Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Защо гледате Grey's Anatomy?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Grey's Anatomy
AZDEAZ
Виждам, че вече има раздвижване на зрителския интерес към сериала и ми е интересно какво ви харесва в него. Споделете?
Аз лично го гледах, защото има много забавни моменти, но в същото време се говори и за сериозните неща от живота, героите са много интересни и различни и в течение на филма личностите им се развиват доста. Никой от тях не е само добър, нито пък само лош, абе общо взето каквито сме всички ние. А и ще си призная, че обичам да си поплаквам на филми, а в този сериал имаше доста моменти, които ме разплакаха. А имаше и също толкова моменти на които съм се смяла от сърце.
А вие?
ludoto_mimi
Ми почнах да го гледам, защото ти ме зариби. Отначало ми беше скучен, но като почна втори сезон и ми стана по-интересен, а и отношенията м/у героите се задълбочиха, имаше повече екшън... Но скоро седнах да си гледам 1 сезон и не е толкова лош. Има забавни моменти наистина. 18.gif
Nasi
На мен ми хареса, защото е балансиран заедно с тъжните моменти има и много веселба и страхотни изпълнения.
Музиката към сериала също доста ми харесва.
lyubenski
QUOTE(Nasi @ Jun 12 2006, 21:25) *

На мен ми хареса, защото е балансиран заедно с тъжните моменти има и много веселба и страхотни изпълнения.
Музиката към сериала също доста ми харесва.

Много правилно и аз това намирам , пък и поуките са супер на място и което намерих за много полезно -> видях се в една такава ситуация и ми даде добър съвет !!! Супер е сериала smile.gif
Alma
Леле хора...този филм наистина ме омагьоса, за 1 седмица изгледах всичко, ии не можех да се спра. В другта тема писах, защото започнах да го гледам, а тук ще кажа, че продължих заради многото човешки чувства и настроения, които се преплитат. Смятах,че след Три Хил няма да има филм, който да ме грабне толкова ,но съм грешала... На последната серия, плаках, както никога не съм плакала на филм, наистина съм впечетлена.....
Много силен Филм, който ни Зарежда smile.gif
Roxanne
QUOTE(Alma @ Jun 19 2006, 09:11) *

Леле хора...този филм наистина ме омагьоса, за 1 седмица изгледах всичко, ии не можех да се спра. В другта тема писах, защото започнах да го гледам, а тук ще кажа, че продължих заради многото човешки чувства и настроения, които се преплитат. Смятах,че след Три Хил няма да има филм, който да ме грабне толкова ,но съм грешала... На последната серия, плаках, както никога не съм плакала на филм, наистина съм впечетлена.....
Много силен Филм, който ни Зарежда smile.gif

И аз бях така. За една седмица изгледах всички серии, понякога гледах до 4 през нощта, а на другия ден трябваше да ставам рано.Направо бях като зомби smile.gif
А иначе на въпроса защо го гледам, защото актьорите са ми много приятни, сюжета е динамичен и интересен,но най-много ми харесва, че наблягат на човешките взаимоотношенията.
monik
аз го гледкам, защото ще кандидатствам с медицина и ми е мнго интересно да гледам такива филмчета, а и героите са страхотни и сериала е много завладяващ smile.gif
the_mouse
Задълбочените отношения между хората ми харсват в серияла. Например, когато Дерек нарече Мередит "к***а" беше много интересен отговора и (няма даго казвам, защото може да има хора, които го гледат по bTV). Също така показва, че никой не е перфектен и всеки има своите проблеми, както каза AZDEAZ героите са като нас!
storm
Аз случайно го гледах по Бтв и ме заинтригува да го видя що представлява и после, като стигна до епизода за катастрофата с влака и беше толкова тъжо и истинско, че ме завлaдя, макар че ме натъжи.

А и участва Катрин Хийгл, кой не би го гледал rolleyes.gif
Bloodthirsty_Angel
Хаха ами майка ми като се е зарибила да го гледа този сериал и като няма кво друго да се прави и аз се "лепкам" да го гледам...не го гледам редовно, но от това което съм гледал ми допада...не е лошо като замисъл сериалчето. smile.gif
akashy_87
Най-хубавото в него е може би това,че по някакъв начин навлиза дълбоко в умовете ни и ни кара да се замислим.За онези неща на който не забелязваме в побърканото си ежедневие.За мен той е като емоционален стимулант,може да се каже че ме прави по-добър човек.
Denis
аз го гледам, защото е по интересен от Спешно отделение.В смисал, че тука има млади актьори и всичко е по свежо и така smile.gif
denimargarit
Харесвам го, защото в него се залага на човешките отношения!
icefantasy
Аз лично го гледам, защото успява по неповторим начин да съчетае голямо количество хумор със сериозни теми, върху които всеки трябва да се замисли.
Brooke
Как съм пропуснала да пиша в тази тема 16.gif .Защо го гледам и идея си нямам,но не мога да се отлепя от този филм.Може да ме разчувства ,да ме разсмее и дори да ме разплаче,а ако един филм те кара да се смееш и плачеш,то тогава определено си заслужава да го гледаш.
scandalous_girl
Този филм е неповторим. В началото се чудих как може да бъде класиран на 6-то място като след него има толкова други хубави филми,но сега вече разбрах. ''Анатомията на Грей'' е толкова истински и реален,толкова трогателен,толкова поучителен и в същото време интересен. Всеки един от героите е различен и мисля,че всеки може да открие част от себе си в някой от тях. А и самите истории,тези на пациентите,те също са винаги заинтригуващи и човек винаги може да научи нещо от тях. Малко са сериалите,които ме карат да не се отлепям от копютъра с часове и той е един от тях.
Menna
(scandalous_girl @ Jul 31 2006, 11:36) *
В началото се чудих как може да бъде класиран на 6-то място като след него има толкова други хубави филми,но сега вече разбрах.
При мен беше още по-фрапиращо,не само се чудих на непрекъснатия интерес към филма от страна на другите,но и бях убедена,че няма да си заслужава времето.Не мога да си обясня тази моя упоритост да не искам да го гледам 16.gif (дори когато го излъчваха по ТВ),но все пак човек трябва сам да се убеди дали нещо си заслужава или не.А този сериал определено си заслужава вниманието. happy.gif

Няма да повтарям нещата,които сте изброили преди мен-напълно съгласна съм с вас,само ще добавя,че няма епизод който да не ме е трогнал и няма персонаж,на който да не съм съчувствала в даден момент.Преплитането на забавните(в повечето случаи и нелепи) ситуации със сериозните проблеми е представено по неповторим начин и наистина комбинацията е изключително сполучлива. happy.gif
Казвам го като човек,който за 5 дни успя да претопи двата сезона. biggrin2.gif
DaniEl
Аз не съм му от най-големите фенове Гледал съм го по телевизията когато нямам какво да правя иначе не е чак толкова лош mrgreen[1].gif
Zenityyy
Аз лично гледам Grey's Anatomy защото като цяло освен героите ме кефят и операциите-това е xирургия иии просто самия филм,самата идея е представена много добре в смисал героите-теxните чувства са предадени и преплетени отлично биx казала с xирургията като цяло иии освен това ми xаресват операциите, някои от които не са за изпускане според Кристина-която супер много се кефи когато аа как да кажа има случаи в които има много жертви и това понякога води поне при мен до много смяx biggrin.gif
ПП: По-горе четоx,че сериала е сравнен със " Спешно отделение" аз мисля че може би е имало такава идея ,но при Grey's Anatomy нещата са по-подредени smile.gif
sulu
Стара фенка на "Спешно Отделение" съм и тъй като свърши се преместих на този серила. Кефи ме най-вече заради разните болести,научните термини,новите неща които заучаваш и най-вече заради драмата със и м/у актъорите. smile.gif
mirka
Защо ли?Ами основно защото когато го гледам разпускам. Забавен е ,интересен е, романтичен е ,а понякога те кара да се замислиш за неща, които преди не са ти миналвали през главата. А между другото и аз си мислех, че няма да си заслужава и напълно отказвах да го гледам.( но по-добре късно,отколкото никога smile.gif )
Sniper
Аз от няколко дена гледам сериалът, но много ми хареса, вече преполових 2-ри сезон и продължавам ускорено да го гледам. biggrin.gif
(Menna @ Aug 19 2006, 21:57) *
Няма да повтарям нещата,които сте изброили преди мен-напълно съгласна съм с вас,само ще добавя,че няма епизод който да не ме е трогнал и няма персонаж,на който да не съм съчувствала в даден момент.Преплитането на забавните(в повечето случаи и нелепи) ситуации със сериозните проблеми е представено по неповторим начин и наистина комбинацията е изключително сполучлива. happy.gif
Казвам го като човек,който за 5 дни успя да претопи двата сезона. biggrin2.gif

В сериалът са съчетани както сериозните моменти от живота, така и забавните и имено това ни харесва. Радвам се, че започнах да го гледам, благодарение на Мими и Дари. happy.gif
lauren
Гледам го, защото е невероятно истински, проблемите са сериозни, но в същото време е страхотно забавен и увличащ
bo7evka
ми заради Дерек 18.gif ммм не ми гледам го нз и аз точно почнах да го гледам по бтв и от там, аз го харесвам заради житейските уроци пък има и иинтрига happy.gif мн е хубав за тва го гледам пък и тук там има смях smile.gif
Катeто
Гледам го понеже могат да се научат много неща,актъорите са големи сладури и пада много смях blush.gif
vikim
Защото е един от най-добрите сериали правени някога smile.gif
-актьорите са симпатични, има много смях, сълзи...всеки епизод е по-интересен smile.gif
не мога да се обоснова..просто сериала е супер!
ladysunshine
Гледам го защото е много по-различен и оригинален от останалите. Плюс това актьорите са страхотни(особено Джъстин Чеймбърс)
koti987
Цитат(AZDEAZ @ Jun 11 2006, 14:46) *
Виждам, че вече има раздвижване на зрителския интерес към сериала и ми е интересно какво ви харесва в него. Споделете?
Аз лично го гледах, защото има много забавни моменти, но в същото време се говори и за сериозните неща от живота, героите са много интересни и различни и в течение на филма личностите им се развиват доста. Никой от тях не е само добър, нито пък само лош, абе общо взето каквито сме всички ние. А и ще си призная, че обичам да си поплаквам на филми, а в този сериал имаше доста моменти, които ме разплакаха. А имаше и също толкова моменти на които съм се смяла от сърце.
А вие?
---Страшно много ми харесаха актьорите.Всички са много готини,
забавни когато трябва и когато не.И мен също ми харесва че ту смехът е голям ту сълзите са в повече,но все пак трябва да има равновесие. smile.gif
Enchanted
Аз да си призная съм гледъла една две серийки,обаче се отказах тежко ми се строри...
koti987
Е как да не го харесва човек много е динамичен,разнообразен готин пък и е обазователен!!!Въобще всичко събрано в едно!!! blush.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif АНАТОМИЯТА НА ГРЕЙ. THE BESTTTT!!!!!!1 worthy.gif
pretty_girl
Медицински проблеми,лични драми,любов,интриги и страхотни актьори просто няма как да пропусна!
Катeто
наистина е много различен от останалите сериали,в коиот се набляга повече на мелодрамите,а оттук могат да се научат адски много неща освен това с всеки епизод става все по-интересно,рядко се срещат такива сериали worthy.gif

bani
Имам 9436781479754 любими сериала.И познайте кой ми е най-любимия biggrin2.gif Защото е различен,зблъскват се характери,преплитат се съдби...и всичко това смесено с болници,кървища и мнооого операции!Е как да не го гледам:biggrin2:
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.