Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Кой филм ви е карал да се разплачете?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Abruzzi
The Passion Of Christ /Страстите Христови/- това е невероятно тежък филм,просто няма как да не ти бръкне в душата.
Иначе съм ревала и на "Кръстникът" на едни определени моменти,особено сцената на стълбите в "Кръстникът 3",тогава такава игра на Ал Пачино...самото изражение,което събира цялата болка на света ...
А последно се разциврих...и ме държа цели няколко дена...когато в 4-ри епизод на Втори сезон на "Бягство от Затвора" убиха любимия ми герой Джон Абруци по много брутален начин.Сцената беше внушителна особено когато преди да го разстрелят Джон каза "Кланям се само на Бог,но не го виждам тук".Айретен,така съм превързана към този персонаж,че самото му елиминиране беше ужасно за мен.
lemmy
еми A walk to remeber и Пъръл Харбър са двата филма които ей така наистина са ме карала и да плача супер яко. И винаги когато ги гледам проливам някоя друга сълзица.
CiNdEreLLa``
(CiNdEreLLa`` @ Jun 1 2006, 07:36) *

Емиии ... няма да кажа "Титаник",понеже не знам защо не се разплаках на него!Бях ужасена,но не заплаках....може би понеже бях малко като го гледах и не толкова емоционална rolleyes.gif а филмите,които са ме карали да се разплача не са много - Pearl Harbour , One Tree Hill , A Walk To Remember и The Passion Of The Christ (много тежък филм)

Добавям и The Lake House wink.gif
Bloody_Tears
One Tree Hill,Титаник,Моето куче Скип(май така се казвашеsmile.gif )
toti_barabata
Пърл Харбър
Passionatelly desire
Seabiscuit и Click(той уж е комедия пък аз се разревах) и много други но сега за тези се сещам
Jolly_GirL
Ами на One tree hill когато Нейт скочи в реката,Тристан и Изолда много ме раз4увства и други
ALeX4e7y^
Пъръл Харварт почти ме разплака,но на Click не се здържах.
DeSeRt^RoSe
One Tree Hill,Смело Сърце,Титаник,Флюк
kukazuiko
Нямам спомен на кой точно филм съм се разревал, но филмите който наистина са ме трогнали и са ме накарали да се замисля колко абсурдно е всичко са "Коса" и разбира се култовия "Апокалипсис сега".
Особено за втория, всеки който има нерви да издържи 3 часа smile.gif, мисля че ще разбере за какво говоря.
BrOOke&LuCaS
Ооо ужасно са много! По принцип винаги рева на филми! ПОследния път беше на Click когато главния герой умря sad.gif А иначе и на One Tree Hill почти винаги когато Брук плаче, също и когато Кийт умря най-много ревах и когато Нейтън скочи в реката, плакала съм и на Smallville когато в 4 или 5 сезон не помня Лана се сбогува с Кларк като мислеше че ще умре и като му каза че го обича sad.gif
Много са даже вече не помня.... smile.gif
Undermind
[quote name='Bellatrix' date='May 31 2006, 02:12' post='68912']
[quote name='The Black Dragon' post='68903' date='May 31 2006, 01:26']
The Green Mile
[/quote]
Определено! Както и "Изкуствен интелект".Момчето,което играе в него (май се казваше Хейли Джоуел Озмънд) е просто невероятен актьор,признала съм го отвсякъде wink.gif Играе все такива едни роли-в "Шесто чувство",в "Предай нататък" и т.н.Имаше един филм-"Следвай светлината"-даваха го много често по Холмарк и беше наистина доста разстройващ sad.gif

Това лапе го мразя! Винаги като го гледам в някои филм и се разплаквам blush.gif
Иначе The Green Mile. Невероятен филм. Невероятна игра.....
kalin4eto_
If only, The Notebook, Titanic и още много други.. Аз по принцип съм си такава много плача на филми.Дори и с щастлив край blush.gif
ThePinkDuck
World Trade Center, преди 5 мин. Точни моменти не мога да кажа, защото целият го изгледах с насълзени очи и на много места ги пусках да си потекат. Все още съм твърде впечатлена от филма, за да пиша повече. Обаче го препоръчвам на всички.
f0rgy
Мое ви звучи тъпо,ама до преди 3-4 години като гледах Цар Лъв мн ми стааше гадно а като по-малак сам се скъсвал да рева...Нз тъпо звучи,анимация е,ама.. happy.gif
NRG_God
Преди 2 години "Тупак Резърекшън" , накрая когато го убиват ... Просто символиката и начина по който завършват всички ,които се опитат да търсят правдата било то по 1 или друг начин... Пророних 1-2 сълзи ,а по принцип никога не плача ...
Bebssii
Аз съм плакала най-много на българския филм "Вчера"....наистина невероятен филм....
impo92
9-та серия One Tree Hill 4-ти сезон много е гадна ;( с нетарпение чакам 10-та дано да е щастлива
Refuse
Еми филмът "Click" когато Адам Сандлар умира closedeyes.gif
Cartman
(Refuse @ Dec 5 2006, 14:22) *

Както едниствените велики филми (за мен)
Titanic
Pearl Harbor
Иначе аз по-принцип много плача по филми.. и на Хари Потър се разплаках blush.gif
Даже се разплаках и на един епизод на South Park в който Keny умира (колкото и тъпо да ви прозвучи това)...
Умира наистина.. беше наистина тжно..даже Cartman плачеше за него sad.gif
DeSiNCeTu
Има доста такива филми blush.gif Но сега се сещам единствено за "Титаник" и "One Tree Hill" sad.gif
DaniEl
The Fox and the Hound
Преди малко го гледах
DeSiNCeTu
Току що гледах един "Женско братство"... не беше много интересен, но на няколко моменти плаках blush.gif
Kastaned4o
Писмо до Америка
21 грама
Животът на Дейвид Гейл
Първороден грях
blush.gif
alex91_superstar
Аз също съм плакала на Титаник но само на песничката тя ме разчувства а когато Лео умря ми беше по скоро забавно, защото не го харесвам много много. Иначе съм плакала на два филма на Армагедон и на К19 страхотен филм, много тежък, който го е гледал знае за какво точно говоря sad.gif sad.gif sad.gif
lemmy
(Cartman @ Dec 11 2006, 14:49) *

(Refuse @ Dec 5 2006, 14:22) *

Както едниствените велики филми (за мен)
Titanic
Pearl Harbor
Иначе аз по-принцип много плача по филми.. и на Хари Потър се разплаках blush.gif
Даже се разплаках и на един епизод на South Park в който Keny умира (колкото и тъпо да ви прозвучи това)...
Умира наистина.. беше наистина тжно..даже Cartman плачеше за него sad.gif

ооо и аз плаках на титаник и пъръл харбър(един от любимите ми филми) и на хари потър също тоя 4тия филм кат седрик умря беше гадно хахах иначе кое е епизодчето на саут парк искам да го глледам ако не съм случайно smile.gif
elly
Филма, на който най-много много съм плакала и ми е въздействал е A walk to remember. blush.gif
flower4e
колкото и странно да звучи наистина единствения филм на който съм ревала (ама се скъсах от рев) беше първия Кинг Конг... беше ми толкова гадно че така се държаха с горилката.... бях мъничка тогава. иначе на много филми са ми се насълзявали очите, ама никога не съм се разревавала...
VanIcHka
Плакала съм на много малко филми , но винаги когато гледам Титаник се просълзявам когато Джак умира blush.gif
Mitkuuu
Смело сърце smile.gif
dreamyyy
"Хотел Руанда" беше последният филм, на който се просълзих . Иначе най-много съм плакала на "Цар Лъв" като малка.
second_heartbeat
A Walk To Remember, Eragon (за момент) и на някой серии на OTH. :]
Ali8
ми последния беше тhe guardian 5.gif особено като умря Кевин Коснър 1crying[1].gif
soledad
Отвъд граници
Пърл Харбър
Армагедон
geraldo
"John Q" Евала на Дензъл-страхотен актьор!
"Stepmom"-има го в zamunda.net хубав е,но много тежак!
lauren
The Notebook, всеки път когато го гледам, невероятен филм
SoARoN
хм да се запиша с няколко заглавия...
Remember the titans
The green mile
Road to Perdition
Sleepers
Meet Joe Black
за други не се сещам...в момента
ALeX4e7y^
Не плача често на филми,но има някои които са ме разплаквали.
Shades
"Град на ангели". Цялата концепция ми размъти главата.
CraZy`HoT`SexY`F
Плакала съм на много филми ,но най-вече на такива ,в които има животни /особено кучета/! blush.gif
FrAgMaKeR
Ето тези филми са успявали доста да ме трогнат и разчувстват повечко:

Requiem for a Dream (особено хипнотизиращият край), Флюк, A Walk to Remember, The Butterfly Effect, Green Mile, City of Gods, 8mm, Thirteen, Lost and Delirious (края беше много трагичен), края на Donnie Darko, в момента когато се пее песента "Mad World"..
K_f_R
ъъ малкия храбар тостер като бях малък! сега не се сещам ! но много са ме трогвали особенно изкуплението ШоуШенк!
EvilAngel
Леле на The Butterfly Effect колко мноого плаках...Хората в киното даже почнаха да се обръщат blush.gif Невероятен филм!!!
И на други филми съм плакала, но този беше най-трогващ..
Иначе и на някои серии на One tree hill happy.gif
angelcheto_666
мен ме карал да плача сериала one tree hill много пъти даже сащо така и едно много старо анимационно филмче за динозаври и мн мн други филми
balerinka
"Sweet November"
"A walk to remember"
"Save the last dance"
"Purl Harbor"
sad.gif
VaSeTy
кАто бяХме в 4ти клас... една маЦка реВа на Тарзан... : ) мн сМЯх в киНото smile.gif
SweetDreams
"Изкуствен интелект", "Властелина" - в края на третата част когато всички се разделяха...., "Цар лъв" - едва ли някой не е плакал като на него и не се сещам сега за друго, но 100% има още rolleyes.gif
siska
"Титаник"... винаги когато го гледам плача...направо филмът е страхотен!!!
TIGERM13
Цитат(angelcheto_666 @ Feb 3 2007, 19:06) *
мен ме карал да плача сериала one tree hill много пъти даже сащо така и едно много старо анимационно филмче за динозаври и мн мн други филми

Да бе и аз плаках на него като му умряха родителите на динозавърчето и накрая отиде при баба си и дядо си. unsure.gif
Иначе често глегам Изкуствен интелект и рева още от началото на филма а накрая става голям рев.
На Mouline Rouge i Gladiator се проливат крокодилски сълзи.
Също на Смело сърце,Sweet November,King Lion,Amadeus,The Pianist,Shindler's list,I am Sam,Едуард с ножиците,Леон
На Властелина цивря когато умира Боромир и Фродо накрая на 1 част седи на брега на реката с пръстена и пускат мелодията от Графството. sad.gif sad.gif sad.gif

Абе въобще на всеки филм като почне тъжна музика ииии cry.gif
f0rgy
Хмм като малък на Царя Лъв като умря Муфаса sad.gif
а иначе преди 1-2 години плакане силно казано но доста ми се насълзиха очите на Последния Самурай...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.