qwe123
Feb 26 2007, 22:05
Ами аз съм си класна-"Титаник".Даже като го гледах последния път(вчера) и ревнах.Ама не защото умира Леонардо,а за онази майка с двете деца,на които разказва приказка,а през това време корабър потъва ;( И на ОТХ ревах като умря Кийт.И на много други съм ревала.Като малка особено.Много съм чувствителна
adoration_
Feb 26 2007, 22:09
"Титаник... "Щрак"... и още доста
yoana_23
Feb 27 2007, 20:07
androlini
Feb 28 2007, 00:55
мммм на The Notebook,Click.. ии там някви др филмчета.. кофти работа е ..
__DaRiTy__
Feb 28 2007, 09:46
Преди време гледах 'Тетрадката' много плаках на него.И на филма 'Град край морето' също плаках.
vikihill96
Mar 1 2007, 17:03
Еми то и аз явно се оказвам "класически " тип.Няколко са филмите,които са ме докарвали до плач направо.Много са всъщност.Но ,за да изброя няколко-Beauty and the Beast,Green Mile-..е на тоя филм просто като му изгледаш трите часа и половина и разбереш накрая защо главния герой се разрева като малко дете на песента на един филм,който гледаха в старческия дом в началото на филмчето...е как да не се разревеш на песента, тогава?По-нататък "Град на ангели"-прекрасен филм,"Смело сърце"-как да не "отпуснеш кранчето" като гледаш как го измъчваха накрая Мел Гибсън,а той вместо "Милост" -с последни сили изкрещя "Свобода"...нямам думи просто.А и още един класически,всъщност три филма-На Епизоди-4,5 и 6 от Star Wars в определени моменти въздействието е такова,че просто не съм се сдържал.ами в общ план това се сещам,но със сигурност има и други.
beiby boo
Mar 5 2007, 18:01
Има един филм, който колкото и пъти да го гледам се разплаквам:"Слонът моя приятел". Още от малка като го гледам плача.
"Мулен Руж"..доста си поплаках на това филмче..скоро го даваха по БТВ..и въпреки че го гледам за 3-4 път пак си поплаках..
плаках и докато гледах "Списъкът на Шиндлер "..доста тежък филм, но иначе ужасно много ми хареса..
но най- голям рев падна на "Армагедон"..поплаках си с глас
ani4ka_89
Mar 15 2007, 19:26
В момента се сещам само за 4, ама са повече. Ето ги и тях: Титаник, Кървав диамант, Пърл Харбър и Мулен Руж.
Иначе не плача често на филми, трябва наистина да са добри актьорите и да ме накарат да се вживея в историята. А Титаник си е класика и май рева всеки път, като го гледам. Чак сама учудвам себе си
qwe123
Mar 16 2007, 00:13
Сега изгледах и още два филма,на които се разревах...
Babel и AI.На първия просто в края вече нямаше начин да не ми стане гадно.За всеки от героите плаках...И с Брад Пит плаках

Абе направо в нас океан от сълзи стана...Може ли такъв тъжен филм?!?А за Изкуствен интелект плаках,когато го остави майка му в гората...Горкото дете

3.04.2007

В момента гледа
A walk to remember и плача

Още не съм го догледала,но вече знам,че ще ми е един от любимите
stormbreaker
Mar 16 2007, 11:09
Никой филм не може да ме накара да се разплача! Това е факт.
gerincetos
Mar 20 2007, 01:10
"Pearl Harbour" ей на този филм си изплаках очите....
angel4e_sl
Mar 25 2007, 20:27
Ами да ви кажа аз не плача много на филма, но когато се случи направо става една...
Плакала съм на "Титаник"(знам, че е клише).Много ме разчувства "Атила" и "Мулен руж".
Ами като се замисля, май са само това.
Snejito
Mar 29 2007, 09:17
Мен ме разплака филмът "Raise Your Voice "Този филм го гледах в края на 2006-та
Много хубав филмл
van Nistelrooy
Mar 31 2007, 19:35
Флюк
metodi_1912
Apr 1 2007, 09:29
Kiss_Of_Death
Apr 1 2007, 21:50
Охо...ми не помня кога,тази година направо...да видим...ревах на Титаник,Троя,Армагедон,Белият олеандър,Полет 93,Кървав диамант,Бърз или мъртъв...ама аз съм на 12,точно в тая възраст дето...
vasinka_{P}
Apr 3 2007, 03:22
Армагедон
hristin4e
Apr 21 2007, 18:21
If only 
този филм ме разтърси както никои друг... които не го е гледал трябва да поправи грешката си
A walk to remember, The Notebook, Armagedon дори Cruel Intentions
Има и други но тези ще помня винаги
Gossip Girl
Apr 28 2007, 21:42
Накрая на Секс игри, Зеленият път е адски тъжен, както книгата(която ми е любима), на някой серий на ОТХ, а също и когато Хектор умира в Троя
smallville_f
Apr 28 2007, 21:55
Титаник, Армагедон, City of Angels, някои епизоди от Smallville, Троя, Матрицата, когато Тринити умря, смъртта на Боромир в първия "Властелин", Смъртоносно влияние (май така се казваше един филм с Илайджа Ууд, когато падна метеорит и създаде цунами), "Цар Лъв"
и Пърл Харбър ... май са това ама може да има и други
brioni
May 11 2007, 18:34

ами като се замисля филма който ме е карал да се разплача е I walk to remember (Незабравимата) и Титаник, но немога да си спомня точнокога беше
Mod Edit: Пиши на кирилица!
Bloody_Tears
May 11 2007, 18:44
Забравих да спомена към другите филми, един от най-любимите си, който съм го гледала 15 пъти. Just Like Heaven, невероятен филм :о (h)
filmarkata
May 11 2007, 19:03
Requiem For A Dream Premiere-Тоя филм нямам думи да го опиша,просто последните 20 минути от филма буквално са брутални и те карат да се замислиш малко повече.Tогава плаках шото..... а уе гледайти филма и ша разберете за кв'о става на въпрос.
The Holiday-На тоя филм така плаках,че чак после смешно ми стана,че съм плакала толкова мн на филм, а най-лошото е ,че не моа си обесна за кв'о плаках

.Другите филми на който съм циврила са
Титаник,Последният Самурай,Секс Игри (накрая на филмa когато ония го блъскa колата) и др ама в момента не се сещам за имената на самите филми.....
Adorkable
May 11 2007, 22:48
Love Actually е единствения филм на ,който съм плакала.Краят беше изключително силен,трябва да си абсолютно безсърдечен за да не те трогне поне...
emma_r
May 12 2007, 13:54
Много са ...наистина но може би най-силно съм плакала на Цар Лъв,на
QUOTE(smallville_f @ Apr 28 2007, 22:55)

Смъртоносно влияние (май така се казваше един филм с Илайджа Ууд, когато падна метеорит и създаде цунами)
И може би най-много на Армагедон...този филм направо никога няма да го забравя...бях много малка когато го гледах за 1-ви път и тогава за 1-ви път съм плакала на филм...
ani4ka_89
May 13 2007, 19:31
Добавям в списъка Raise your voice, A walk to remember и в предните постове ми напомниха за Секс игри. И май засега са това.
И се сещам, че като малка плаках на Бамби
vasinka_{P}
May 14 2007, 21:30
Последно плаках на Raise your voice. Иначе почти на всеки по тъжен филма пускам по някоя сълзичка
bo7evka
May 14 2007, 21:54
сега се сещам само за Click когато оня умря
linabg
May 15 2007, 00:23
Първият филм,който успя да ме разплаче като много малка е Белият Бим,черното ухо.Последният Кървавият диамант(Blod diamond).
Alvisun
May 19 2007, 23:23
За разплакване - никога не съм плакала на филм, но все още трудно гледам няколко филма: "Време разделно", "Най-добрият човек, когото познавам", "Съдбата на човека", "Списъка на Шиндлер"."Вероятно, към тях би трябвало да прибавя и "Ана Каренина", никак не е лесен за смилане, също както и "Куршум за рая", но в тези филми смятам, че нещата не опират само до актьорска игра, а голяма роля в тях играят култовите им поне за мен режисьори.
Miss_Duff
May 23 2007, 20:06
Оле,много са..
Титаник
Отх .. мн пъти съм плакала...
Гладиатор [класика..]
Ориндж Каунти [особено смъртта на Мариса..лелее
]
Just Like Heaven ..
на някои филми за животни..мн са ми тъжни...
::Brooke::Davis::
May 23 2007, 23:48
Ми на One Tree Hill много пъти , Raise Your Voice , A Walk To Remember , Титаник ... и още мн други
форест гъмп
PoLiTy'
Jun 15 2007, 18:21
Титаник преди много години,когато го гледах за първи път,и Пърл Харбър.
Raise Your Voice,Титаник и на OTH
HiLaRy`DuFf{}
Jun 29 2007, 16:18
Някои от сериите на ONE TREE HILL , Raice Your Voice са6то .. и Титаник ... сигорно има и о6те но не се се6таам

))))))
Snejito
Jul 1 2007, 13:27
Титаник,Пърл Харбър,Армагедон и Raise your voice,
Jolly_GirL
Jul 2 2007, 21:23
A walk to remember,това е филма,на който най много съм плакала.Страшно много ме разчувства
Ооо A Walk To remember съм го оревал няколкостотин пъти сигурно. Една седмица го гледах тоя филм, всеки ден по няколко пъти. Това е единтвения филм, който съм гледал толкова много пъти за толкова кратко време. Невероятен в!
Иначе Титаник, това си ми е фаворит отвсякъде.
И на ОТНто често леех сълзи
Ами..Титаник,A walk to remember и..на One tree hill също и на Пърл Харбър.
la_belle_helene88
Jul 5 2007, 20:57
1. AUTUMN IN NEW YORK ( ЕСЕН В НЮ ЙОРК )
2. STEPMOM ( ВТОРАТА МАЙКА )
3. A WALK TO REMEMBER
4. SWEET NOVEMBER
5. GLADIATOR
НЕВЕРОЯТНИ ФИЛМИ !!!
Sensimilla
Jul 9 2007, 12:44
1. A Walk To Remember
2. I am Sam
3. Click
абе сигурна съм, че има и още ама нещо не мога да се сетя
Gossip Girl
Jul 9 2007, 13:40
Хм, нали наскоро гледах If Only...супер тъжен филм..успя да ме разплаче
pussy^^
Jul 11 2007, 12:28
1.Pearl Harbour
2.One Tree Hill
3.Titanic
това единствени филми на,който съм ревала
Sensimilla
Jul 11 2007, 14:19
Оо да и аз на някои серии на One Tree Hill си поревах... има бая тъжни серии
HorroR
Jul 14 2007, 01:41
Определено са:
Титаник,
Зелената Миля,
Мъже на честа,И най вече последния епизод на най-великия сериал
П.Р.
И.Я.Т.
Е.Л.И.
aleksoft
Jul 14 2007, 09:09
Grigori Gang мисля че така се казваше филма един от главните герой е скалата.
MoRJiNi_F
Jul 21 2007, 17:12
На много филми съм плакала ,обаче на A Walk To Remember беше страшно направо! Никога не съм си и помисляла,че съм способна на такава мъка!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.