Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Общ успех
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Jolly_GirL
6.00 biggrin2.gif
Fixer
На мен ми е 5.80, като да учиш само по математика и български език, според мен е добре.

П.П.: Трябва взимате пример от съфорумката ни Jolly_GirL tongue.gif Евала wink.gif
L1chKing
Т'ва ми е 1вата година от общо 10, в която НЕ заърших с 6.00...Имам 1 петица по счетоводство на предприятието теория и общ успех 5.94(4)... :cry: (както разбрахте уча в НТГ..... sad.gif )
f0rgy
5.11 1 (4).gif
Вие ме комплексирате,харабия blink.gif
А и тва е щот иам 3 по немски 1 (4).gif
gotinoto_baby
5.50 rolleyes.gif Добро постижение smile.gif
Крадец на рози
По-скоро отлично :>
Angel-oF-DeatH
5.30 може и повече ама пуст мързел blush.gif
smallville_f
5.80, заради 5ците по англ и физическо dry.gif ...
kelly_93
5.923076923 заради тъпата химия sad.gif
Gossip Girl
6.00-С много мъки
emma_r
5,92 happy.gif ...Заради петицата по....изобразително 18.gif...
Jane
да уе, то тея, които "хич не учат", имат все 6 shocking.gif как става тая работа незнам.
Което ми напомня за зубърките от моя клас, които преди да върнат всяко едно контролно пищят и викат "Олееееееее ся ще имам 2, нищо не бях учила". И накрая винаги имат 6.00. Кво стана, бе, нали не бяхте учили?! wacko.gif
manchester_united
Еми аз имах 5 по физическо и затова имам 5.91. Следващата учебна година ще се боря за 6 2039[1].gif
vIkToRsHeFa
Цитат(Jane @ Jul 11 2007, 22:35) *
И накрая винаги имат 6.00. Кво стана, бе, нали не бяхте учили?! wacko.gif

Аз не съм учил никога специялно по нещо освен ако не съм отсъствал... Последната година си дадох зор главно за олимпиадата по информационни технологии и ме дисквалифицираха защото видите ли съм крал идеи от(забележете) GGbit.info а и такава форум система, нямало в бг та аз ли ще съм я направил... Та заради тези калъфи, ми пропаднаха всякакви планове да си вляза със отлична оценка от олимпиада направо в университета... За сметка на това пък изкарах 5 и 70 на предварителния в ПУ-то и пропуснах и много в края при оформянето на оценките, но крайният резултат от 4-те години вписан в дипломата ми за средно образование е 5.09 .

ПП. Оценката по принцип се гледа на най-визшата степен която човек е учил, та тази от средното ми образование няма да ми е нужна, аз затова и не се напъвах много много. blush.gif
club135
Цитат(Jane @ Jul 11 2007, 22:35) *
да уе, то тея, които "хич не учат", имат все 6 shocking.gif как става тая работа незнам.
Което ми напомня за зубърките от моя клас, които преди да върнат всяко едно контролно пищят и викат "Олееееееее ся ще имам 2, нищо не бях учила". И накрая винаги имат 6.00. Кво стана, бе, нали не бяхте учили?! wacko.gif

Колкото повече учиш, толкова повече виждаш колко не знаеш в дадена област.

Цитат(vIkToRsHeFa @ Jul 11 2007, 23:14) *
Аз не съм учил никога специялно по нещо освен ако не съм отсъствал...

Аз пък само отсъствах в средното. 11ти клас го завърших с около 300+ отсъствия при положение, че накрая никой не се занимаваше да ги пише и да ги брои... а имаше шампиони с по 400+.

Средното го завърших с 5,27, а висшето с 4,41.
Passionatelly desire
Не че нещо,но аз тази година изкарах 6,00 biggrin.gif
CraZy`HoT`SexY`F
4,68
Undermind
4 78
tania
11 клас - 5.91 . Стериометрията ми ...........
Tedds
Таз година завърших с 5,53 и ме е много яд щото ако имах по висок успех щях да вляза в училището,където исках да уча.
hristin4e
аз от всички момичета най-малко имам май май blush.gif 5,19 - стипендия догодина biggrin.gif
galdoka
хахах не си знам успеха обаче имам една 5ица уаааааааааах мдааа ненормалния чичко по български каза че само в 12 клас оставял по 4-5 шестици така че на повече да не се надяваме
pussy^^
10 клас 5,77 да се надяваме, че в 11ти ще е така tongue.gif
[dEs]
Аз почи всяка година си завършвам с отличен, е имам една 5-ца по математика. Но иначе как изкарвам 6-ци не ми е ясно като мен такъв мързел ме гони, че просто не е истина.
fNatic.
3.75 Първия срок непознавах учителите. Втория се запознахме пих едно кафе и не съм ги видял после.
dEniChka
5.43 ... малко гадно а ?
aria
5.25.След като първия срок изкарах стипендия,втория не ми се занимаваше с оценки.А и 5.25 си е достатъчно добре.Повече не ми и трябва,като ще имаме матури.
noizqk
Има няма там някъде mrgreen[1].gif
club135
Цитат(fNtc. @ Aug 27 2007, 00:07) *
3.75 Първия срок непознавах учителите. Втория се запознахме пих едно кафе и не съм ги видял после.

Май механо-техникума не е за теб... с тази сериозност ще го завършиш точно... никога...
advokata
Еххх , как някои не са учили... Ма аз свърших със 2.05 ... (преди да ме оплиувате , искам да ви кажа че в Германия е друго , таз двойка се уравнява на 5.95)
dEniChka
Надявам се тая година да е Отличен rolleyes.gif Не пьлно де...математическата не е много лесна..,но за ся как е трьгнало..не е зле..ама може и по-добре dry.gif Иначе мин година..страшна преебавка..госпожата по ФВС се заяде с мен и ми писа 5..и ми развали 5.50 ........
Mr. Winchester
5,50 biggrin.gif на ръба
LimonkaTa`
5.60 май. То над колко се взима стипендия?
LimonkaTa`
5.60!!! То над колко се взима стипендия?
Morska~Vu6ka
5.50 и нагоре по успех, отделно има социална и по доход но с тоя успех сичките ги зимаш не бой се laugh.gif

Да не е флууд: 4.90 е моя за тоя срок мама ше ме напляска като разбере утре 16.gif ей тая втора смяна проваля хората... rolleyes.gif
aria
5,14 16.gif
Таз година пълна излагация по руски - имам 4,за пръв път имам 4 по руски.Един път съм имала 5,иначе винаги 6.
girl_from_hell
5, 44 няма нужда да казвам колко ме е яд за стипендията
Electrum
5.82 18.gif
brooke_scott
еми за тоя срок 5.70
DcShOeCoUsA
5.4000000000000000000000000000 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa TъПооооооооооо mad.gif
Tedds
5.71 ,но аз уча само 7 предмета (нулева година),имам 5 по геометрия и физкултура biggrin2.gif
Другия срок ще се боря за пълно 6 smile.gif
brooke_scott
Цитат([ТеDиТо] @ Jan 31 2008, 11:45) *

5.71 ,но аз уча само 7 предмета (нулева година),имам 5 по геометрия и физкултира biggrin2.gif

еее бе Теди, как така по физическо mrgreen[1].gif
Tedds
Цитат(brooke_scott @ Jan 31 2008, 11:58) *

5.71 ,но аз уча само 7 предмета (нулева година),имам 5 по геометрия и физкултира biggrin2.gif

Ами,щото не влизам в часовете редовно и затва biggrin2.gif biggrin2.gif
brooke_scott
Цитат([ТеDиТо] @ Jan 31 2008, 12:03) *

Цитат(brooke_scott @ Jan 31 2008, 11:58) *

Ами,щото не влизам в часовете редовно и затва biggrin2.gif biggrin2.gif

абе то и аз така, ама господина е мн готин и носи на бъзик biggrin2.gif
dEniChka
4.90 biggrin2.gif Но без няколко предмета... mrgreen[1].gif Щее видим 2рия срок и евентуално годината biggrin2.gif
van Nistelrooy
3.15
Angel-oF-DeatH
Слаба работа 5.23 dry.gif
f0rgy
5.00
Niksana
toti_barabata
Заковах 5.50
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.