Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: OBSCURE дайте ми подобна
GGbit.info > Развлечение > Игри
stivan
ехоо здравеите хора
няма да жи губя времето и ето ми вапроса
кажете ми игра подобна на " OBSCURE" която да е сащият жанр " survive horror " и пак да може да се играе от двама играча на един комп щото е много яко worthy.gif
advokata
Condenmed:Criminal Origins (по точно тая е от създателите на F.E.A.R и играл съм я но не съм стигал до много далече и затова не знам дали това е "survive horror" но знам че играта е бая стряскаща.
stivan
QUOTE(stivan @ May 31 2006, 21:42) *

ехоо здравеите хора
няма да жи губя времето и ето ми вапроса
кажете ми игра подобна на " OBSCURE" която да е сащият жанр " survive horror " и пак да може да се играе от двама играча на един комп щото е много яко worthy.gif

QUOTE(stivan @ May 31 2006, 21:42) *

survive horror " и пак да може да се играе от двама играча на един комп щото е много яко

_CarlCox_
Сори за оф-топика, но "Obscure", за да я играят двама души едновременно трябва ли някакъв допълнителен контролер.
stivan
QUOTE(_CarlCox_ @ Jun 7 2006, 22:20) *

Сори за оф-топика, но "Obscure", за да я играят двама души едновременно трябва ли някакъв допълнителен контролер.

ами не никакви допълнителени контролери, само да се разберете да не натискате мноо бутони 4е по4ва самата клавиатура да блокирва и това е минуса но самата игра е мноо яка

аз изкам да ми кажете подобна която да се играе от 2-ма 4овека на една клвиатура плз и да е пак някаква спек игра а не Jazz Jack Rabbit lol
3pacalypse Now
ем пробвай Silent Hill, Resident Evil ,The suffering, Cold Fear:но нито една от тях не е за двама тъй че радвай им се сам
stivan
QUOTE(benjamin4ooo @ Jun 19 2006, 12:51) *

ем пробвай Silent Hill, Resident Evil ,The suffering, Cold Fear:но нито една от тях не е за двама тъй че радвай им се сам

аз си знам мноу такива игрички и им се радвам и от твоите само Cold Fear не съм пробвал и мерси мноу за помоща
но все пак на мен ми трябва нещо което да се играе на 1 комп от 2ма човека
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.