Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Да премерим любимците си
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Grey's Anatomy
AZDEAZ
Лично моя любимка е Изи. Първо защото най-много ми харесва на външен вид, а и защото е истинска приятелка, изключително всеотдайна. А от мъжете симпатизирам на Джордж, защото го съжалявам - горкичкият. А много ме радва и Миранда само как ги нарежда всички.
Devil^Rose^^
Засега Алекс ми харесва - не се съобразява с никой и казва каквото си иска, без да му пука че почти винаги даже винаги обижда някой. A oт жените Кристина. Иначе и Изи е готина, но много чувствителна, докато Кристина не се церемони много. ... А и шефовете да не забравяме Д-р Шепърд и Д-р Бърк biggrin2.gif А Джордж наистина горкичкият wink.gif
Roxanne
Моята любимка също е Изи smile.gif Харесвам я защото е най-добра и човечна от всички. Не приема пациентите като парче месо, което трябва да нареже. Определено е най-красива, поне от стажантите.
Незнам за вас, но мен Меридит ми е супер противна, толкова студена змийска физиономия има, а и държанието и е под всякаква критика.
ludoto_mimi
QUOTE(Roxanne @ Jun 11 2006, 17:45) *

Незнам за вас, но мен Меридит ми е супер противна, толкова студена змийска физиономия има, а и държанието и е под всякаква критика.

4.gif 4.gif 4.gif А така! И на мен ми е много противна. Изи е готина, но пък понякога наистина много насериозно ги приема тези пациенти. Адисън много ми харесваше на мен. rolleyes.gif
Пък мъжете... Шеп може да се каже, че е хубав, другите са под всякаква критика. wacko.gif
AZDEAZ
Леле, Мимка, ти всички ги направи на салата.
ludoto_mimi
QUOTE(AZDEAZ @ Jun 12 2006, 13:23) *

Леле, Мимка, ти всички ги направи на салата.

18.gif 18.gif 18.gif
Ами така си е. Кажи ми сега, че Кристина е хубава или пък оня грозник Алекс. sick1.gif
Nasi
И аз съм за Изи, вече изгеладх всички серии.
Тя ми е най-симпатична. много ми беше тъжно накрая на втори сезон.
тя винаги беше най енергична и жизнепадостна.
Иначе всички по принцип са страхотни.
Миранда, Алекс и Джордж също ми следват в списъка. понякога и шефа е забавен.
а Бълг с тея шапчици е уникален. 18.gif

ПС: заа тези които не са гледали целият сезон да не четат.

според мен изи ще заема важно място в новия сезон, защото тайната й, че има дъщеря остана не разкрита от никой...това сигурно ще доведе до още драма.
ludoto_mimi
QUOTE(Nasi @ Jun 12 2006, 21:20) *

според мен изи ще заема важно място в новия сезон, защото тайната й, че има дъщеря остана не разкрита от никой...това сигурно ще доведе до още драма.

Оф, вярно, аз бях забравила. 16.gif
Passionatelly desire
На мене всички са ми симпативъртигъзични , само онязи черната , тапишончето,дътата и Алекс са ми противни другите са сладурковци пълни biggrin.gif
AZDEAZ
QUOTE(ludoto_mimi @ Jun 12 2006, 15:09) *

Кажи ми сега, че Кристина е хубава или пък оня грозник Алекс. sick1.gif

Грозникът Алекс е модел на Калвин Клайн и като е направен наистина не е лош. Ето го и доказателството.
IPB Image

IPB Image

Иначе в сериала много льоловски физиономии вади. В началото и мен много ме дразнеше, набиваше се на очи като явния гадняр, но вече ми е симпатичен. Особено около историите с Изито. Но няма да казвам повече, за да не развалям удоволствието на хората, които не са гледали напред.
lyubenski
Най ме радва Джордж , защото няма толкова добър човек на този свят smile.gif иначи Иззи наистина е супер маце wink.gif
scandalous_girl
Много ми харесва Шепърд. От геоите той ми е любимец! Според мен има много хубав характер,много често прави правилното,дори не винаги да е сигурно,че е то е правилното той си е убеден в себе си и винаги се оказва прав(колко много повторения-ужас!). А и на визия ми харесва най-много. Преди много харесвах и Мередит,но сякаш сега не толкова. Харесва ми нейното излъчване,тя не е красавица,но има нещо различно в нея и това я прави чаровна! А Изи е супер! Още от първата серия ми спечели симпатиите,много сладичка и миличка изглежда. biggrin.gif
Ледено_момиче
Моите любимци пък са Алекс,който си пада малко по-..хмм.. bad boy .. Изи-супер сладка е и винаги се грижи за останалите и се опитва да помогне,и Дерек/има много хубави очи/. smile.gif .
akashy_87
Може да е доста първично но доктор Блян си е доктор Блян.
ludoto_mimi
QUOTE(akashy_87 @ Jul 21 2006, 00:28) *

Дами и господа, да ви представя последиците от великия превод на БТВ. Нищо лично към теб. 18.gif 18.gif
lorrra
Изи-първо,че е много сладка и чаровна.Има отношение към пациентите си,а не е студена като Кристина,добър приятел е,винаги помага с каквото може и много си ме кефи!А откъм мъже ми харесва Алекс!Казва и прави,каквото иска,когато иска.Не се интересува от чуждото мнение,но когато харесва или обича някой държи на него.А и е голям красавец smile.gif
AZDEAZ
QUOTE(lorrra @ Jul 22 2006, 22:15) *

но когато харесва или обича някой държи на него.А и е голям красавец smile.gif

Абе не държи много на него, когато харесва някой. Ами повторната случка с Оливия.
BlaCk~RoSe~
Мен от жените най много ме кефи Изи и като външност и като характер много е сладка и мила а от мъжете Джордж напрао го обожавам толкова е сладичък и миличък и добричък страхотна душица е happy.gif
Ледено_момиче
QUOTE(ludoto_mimi @ Jul 21 2006, 18:10) *

QUOTE(akashy_87 @ Jul 21 2006, 00:28) *

Дами и господа, да ви представя последиците от великия превод на БТВ. Нищо лично към теб. 18.gif 18.gif

Да бе,това беше е гати и гаврата 16.gif 18.gif ! др блян-дрънки...тва звучи ужасно... 16.gif
ludoto_mimi
Вече го няма д-р Блян. Свърши сезона. 4.gif
OTH_fenka
QUOTE(ludoto_mimi @ Aug 2 2006, 00:39) *

Вече го няма д-р Блян. Свърши сезона. 4.gif

Да точно. Д-р Блян остана за другия сезон. wink.gif
ludoto_mimi
QUOTE(OTH_fenka @ Aug 5 2006, 00:28) *

Да точно. Д-р Блян остана за другия сезон. wink.gif

Дали ще го пуснат по БТВ? А и най-малко ще е след година... sad.gif
Menna
Цитат(scandalous_girl @ Jun 21 2006, 14:36) *
Много ми харесва Шепърд. От геоите той ми е любимец! Според мен има много хубав характер,много често прави правилното,дори не винаги да е сигурно,че е то е правилното той си е убеден в себе си и винаги се оказва прав(колко много повторения-ужас!). А и на визия ми харесва най-много.
4.gif 4.gif 4.gif Дерек
Определено това е и моят фаворит.Първо,че много харесвам самия актьор-изключително чаровен е happy.gif ,второ и че самият му персонаж ми допада най-много.Както каза ти,убеден е в себе си и се старае да постъпи по най-правилния начин.Пък и тези сини очи...как да му устои човек? happy.gif
В интерес на истината ме ядоса само с една постъпка:Реши да остане с Адисън,но въпреки това не искаше да пусне и Мередит и видяхме какво стана в последния епизод.Тази случка определено ще има последствия и ще нарани и двете(отново). dry.gif

Колкото до другите,всеки от тях ме дразни с по нещо dry.gif и не са ми толкова любими колкото Доктор Мечта. 18.gif
Смятам,че в Мередит имаше много потенциал(особено в първи сезон),но след като се разделиха с Дерек,сценаристите малко се погавриха с персонажа и. dry.gif Доста глупави постъпки направи,които не приемам,но все пак съм на мнение,че без нея сериала нямаше да е същия. smile.gif
Изи наистина е много симпатично и всеотдайно същество happy.gif ,но се вживява прекалено много в повечето случаи.
Джордж е душичка,само малко ме ядосва тази негова Прекалена неувереност и също,това че му натресоха онези(противни за мен) девойки-медицинската сестра и другата(лекарката).
Че Алекс е красавец,наистина е така,но аз честно казано с нищо друго не го запомних в този сериал. dry.gif
Бърк външно излежда голям егоцентрик,но има добро сърце.
Кристина-въпреки,че в някои моменти наистина съм и съчувствала,като цяло не и харесвам дръпнатия характер.Не ми допадат хора с толкова дървено държание,още повече жени. dry.gif
Адисън също ми е симпатична,личи си че обича съпруга си и е готова да се бори за него,но според мен това не е достатъчно.
DaniEl
Ами от мъжете най-ми е симпатичен Justin Chambers ( Dr. Richard Webber) харесами още когато то гледах в The Wedding Planner иначе и Patrick Dempsey ми харесва А от жените ми харесват Katherine Heigl и Sandra Oh 18.gif
^Mim0zKa^
Цитат(DaniEl @ Oct 2 2006, 10:54) *
Ами от мъжете най-ми е симпатичен Justin Chambers ( Dr. Richard Webber)]

... Justin Chamber всъщност е Алекс Карев.. smile.gif
ladysunshine
Мен пък Алекс си ме кефи. Всъщност той най-ме кефи от мъжете. Както виждам има доста хора тука, които не го харесват. Нооо... както обичам да казвам красотата е относителна. А от жените ми харесва Изи. Въпреки че главната героиня е Мередит, за мен Изи е много по-красива и по-умна. Абе въобще по по по от Мередит. А пък и Алекс и Изи са страхотни заедно smile.gif)))))))
fenka_1
Любимка ми е Адисън ! След нея Дерек,Изи,Алекс,Джордж .. абе почти всички smile.gif
balerinka
Абе някой казал по-горе Алекс грозника ...
Нека е грозен , вие ми го дайте насам пък... си го наричайте както искате wub.gif
ludoto_mimi
Цитат(balerinka @ Oct 9 2007, 16:48) *
Нека е грозен , вие ми го дайте насам пък... си го наричайте както искате wub.gif

ХАхах, това аз съм го писала. 18.gif
Връщам си думите. В новия сезон е много хубав. blush.gif
Zenityyy
Адисън,Кристина,Изи и Беили за мен са най - готини и сега е мн тъпо, че Адисън я няма в новия сезон wacko.gif От мъжете ми харесва д-р Марк Слоун biggrin2.gif
zuzito
Миранда Бейли!Тази жена се справя с ВСИЧКО И ВСИЧКИ,както тя си знае и както само тя може!Гениален образ(не,че другите не са!!!)Много уважавам такива бойни мацки. emoticon1 (11).gif
ladysunshine
Цитат(ludoto_mimi @ Oct 9 2007, 15:58) *

Май има доста желаещи за Алексчо 18.gif И аз и аз wub.gif Ще трябва да си го делим 18.gif

Цитат(zuzito @ Oct 10 2007, 15:35) *
Миранда Бейли!Тази жена се справя с ВСИЧКО И ВСИЧКИ,както тя си знае и както само тя може!Гениален образ(не,че другите не са!!!)Много уважавам такива бойни мацки. emoticon1 (11).gif

И мен Бейли много ме кефи. Направи ми страшно добро впечатление, че въпреки че искаше поста на Кали, когато видя, че Кали не се справя реши да и помогне. Много зряла постъпка. Супер си е Бейли
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Nov 13 2007, 19:15) *
Цитат(ludoto_mimi @ Oct 9 2007, 15:58) *

Май има доста желаещи за Алексчо 18.gif И аз и аз wub.gif Ще трябва да си го делим 18.gif

eй сори, че ще ви разбия мечтите, ама аз не го деля 10.gif (отдавна съм си го заплюла, а и на врата му пише "Собственост на В.Г." 9.gif) виж за С ще си помисля, но иначе мн ставате
ladysunshine
Цитат(zuzito @ Oct 10 2007, 15:35) *

Еее аз много се радвам, че най-сетне Миранда получи това, което заслужава и я направиха главен специализант на мястото на Кали. Бравос много се зарадвах
Dilqncheto
На мен Изи ми е любимка и смятам, че е идеална за тази роля.
Държа да отбележа, че ненавиждам Мередит.Не знам защо, но ми е адски антипатична dry.gif
А от мъжете най ми допада Дерек rolleyes.gif
pretty_girl
От мъжете като персонаж Джордж,някак си е сладък с цялата тази неувереност,пък и то как да не го харесваш и да не му съчувстваш,като на него се не му върви-първо с Медидит,после с Кали са и с Изи...Ако трябва да избирам по външност обаче определено Алек,просто е страшен,като се замисля Дерек също става,но като характер е някак си доста зрял и при него всичко е сериозно.От жените с една дума - Изи.
brooke_scott
Цитат(pretty_girl @ Nov 23 2007, 19:50) *
пък и то как да не го харесваш и да не му съчувстваш,

о аз ще ти кажа как - мн е лесно biggrin2.gif
ladysunshine
Цитат(brooke_scott @ Dec 2 2007, 11:04) *
Цитат(pretty_girl @ Nov 23 2007, 19:50) *
пък и то как да не го харесваш и да не му съчувстваш,

о аз ще ти кажа как - мн е лесно biggrin2.gif

Хахах абсолютно 18.gif
[dEs]
На мен от мъжете най - много ми харесва Алекс, Дерек, Слоун wub.gif wub.gif wub.gif Ричард става. А от жените Изи. И Адисан много ме кефеше ама вече я махнаха sad.gif с нея Дерек и Слоун ставаха много яки изцпеки направо 18.gif 18.gif 18.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.