Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Кой филм ви е карал да се разплачете?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6
qwe123
Ами аз съм си класна-"Титаник".Даже като го гледах последния път(вчера) и ревнах.Ама не защото умира Леонардо,а за онази майка с двете деца,на които разказва приказка,а през това време корабър потъва ;( И на ОТХ ревах като умря Кийт.И на много други съм ревала.Като малка особено.Много съм чувствителна smile.gif
adoration_
"Титаник... "Щрак"... и още доста wink.gif
yoana_23
Ем,аз чесно казано не мога да рева на филми.само са ми се просълзявали очите на "The Amityville Horror" само на този за сега. wacko.gif blush.gif worthy.gif dry.gif
androlini
мммм на The Notebook,Click.. ии там някви др филмчета.. кофти работа е .. wacko.gif
__DaRiTy__
Преди време гледах 'Тетрадката' много плаках на него.И на филма 'Град край морето' също плаках. cry.gif
vikihill96
Еми то и аз явно се оказвам "класически " тип.Няколко са филмите,които са ме докарвали до плач направо.Много са всъщност.Но ,за да изброя няколко-Beauty and the Beast,Green Mile-..е на тоя филм просто като му изгледаш трите часа и половина и разбереш накрая защо главния герой се разрева като малко дете на песента на един филм,който гледаха в старческия дом в началото на филмчето...е как да не се разревеш на песента, тогава?По-нататък "Град на ангели"-прекрасен филм,"Смело сърце"-как да не "отпуснеш кранчето" като гледаш как го измъчваха накрая Мел Гибсън,а той вместо "Милост" -с последни сили изкрещя "Свобода"...нямам думи просто.А и още един класически,всъщност три филма-На Епизоди-4,5 и 6 от Star Wars в определени моменти въздействието е такова,че просто не съм се сдържал.ами в общ план това се сещам,но със сигурност има и други.
beiby boo
Има един филм, който колкото и пъти да го гледам се разплаквам:"Слонът моя приятел". Още от малка като го гледам плача.
Lara
"Мулен Руж"..доста си поплаках на това филмче..скоро го даваха по БТВ..и въпреки че го гледам за 3-4 път пак си поплаках..
плаках и докато гледах "Списъкът на Шиндлер "..доста тежък филм, но иначе ужасно много ми хареса..
но най- голям рев падна на "Армагедон"..поплаках си с глас blush.gif
ani4ka_89
В момента се сещам само за 4, ама са повече. Ето ги и тях: Титаник, Кървав диамант, Пърл Харбър и Мулен Руж.
Иначе не плача често на филми, трябва наистина да са добри актьорите и да ме накарат да се вживея в историята. А Титаник си е класика и май рева всеки път, като го гледам. Чак сама учудвам себе си dunno[2].gif
qwe123
Сега изгледах и още два филма,на които се разревах...Babel и AI.На първия просто в края вече нямаше начин да не ми стане гадно.За всеки от героите плаках...И с Брад Пит плаках cry.gif Абе направо в нас океан от сълзи стана...Може ли такъв тъжен филм?!?А за Изкуствен интелект плаках,когато го остави майка му в гората...Горкото дете cry.gif

3.04.2007 smile.gif В момента гледа A walk to remember и плача smile.gif Още не съм го догледала,но вече знам,че ще ми е един от любимите happy.gif
stormbreaker
Никой филм не може да ме накара да се разплача! Това е факт. biggrin2.gif
gerincetos
"Pearl Harbour" ей на този филм си изплаках очите.... cry.gif
angel4e_sl
Ами да ви кажа аз не плача много на филма, но когато се случи направо става една...
Плакала съм на "Титаник"(знам, че е клише).Много ме разчувства "Атила" и "Мулен руж".
Ами като се замисля, май са само това.
sad.gif sad.gif sad.gif
Snejito
Мен ме разплака филмът "Raise Your Voice "Този филм го гледах в края на 2006-та
Много хубав филмл
van Nistelrooy
Флюк
metodi_1912
нищо dry.gif wink.gif smile.gif
Kiss_Of_Death
Охо...ми не помня кога,тази година направо...да видим...ревах на Титаник,Троя,Армагедон,Белият олеандър,Полет 93,Кървав диамант,Бърз или мъртъв...ама аз съм на 12,точно в тая възраст дето...
vasinka_{P}
Армагедон
hristin4e
If only cry.gif този филм ме разтърси както никои друг... които не го е гледал трябва да поправи грешката си rolleyes.gif
A walk to remember, The Notebook, Armagedon дори Cruel Intentions
Има и други но тези ще помня винаги sad.gif
Gossip Girl
Накрая на Секс игри, Зеленият път е адски тъжен, както книгата(която ми е любима), на някой серий на ОТХ, а също и когато Хектор умира в Троя
smallville_f
Титаник, Армагедон, City of Angels, някои епизоди от Smallville, Троя, Матрицата, когато Тринити умря, смъртта на Боромир в първия "Властелин", Смъртоносно влияние (май така се казваше един филм с Илайджа Ууд, когато падна метеорит и създаде цунами), "Цар Лъв" blush.gif и Пърл Харбър ... май са това ама може да има и други wacko.gif
brioni
rolleyes.gif ами като се замисля филма който ме е карал да се разплача е I walk to remember (Незабравимата) и Титаник, но немога да си спомня точнокога беше unsure.gif

Mod Edit: Пиши на кирилица!
Bloody_Tears
Забравих да спомена към другите филми, един от най-любимите си, който съм го гледала 15 пъти. Just Like Heaven, невероятен филм :о (h)
filmarkata
Requiem For A Dream Premiere-Тоя филм нямам думи да го опиша,просто последните 20 минути от филма буквално са брутални и те карат да се замислиш малко повече.Tогава плаках шото..... а уе гледайти филма и ша разберете за кв'о става на въпрос.The Holiday-На тоя филм така плаках,че чак после смешно ми стана,че съм плакала толкова мн на филм, а най-лошото е ,че не моа си обесна за кв'о плаках 18.gif .Другите филми на който съм циврила са Титаник,Последният Самурай,Секс Игри (накрая на филмa когато ония го блъскa колата) и др ама в момента не се сещам за имената на самите филми.....
Adorkable
Love Actually е единствения филм на ,който съм плакала.Краят беше изключително силен,трябва да си абсолютно безсърдечен за да не те трогне поне...
emma_r
Много са ...наистина но може би най-силно съм плакала на Цар Лъв,на
QUOTE(smallville_f @ Apr 28 2007, 22:55) *
Смъртоносно влияние (май така се казваше един филм с Илайджа Ууд, когато падна метеорит и създаде цунами)

И може би най-много на Армагедон...този филм направо никога няма да го забравя...бях много малка когато го гледах за 1-ви път и тогава за 1-ви път съм плакала на филм... cry.gif
ani4ka_89
Добавям в списъка Raise your voice, A walk to remember и в предните постове ми напомниха за Секс игри. И май засега са това.
И се сещам, че като малка плаках на Бамби 18.gif
vasinka_{P}
Последно плаках на Raise your voice. Иначе почти на всеки по тъжен филма пускам по някоя сълзичка
bo7evka
сега се сещам само за Click когато оня умря
linabg
Първият филм,който успя да ме разплаче като много малка е Белият Бим,черното ухо.Последният Кървавият диамант(Blod diamond).
naleyforevar
"Титаник","Армагедон","Пърл Харбърт" и някои епизоди на "One Tree Hill" и "Veronica Mars" !!! cry.gif cry.gif cry.gif 1sad[1].gif cry.gif cry.gif cry.gif

Alvisun
За разплакване - никога не съм плакала на филм, но все още трудно гледам няколко филма: "Време разделно", "Най-добрият човек, когото познавам", "Съдбата на човека", "Списъка на Шиндлер"."Вероятно, към тях би трябвало да прибавя и "Ана Каренина", никак не е лесен за смилане, също както и "Куршум за рая", но в тези филми смятам, че нещата не опират само до актьорска игра, а голяма роля в тях играят култовите им поне за мен режисьори.
Miss_Duff
Оле,много са.. blush.gif
Титаник
Отх .. мн пъти съм плакала...
Гладиатор [класика..] biggrin2.gif
Ориндж Каунти [особено смъртта на Мариса..лелее cry.gif ]
Just Like Heaven ..
на някои филми за животни..мн са ми тъжни...
::Brooke::Davis::
Ми на One Tree Hill много пъти , Raise Your Voice , A Walk To Remember , Титаник ... и още мн други
t_o_y
форест гъмп worthy.gif
PoLiTy'
Титаник преди много години,когато го гледах за първи път,и Пърл Харбър.
Tedds
Raise Your Voice,Титаник и на OTH
HiLaRy`DuFf{}
Някои от сериите на ONE TREE HILL , Raice Your Voice са6то .. и Титаник ... сигорно има и о6те но не се се6таам smile.gif))))))
Snejito
Титаник,Пърл Харбър,Армагедон и Raise your voice,
Jolly_GirL
A walk to remember,това е филма,на който най много съм плакала.Страшно много ме разчувства sad.gif
Jordan
Ооо A Walk To remember съм го оревал няколкостотин пъти сигурно. Една седмица го гледах тоя филм, всеки ден по няколко пъти. Това е единтвения филм, който съм гледал толкова много пъти за толкова кратко време. Невероятен в!
Иначе Титаник, това си ми е фаворит отвсякъде.
И на ОТНто често леех сълзи blush.gif

SeMiNi
Ами..Титаник,A walk to remember и..на One tree hill също и на Пърл Харбър. sad.gif
la_belle_helene88
1. AUTUMN IN NEW YORK ( ЕСЕН В НЮ ЙОРК )
2. STEPMOM ( ВТОРАТА МАЙКА )
3. A WALK TO REMEMBER
4. SWEET NOVEMBER
5. GLADIATOR

НЕВЕРОЯТНИ ФИЛМИ !!!
Sensimilla
1. A Walk To Remember
2. I am Sam
3. Click
абе сигурна съм, че има и още ама нещо не мога да се сетя shocking.gif
Gossip Girl
Хм, нали наскоро гледах If Only...супер тъжен филм..успя да ме разплаче
pussy^^
1.Pearl Harbour
2.One Tree Hill
3.Titanic
това единствени филми на,който съм ревала
Sensimilla
Оо да и аз на някои серии на One Tree Hill си поревах... има бая тъжни серии
HorroR
Определено са:Титаник,Зелената Миля,Мъже на честа,И най вече последния епизод на най-великия сериал П.Р.И.Я.Т.Е.Л.И. sad.gif
aleksoft
Grigori Gang мисля че така се казваше филма един от главните герой е скалата.
MoRJiNi_F
На много филми съм плакала ,обаче на A Walk To Remember беше страшно направо! Никога не съм си и помисляла,че съм способна на такава мъка!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.