Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Кой момент от филма...
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4, 5
CiNdEreLLa``
Имало ли е серия или сцена,която да ви е карала да се разплачите...коя е била и защо точно тя confused.gif
ludoto_tedi
Плаках много на сцената когато Лейтън се разделиха .
IPB Image

мисля че от снимката мнго явно си личи защо!!! sad.gif
GaRgAmElKa
оооо моментат не е бил само един!наи ярко си спомням когато неитан се обади на хеили и тя му каза 4е се вра6та и тои и каза не те искам!!! бе6е мн мн гадно 1crying[1].gif 1crying[1].gif 1crying[1].gif
Nathan
Ооооооо безброй са сцените на които съм плакал на този сериал sad.gif
Затова и толкова много го обичам {}
elexis
QUOTE(GaRgAmElKa @ May 27 2006, 20:37) *

оооо моментат не е бил само един!наи ярко си спомням когато неитан се обади на хеили и тя му каза 4е се вра6та и тои и каза не те искам!!! бе6е мн мн гадно cry.gif cry.gif cry.gif

Да и аз много плаках тогава - голяма Нейли фенка съм 3.gif Също така на 16 епизод от 3 ти сезон. Не на определени моменти, а по принцип почти на целия епизод. Най- много плаках на края на 22 епизод, когато Хейли викаше на моста, а Нейтън беше в колата и се показва гривната.. (и на фона Led Zeppelin-Baby i'm gonna leave you !!!- рев та рев cry.gif cry.gif
orhideya
уфф..и аз много плаках на 16 епизод 3 сезон-много тъжно...
CiNdEreLLa``
И мен сериала ме е карал много пъти да проронвам по някоя сълза...но една от сцените,които никога няма да забравя е тази:

IPB Image

IPB Image

IPB Image

Страшно въздействащ момент поне за мен,а и песента на Get Up Kids беше страхотно съчетана със ситуацията 4.gif
BlaCk~RoSe~
определено са много но сега се сещам за момента когато кийт умря на погребението ;( а и също последния епизод на трети сезон когато за първи път чух Gavin Degraw-More than anuone незнам защо момента беше готин сватба сичко ок обаче на мен ми стана гадно ;( и плаках и накрая на епизода когато Нейтън..(абе незнам дали сички са го гледали за тва ша замълча) а и втори сезон когато Нейтън се блъсна оу милото wub.gif
scandalous_girl
И при мен моментите,през които съм плакала са много,но сега се сещам за няколко.

Когато Лукас катастрофира. Знаех,че няма да умре,но въпреки това се скъсах да плача.(а пък майка ми се смееше huh.gif )

Когато Лукас най-накрая се сети,че Брук е момичето за него,но ги завари с Феликс.

Когато Хейли замина и Нейтън закъсня и не успя да я спре.Когато той счупи сватбеното табло.Самата музика беше много въздействаща. Наистина тогава дота плаках.

Когото Нейтън катастрофира. Може би един от най-силните моменти във филма.

Когато Лукас призна чувствата си на Брук. Този момент съм го гледала десетки пъти и винаги не мога да се сдържа и се разплаквам.

Когато Брук разкри всичко,което чувства към Лукас,а той й прости случката с Крис.

През целия 16-сти епизод също имаше много сълзи,особено,когато Дан уби Кийт.

Сцената в 22-ри епизод,когато Брук каза на Лукас,че той никога не я е допуснал до сърцето й. ermm.gif

Когато Нейтън се хвърли във водата,за да спаси Купър и Рейчъл. Думите на Лукас бяха много въздействащи,но още по-въздействащо беше изражението на Хейли,нейният ужас и виковете й.
fenka_lucas_i_brooke
Абсолютно всичко казано до тука и мен ме е разплаквало!Най-вече сцените с Брукас и смъртта на Кийт както и последния епизод от 3 сезон!Просто филма си е много въздействащ и няма как да не ме разплаче!А забравих плакала съм на всички сцени в които Лейтън са заедно или Пейтън плаче за Лукас или нещо от сорта но винаги си плача на тях,нищо че съм Брукас фенка,някой от вас вече знаят че Лейтън си е моя лична преживяна случка и за това съм си и тяхна фенка!Както и да е абе като цяло филма ме е карал да се смея,да плача и да се смея едновременно,но много често и да плача с глас особенно последните епизоди на 3 сезон!
FaLLOuTbOy
от последната серия имаше доста моменти(като скандала на Брук и Лукас , катастрофата ) които са ме натъжавали ама чак не съм плакал smile.gif
CiNdEreLLa``
Съгласна съм scandalous_girl всичите момента са наистина много въздействащи...като ти четох поста и се сетих за още един момент,в който много се натъжих и който гледах 100 000 пъти и всеки път чувствах едно и също и всеки път сълзите напираха...това беше момента когато Нейтън каза на Хейли следните думи:

"Хейли, не се тревожи за плажа.Нашият брачен олтар.......Корените са още там.Просто ще отнеме време."(и тук и подаде едно от онези сини цветчета....беше много романтично и много ме трогна
Lex
Не, че съм плакал, но някой моменти са ме карали да се замисля сериозно върху нещата от реалният живот.
Моменти като .. Нейтън катастрофирва, също така и когато той сънува, какво е щяло да бъде, ако Дан Скот избере майката на Лукас.
Devil^Rose^^
Епизода, който най-много ме трогна беше 17. Той успя да ме насълзи очите, но не и до там да седна и да рева. Също и когато Ели умря и накрая Пейтън разпръсна прахта й. Това са най-тежките моменти за мен.
~*Haley*~
Много моменти са ми насълзявали очичките:
Когато Хейли замина на турнето и Нейтън закъсня.
Когато Нейтън се блъсна...момента беше много гаден а и песента беше много тъжна.
16 и 17 епизод 3 сезон...и двата епизода бяха просто... 1crying[1].gif
А и момента когато Лукас каза на майка си че има HCM.
И разбира се последния епизод от 3 сезон... sad.gif
Иначе съм съгласна че като цяло сериала е доста въздействащ smile.gif
common_sense
само и единствено на епизода с заложниците в училището. и то не защото убиха Кийт, ами заради други неща. unsure.gif
Bitter Truth
Тоя сериял наистина е голяма ДРАМА.В повечето серии все плаках 1crying[1].gif .Когато стана катастрофата с Лукас и Кийт преди да вземат Карън от летището.Когато Лукас скъса с Брук.Историите около Пейтън и майка и, раздялата с Джейк...абе много.Ако тръгна да изброявам ще ви преразкажа всяка серия от филма.
sydney
аз съм плакала на много серии,особено на тези в които нещата м/у Брук и Лукас са зле,когато Нейтън и Хеили се разделят и когато Кийт умря sad.gif sad.gif sad.gif
love_Nathan
мисля че един от наи тъжните моменти беше когато Нейтан се блъсна на пистата.доста кофти бе6е и когато Лукас каза 4е е е болен на Whitey ,а и на майка си.има осте много такива моменти ама то няма да ми стигне цял ден
Iveto^
Най-кошмарния за мен момент и този,на който съм плакала най-много е,когато Нейтън се опита да се самоубие! 1sad[1].gif
<Radost>
разплаках се на последната серия, когато Рейчъл и Купър падат в реката, Нейтън се хвърля, а милата Хейли нищо ме може да направи.Всичко това на фона на тази прекрасна балада на Led Ceppelin... абе просто не можах да се стърпя ...
CrAzY_AbOuT_OTH^^
Много плаках когато Нейт чакаше Хейли за вечеря а тя в това време тъкмо се качваше на автобуса с Крис ......... тогава на самата сцена когато Нейт духа свещите много ама много плаках.... 1crying[1].gif 1crying[1].gif
janushka
хмммм, мн са сцените които са ме разплаквали и те са най-вече свързани с караниците,разделите и подобни м/у Хейли и Нейтън.Техните проблеми ги взимам пресърце.
За разлика от горните мнения аз не плаках на последния епизод, може би защото предварително бя, 4ела какво що ще стане и, а бе малко ми беше тежко,нали знаете сякаш някаква буца ти е заседнала в гурлото,но само толкоа.
Но най-потресаващия едизод, повереме на който си изплаках очите беше,всъщност бяха, 21 и 22-23 от 2 сезон,но най-вече 22-23.Нз какво толкова се беше слу4ило пък и не искам да си спомням, но такова реване му одарих тогава 4е просто не е истина.
Друг момент останал в главата ми беше на 14 февруари.Точно на този хубав за влюбените празник, и в който учаквах да получа я валнтинка, я нещо друго,които така и не получих и за да си управя настроението реших да погледам ОНХ.И какво гледам мислите точно епизода в който Хейли напуска Нейтън заради Крис 19.gif 19.gif и тогава рев,рев,рев 1crying[1].gif 1crying[1].gif 1crying[1].gif 1crying[1].gif 1crying[1].gif комбинацията беше ужасна -14.02.2006 и раздялата м/у двойката която ми вдъхна кураж да не се отказвам да мечтая,да продължа да вярвам, 4е всеки си има някъде половинка и няминуемо някой ден тези двамата ще се намерят и съберат, 4е съществува ИСТИНСКА ЛЮБОВ 1crying[1].gif 1crying[1].gif 1crying[1].gif 1crying[1].gif 1crying[1].gif
Zaio
С течение на времето когато започнах да гледам сериала Нейтън и Хейли ми станаха любимци и най-вече Нейтън. Защо? Защото според мен този актьор играе ролята на такъв човек в когото огромна част от женската популация на света би се влюбила. Просто в неговия образ се съчетали всичко онова за, което ние момичетата/жените си мечтаем. Човек, който наистина държи на жената до себе си, обича я истински и иска да я направи щастлива, а не е ли това което всички ние искаме. В момента обаче съм ужасена защото 3 сезон свърши много тежко.Не знам тия сценаристи какво са си мислели, но според мен това беше садизъм от тяхна страна най-щастливия момент от филма да го завършат по такъв гаден начин.И ето, че стигнах до същината най-много се разстроих от този последен епизод и най-вече гривната която изплува изпод водата. Наистина ме потресе и се скъсах от рев. Но за мое успокоение си казвам, че ако бях на мястото на Хейли не бих стояла и секунда там горе и да се чудя ще изплува ли Нейтън или не. Просто и аз щях да скоча пък каквото ще да става, ако мога да помогна ще помогна ако не какъв ще бъде смисъла на живота ми като знам, че се е удавил пред очите ми и аз само съм стояла и гледала. Като казвам това обаче се надявам да ни зарадват и в края на краищата той да изплува.Иначе съвсем ще ни съсипят Хепи ендинга. 10.gif
love_Nathan
QUOTE(Zaio @ May 29 2006, 15:01) *

най-много се разстроих от този последен епизод и най-вече гривната която изплува изпод водата. Наистина ме потресе и се скъсах от рев. Но за мое успокоение си казвам, че ако бях на мястото на Хейли не бих стояла и секунда там горе и да се чудя ще изплува ли Нейтън или не. Просто и аз щях да скоча пък каквото ще да става, ако мога да помогна ще помогна ако не какъв ще бъде смисъла на живота ми като знам, че се е удавил пред очите ми и аз само съм стояла и гледала. Като казвам това обаче се надявам да ни зарадват и в края на краищата той да изплува.Иначе съвсем ще ни съсипят Хепи ендинга. 10.gif

и аз мисля че този момент бе6е наистина страшно тежък.преди да гледам епизода в едно инервю на James бях прочела неволно какво ще се случи и бях някак си подготвена.през целия епизод си мислех само за това с водата и очаквах наи лошия момент.ина4е изцяло се съгласявам 4е без Нейт филм няма и затова се самоубеждавам 4е ще оживее със сигурност.все пак истинската любов побеждава всичко.така 4е вярвам 4е Нейт ще се оправи

always and forever
brooke*
леле толкова са много...(много добра тема 4.gif )
ще изброя тези на който най много плаках-през цялата 16 серия,както и следващата и разбира се-22 епизод,3 сезон!там се съмнявам да има някой,на който да не му се е доплакало... 1crying[1].gif

а-сетих се още една-при катастрофата на нейтън!е тогава какъв рев му одарих....
fresh_girl
аз лично мн се подкефих когато Пейтън попита Джейк дали искат да се оженят,а след това когато той и каза "ДА",беше супер сладурскооо...мн ми се ще м/у тях да се получи icon_peace.gif
snowpatrol
Всъщност никой, все пак boys don't cry. Но сериозмо ме е натъжавал може би най-много момента, когато майката на Пейтън умря, самата и история за младостта която е отминала, голямото поле The Meadow, дъждът, 70те години, соло китарата на изпълнителя.. Единството на хората, удоволствието което са изпитвали, даже леко прокрадващото се зад ъгъла тъжно чуство, че този момент никога няма да се върне, докато те все още са в него... Това наистина ме натъжи, много. unsure.gif
girl_from_hell
хаха мислех си,че само аз съм ревла smile.gif
еми на мен на доста моменти са ми се насълзявали очите ама най-вече покрай Лукас и Пейтан, защото винаги съм мислила, че са един за друг
^^HeLa^^
наистина са много моментите, на които съм се натъжавала, но като се замисля съм плакала най-много, когато : Хейли напусна Нейтън толкова ми стана тъжно за него, а когато се опита да се самоубие как до последно преди да се блъсне в стената мислеше за нея тоя момент беше много въздействащ 1crying[1].gif последните серии на 3 сезон, когато Лукас призна на майка си за болестта си, както и катастрофата в последната серия, когато гривната изплува на повърхността и Хейли крещеше на моста и това изражение, кото се сетя и пак мога да заплача...
^Mim0zKa^
Много хубава тема smile.gifАмии...на много моменти съм се натъжавала и са ми се се насалзявали о4ите но истински съм плака...може би когато Кийт умря накрая на 16 епизод,по4ти на целия последен епизод....особено когато Брукас спореха и Брук му каза 4е никога не е могла да влезе в сърцето му..мале толкова добре го изигра 4е салзите ми направо...се изляха....когато Брук и Пейтън се разделят....много силен момент и на на фона на тази страхотна балада и когато колата пада...и Нйетън се спирта и казва на Хейли 4е я оби4а и ска4а....мн тъжно sad.gifАбе много са са6то много сцени с Брукас...съм плакала...и така smile.gif
trinity
Аз попринцип плаках много, имаше наистина добри моменти.
Плаках наи много когато биологи4ната маика на Пейтан умря, защото моята майка умря когато бях на 17 г. и също от рак . Да тогава плаках много.

Хеили и Неъта също са ме разплаквали много.

1crying[1].gif 1crying[1].gif 1crying[1].gif 1crying[1].gif 1crying[1].gif
Estell
Аз също най-много се натъжих, когато Ели умря и Пейтън я намери. И как Ели си пусна същата песен на която е починала и осиновителката на Пейтън ... Много тъжно ми стана. И също така когато Нейтън се блъсна и си спомням изражението на Лукас и виковете му... sad.gif
Valeto
Цялата 16 серия! Просто беше потресаваща за мен. Накара ме да се замисля за много неща, за жестоката истина днес. sad.gif
Също и последната серия беше доста гадна за мен. Хем шокираща, хем тъжна! Особено края с Хейли и Нейтън наистина беше гадно. cry.gif
{LoNeLy_GiRL}
Като че ли най-много съм плакала,когато Хейли замина и цялата история с нея и Нейтън...беше много истинско и ме направиха доста съпричастни.Плакала съм и на 16 серия-тук вече няма какво да си говорим,истината е на лице-това си е нашата действителност.Много тийнейджъри са в това положение,остават незабелязани,изолирани...сякаш не съществуват.Също и последната серия,когато Брук и Лукас се поскараха.В момента се сещам и за серията,когато Брук каза на Лукас,че е излъгала и не е бременна,т.е. края на тази серия,точно този момент.Просто ми стана много едно такова...тъжно.
Засега това се сещам,аз съм си ревла по природа,така че на почти всеки момент рева,хах.
Valeto
QUOTE({LoNeLy_GiRL} @ Jun 11 2006, 16:10) *

В момента се сещам и за серията,когато Брук каза на Лукас,че е излъгала и не е бременна,т.е. края на тази серия,точно този момент.Просто ми стана много едно такова...тъжно.
Засега това се сещам,аз съм си ревла по природа,така че на почти всеки момент рева,хах.

Истината е, че просто доста често има тежки моменти в този сериал и дори и да не си "ревла" 10.gif , няма начин да не те жегне отвътре поне малко. Сега като каза за този момент, когато Брук излъга, че е бременна, на мен ми беше по-гадно в момента, когато си мислех, че наистина е бременна и начина, по който го изживя Лукас, особено Карън..
{LoNeLy_GiRL}
QUOTE(Valeto @ Jun 11 2006, 18:34) *

QUOTE({LoNeLy_GiRL} @ Jun 11 2006, 16:10) *

В момента се сещам и за серията,когато Брук каза на Лукас,че е излъгала и не е бременна,т.е. края на тази серия,точно този момент.Просто ми стана много едно такова...тъжно.

Истината е, че просто доста често има тежки моменти в този сериал и дори и да не си "ревла" 10.gif , няма начин да не те жегне отвътре поне малко. Сега като каза за този момент, когато Брук излъга, че е бременна, на мен ми беше по-гадно в момента, когато си мислех, че наистина е бременна и начина, по който го изживя Лукас, особено Карън..

Тъй си е,сериала е много истински! happy.gif То цялата тази серия си беше тъжна,дори после питах майка как ще реагира,ако й кажа,че чакам дете на 16-17 години,много се вживявам във филма.Но просто края някак...стана ми много гадно,защото през цялата серия едвам се сдържах да не се разплача и накрая това се случи!
winona
Здравейте и от мен,
аз вчера изгледах последната серия на 3 сезон и днес реших да се регистрирам във форума.

Та по темата:
Целия сериал е много тежък и много пъти ми е било тъжно, но единствения път когато плаках беше в края на 19 епизод, на сцената на летището когато Джейк и Джени посрещаха Пейтън.
CrAzY_AbOuT_OTH^^
QUOTE(winona @ Jun 12 2006, 13:59) *

Здравейте и от мен,
аз вчера изгледах последната серия на 3 сезон и днес реших да се регистрирам във форума.

Та по темата:
Целия сериал е много тежък и много пъти ми е било тъжно, но единствения път когато плаках беше в края на 19 епизод, на сцената на летището когато Джейк и Джени посрещаха Пейтън.

ОоО това наистина беше много тъжен момент 1crying[1].gif 1crying[1].gif 1crying[1].gif
winona
QUOTE(CrAzY_AbOuT_OTH^^ @ Jun 18 2006, 15:12) *

ОоО това наистина беше много тъжен момент 1crying[1].gif 1crying[1].gif 1crying[1].gif

Да и сега като си го пускам и пак плача... sad.gif
nubits
Аз, като момче може да разбирам нещата доста странно... Наистина има супер много моменти, които са ме карали на тръпна и на насълзя очи, но винаги е било на някой хубав момент. Много ми харесаха думите на Белия с които завърши един епизод: "Пътят е дълъг, но накрая разбираш, че пътуването е основната цел". Всичко, което каза тогава ми се видя толкова правилно, пък и съчетано с музиката беше невероятно... вижда се и от подписа ми smile.gif

А сега сигурно ще ми се нахвърлите, но не забелязах никой да споменава този момент в никоя друга тема... явно леко съм кривнал от правия път smile.gif Та... Страшно приятно и радостно се почуствах, когато в последния епизод Нейт и Хейли се целунаха, след като се ожениха. Тогава показаха Дан, ставайки от стола... ръкопляскаше и се радваше... беше се усмихнал толкова истински... всъщност момента не беше повече от 1-2 секунди, но ме разчуства... пък и честно да си кажа, винаги съм намирал нещо добро в Дан.
ААааа... smile.gif И да не си помислите, че съм кривнал и с резбата?! Не... Явно просто емоциите ми идват в повече

До скоро
winona
QUOTE(nubits @ Jun 19 2006, 16:06) *

А сега сигурно ще ми се нахвърлите

Ей, никой няма да ти се нахвърли..

QUOTE(nubits @ Jun 19 2006, 16:06) *

Много ми харесаха думите на Белия с които завърши един епизод: "Пътят е дълъг, но накрая разбираш, че пътуването е основната цел". Всичко, което каза тогава ми се видя толкова правилно

Аз също много харесах този момент но не съм се натъжавала. Просто наистина както ти каза всичко ми се видя толкова правилно...
Просто ми се изпълни душата.. Предполагам знаеш това чувство.. 5daga[1].gif
seduction_55
Плаках много когато Брук отиде отиде при Лукас с писмата и му призна чувствата си и той и прости и....беше много романтично. 1crying[1].gif
lemmy
Ми най-много плаках беше когато Пейтън намери Ели мъртва и се разплака беше просто ужасно тва да видиш и втората си майка мъртва е просто съсипващо за едно дете наистина беше гадно
BlaCk~RoSe~
Аз най много плаках когато Пейтън намери Ели мъртва и там музиката която пуснаха и Пейтън като започна да плаче и много ми стана тъжно иначе много плаках и на последния епизод на сватбата на Нейли когато пуснаха Gavin Degraw-More than anyone тук момента не беше много тъжен ама тва беше май повече лично за мен че песента е тъжна.. 1crying[1].gif
born_4_you
Аз плаках, когато Нейтън катастрофира и на последния епизод на 3 сезон, когато скочи да спасява Купър... sad.gif 1crying[1].gif
Иначе е имало и Брукас сцени, на които не съм можела да издържа...
Brukas fenka
Aми аз плаках когато Хейли замина, а Нейтън се върна да я потърси, но сестра й му каза 4е е заминала беше много тъжно.Също плаках много и на епизода със заложниците, на епизода в който Нейтън се опита да се самоубие и на епизода в който Нейтън се хвърля в реката и гривната изплува отгоре, а Хейли стой безпомощна и не може да направи нищо.Но най-много плаках на епизода в който майката на Лукас каза, че трябва да установят някой правила щом Брук ще живее с тях и тогава Брук каза че са само приятели и Лукас се разплака и ми стана много тъжно за него 1crying[1].gif
Lucky Me_{}
Еми доста са със сигурност...Например когато Кийт умря, или когато Нейтън се блъсна, когато Хейли замина, когато Хейли се върна...Ам...май най-вече на моментите на Нейтън и Хейли...А също и когато Джейк замина sad.gif Определено е имало много тъжни и романтични моменти, които са ме карали да плача, но това е чарът на ОТН rolleyes.gif
GaBiTo
Ами честно казано мен много моменти са ме разплаквали.Когато Хейли замина и остави Нейтан.Когато той отиде при нея и после си тръгна.16 епизод беше страшно тъжен.Там не спрях да плача особено,когато Дан просреля брат си и накрая на епизода.А също така не сдържах сълзите в последния епизод,когато Нейтан се хварли в реката и изплува само гривната на Хейли.Понякога филма е много тъжен sad.gif sad.gif sad.gif
v88
изплаках си ду6ата в епизода след смъртта на кийт(мисля 4е с.3 еп.17 се пада)!просто никога на филм не съм плакала през цялото време, бе6е ужасно тъжно вси4ко!!!!!!!!!!:(
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.