.Напрежението вдигането на адренали ... понякога е приятно да ти разнообразят ежедневието.Просто обичам да гледам такива филми.Харесва ми силното им въздествие
Амо обичам да гледам ужаси (добри разбира се) и трилъри. Защото обичам адреналина, напрежението, тръпката... и неочакваният край. Обичам нестандартните неща и бруталностите. Харесвам ужасите, защото харесвам ужаса и стряскането... Ами не знам, прсто начинът на мислене също, докато ги гледам.
Violenza
Dec 4 2007, 14:48
Цитат(Zaio @ Jun 11 2006, 22:01)

Кефите се на реките кръв във тях, на изкормените хора
Това, което ти описваш, далеч не е филм на ужасите.
Гледам ужаси, защото единствено такива филми или някоя анимация са ми интересни.
BLASTERS
Dec 4 2007, 19:29
Зайо знаешли колко много филми незаслужено са вписани в черната книга на ужасите ,а всъщност са просто трилъри с малко по-хард нотка.
Ако филма,който гледам не ме накара да подскоча поне пет-шест пъти значи не си струва да го наречеш ужас ,а по-новите "ужаси"са именно такива не си струва да ги гледаш.С една дума:"БОЗИ"
http://ggbit.info/forum/style_images/1/fol...icons/icon4.gifhttp://ggbit.info/forum/style_images/1/fol...icons/icon4.gif
Хаха аз не гледам,защото не ми харсева да се натоварвам,пък и с моето развинтено въобжанеие ..
Desko_88
Oct 6 2008, 20:11
Има голяма разлика между ужаси и ужаси...едно е да гледаш Фреди срещу Джейсън, а съвсем др 6 чувство...аз лично си падам по втория тип и то защото беше измислено мн добре филмчето, както и всички подобни на него.Просто тръпката,как да кажа, която остава след един такъв филм е невероятна...почваш да светваш лампата, защото си мислиш, че някой се крие в гърдероба...страх те е да останеш сам...а такива усещания не се постигат с 90 мин кървища...друго си е, когато въображението ти работи на 120 %...
savixpotter
Oct 13 2008, 18:38
Великии.. обажавам ги.
Просто разнообразяват. Тийн комедийки и драми бол. Докато зарибяващите хоръри са сравнителна рядкост. И заради прилива на адреналин, който ти донася хубавият филм. Забавно е ..
Обичам да гледам ужаси,защото си представям,че съм на мястото на психарите убийци и искам и аз да убивам....
Бъзикче

Ами просто защото си вдигам адреналина
Ice^Ice^Baby
Oct 19 2008, 16:29
А от друга страна са доста полезни и се научаваш на мн животоспасяващи неща... примерно вече се изнервям ако отиваме на някое безлюдно място и внимавам да не ни погне някой с резачка и т.н.
traiana
Oct 19 2008, 18:46
Цитат(naley_ @ Oct 4 2008, 19:07)

Хаха аз не гледам,защото не ми харсева да се натоварвам,пък и с моето развинтено въобжанеие ..

Хаха,подкрепям те напълно!После цяла нощ кошмари сънувам
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.