Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Общ успех
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Крадец на рози
Не си падам по темите дето си падат по тъпички,но правя и аз една.
Учащите ви моля да напишете годишния си успех тук smile.gif
ако искате по предмети или направо годишната оценка(общатата)
5,0769230769230769230769230769231 е моята оценка smile.gif
ogata
ами аз втория срок наредих доста "патенца" по математика , физика и химия но като цяла 5 се очертава общия годишен успех smile.gif
**ASTERIX**
Мен още не са ме доуформили и имам още колебаещи се оценки обаче успеха ми е горе долу малко над 4.50
gangs7a
Ми аз ся завърших 12 клас и успеха ми за него е около 5:40,а иначе дипломата ми с общия успех за цялото средно все още не е готова...бе към 5 и нещо ще е ама колко точно незнам още 1 (4).gif
Passionatelly desire
Борим се за 5.58
Botev1912
преди 3 години завърших средно образование с 5.10
Stamov
Аз гледам, как да завърша ти искаш успеха да си изчисля 16.gif
**ASTERIX**
QUOTE(COP @ Jun 10 2006, 15:02) *

Аз гледам, как да завърша ти искаш успеха да си изчисля 16.gif

4.gif Е тва е - така се прави 4.gif
И аз бях така щото не си знаех оценките обаче като ги разбрах и се оказа че съм над 4.50 smile.gif
Angel-oF-DeatH
ми мисля че ще варжа петицата за годината biggrin2.gif
kolovati
Явно само мене ме мързи да уча biggrin2.gif 4.00-4.25 ми е успеха blush.gif
Крадец на рози
QUOTE(kolovati @ Jun 11 2006, 15:35) *

В интерес на истината ,не съм отворил учебник през цялата година по-сериозно.
Connect
Мдааааааааааа, верно , че беше отдавна , ама доколкото си спомням последната година 6.00 а общ успех от класовете за средно образование и в крайна сметка дипломата беше 5.67 biggrin.gif И съм скромен smile.gifбтв:Скромността е порок...
**ASTERIX**
QUOTE(Крадец на рози @ Jun 11 2006, 18:42) *

QUOTE(kolovati @ Jun 11 2006, 15:35) *

В интерес на истината ,не съм отворил учебник през цялата година по-сериозно.

хахаха не бил отворил учебник по-сериозно - че аз не съм отворил въобще ( ако щеш вярвай ) и успеха ще ми е около 4.50 ( малко отгоре ще е но незнам колко )
CiNdEreLLa``
QUOTE(Seabiscuit @ Jun 10 2006, 23:28) *

Борим се за 5.58

И аз уж за това се боря,ама дяли ще се преборя...трудна работа rolleyes.gif
Госпожица Вещицата
Тази година беше супер айляк,не съм учила повече от 10тина пъти всичко взето заедно.....Боря се за 5.53,че и ако оправя хавата с отсъствията-за стипендия smile.gif
e_light
аз пък завърших с 5.85 tongue.gif:P:P:P wink.gif
Connect
Един да има с по-висок от моя...Браво!
**ASTERIX**
На мен пък дебелото прасе по информатика ще ми развали успеха. Там са ми едни от малкото шестици за годината ( или поне бяха предвидени ) обаче тоя 19.gif . Както е тръгнало няма да са по план
ludacris
Тая година среден успех "PI" демек 3 цяло и 14 woohoo.gif 4part[1].gif
Госпожица Вещицата
Хихи,за това сравнение трябва д ати пишат поне 4 wink.gif
Plextor
4.89
Крадец на рози
Вчера ни върнаха дипломите,успеха ми е абсолютна петица smile.gif
Victoria
На нас ни ги дадоха на 21.
5.91
rEtard
еми ако си зема изпита с 3 ще е 5.00
**ASTERIX**
QUOTE(rEtard @ Jun 28 2006, 16:11) *

еми ако си зема изпита с 3 ще е 5.00

По какво си на изпит ?
rEtard
по филисофия (право) при положение че парвия срок имам 6 втория 1 двоика,неска ма изпита на нещо което го няма в учебника и ... аве даскала са чуди с кои да са заяде ама ша му го варна рано или карно

пп:и не мога да разбера за кво последно време се с мен се заяждат *****
ludoto_mimi
5.46 14.gif

даскалката по английски нарочно ми остави 5-ца, за да не съм хванела стипендия...

И на мен.
dulsinea
QUOTE(ludoto_mimi @ Jun 28 2006, 21:18) *
5.46 14.gif

Оооо, това е кофти номер! shocking.gif
За 1 единица и да хванеш стипендия + отличен успех...

И аз съм имала такъв случай (май бях 8 клас) когато даскалката по английски нарочно ми остави 5-ца, за да не съм хванела стипендия... Не за нещо друго (примерно, че незнам), а просто за неин кеф...
Е, ама не и мина номера - просто първият срок взимах стипендия по друг параграф 15.gif

А иначе завърших гимназия с 5.87, а студентството - с 5.82...
ludacris
QUOTE(ludoto_mimi @ Jun 28 2006, 21:18) *

5.46 14.gif

даскалката по английски нарочно ми остави 5-ца, за да не съм хванела стипендия...

И на мен.

Няма за кфо да са ядосваш smile.gif Господ бави ама не забравя smile.gif
Сичко на тоя свят са връща smile.gif
ogata
аз ковнах 5.00
Sothebys
То хубаво среден успех, ама къде, защото от училище до училище има разлика.Миналата година завърших Английската, успех от дипломата- 5.20 smile.gif
vIkToRsHeFa
Училище: Патриарх Евтимий (бившето "Лиляна Димитрова" )
Клас: 11
Среден Успех: 5.00
Извинени отсъствия: 80
Неизвинени: 0
Положен труд: само от слушане в часовете въпреки отсъствията.
Коментар: Дори и просто да си слушаш в часовете е достатъчно и без учебник съм изкарвал 6-тици безпроблемно та всичко се преподава на момента и е много различно от това в учебника. Ето защо отсъствията са огромен проблем при мен 14.gif
Крадец на рози
80 проблем ли са?А 250 какво са ? А то 12 неизвенени ми се натрупаха от закъснения sad.gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(Крадец на рози @ Jun 30 2006, 17:23) *

80 проблем ли са?А 250 какво са ? А то 12 неизвенени ми се натрупаха от закъснения sad.gif

За протокола класа ми е рекордиор на училището по извинени и мисля неизвинени отсъствия със няколко хиляди такива... ohmy.gif Но както и да е. По темата общо взето съм доволен от успеха си. mrgreen[1].gif
ludoto_mimi
Училище: ЕГ "Пловдив"
Клас: 9
Среден Успех: 5.46
Извинени отсъствия: 40
Неизвинени: 4 и 2/3
Положен труд: Доста.
Коментар: -
the_mouse
Сега бях 10 клас и завърших с 5.72 smile.gif
btw отсъствията наистина повлияват, ако нямах 76 извинени, нямаше да имам 4 за годината по електротехника sad.gif
The Black Dragon
Завърших средно образование с общ успех 5,29
toti_barabata
Училище-ТХВП
Среден успех-5.53
Клас-10
Извинени отсъстия-64
Неизвинени-5
Положен труд-Слушане в час и трабва да се разбирате с учителите!В нас учих само през последния месец и преди края на първия срок!
**ASTERIX**
Успех за годината 4.72 smile.gif
Non Compos Mentis
е на мен явно отсъствията не ми повлияват особено; имам 259 за тази година и успех 5.70 , а общият ми успех в дипломата е 5.89
**ASTERIX**
QUOTE(Non Compos Mentis @ Jul 6 2006, 10:45) *

е на мен явно отсъствията не ми повлияват особено; имам 259 за тази година и успех 5.70 , а общият ми успех в дипломата е 5.89

В кое училище си confused.gif
С толкова отсъствия трябваше одавна да са те изгонили, ии най малкото на поправителен wink.gif
Non Compos Mentis
Не е задължително да те оставят на изпит.При наваршените 20% извинени отсъствия преподавателят си решава.
А иначе съм от Шумен и завърших най-елитната за града гимназия в уж най-добрата паралелка. хехе
Victoria
QUOTE(Non Compos Mentis @ Jul 6 2006, 23:47) *

Не е задължително да те оставят на изпит.При наваршените 20% извинени отсъствия преподавателят си решава.
А иначе съм от Шумен и завърших най-елитната за града гимназия в уж най-добрата паралелка. хехе

И като гледам сигурно си завършил 12 клас, което значи, че не си бил само ти с толкова отсъствия. wink.gif
solenka
Аз завърших 12 клас в Строителния с успех 5.92, а дипломата ми е 5.85, което си е много доволно за училище като Строителния. smile.gif
Shae
QUOTE(dulsinea @ Jun 28 2006, 22:49) *

А иначе завърших гимназия с 5.87, а студентството - с 5.82...

Пропадаш mrgreen[1].gif

Аз завърших с 5.75 - 11 клас...
dulsinea
QUOTE(Shae @ Jul 8 2006, 10:00) *

Пропадаш mrgreen[1].gif

18.gif Само пробвай да завършиш Математическата гимназия в Пловдив с по-висок успех и след т'ва да се пребориш с остарялото мислене и начин на преподаване на професорите в Иконномическия университет-Варна, и то магистратурата.... И после ще разбереш какво е 'пропадане' 10.gif
Shae
QUOTE(dulsinea @ Jul 8 2006, 14:08) *

QUOTE(Shae @ Jul 8 2006, 10:00) *

Пропадаш mrgreen[1].gif

18.gif Само пробвай да завършиш Математическата гимназия в Пловдив с по-висок успех и след т'ва да се пребориш с остарялото мислене и начин на преподаване на професорите в Иконномическия университет-Варна, и то магистратурата.... И после ще разбереш какво е 'пропадане' 10.gif

Факт е ...0,05 . Няма нужда да се обясняваш , всичко си пише черно на бяло 10.gif
senatora
Училище: ПГМТ
Клас: 13
Годишен успех: 5.80
Диплома: 5.18
Извинени отсъствия: 2 16.gif
Неизвинени отсъствия: 0 16.gif
Положен труд: да си разкарам г*за до даскалото 10.gif

18.gif Хаха! Тия отсъствия изглеждат малко странно на фона на 13 клас, но аз съм си такъв "много редовен" blush.gif
Damien
5,12 3.gif
Госпожица Вещицата
Хихи:"Положен труд:НИКАКЪВ с изключение на последните 4 дена"
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.