Цитат(scandalous_girl @ Jun 21 2006, 14:36)

Много ми харесва Шепърд. От геоите той ми е любимец! Според мен има много хубав характер,много често прави правилното,дори не винаги да е сигурно,че е то е правилното той си е убеден в себе си и винаги се оказва прав(колко много повторения-ужас!). А и на визия ми харесва най-много.
ДерекОпределено това е и моят фаворит.Първо,че много харесвам самия актьор-изключително чаровен е

,второ и че самият му персонаж ми допада най-много.Както каза ти,убеден е в себе си и се старае да постъпи по най-правилния начин.Пък и тези сини очи...как да му устои човек?
В интерес на истината ме ядоса само с една постъпка:Реши да остане с Адисън,но въпреки това не искаше да пусне и Мередит и видяхме какво стана в последния епизод.Тази случка определено ще има последствия и ще нарани и двете(отново).
Колкото до другите,всеки от тях ме дразни с по нещо

и не са ми толкова любими колкото Доктор Мечта.
Смятам,че в Мередит имаше много потенциал(особено в първи сезон),но след като се разделиха с Дерек,сценаристите малко се погавриха с персонажа и.

Доста глупави постъпки направи,които не приемам,но все пак съм на мнение,че без нея сериала нямаше да е същия.
Изи наистина е много симпатично и всеотдайно същество

,но се вживява прекалено много в повечето случаи.
Джордж е душичка,само малко ме ядосва тази негова Прекалена неувереност и също,това че му натресоха онези(противни за мен) девойки-медицинската сестра и другата(лекарката).
Че Алекс е красавец,наистина е така,но аз честно казано с нищо друго не го запомних в този сериал.
Бърк външно излежда голям егоцентрик,но има добро сърце.
Кристина-въпреки,че в някои моменти наистина съм и съчувствала,като цяло не и харесвам дръпнатия характер.Не ми допадат хора с толкова дървено държание,още повече жени.
Адисън също ми е симпатична,личи си че обича съпруга си и е готова да се бори за него,но според мен това не е достатъчно.