K1llerAngel
May 31 2006, 00:02
Мен - Fearless (2006) на 27 за 28!
The Black Dragon
May 31 2006, 00:26
The Green Mile ме е карал да плача. Който го е гледал, знае за какво говоря...
Bellatrix
May 31 2006, 02:12
QUOTE(The Black Dragon @ May 31 2006, 01:26)

The Green Mile
Определено! Както и "Изкуствен интелект".Момчето,което играе в него (май се казваше Хейли Джоуел Озмънд) е просто невероятен актьор,признала съм го отвсякъде

Играе все такива едни роли-в "Шесто чувство",в "Предай нататък" и т.н.Имаше един филм-"Следвай светлината"-даваха го много често по Холмарк и беше наистина доста разстройващ
Преди години,когато излезна "Титаник",си спомням,че го даваха в киното и реших да ида да погледна за какво става на въпрос.Когато Лео взе да "примира" се чуваха само хлипания и рев,а на мен ми беше по-скоро смешно,щото да видиш цяла зала с разревани хора,плачещи за тоя лигоч,си е наистина...
ZzoOoMeR
May 31 2006, 16:37
Клише може би , обаче е самата истина "Титаник"
Госпожица Вещицата
May 31 2006, 19:16
QUOTE(Bellatrix @ May 31 2006, 03:12)

... Както и "Изкуствен интелект".Момчето,което играе в него (май се казваше Хейли Джоуел Озмънд) е просто невероятен актьор,признала съм го отвсякъде

Играе все такива едни роли-в "Шесто чувство",в "Предай нататък" и т.н.
Подкрепям с 2 ръце и 1..,а-2 крака!

Още като влизах в темата си мислех точно за IT.....Ааа,тоя филм няма да го гледам втори път през живота ми!От него помня най-ярко фразата "You are unique" (така ли се пише?) и винаги като говорим за нещо "уникално" по английски и се сещам веднага за филмчето...уф!
Като каза за "Шесто чувство" и се сетих колко гадно ми стана когато разбрах,че психиатъра всъщност е мъртъв....бххх,толкова гадно ми стана за горкия човек!
А за жалост "Предай нататък" така и не го гледах...Тези дни смятам да поправя грешката,добре че ме подсети

Спомням си че бях зарибена по Властелина като излезе и на 3тата част като се разделяха и ми потекоха сълзите в киното...Обаче сега като го гледам-ми много дълга и проточеа тя раздяла ми се струва,вече не ми влияе...
CiNdEreLLa``
May 31 2006, 21:36
Емиии ... няма да кажа "Титаник",понеже не знам защо не се разплаках на него!Бях ужасена,но не заплаках....може би понеже бях малко като го гледах и не толкова емоционална

а филмите,които са ме карали да се разплача не са много - Pearl Harbour , One Tree Hill , A Walk To Remember и The Passion Of The Christ (много тежък филм)
Крадец на рози
May 31 2006, 22:13
Преди 11-12 години гледах 1 филм където накрая убиха едно слонче,само тогава съм ревал на филм.
Коце въпросите не се ли пишат накрая с въпросителна ?
На филма Van Wilder съм се попикавал от смях ,та чак сълзи са ми потичали
hilarie
Jun 2 2006, 13:51
Армагедон.Определено.Много ми беше тъжен накрая
Други,които са ме накрали да се разчувствам са Cruel Intentions 1,Titanic,IT,Green Mile,A walk to remember
Госпожица Вещицата
Jun 2 2006, 13:53
А аз пък за кво не плаках на Титаник?Може би ми се е сторил прекалено сълзлив...дори едва помян сюжета...
Най - добрия филм за плакане ако ви се плаче и то на 100% е Тетрадката , The Notebook .
Bellatrix
Jun 6 2006, 15:04
QUOTE(hilarie @ Jun 2 2006, 14:51)

Други,които са ме накрали да се разчувствам са Cruel Intentions 1,Titanic,
IT,Green Mile,A walk to remember
Разчувствала си се на филма "То"?

УоУ! Ама от страх ли?
Пф,явно аз се бъркам нещо,ама на "То" да се разчувстваш си е ...

Поправете ме ако греша,моля ви се
The Black Dragon
Jun 6 2006, 15:43
QUOTE(Bellatrix @ Jun 6 2006, 16:04)

QUOTE(hilarie @ Jun 2 2006, 14:51)

Други,които са ме накрали да се разчувствам са Cruel Intentions 1,Titanic,
IT,Green Mile,A walk to remember
Разчувствала си се на филма "То"?

УоУ! Ама от страх ли?
Пф,явно аз се бъркам нещо,ама на "То" да се разчувстваш си е ...

Поправете ме ако греша,моля ви се

Вероятно има предвид E.T. - оня за извънземното
ThePinkDuck
Jun 6 2006, 21:10
Определено колкото и пъти да гледам "The Green Mile" толкова пъти рева. "A walk to remember" също ми влияе зле. А когато Skye McCole Bartusiak проговаря за първи път на Mel Gibson в "The Patriot" и го моли да не заминава просто автоматично реввам! Много хълцащ момент. "Beautiful mind"... абе който го е гледал си знае. Винаги когато гледам "Bambie" и мама му умира пускам по някоя сълза, а също така и на "The Lion King". Относно "Титаник", тоя филм така и не можа да ми подейства особенно емоционално! Ако говорим за сериали "Gilmore girls" и "Fahrscape" определено са успявали да ме разплачат доста пъти, я от смях, я от мъка. Когато единия Крайтън умря ми идеше да се застрелям, а за Дарго да не говорим. Май станаха прекалено много вече, за това до тука!
Passionatelly desire
Jun 6 2006, 21:44
Като малка много ревах на Цар лъв (онази сцена където гнутата гонят Симба) , а иначе винаги ми става кофти когато гледам "Воля за победа"

(любимото ми филмче).Титаник не съм го гледала

Аз мога да се разплача и за най - малкото нещо , така,че почти всеки филм може да ме разреве.Много сме чувствителни
advokata
Jun 7 2006, 12:11
Много филми са ме карали да се разрева
arlekin
Jun 7 2006, 16:45
Филма който ме е просълзявал винаги когато го гледам е "Знахар".
Жалко,че не мога да го намеря никъде да го гледам.
Първия филм който ме разрева беше "Последния мохикан" като убиха Ункас просто ми идваше да вляза в телевизора, а друг много силен и въздействащ и винаги разплакващ ме е вечният "Гладиатор" просто момента когато намери жена си и детето обесени ми изкарва сърцето.В скоро време ме разрева "One tree hill" (феновете знаят защо

)
senatora
Jun 7 2006, 22:12
"Пърл Харбър" и "Смело сърце"
когато гледах Cruel intentions 1,Пърл Харбър, Предай нататък и Елизабеттоун си поплакх доста...иначе такива истории като Тетрадката и Три Хил не веднъж са ме разчувствали...
unvisioble
Jun 9 2006, 22:28
Ами аз...често си поплаквам на филми,ако са някакви такива по-драматични...
Ето някои от филмите,на които съм си изплаквала очите:"Гладиатор","Армагедон","Изкуствен интелект","Фани и Александър","Време разделно","Маргарит и Маргарита".
Сега се сещам и за още доста.
girl_from_hell
Jun 10 2006, 11:44
еми аз мноого филми съм плакала (малко ревла съм) ама тука изброени който виждам армагедон, титаник и оне трее хилл най-вече за мойте сладурковци Лукас и Пейтан
Nasunko
Jun 10 2006, 14:21
*Remember the titans
*Requiem for a dream
*The Notebook
*I am Sam
Който не е гледал някой от тези филми, просто е изпуснал ужасно много.
toti_barabata
Jun 11 2006, 22:26
Повечето то филмите които казвате не съм ги гледал!Отроних две сълзи на ПЪРЛ ХАРБЪР!На ТИТАНИК също ми беше много гадно но не заплаках,ама и двата филма съм ги гледал много отдавна!
brooke*
Jun 14 2006, 19:52
много,много дълго мога да изброявам,но тези,на които всеки път когато ги гледам и рева са "Смело сърце" и "Пърл Харбър"!тези филми са......наистина са жестоки!
koRny__
Jun 16 2006, 18:02
с глас само на Смело Сърце съм плакал
CiNdEreLLa``
Jun 17 2006, 13:50
QUOTE(gojaa @ Jun 2 2006, 23:59)

Най - добрия филм за плакане ако ви се плаче и то на 100% е Тетрадката , The Notebook .
Съгласна съм наистина много емоционален филм.И аз пророних сълзи на него,просто съм забравила да го спомена.Относно "Смело Сърце" - не съм го гледала,но са ми казвали,че е много интересен(а и като чета мненията),смятам да поправя тази грешка
<Radost>
Jun 19 2006, 12:03
Видях, че много хора са писали A walk to remember и реших да го гледам - невероятен филм, мн плаках.
common_sense
Jun 19 2006, 20:26
цар лъв
титаник
if only
отх един епизод
Pra Sonhar
Jun 27 2006, 16:04
О има мн такива филми, които ме разплакват, а повечето ми приятели казват, че нямам чувства

"Титаник" този филм съм го гледала сто пъти, но всеки път се обезводнявам от рев, "Перфектната буря" , някой серии на O.C., Цар лъв и др
miss_dinamit
Jul 10 2006, 13:13
QUOTE(girl_from_hell @ Jun 10 2006, 12:44)

еми аз мноого филми съм плакала (малко ревла съм) ама тука изброени който виждам армагедон, титаник и оне трее хилл най-вече за мойте сладурковци Лукас и Пейтан
ще прибавя и A Walk To Remember
BlaCk~RoSe~
Jul 12 2006, 16:28
Ми доста са но истински съм плакала най много на ''Страстите Христови''-много тежък филм през цялото време ревах...също така и ''Патриотът'' с моя любим актйор Мел Гибсън и ''Пърл Харбър'' много обичам такива драматични военни филми и друго..а класиката ''Титаник'' и един стар филм ''Моето момиче'' там накрая е мн тъжно..о и ''Армагедон''..май повече не се сещам..
akashy_87
Jul 18 2006, 14:45
Определено The Green Mile, но и Beyond Borders.Може обаче да се съглася и за A walk to remember и The Notebook.
KaRaMeL_
Jul 21 2006, 20:31
Плакала съм на The Notebook, Пърл Харбър и Running Scared.
Bebssii
Jul 22 2006, 13:55

Requiem for a dream
Днес гледах A walk to remember защото видях че много хора са го писали и плаках като бебе поне половин час други филми за който се сещам са Пърл Харбър,Армагедон,Предай нататък,изкуствен интелект,Running scared и много други но сега не се сещам
ми аз чено да ви каа са разревах на мача гат ЛОКО (ПД) опаднаха от БОЛТЪН ...
тфа беше много трагичен филм !
Ledeno_stydena
Jul 27 2006, 17:52
Broken hearts...The notebook
Ledeno_stydena
Jul 27 2006, 17:53
QUOTE(Ledeno_stydena @ Jul 27 2006, 18:52)

Broken hearts...The notebook
Pepo903
Jul 29 2006, 18:05
титаник , когато го гледах
ice^girl^
Aug 25 2006, 15:20
Определено A walk to remember- на тоя филм винаги плача
CheerFuL-F
Oct 16 2006, 18:01
One Tree Hill тая година 4 пъти Когато Брук и Люк скъсаха(1 път),Когато Кий умря, Когато Нейтън скочи в водата (края на 3-ти сезон последен епизод) и 4-ти когато Брук и Люк скъсаха(2път)...друг...Квартала на богатите когато умря Джони и Мариса...ам...История за пепеляшка когато сестрите и се бяха напраили някакво като тържество преди мача да разкажат коя същност е пепляшка..и др
Последния филм на който плаках е If only с Дженифър Лъв Хуит....бях с приятеля ми, и някакси сгушена в него се разплакахр а това никак не ми се случва често...ама мн тъжен филм, малко прекаленио пресилен,но трогващ....
kolev83
Oct 18 2006, 11:24
Cruel intentions 1 , Crash
Не съм плакал на нито един филм. Поне спомени нямам. Май не гледам подходящите за плачене филми.
Refuse
Oct 20 2006, 16:40
На Близо До Рая
lyubenski
Oct 22 2006, 12:03
Просто не съм от този тип хора, но има филми които са ме натъжавали и доста хора са плакали на тях и един хубав пример е "BIG FISH" (2003) силно го препоръчвам.
chelsea
Oct 22 2006, 23:35
Aqua-Spirit
Oct 23 2006, 12:18
Да бе, тоя Just like heaven. И аз доста ревах на него. И на някои епизоди от "Дъщерите на Маклауд". А, и на "Пърл Харбър" като видях оная бомба как беше надписана: "за Бети".
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.