brooke_scott
Dec 3 2007, 18:43
Цитат(ladysunshine @ Dec 3 2007, 15:34)

Хахах е сега вече ме напуши един смях

Горката жена опрайхте я набързо
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
Иначе и аз заради Лео рева де.
В, само не казвай, че пак си плакала, защото Дийн плаче

еми да....ама наистина е мн тъжно като плаче той,

толкова е един...ох не мога да намеря думите, ама абсолютно винаги ме разплаква

ама и епизода беше тъжен, все пак Сам умря... а може би просто Дженсън ми действа така

, никой не знае
BLASTERS
Dec 4 2007, 19:32
Зеления път
Mr. Winchester
Dec 6 2007, 12:41
Титаник преди 6 години почти ме разплака
paradiso
Dec 26 2007, 00:00
Ще ви кажа един филм,на който просто няма начин човек да не пусне поне една сълза.Знам го от личен опит и съм го казвал на хора,за които е уж невъзможно да плачат на филми и са се спуквали от рев на този филм.Даже една комшийка ми се обади майка и в истерия от рев ,че съм и го препоръчал.Казва се BLACK (ЧЕРНО).Аз го бях свалил от www.wrzru.com мисля че в замундата го няма.Не мога да ви го опиша филма,защото той не е от филмите,които могат да бъдат описани.Той просто оставя човек без думи... ето тук има малко трейларче
http://youtube.com/watch?v=u8BbqjROCKs&feature=related дано някой се сети да го качи и в замундата
Gossip_Girl
Jan 20 2008, 23:57
При мен няма Титаник няма Минатик.Да има много филми които са ми тъжни и плача плакала съм на Титаник,Британик Незабравима раздходка рТетрадката.Да срещнеш Джо Блек и Добрият син.Но филма на който уквално се съдирам от рев е My girl 1 жесток и адски трогателен филм просто влияе ми много.
pinko_z
Jan 27 2008, 21:20
Титаник, Армагедон, Леон професионалистът (сигурно има и още ама за сега само за тези се сещам)
Sensimilla
Feb 6 2008, 21:06
Qohn Q
To Pursuit Of Happyness (Преследване на Щастието)
The Green Mile (Зеления Път)
Нещо Истинско
brooke_scott
Feb 6 2008, 21:08
Цитат(Gossip_Girl @ Jan 20 2008, 23:57)

Но филма на който уквално се съдирам от рев е My girl 1 жесток и адски трогателен филм просто влияе ми много.
леле тоя филм го бях забрайла, наистина е мн тъжен, като бях по-малка толкова мн плачех на него, че не исках да го гледам, сега обаче като се присетих ми се догледа пак
`BruKas`
Feb 7 2008, 00:08
Хораа току що гледах един невероятен филм който ме накара да се разплача..Казва се Любовта боли.. има го в замунда :)ПРЕПОРЪЧВАМ ГО
mimizz
Feb 16 2008, 23:28
Мисля, че за последно плаках много на филма Град на ангели, доста е стар, с Ник Кейдж и Мег Райън, но е прочувствен...
Ми преди години беше(скоро не съм гледала тъжни филми)-"Титаник","Хари Потър и Огненият бокал"(когато Седрик Дигъри умря)...Мже и да има други,ама сега не се сещам!
pIsaNcH{}
Feb 17 2008, 23:00
Плакала съм дори на някоя от серийте на OTH
Много плаках на Кинг-Конг ... така май му беше точно заглавието ... на доста съм плакала немога да се сетя всички
Абе поплаквам си лошо няма
advokata
Mar 8 2008, 22:40
Аз ли съм или нито един филм не ме е карал да плача?
Отдавна не бях гледала филм който наистина да ме разчувства до такава степен че цяла вечер да плача и да мисля за живота си..
Филмът е Into The Wild и мога да заявя, че това е филмът, който не само трагично тъжният край и прекрасната музика ми и диалозите, цитатите, местата където е сниман, наистина ме разчувстваха, разплакаха и ме накараха да се замисля защо подяволите правя това което правя, има ли смисъл от този сигурен живот който съм си изградила и който ще продължавам да изграждам, прави ли ме наистина щастлива този живот и това ли е което желая за самата себе си? Много въпроси които до сега не ме тормозеха, не ме караха нощем да седя до късно да ги премислям и накрая от недоволството, че не откривам отговорите, да плача..
Този филм ме разтърси..
dark_queen
Apr 26 2008, 11:55
The sunchaser може би не е точно тъжен филм, но на доста от сцените съм си ревала.
hriska_jennifer
Apr 26 2008, 19:43
fenkanabrooke
May 5 2008, 12:26
Има много филма, които са ме натъжавали и разплаквали.Някои от тях са Titanic, Brave Heart, If Only, Beautiful Mind, One Tree Hill, Ghost Whisperer и много други.
tedi27
May 14 2008, 18:25
Армагедон, Щрак (супер филм)
Marissa Cooper
May 15 2008, 10:25
P.S I Love You
If Only..
eragon16
May 28 2008, 21:10
Насълзиха ми се очите на Фантома на операта, както и на Ерагон и Звезден прах.
secretk
Jun 7 2008, 20:00
Ми филмa, нa който съм плaкaлa достa,един от мaлкото, понеже не плaчa нa филми, е един много стaр филм по действителен случaй->
Lorenzo's Oil.
Тaкaвa болкa и трaгедия е описaнa и изигрaнa, че после дори ми беше трудно дa заспя, природaтa понякогa може дa бъде ковaрнa и много жестокa. По-тъжното е че тaкaвa болест съществувa и тя засягa 5-годишни децa, сaмо и единствено момчетa, и те не просто умирaт, стрaдaт преди дa умрaт, болесттa мa
лко по мaлко унищожaвa всякa клеткa от мозъкa им, губят слухa си, зрението си, двигaтелните си способности, дори не могaт дa се хрaнят сaми, докaто в един момент, дори не могaт дa дишaт и товa се случвa в рaмките нa години нa децa, които още не сa видяли светa, те вече изпитвaт нетърпимa болкa и се нaлaгa дa имaт сили за борбa в биткa, която не могaт дa спечелят.
kristina_s
Jun 13 2008, 23:15
A walk to remember,
Pride and prejudice (2005) ,
Titanic - klasika,
Pearl Harbor
If only
Отвъд границата-само че незнам как е на английски с Анджелина Джоли
ох не знам какво ми става напоследък съм станала много емоционална и почнах и на филми и на книги да рева,нещо,което не ми се беше случвало преди,в последно време какъвто и филм да гледам все ще разрева от радост или от ъга и с книгите така,какво ми става
Estell
Jun 15 2008, 13:28
Последният филм, който ме разплака беше P.S. I Love You. Много ме разчувства... Както се смееш в един момент, в следващия вече плачеш. Аз по принцип не плача за най-малкото нещо, а пък на филми почти никак, ама този успя да ме разплаче.
**Naley*
Jun 28 2008, 22:11
A Cindarella story и One tree hill също
fNatic.
Jun 28 2008, 22:24
The Green Mile
Pearl Harbor
Brave heart
Който ги е гледал ,знае за какво става въпрос!
Кои филми са ме накарали да се разплача ли?
Ами ... да започна с FLUKE - велик! След него My Dog Skip, също и Artificial Intelligence: AI
Halinor
Jul 21 2008, 09:45
Lion King І
Цитат(Halinor @ Jul 21 2008, 10:45)

Lion King І
О да, тоя го бях забравил. Като малък се скъсвах на него. ;\
Класика в жанра е. А саундтрака му е убийствен...
kristy
Jul 31 2008, 19:44
Армагедон
ZuZka yeah
Jul 31 2008, 20:09
Cast Away - Моментът, в който Чък губи Уилсън

иии на филма "Инстинкт" мн съм плакала.
Шепот и прах'
Jul 31 2008, 21:34
Така като се замисля.. 'Предай нататък' е единствения филм, на който съм ревала с.. викове,може би. На всички останали пускам по една-две сълзи, може и малко повече. Но на този.. един час след това не можах да се успокоя, връщах последната сцена поне 10 пъти. Много велик филм!
Иначе гледам, че за The green mile се е изписало много в темата, гледала съм го отдавна, признавам, че е много тежък филм. Сигурно съм ревала, ама.. не помня.
alduaida
Aug 1 2008, 13:38
Поне 5 пъти съм гледала Флюк, обаче винаги съм плакала
Филмът,който ме разчувства истински се казва "Not Without My Dаughter" или на бълг."Не без дъщеря ми"-филмът е старичък и бях малка като го гледах,но се сещам,че доста се поразплаках.На кратко в него се разправя за една американка дето е омъжена за иракчанин и имат една дъщеря и живеят в Америка,но иракчанинът иска да заминат за Ирак,за да види родата му внучката си и преди да заминат за Ирак се заклева в Корана,че ще се вътнат,но докато придружава съпруга си иранец за ваканцията у дома му, американката разбира, че той няма да позволи на нея и на дъщеря й да се върнат обратно.А както е известно в законите на мюсулманството правата на децата са единствено и само върху бащата!Там се започва голямата драма-започват да я изтезават,карат я да носи фередже и общо взет се отнасят с нея като с боклук(може би това са едни от моментите в които се разчувствах и си поплаках)Но както всеки американски филм и този има Happy End и американката успя да стигне в американското посолство със дъщеря си и успяха да се върнат в Америка!!!
meri_ans
Aug 5 2008, 20:53
musSic_Is_mY_escApe
Aug 5 2008, 21:26
Аз лично явно сам много чувствителна,защото доста често си рева на филми
unbreakabl3
Aug 6 2008, 22:56
Освен Титаник за друг не се сещам.. Поне досега май не е имало такъв.
Sensimilla
Aug 10 2008, 10:07
City of Angels
Finding Neverland
Stranger Than Fiction
American History X
Seven
Braveheart
moni_hs
Aug 10 2008, 10:55
ekaterina_markova
Aug 11 2008, 11:08
И аз на Титаник винаги се разплаквам,а също и на A walk to remember
..: The L Word :..
Aug 16 2008, 14:09
Прекалено много са. Сещам се за "If only", "Titanic", Цар Лъв...
cashmere
Aug 19 2008, 13:43
"Тетрадката" и "Цар Лъв".
Сещам се за още един филм,на който съм плакала-"Миротворецът"
traiana
Aug 25 2008, 10:30
Ами..сега не се сещам за всички,но определено на "Титаник" и "Цар Лъв"
ESPERO
Aug 25 2008, 21:24
Рядко се случва това, но последния път, когато ми се просълзиха очите беше миналия ден на Летящи кинжали (House of flying daggers). По принцип не ми харесва японското кино, но определено там са го докарали (успееш ли да не заспиш до края...)
gofretka
Aug 26 2008, 23:48
В момента се сещам само за няколко такива-"If only", "September dawn", "The notebook"
Невероятни са
brave little toaster
Sep 5 2008, 11:48
Цитат(K_f_R @ Nov 4 2007, 23:23)

еми на някой анимета,ама сериозне реф,на малкия храбър тостер като бях на 7

коагто тостера скочи при зъбните колеа на магнита ;((((((((
На тази анимация и аз ревах,както си трябва.
Друга анимация на,която съм плакала Цар Лъв.
Но са малко,филмите които могат да ме разплачат.Повече са филмите,които са ме разчувствали,са ме накарали да се замисля.
Мемоарите На Една Гейша.
A walk to remember.
The Green Mile.
If Only.
Natasha Bedingfield - Unwritten
mR.DiSCo
Sep 23 2008, 20:50
ми от сериалите съм ревал на one tree hill и на nip/tuck. А имаше един филм там за една дето много обича баба си (наЛИ Голяма жена е ) и тя умира внезапно или какво беше ама тогава хем бях по малък и вобще много ревах на тоя филм.
galdoka
Sep 24 2008, 00:20
Аз по принцип много рева по филми, но има 2-3 филма по време, на които плаках почти без спиране:
1. KLASS
2. Requem for a dream
3. An american crime
На Raise your voice съм плакала най-много.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.