Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Харесва ли ви играта:Half-Life 2 Episode One
GGbit.info > Развлечение > Игри
advokata
Ако не сте пускали играта ви я препоръчвам.Изтеглете си я и играйте,гарантирам ви играта е уникално продължение от предишния Half-Life

Сега за тези който са пускали играта да си кажат мнението. happy.gif

Моля не заключвайте темата.Просто да искам да видя мненията на другите хора за играта. worthy.gif
never_mind
Вече си я свалих, но за съжаление ще мога да я поцъкам чак в понеделник. Предполагам, че играта ще се хареса на повечето геймъри, но големите "про"-та пак ще и намерят кусури... аз лично съм сигурен, че ще остана приятно изненадан ( за разлика от Hitman )...
Craft
за сажаление играта не ми трагва проблемът не е в компа ми като я пусна ми дажа еррор idirect на еngina. Ako някои е имал съштият проблем и го е оправил моля да пише
g0blin
Иска да знам, дали това е Addon към старата игра (т.е., трябва ли да имам инсталирана Half-Life 2) или е достатъчно само DVD-то?
Hacko
QUOTE(RuF @ Jun 4 2006, 20:54) *

Иска да знам, дали това е Addon към старата игра (т.е., трябва ли да имам инсталирана Half-Life 2) или е достатъчно само DVD-то?

И мен ме интерисува същото да знам да ли да я свалям blink.gif
и изискванията на Half-Life 2 ли са или по големи?
never_mind
Така... играта не изисква HL2, просто сваляйте и играйте, много е добра. Около 4-4:30 часа гаймплей, красота... енджина е оптимизиран според мен, защото върви перфекто на доста завишени настройки на мойта щайга... този път ми се струва , че АI е на доста по-високо ниво, на моменти ме спукваха от бой, половината време вървиш с фенерче по тъмни коридири и мазета, отвсякъде гадини, иска ти се да видиш слънчева светлина, или дръвче, но не... навсякъде разруха и тъмнина... и когато батерията на фенерчето свърши, настава хаос... накрая успяваш да се измъкнеш и излизаш на повърхността, където е разрушеният град... навсякъде с теб те придружава момичето от първата част на HL2, ( и тук е единственото нещо, което не ми хареса в играта, тя е безсмъртна, имах чувството, че ако я оставя сама ще врътне играта... ), накрая финала остава отворен, така че ще очаквам с нетърпение епизод 2.
А ето как се подкарва:
1. Разархивирате папката от основните архиви
2. Разархивирате ъпдейта и заменяте папките
3. Пускате start.bat и играете
g0blin
Мерси за инфото.Това, че е самостоятелна игра е супер wink.gif
А по темата:не съм я играл още, но след като 2-рата част ми хареса, съм сигурен, че тази е още по-размазваща smile.gif
Теглете и играйте!
Craft
от кои саит качвате играта от gameza ли?
never_mind
Сваляме я от там, никъде не я качваме wink.gif
Hacko
Влизам почва стартовото меню и IPB Image защо?
Нещо маи при ъпдеитването съм объркал?
never_mind
Най-вероятно. Значи по памет ъпдейтват се две папки в hl2 папката ( models и materials... тва е по памет, може да не са те, но са само 2 ) и в episodes нещо се ъпдейтваше. Просто копираш папките в/у другите, то те пита да ги замени ли, ти даваш Yes to all и всичко тръгва...
Craft
при мене сашто пише engine error но при мене пише че има грешка в IDrirect3DDevice9::Present()
ZeeRaX`
Малко тъп въпрос...от къде да я дръпна? smile.gif

Пиши на кирилица! +10% WARN
Hacko
QUOTE(ZeeRaX` @ Jun 6 2006, 20:22) *

Малко тъп въпрос...от къде да я дръпна? smile.gif

Пиши на кирилица! +10% WARN

Тук
heartbreaker
Хора а ве верно играта е брутална ама ме интерисува терзи дето са я подкарали вече случва ли им се както си варвят и хоп немогат да минат по нататак.Все едно 4е има няква проарачна стена и няма премминаване по нататак.Дри и като изтрелям нешо с Гравити гъна то се отблъсква все едно стрлям в стена.Помогнете моля
never_mind
Всичко си има граници... неможе да отидеш там, където не трябва да бъдеш wink.gif
_CarlCox_
Досега не съм играл никога на Half Life, но смятам да поправя грешката си smile.gif. Искам да попитам дали Episode One е свързан с по-стари версии на играта, или тази трилогия си е отделна история.
advokata
QUOTE(_CarlCox_ @ Jun 10 2006, 13:30) *

Досега не съм играл никога на Half Life, но смятам да поправя грешката си smile.gif. Искам да попитам дали Episode One е свързан с по-стари версии на играта, или тази трилогия си е отделна история.

Half-Life 2 Episode 1,2,3 са продължение на играта Half-Life 2
_CarlCox_
Eee вече дръпнах Half-Life 2 Episode 1, а за Half-Life 2 нямам място май ще играя отзад напред smile.gif
WizVelko
QUOTE(_CarlCox_ @ Jun 10 2006, 13:30) *

Досега не съм играл никога на Half Life, но смятам да поправя грешката си :). Искам да попитам дали Episode One е свързан с по-стари версии на играта, или тази трилогия си е отделна история.

Самата история HalfLife е невероятна. Тук коментирам само сингъла, а не разните там контри... За първата част на играта става въпрос за таен правителствен проект, където се извършват тестове и научни експерименти на различни биологични и физични открития! Самият проект се извършва в гигантско съоръжение в американската пустиня, наречено "Блак Мейса". Твоят герой е млад учен, който е избран за пробване на специален костюм и доброволец за активиране на портал към друг свят. Както обикновено нещо се обърква... Нахлуват извънземни, които пръскат биологична зараза, която бързо се разпространява из целия комплекс, а ти се стремиш да оцелееш и да стигнеш до повърхността. "Блак Мейса" е извън строя и нищо не работи, активирани са различни аларми, които са последна дума на техниката, оръжията, които намираш са из пръстите на убитата или заразената охрана на комплекса. Учените из комплекса са заразени и са превърнати в жадни за кръв зомбита. Освен това извънземните паразити асимилират всичко биологично, което открият и се получават разни отвратителни хибриди! И всичко това става пред погледа на отговорните политически и военни лица, които държат дори да гледат отблизо възникналата ситуация, и следят с различни камери и изолирани стаи какво става. Сетне изпращат военни отряди, които да доизтребят всичко живо и оцеляло от катастрофата... Толкоз за първата част!
Втората история е просто още по-яка! На всичкото отгоре главният дизайнер на играта е българин, та съоръженията които срещаш по нивата са изцяло изкопирани от Източния блок на Европа! Сгради, надписи, автомобили и дори определения начин на живот (например тесни панелки, канапе и телевизор, тоалетна и баня в една стая). Историята тук се върти в един град Сити 17, където всичко се управлява от компания, която е обрала всичко полезно за тях от Блак Мейса и го използва за лични цели! Извънземни и "служители" на компанията манипулират и управляват хората в този огромен гразд-държава. Тези които не приемат новия ред, са умишлено заразени с извънземната инфекция или се арестуват. Има цели зони от този град, които отказват да се подчиняват и за сметка на това биват заразявани чрез малки ракети, които падат в земята и от там плъзват "малките паразити", които асимилират всичко живо. През цялото време някакъв смахнат учен, който впрочем е отговорен за "Инцидентът Блак Мейса" е управникът на този град. Използва войници и модерни оръжия за поддържане на реда си и активно изучава извънземната биология за постигането на личните си цели! Гордън Фриймън, твоят герой отново се оказва трън в очите на тази компания и балсам за съпротивата... Съпротивата те локализира къде се намираш в града, измъква те, екипира те, и ти дава задача да разрушиш новият ред! От там нататък бродиш из града и гетата, които са се оформили. Криеш се от войниците, трепиш извънземни паразити, които са се настанили из различни съоръжения, трепиш заразените и т.н. Най-накрая успяваш да проникнеш в невероятно висок комплекс, който е Централата на компанията и там ставаш свидетел на експерименти и проекти, разработващи нови оръжия. Впоследствие стигаш и до доктора-управник... Играта е вълнуваща, музикално оформление, графика, абсолютно всичко. Например изкуственият интелект на противниците е невероятен - те също бягат и се крият, когато ги обстрелваш, мислят собствена тактика за ликвидирането ти и най-важното действат като истински отбор срещу теб!
_CarlCox_
Оле супер много ти благодаря @WizVelko, сега още повече ми се доигра smile.gif, ще гледам да се оттърва от ненужни файлове и веднага започвам с първата част smile.gif
Hacko
Пак така като си я пачна може ли да я играя без да я упдатвам?
А ако неможе кои си я упдеитвал да ми каже как точно biggrin.gif
never_mind
Добра рецензия, настина играта е уникална, аз друго такова нещо не съм играл. Иначе се ъпдейтва, както съм писал, копират се папките, които се получават след разархивиране на ъпдейта, върху тези папки,които се получават след разархивиране на играта. Ъпдейтнатите папки и оригиналните са с едни и същи имена, няма как да ги сбъркате, просто се ровнете в играта и намерете тези папки.
Hacko
като разърхевирам упдеита се получава 1 папка "Updated Files" в която има др две папки
1."episodic
2."hl2

episodic вътре има само 1 папка ''cfg" ако заменя новия episodic от упдате с този от играта в които има мн др папки няма да стане само ''cfg" ли заменям

hl2 има "materials" и "models" тях си ги заменям ? така ли ?
never_mind
Значи, тези папки които спомена, го копираш в/у другите, без да се притесняваш. Win те пита да ги замести ли, ти даваш yes to all. Но той като ги замества, всъщност само добавя новите неща, старите не ги трие. Така че давай смело smile.gif
Hacko
Вече съм на 4 глава супер като на някав улигофрен ми обясни blush.gif
ZeeRaX`
Някои да каж някой линк(коийто да варви) от кадето да си дръпна халфа епизод 1
skus
Спешен въпрос.
Играя Half Life 2 (Episode One - но не съм сигурен, всеки случай не е 2..) изтребвам всичко, каде с яко цъкане каде с кодове... и се качвам в тази високата кула, срещам се със управника и той почва да бяга. Накрая отвяря някакъв голям портал излизат две летящи машини и тук забивам... трепя машините и трябва да направя нещо до 1 минута, че иначе онзи "избягва" и почвам пак от отварянето на портала. Моля помогнете! Не знам какво трябва да се направи, да скоча ли някаде... какво ли...?
Screenshot!
never_mind
Късно виждам поста, но все пак: с гравитито взимаш от топките и трошиш въртящите се стени, които пазят ядрото и така докато ги счупиш всичките и после ... после ще видиш...
skus
Мерси, стана сега тегля Episod One, намерих го в Google, някакъв чуждестранен торент тракер... Случайно да знаете нещо за Episod Two?
K_f_R
играта е велика !
kissthebullet
играта беше яка но много кратка :/ Аз я играх през стеам smile.gif - http://jape.freehostia.com/forums/index.php

Цитат
Episode2 and TF2 Getting DX10 Treatment?
March 13, 2007 - I noticed over on CS-Nation that Half-Life 2: Episode 2 is going to be getting the full DirectX 10 treatment according to Game Informer:

For those who recently upgraded their PC video cards to support DX10, you'll be happy to know that both Episode Two and Team Fortress 2 will support the advanced technology of these cards, even if the PC is running Windows XP. On the low-end front, Valve still plans on supporting PCs that can only run DX8 applications. Valve's attempting to also support DX7, but couldn't confirm if it'd go back that far with technology.

Even though Lombardi wouldn't confirm a release date, the current schedule is to release all three versions of the packages in the Fall. Lombardi admitted it was a big undertaking to go multiplatform with this package, but the goal is to ship all three versions concurrently.

The first sentence of the GI bit isn't worded very well, but I think you get the drift.

през есента излиза hl2Ep2 + portal+TF2
Chefata
Харесва ми ,но е много кратка..
advokata
Скоро ще я има и Episode Two , май Юни...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.