AZDEAZ
Jun 11 2006, 14:46
Виждам, че вече има раздвижване на зрителския интерес към сериала и ми е интересно какво ви харесва в него. Споделете?
Аз лично го гледах, защото има много забавни моменти, но в същото време се говори и за сериозните неща от живота, героите са много интересни и различни и в течение на филма личностите им се развиват доста. Никой от тях не е само добър, нито пък само лош, абе общо взето каквито сме всички ние. А и ще си призная, че обичам да си поплаквам на филми, а в този сериал имаше доста моменти, които ме разплакаха. А имаше и също толкова моменти на които съм се смяла от сърце.
А вие?
ludoto_mimi
Jun 11 2006, 17:55
Ми почнах да го гледам, защото ти ме зариби. Отначало ми беше скучен, но като почна втори сезон и ми стана по-интересен, а и отношенията м/у героите се задълбочиха, имаше повече екшън... Но скоро седнах да си гледам 1 сезон и не е толкова лош. Има забавни моменти наистина.
На мен ми хареса, защото е балансиран заедно с тъжните моменти има и много веселба и страхотни изпълнения.
Музиката към сериала също доста ми харесва.
lyubenski
Jun 13 2006, 23:21
QUOTE(Nasi @ Jun 12 2006, 21:25)

На мен ми хареса, защото е балансиран заедно с тъжните моменти има и много веселба и страхотни изпълнения.
Музиката към сериала също доста ми харесва.
Много правилно и аз това намирам , пък и поуките са супер на място и което намерих за много полезно -> видях се в една такава ситуация и ми даде добър съвет !!! Супер е сериала
Леле хора...този филм наистина ме омагьоса, за 1 седмица изгледах всичко, ии не можех да се спра. В другта тема писах, защото започнах да го гледам, а тук ще кажа, че продължих заради многото човешки чувства и настроения, които се преплитат. Смятах,че след Три Хил няма да има филм, който да ме грабне толкова ,но съм грешала... На последната серия, плаках, както никога не съм плакала на филм, наистина съм впечетлена.....
Много силен Филм, който ни Зарежда
Roxanne
Jun 19 2006, 08:31
QUOTE(Alma @ Jun 19 2006, 09:11)

Леле хора...този филм наистина ме омагьоса, за 1 седмица изгледах всичко, ии не можех да се спра. В другта тема писах, защото започнах да го гледам, а тук ще кажа, че продължих заради многото човешки чувства и настроения, които се преплитат. Смятах,че след Три Хил няма да има филм, който да ме грабне толкова ,но съм грешала... На последната серия, плаках, както никога не съм плакала на филм, наистина съм впечетлена.....
Много силен Филм, който ни Зарежда

И аз бях така. За една седмица изгледах всички серии, понякога гледах до 4 през нощта, а на другия ден трябваше да ставам рано.Направо бях като зомби
А иначе на въпроса защо го гледам, защото актьорите са ми много приятни, сюжета е динамичен и интересен,но най-много ми харесва, че наблягат на човешките взаимоотношенията.
аз го гледкам, защото ще кандидатствам с медицина и ми е мнго интересно да гледам такива филмчета, а и героите са страхотни и сериала е много завладяващ
the_mouse
Jul 10 2006, 17:11
Задълбочените отношения между хората ми харсват в серияла. Например, когато Дерек нарече Мередит "к***а" беше много интересен отговора и (няма даго казвам, защото може да има хора, които го гледат по bTV). Също така показва, че никой не е перфектен и всеки има своите проблеми, както каза AZDEAZ героите са като нас!
Аз случайно го гледах по Бтв и ме заинтригува да го видя що представлява и после, като стигна до епизода за катастрофата с влака и беше толкова тъжо и истинско, че ме завлaдя, макар че ме натъжи.
А и участва Катрин Хийгл, кой не би го гледал
Bloodthirsty_Angel
Jul 11 2006, 09:01
Хаха ами майка ми като се е зарибила да го гледа този сериал и като няма кво друго да се прави и аз се "лепкам" да го гледам...не го гледам редовно, но от това което съм гледал ми допада...не е лошо като замисъл сериалчето.
akashy_87
Jul 20 2006, 23:23
Най-хубавото в него е може би това,че по някакъв начин навлиза дълбоко в умовете ни и ни кара да се замислим.За онези неща на който не забелязваме в побърканото си ежедневие.За мен той е като емоционален стимулант,може да се каже че ме прави по-добър човек.
аз го гледам, защото е по интересен от Спешно отделение.В смисал, че тука има млади актьори и всичко е по свежо и така
denimargarit
Jul 28 2006, 23:18
Харесвам го, защото в него се залага на човешките отношения!
icefantasy
Jul 30 2006, 01:17
Аз лично го гледам, защото успява по неповторим начин да съчетае голямо количество хумор със сериозни теми, върху които всеки трябва да се замисли.
Brooke
Jul 30 2006, 22:20
Как съм пропуснала да пиша в тази тема

.Защо го гледам и идея си нямам,но не мога да се отлепя от този филм.Може да ме разчувства ,да ме разсмее и дори да ме разплаче,а ако един филм те кара да се смееш и плачеш,то тогава определено си заслужава да го гледаш.
scandalous_girl
Jul 31 2006, 10:36
Този филм е неповторим. В началото се чудих как може да бъде класиран на 6-то място като след него има толкова други хубави филми,но сега вече разбрах. ''Анатомията на Грей'' е толкова истински и реален,толкова трогателен,толкова поучителен и в същото време интересен. Всеки един от героите е различен и мисля,че всеки може да открие част от себе си в някой от тях. А и самите истории,тези на пациентите,те също са винаги заинтригуващи и човек винаги може да научи нещо от тях. Малко са сериалите,които ме карат да не се отлепям от копютъра с часове и той е един от тях.
(scandalous_girl @ Jul 31 2006, 11:36)

В началото се чудих как може да бъде класиран на 6-то място като след него има толкова други хубави филми,но сега вече разбрах.
При мен беше още по-фрапиращо,не само се чудих на непрекъснатия интерес към филма от страна на другите,но и бях убедена,че няма да си заслужава времето.Не мога да си обясня тази моя упоритост да не искам да го гледам
(дори когато го излъчваха по ТВ),но все пак човек трябва сам да се убеди дали нещо си заслужава или не.А този сериал определено си заслужава вниманието.
Няма да повтарям нещата,които сте изброили преди мен-напълно съгласна съм с вас,само ще добавя,че няма епизод който да не ме е трогнал и няма персонаж,на който да не съм съчувствала в даден момент.Преплитането на забавните(в повечето случаи и нелепи) ситуации със сериозните проблеми е представено по неповторим начин и наистина комбинацията е изключително сполучлива.
Казвам го като човек,който за 5 дни успя да претопи двата сезона.
Аз не съм му от най-големите фенове Гледал съм го по телевизията когато нямам какво да правя иначе не е чак толкова лош
Zenityyy
Dec 28 2006, 21:36
Аз лично гледам Grey's Anatomy защото като цяло освен героите ме кефят и операциите-това е xирургия иии просто самия филм,самата идея е представена много добре в смисал героите-теxните чувства са предадени и преплетени отлично биx казала с xирургията като цяло иии освен това ми xаресват операциите, някои от които не са за изпускане според Кристина-която супер много се кефи когато аа как да кажа има случаи в които има много жертви и това понякога води поне при мен до много смяx
ПП: По-горе четоx,че сериала е сравнен със " Спешно отделение" аз мисля че може би е имало такава идея ,но при Grey's Anatomy нещата са по-подредени
Стара фенка на "Спешно Отделение" съм и тъй като свърши се преместих на този серила. Кефи ме най-вече заради разните болести,научните термини,новите неща които заучаваш и най-вече заради драмата със и м/у актъорите.
Защо ли?Ами основно защото когато го гледам разпускам. Забавен е ,интересен е, романтичен е ,а понякога те кара да се замислиш за неща, които преди не са ти миналвали през главата. А между другото и аз си мислех, че няма да си заслужава и напълно отказвах да го гледам.( но по-добре късно,отколкото никога

)
Sniper
Jan 24 2007, 13:18
Аз от няколко дена гледам сериалът, но много ми хареса, вече преполових 2-ри сезон и продължавам ускорено да го гледам.
(Menna @ Aug 19 2006, 21:57)

Няма да повтарям нещата,които сте изброили преди мен-напълно съгласна съм с вас,само ще добавя,че няма епизод който да не ме е трогнал и няма персонаж,на който да не съм съчувствала в даден момент.Преплитането на забавните(в повечето случаи и нелепи) ситуации със сериозните проблеми е представено по неповторим начин и наистина комбинацията е изключително сполучлива.
Казвам го като човек,който за 5 дни успя да претопи двата сезона.
В сериалът са съчетани както сериозните моменти от живота, така и забавните и имено това ни харесва. Радвам се, че започнах да го гледам, благодарение на Мими и Дари.
lauren
Jan 26 2007, 22:24
Гледам го, защото е невероятно истински, проблемите са сериозни, но в същото време е страхотно забавен и увличащ
bo7evka
Jan 30 2007, 12:46
ми заради Дерек

ммм не ми гледам го нз и аз точно почнах да го гледам по бтв и от там, аз го харесвам заради житейските уроци пък има и иинтрига

мн е хубав за тва го гледам пък и тук там има смях
Гледам го понеже могат да се научат много неща,актъорите са големи сладури и пада много смях
Защото е един от най-добрите сериали правени някога

-актьорите са симпатични, има много смях, сълзи...всеки епизод е по-интересен

не мога да се обоснова..просто сериала е супер!
ladysunshine
Oct 5 2007, 12:04
Гледам го защото е много по-различен и оригинален от останалите. Плюс това актьорите са страхотни(особено Джъстин Чеймбърс)
koti987
Oct 25 2007, 09:36
Цитат(AZDEAZ @ Jun 11 2006, 14:46)

Виждам, че вече има раздвижване на зрителския интерес към сериала и ми е интересно какво ви харесва в него. Споделете?
Аз лично го гледах, защото има много забавни моменти, но в същото време се говори и за сериозните неща от живота, героите са много интересни и различни и в течение на филма личностите им се развиват доста. Никой от тях не е само добър, нито пък само лош, абе общо взето каквито сме всички ние. А и ще си призная, че обичам да си поплаквам на филми, а в този сериал имаше доста моменти, които ме разплакаха. А имаше и също толкова моменти на които съм се смяла от сърце.
А вие?
---Страшно много ми харесаха актьорите.Всички са много готини,
забавни когато трябва и когато не.И мен също ми харесва че ту смехът е голям ту сълзите са в повече,но все пак трябва да има равновесие.
Enchanted
Oct 25 2007, 09:46
Аз да си призная съм гледъла една две серийки,обаче се отказах тежко ми се строри...
koti987
Oct 28 2007, 23:16
pretty_girl
Oct 29 2007, 20:07
Медицински проблеми,лични драми,любов,интриги и страхотни актьори просто няма как да пропусна!
наистина е много различен от останалите сериали,в коиот се набляга повече на мелодрамите,а оттук могат да се научат адски много неща освен това с всеки епизод става все по-интересно,рядко се срещат такива сериали
Имам 9436781479754 любими сериала.И познайте кой ми е най-любимия

Защото е различен,зблъскват се характери,преплитат се съдби...и всичко това смесено с болници,кървища и мнооого операции!Е как да не го гледам:biggrin2:
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.