Abruzzi
Oct 25 2006, 11:59
The Passion Of Christ /Страстите Христови/- това е невероятно тежък филм,просто няма как да не ти бръкне в душата.
Иначе съм ревала и на "Кръстникът" на едни определени моменти,особено сцената на стълбите в "Кръстникът 3",тогава такава игра на Ал Пачино...самото изражение,което събира цялата болка на света ...
А последно се разциврих...и ме държа цели няколко дена...когато в 4-ри епизод на Втори сезон на "Бягство от Затвора" убиха любимия ми герой Джон Абруци по много брутален начин.Сцената беше внушителна особено когато преди да го разстрелят Джон каза "Кланям се само на Бог,но не го виждам тук".Айретен,така съм превързана към този персонаж,че самото му елиминиране беше ужасно за мен.
еми A walk to remeber и Пъръл Харбър са двата филма които ей така наистина са ме карала и да плача супер яко. И винаги когато ги гледам проливам някоя друга сълзица.
CiNdEreLLa``
Oct 28 2006, 20:57
(CiNdEreLLa`` @ Jun 1 2006, 07:36)

Емиии ... няма да кажа "Титаник",понеже не знам защо не се разплаках на него!Бях ужасена,но не заплаках....може би понеже бях малко като го гледах и не толкова емоционална

а филмите,които са ме карали да се разплача не са много - Pearl Harbour , One Tree Hill , A Walk To Remember и The Passion Of The Christ (много тежък филм)
Добавям и The Lake House
Bloody_Tears
Oct 29 2006, 11:20
One Tree Hill,Титаник,Моето куче Скип(май така се казваше

)
toti_barabata
Oct 29 2006, 11:27
Пърл Харбър
Passionatelly desire
Oct 29 2006, 12:21
Seabiscuit и Click(той уж е комедия пък аз се разревах) и много други но сега за тези се сещам
Jolly_GirL
Nov 5 2006, 19:13
Ами на One tree hill когато Нейт скочи в реката,Тристан и Изолда много ме раз4увства и други
ALeX4e7y^
Nov 10 2006, 22:41
Пъръл Харварт почти ме разплака,но на Click не се здържах.
DeSeRt^RoSe
Nov 12 2006, 17:17
One Tree Hill,Смело Сърце,Титаник,Флюк
kukazuiko
Nov 13 2006, 19:52
Нямам спомен на кой точно филм съм се разревал, но филмите който наистина са ме трогнали и са ме накарали да се замисля колко абсурдно е всичко са "Коса" и разбира се култовия "Апокалипсис сега".
Особено за втория, всеки който има нерви да издържи 3 часа

, мисля че ще разбере за какво говоря.
BrOOke&LuCaS
Nov 17 2006, 20:48
Ооо ужасно са много! По принцип винаги рева на филми! ПОследния път беше на Click когато главния герой умря

А иначе и на One Tree Hill почти винаги когато Брук плаче, също и когато Кийт умря най-много ревах и когато Нейтън скочи в реката, плакала съм и на Smallville когато в 4 или 5 сезон не помня Лана се сбогува с Кларк като мислеше че ще умре и като му каза че го обича

Много са даже вече не помня....
Undermind
Nov 17 2006, 22:02
[quote name='Bellatrix' date='May 31 2006, 02:12' post='68912']
[quote name='The Black Dragon' post='68903' date='May 31 2006, 01:26']
The Green Mile
[/quote]
Определено! Както и "Изкуствен интелект".Момчето,което играе в него (май се казваше Хейли Джоуел Озмънд) е просто невероятен актьор,признала съм го отвсякъде

Играе все такива едни роли-в "Шесто чувство",в "Предай нататък" и т.н.Имаше един филм-"Следвай светлината"-даваха го много често по Холмарк и беше наистина доста разстройващ
Това лапе го мразя! Винаги като го гледам в някои филм и се разплаквам
Иначе The Green Mile. Невероятен филм. Невероятна игра.....
kalin4eto_
Nov 18 2006, 09:38
If only, The Notebook, Titanic и още много други.. Аз по принцип съм си такава много плача на филми.Дори и с щастлив край
ThePinkDuck
Nov 25 2006, 01:14
World Trade Center, преди 5 мин. Точни моменти не мога да кажа, защото целият го изгледах с насълзени очи и на много места ги пусках да си потекат. Все още съм твърде впечатлена от филма, за да пиша повече. Обаче го препоръчвам на всички.
Мое ви звучи тъпо,ама до преди 3-4 години като гледах Цар Лъв мн ми стааше гадно а като по-малак сам се скъсвал да рева...Нз тъпо звучи,анимация е,ама..
NRG_God
Nov 30 2006, 03:54
Преди 2 години "Тупак Резърекшън" , накрая когато го убиват ... Просто символиката и начина по който завършват всички ,които се опитат да търсят правдата било то по 1 или друг начин... Пророних 1-2 сълзи ,а по принцип никога не плача ...
Bebssii
Dec 1 2006, 00:33
Аз съм плакала най-много на българския филм "Вчера"....наистина невероятен филм....
9-та серия One Tree Hill 4-ти сезон много е гадна ;( с нетарпение чакам 10-та дано да е щастлива
Еми филмът "Click" когато Адам Сандлар умира
Cartman
Dec 11 2006, 14:49
(Refuse @ Dec 5 2006, 14:22)

Както едниствените велики филми (за мен)
TitanicPearl HarborИначе аз по-принцип много плача по филми.. и на Хари Потър се разплаках

Даже се разплаках и на един епизод на South Park в който Keny умира (колкото и тъпо да ви прозвучи това)...
Умира наистина.. беше наистина тжно..даже Cartman плачеше за него
DeSiNCeTu
Dec 12 2006, 20:41
Има доста такива филми
Но сега се сещам единствено за "Титаник" и "One Tree Hill"
DaniEl
Dec 12 2006, 23:07
The Fox and the Hound
Преди малко го гледах
DeSiNCeTu
Dec 13 2006, 23:14
Току що гледах един "Женско братство"... не беше много интересен, но на няколко моменти плаках
Kastaned4o
Dec 14 2006, 10:27
Писмо до Америка
21 грама
Животът на Дейвид Гейл
Първороден грях
alex91_superstar
Dec 16 2006, 12:12
(Cartman @ Dec 11 2006, 14:49)

(Refuse @ Dec 5 2006, 14:22)

Както едниствените велики филми (за мен)
TitanicPearl HarborИначе аз по-принцип много плача по филми.. и на Хари Потър се разплаках

Даже се разплаках и на един епизод на South Park в който Keny умира (колкото и тъпо да ви прозвучи това)...
Умира наистина.. беше наистина тжно..даже Cartman плачеше за него

ооо и аз плаках на титаник и пъръл харбър(един от любимите ми филми) и на хари потър също тоя 4тия филм кат седрик умря беше гадно хахах иначе кое е епизодчето на саут парк искам да го глледам ако не съм случайно
Филма, на който най-много много съм плакала и ми е въздействал е A walk to remember.
flower4e
Jan 4 2007, 01:24
колкото и странно да звучи наистина единствения филм на който съм ревала (ама се скъсах от рев) беше първия Кинг Конг... беше ми толкова гадно че така се държаха с горилката.... бях мъничка тогава. иначе на много филми са ми се насълзявали очите, ама никога не съм се разревавала...
VanIcHka
Jan 8 2007, 22:14
Плакала съм на много малко филми , но винаги когато гледам Титаник се просълзявам когато Джак умира
Mitkuuu
Jan 14 2007, 00:54
Смело сърце
dreamyyy
Jan 14 2007, 12:48
"Хотел Руанда" беше последният филм, на който се просълзих . Иначе най-много съм плакала на "Цар Лъв" като малка.
second_heartbeat
Jan 18 2007, 15:21
A Walk To Remember, Eragon (за момент) и на някой серии на OTH. :]
ми последния беше тhe guardian

особено като умря Кевин Коснър
soledad
Jan 19 2007, 08:13
Отвъд граници
Пърл Харбър
Армагедон
geraldo
Jan 19 2007, 16:44
"John Q" Евала на Дензъл-страхотен актьор!
"Stepmom"-има го в zamunda.net хубав е,но много тежак!
lauren
Jan 26 2007, 22:48
The Notebook, всеки път когато го гледам, невероятен филм
SoARoN
Jan 27 2007, 16:21
хм да се запиша с няколко заглавия...
Remember the titans
The green mile
Road to Perdition
Sleepers
Meet Joe Black
за други не се сещам...в момента
ALeX4e7y^
Jan 27 2007, 17:48
Не плача често на филми,но има някои които са ме разплаквали.
Shades
Jan 27 2007, 20:56
"Град на ангели". Цялата концепция ми размъти главата.
CraZy`HoT`SexY`F
Jan 28 2007, 09:54
Плакала съм на много филми ,но най-вече на такива ,в които има животни /особено кучета/!
FrAgMaKeR
Jan 29 2007, 23:22
Ето тези филми са успявали доста да ме трогнат и разчувстват повечко:
Requiem for a Dream (особено хипнотизиращият край), Флюк, A Walk to Remember, The Butterfly Effect, Green Mile, City of Gods, 8mm, Thirteen, Lost and Delirious (края беше много трагичен), края на Donnie Darko, в момента когато се пее песента "Mad World"..
ъъ малкия храбар тостер като бях малък! сега не се сещам ! но много са ме трогвали особенно изкуплението ШоуШенк!
EvilAngel
Feb 2 2007, 00:25
Леле на The Butterfly Effect колко мноого плаках...Хората в киното даже почнаха да се обръщат

Невероятен филм!!!
И на други филми съм плакала, но този беше най-трогващ..
Иначе и на някои серии на One tree hill
angelcheto_666
Feb 3 2007, 19:06
мен ме карал да плача сериала one tree hill много пъти даже сащо така и едно много старо анимационно филмче за динозаври и мн мн други филми
balerinka
Feb 22 2007, 15:20
"Sweet November"
"A walk to remember"
"Save the last dance"
"Purl Harbor"
VaSeTy
Feb 23 2007, 23:10
кАто бяХме в 4ти клас... една маЦка реВа на Тарзан... : ) мн сМЯх в киНото
SweetDreams
Feb 24 2007, 02:19
"Изкуствен интелект", "Властелина" - в края на третата част когато всички се разделяха...., "Цар лъв" - едва ли някой не е плакал като на него и не се сещам сега за друго, но 100% има още
"Титаник"... винаги когато го гледам плача...направо филмът е страхотен!!!
TIGERM13
Feb 26 2007, 01:40
Цитат(angelcheto_666 @ Feb 3 2007, 19:06)

мен ме карал да плача сериала one tree hill много пъти даже сащо така и едно много старо анимационно филмче за динозаври и мн мн други филми
Да бе и аз плаках на него като му умряха родителите на динозавърчето и накрая отиде при баба си и дядо си.
Иначе често глегам Изкуствен интелект и рева още от началото на филма а накрая става голям рев.
На Mouline Rouge i Gladiator се проливат крокодилски сълзи.
Също на Смело сърце,Sweet November,King Lion,Amadeus,The Pianist,Shindler's list,I am Sam,Едуард с ножиците,Леон
На Властелина цивря когато умира Боромир и Фродо накрая на 1 част седи на брега на реката с пръстена и пускат мелодията от Графството.
Абе въобще на всеки филм като почне тъжна музика ииии
Хмм като малък на Царя Лъв като умря Муфаса
а иначе преди 1-2 години плакане силно казано но доста ми се насълзиха очите на Последния Самурай...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.