Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Проблемни субтитри
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия
ZzoOoMeR
Хора тъйкато pc-то ми е скапано се налаги да си тегля филмите за да мога да ги гледам! та : свалих си филма "planet of the apes" обаче субтитрите ми се разминават с картината, търсих др-де субтитри подходящи ма не намерих ! мога ли да ги преправа по някъв начин или нещо др. за да мога да го гледам филма както трябва 4е наистина ми харесва филма... ?
The Black Dragon
QUOTE(ZzoOoMeR @ May 28 2006, 19:55) *

Хора тъйкато pc-то ми е скапано се налаги да си тегля филмите за да мога да ги гледам! та : свалих си филма "planet of the apes" обаче субтитрите ми се разминават с картината, търсих др-де субтитри подходящи ма не намерих ! мога ли да ги преправа по някъв начин или нещо др. за да мога да го гледам филма както трябва 4е наистина ми харесва филма... ?

Кажи точно кой релийз си свалил за филма?
Госпожица Вещицата
Свали си Коала плеър,той има настройка за субтитрите-коригиране на това кога да ти излизат-по-рано или по късно от зададеното wink.gif
vIkToRsHeFa
съмнява ме че нямаш определени кодеци за филма и той забавя и забъзва на моменти отделно дори от звука. Ако не е това можеш да ползваш BSPlayer и със CTRL + стрелките на ляво или надясно да си наместиш субтитрите.
MOLOKO
За настройка на тайминга може да ползваш "Subtitle Workshop". Но предупреждавам ,че трябва да настройваш много точно и това отнема време, а понякога трябва да го правиш ред по ред , което е много неудобно и трудоемко. Най-лесният начин е да провериш "FPS"(кадри в секунда ) на филма от меню "PROPERTIES" и след това в SUBS.UNACS.BG за субтитри със същия тайминг като на филма и всечко е ОК!
ZzoOoMeR
еми напраих ги суб-те да бъдат с х секунди напред обаче при мен ми излиза че на различни момети суб-те с различно време закъсняват търсих суб. в посочения сайт още преди да пусна темата но не намерих подходящи та гледах филма на английски щот го разбирам(но др си е сичко да е на бг) ! Мерси на всички отзовали се ! А и да ви кажа този филм е просто уникален , много ме накефи!!! ако някой се сеща за др подобни ще съм му благодарен да ми ги каже ... smile.gif
FrAgMaKeR
Ако гледаш online филма с Media Player и VobSub, oт меню Timing на VobSuba напиши число, което съответно е отрицателно или не в зависимост от това дали има закъснение или избързване. Стойноста на числото е в милисекунди, това значи че 1000 = 1 секунда, 4000 = 4 секунди и тн.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.