Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Кой филм ви е карал да се разплачете?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6
K1llerAngel
Мен - Fearless (2006) на 27 за 28!
The Black Dragon
The Green Mile ме е карал да плача. Който го е гледал, знае за какво говоря...
Bellatrix
QUOTE(The Black Dragon @ May 31 2006, 01:26) *

The Green Mile

Определено! Както и "Изкуствен интелект".Момчето,което играе в него (май се казваше Хейли Джоуел Озмънд) е просто невероятен актьор,признала съм го отвсякъде wink.gif Играе все такива едни роли-в "Шесто чувство",в "Предай нататък" и т.н.Имаше един филм-"Следвай светлината"-даваха го много често по Холмарк и беше наистина доста разстройващ sad.gif
Преди години,когато излезна "Титаник",си спомням,че го даваха в киното и реших да ида да погледна за какво става на въпрос.Когато Лео взе да "примира" се чуваха само хлипания и рев,а на мен ми беше по-скоро смешно,щото да видиш цяла зала с разревани хора,плачещи за тоя лигоч,си е наистина... 18.gif
ZzoOoMeR
Клише може би , обаче е самата истина "Титаник" blush.gif
Госпожица Вещицата
QUOTE(Bellatrix @ May 31 2006, 03:12) *

... Както и "Изкуствен интелект".Момчето,което играе в него (май се казваше Хейли Джоуел Озмънд) е просто невероятен актьор,признала съм го отвсякъде wink.gif Играе все такива едни роли-в "Шесто чувство",в "Предай нататък" и т.н.

Подкрепям с 2 ръце и 1..,а-2 крака! wink.gif Още като влизах в темата си мислех точно за IT.....Ааа,тоя филм няма да го гледам втори път през живота ми!От него помня най-ярко фразата "You are unique" (така ли се пише?) и винаги като говорим за нещо "уникално" по английски и се сещам веднага за филмчето...уф!
Като каза за "Шесто чувство" и се сетих колко гадно ми стана когато разбрах,че психиатъра всъщност е мъртъв....бххх,толкова гадно ми стана за горкия човек!
А за жалост "Предай нататък" така и не го гледах...Тези дни смятам да поправя грешката,добре че ме подсети wink.gif
Спомням си че бях зарибена по Властелина като излезе и на 3тата част като се разделяха и ми потекоха сълзите в киното...Обаче сега като го гледам-ми много дълга и проточеа тя раздяла ми се струва,вече не ми влияе...
CiNdEreLLa``
Емиии ... няма да кажа "Титаник",понеже не знам защо не се разплаках на него!Бях ужасена,но не заплаках....може би понеже бях малко като го гледах и не толкова емоционална rolleyes.gif а филмите,които са ме карали да се разплача не са много - Pearl Harbour , One Tree Hill , A Walk To Remember и The Passion Of The Christ (много тежък филм)
Крадец на рози
Преди 11-12 години гледах 1 филм където накрая убиха едно слонче,само тогава съм ревал на филм.
Коце въпросите не се ли пишат накрая с въпросителна ?
На филма Van Wilder съм се попикавал от смях ,та чак сълзи са ми потичали smile.gif
hilarie
Армагедон.Определено.Много ми беше тъжен накрая blush.gif
Други,които са ме накрали да се разчувствам са Cruel Intentions 1,Titanic,IT,Green Mile,A walk to remember
Госпожица Вещицата
А аз пък за кво не плаках на Титаник?Може би ми се е сторил прекалено сълзлив...дори едва помян сюжета...
gojaa
Най - добрия филм за плакане ако ви се плаче и то на 100% е Тетрадката , The Notebook .
Bellatrix
QUOTE(hilarie @ Jun 2 2006, 14:51) *

Други,които са ме накрали да се разчувствам са Cruel Intentions 1,Titanic, IT,Green Mile,A walk to remember

Разчувствала си се на филма "То"? shocking.gif УоУ! Ама от страх ли? blink.gif
Пф,явно аз се бъркам нещо,ама на "То" да се разчувстваш си е ... wacko.gif Поправете ме ако греша,моля ви се 18.gif
The Black Dragon
QUOTE(Bellatrix @ Jun 6 2006, 16:04) *

QUOTE(hilarie @ Jun 2 2006, 14:51) *

Други,които са ме накрали да се разчувствам са Cruel Intentions 1,Titanic, IT,Green Mile,A walk to remember

Разчувствала си се на филма "То"? shocking.gif УоУ! Ама от страх ли? blink.gif
Пф,явно аз се бъркам нещо,ама на "То" да се разчувстваш си е ... wacko.gif Поправете ме ако греша,моля ви се 18.gif

Вероятно има предвид E.T. - оня за извънземното smile.gif
ThePinkDuck
Определено колкото и пъти да гледам "The Green Mile" толкова пъти рева. "A walk to remember" също ми влияе зле. А когато Skye McCole Bartusiak проговаря за първи път на Mel Gibson в "The Patriot" и го моли да не заминава просто автоматично реввам! Много хълцащ момент. "Beautiful mind"... абе който го е гледал си знае. Винаги когато гледам "Bambie" и мама му умира пускам по някоя сълза, а също така и на "The Lion King". Относно "Титаник", тоя филм така и не можа да ми подейства особенно емоционално! Ако говорим за сериали "Gilmore girls" и "Fahrscape" определено са успявали да ме разплачат доста пъти, я от смях, я от мъка. Когато единия Крайтън умря ми идеше да се застрелям, а за Дарго да не говорим. Май станаха прекалено много вече, за това до тука! mrgreen[1].gif
Passionatelly desire
Като малка много ревах на Цар лъв (онази сцена където гнутата гонят Симба) , а иначе винаги ми става кофти когато гледам "Воля за победа" cry.gif (любимото ми филмче).Титаник не съм го гледала blush.gif Аз мога да се разплача и за най - малкото нещо , така,че почти всеки филм може да ме разреве.Много сме чувствителни happy.gif
advokata
Много филми са ме карали да се разрева
arlekin
Филма който ме е просълзявал винаги когато го гледам е "Знахар".
Жалко,че не мога да го намеря никъде да го гледам.
Zaio
Първия филм който ме разрева беше "Последния мохикан" като убиха Ункас просто ми идваше да вляза в телевизора, а друг много силен и въздействащ и винаги разплакващ ме е вечният "Гладиатор" просто момента когато намери жена си и детето обесени ми изкарва сърцето.В скоро време ме разрева "One tree hill" (феновете знаят защо biggrin2.gif )
senatora
"Пърл Харбър" и "Смело сърце"
Alma
когато гледах Cruel intentions 1,Пърл Харбър, Предай нататък и Елизабеттоун си поплакх доста...иначе такива истории като Тетрадката и Три Хил не веднъж са ме разчувствали...
unvisioble
Ами аз...често си поплаквам на филми,ако са някакви такива по-драматични... blush.gif
Ето някои от филмите,на които съм си изплаквала очите:"Гладиатор","Армагедон","Изкуствен интелект","Фани и Александър","Време разделно","Маргарит и Маргарита".
Сега се сещам и за още доста.
girl_from_hell
еми аз мноого филми съм плакала (малко ревла съм) ама тука изброени който виждам армагедон, титаник и оне трее хилл най-вече за мойте сладурковци Лукас и Пейтан
Nasunko
*Remember the titans
*Requiem for a dream
*The Notebook
*I am Sam

Който не е гледал някой от тези филми, просто е изпуснал ужасно много.
toti_barabata
Повечето то филмите които казвате не съм ги гледал!Отроних две сълзи на ПЪРЛ ХАРБЪР!На ТИТАНИК също ми беше много гадно но не заплаках,ама и двата филма съм ги гледал много отдавна!
brooke*
много,много дълго мога да изброявам,но тези,на които всеки път когато ги гледам и рева са "Смело сърце" и "Пърл Харбър"!тези филми са......наистина са жестоки! worthy.gif
koRny__
с глас само на Смело Сърце съм плакал
CiNdEreLLa``
QUOTE(gojaa @ Jun 2 2006, 23:59) *

Най - добрия филм за плакане ако ви се плаче и то на 100% е Тетрадката , The Notebook .

Съгласна съм наистина много емоционален филм.И аз пророних сълзи на него,просто съм забравила да го спомена.Относно "Смело Сърце" - не съм го гледала,но са ми казвали,че е много интересен(а и като чета мненията),смятам да поправя тази грешка 4.gif
<Radost>
Видях, че много хора са писали A walk to remember и реших да го гледам - невероятен филм, мн плаках.
common_sense
цар лъв sad.gif
титаник
if only
отх един епизод
Pra Sonhar
О има мн такива филми, които ме разплакват, а повечето ми приятели казват, че нямам чувства biggrin2.gif "Титаник" този филм съм го гледала сто пъти, но всеки път се обезводнявам от рев, "Перфектната буря" , някой серии на O.C., Цар лъв и др
miss_dinamit
QUOTE(girl_from_hell @ Jun 10 2006, 12:44) *

еми аз мноого филми съм плакала (малко ревла съм) ама тука изброени който виждам армагедон, титаник и оне трее хилл най-вече за мойте сладурковци Лукас и Пейтан

ще прибавя и A Walk To Remember
BlaCk~RoSe~
Ми доста са но истински съм плакала най много на ''Страстите Христови''-много тежък филм през цялото време ревах...също така и ''Патриотът'' с моя любим актйор Мел Гибсън и ''Пърл Харбър'' много обичам такива драматични военни филми и друго..а класиката ''Титаник'' и един стар филм ''Моето момиче'' там накрая е мн тъжно..о и ''Армагедон''..май повече не се сещам..
akashy_87
Определено The Green Mile, но и Beyond Borders.Може обаче да се съглася и за A walk to remember и The Notebook.
KaRaMeL_
Плакала съм на The Notebook, Пърл Харбър и Running Scared.
Bebssii
worthy.gif Requiem for a dream worthy.gif
Ali8
Днес гледах A walk to remember защото видях че много хора са го писали и плаках като бебе поне половин час други филми за който се сещам са Пърл Харбър,Армагедон,Предай нататък,изкуствен интелект,Running scared и много други но сега не се сещам
TDH
ми аз чено да ви каа са разревах на мача гат ЛОКО (ПД) опаднаха от БОЛТЪН ...
тфа беше много трагичен филм ! sad.gif sad.gif
Ledeno_stydena
Broken hearts...The notebook 10.gif
Ledeno_stydena
QUOTE(Ledeno_stydena @ Jul 27 2006, 18:52) *

Broken hearts...The notebook
Pepo903
титаник , когато го гледах
Nasi
По принцип мога да плача за нищо, но за филми много рядко..последният случай беше Star Wars III Revange oh the Sith. За друг филм не си спомням. wink.gif
Преди години съм плакала за загуби на Манчестър. 18.gif 18.gif 18.gif 16.gif
ice^girl^
Определено A walk to remember- на тоя филм винаги плача
S4ch3
Като бях на 4 или 5 на цар лъв когато бизоните згазиха големия цар лъв sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif
CheerFuL-F
One Tree Hill тая година 4 пъти Когато Брук и Люк скъсаха(1 път),Когато Кий умря, Когато Нейтън скочи в водата (края на 3-ти сезон последен епизод) и 4-ти когато Брук и Люк скъсаха(2път)...друг...Квартала на богатите когато умря Джони и Мариса...ам...История за пепеляшка когато сестрите и се бяха напраили някакво като тържество преди мача да разкажат коя същност е пепляшка..и др unsure.gif
Alma
Последния филм на който плаках е If only с Дженифър Лъв Хуит....бях с приятеля ми, и някакси сгушена в него се разплакахр а това никак не ми се случва често...ама мн тъжен филм, малко прекаленио пресилен,но трогващ....
kolev83
Cruel intentions 1 , Crash
Tope
Не съм плакал на нито един филм. Поне спомени нямам. Май не гледам подходящите за плачене филми. blink.gif biggrin2.gif
Refuse
На Близо До Рая blush.gif
lyubenski
Просто не съм от този тип хора, но има филми които са ме натъжавали и доста хора са плакали на тях и един хубав пример е "BIG FISH" (2003) силно го препоръчвам.
chelsea
Аз пък се разплаках на Тристан + Изолда" wacko.gif blush.gif blink.gif sad.gif Филмът ме развълнува страшно много, а също и Just like heaven...
Aqua-Spirit
Да бе, тоя Just like heaven. И аз доста ревах на него. И на някои епизоди от "Дъщерите на Маклауд". А, и на "Пърл Харбър" като видях оная бомба как беше надписана: "за Бети".
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.