Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Кой момент от филма...
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4, 5
lemmy
Ревах супер много когато Джейк замина първия път с бащата на Пейтън, направо нз как спрях да плача беше много тъжно.
Mrs.Ackles
Ооо, има толкова много моменти, които са ме карали да се разплача:
Когато Хейли тръгна с оня грозния Крис Келър ( sick1.gif ) и заряза Нейтънчо...
Когато Брук отиде при Лукас и му каза за писмата си, беше много миличко!
Когато Кийт умря-УЖАС, беше супер гадно
Също, когато Пейт намери Ели мъртва- тва беше..... 1crying[1].gif Горката, винаги остава сама..
Серията с Джими пък ме накара да се замисля, че наистина има много деца, като него- отхвърлени и забравени от всички.... sad.gif
Ааа, да не забравя най-тъжния момент: В последната серия, когато Нейт каза на Хейли, че я обича и се хвърли във водата! И този момент в комбинация с песента беше адски гадно....и накрая, когато гривничката изплува! 1crying[1].gif 1crying[1].gif Абе, толкова много съм се зарибила по тоя сериал, че просто няма на къде повече!
*PeyT*
Много са....повечето сте ги изброили вече unsure.gif На доста серий съм плакала, но най-вече на тази с Джими и последната..те са адски тежки, просто няма начин да не те разчувстват 1crying[1].gif 1crying[1].gif 1crying[1].gif
В библиотеката с Пейтън и Лукас...просто беше мн тъжноsad.gif( тогава си мислих, че ще умре... 1crying[1].gif
А последната почти на цялата плаках..дори когато се скараха Брукас, особено момента, когато му каза , че никога не я е допуснал до сърцето си..пр така го изигра, имах чувството, че сълзите и са истински unsure.gif ! А накрая, когато си стягаше багажа и цялата сцена с двечките беше... no.gif 1crying[1].gif 1crying[1].gif и най-вече ми стана гадно, защото Пейтън както винаги остана сама sad.gif ! А за завършека на серията нямам думи...катастрофата, хвърлянето на Нейтън и тази песен..толкова въздействащо sad.gif 1crying[1].gif
KaRaMeL_
Епизод 14 от Първия сезон, когато Нейтън отиде при Люк в болницата и в този момент той се събуди и след това Нейтън като отиде при Хейли и я заведе в болницата при Люк. Супер много се натъжих
lemmy
Ми пуснъх сълзи4ка и когато Тим каза на Нейтън 4е му е кофти 4е ве4е той няма толкова време за него беше мноу трогателно още се насълзявам.
Torrie
много са моментите, когато Джими се самоуби, а след това Дан застреля Кийт, когато Люк прости на Брук, че е спаа с Крис, когато Хейли замиона за турнето, когато Белия реши да отиде да се оперира, когато Нейт, Хейли, Купър и Рейчъл катасртофираха, когато в 21(май) еп. на 3 сезон, след мача, в който Рейвънс победиха, Дан спря Нейт и му каза, че много се гордее с него, не само заради баскетбола, а и заради човека, в който се е превърнал...има да изброявам до утре, страшно много моменти са
siestta_88
Ами честно казано съм плакала на доста моменти и особено в тези когато нещата между Нейтън и Хейли не вървяха и също мн плаках когато убиха Кийт sad.gif
IPB Image
IPB Image
Mai4et0
Много гадно стана когато Лукас видя Брук с Крис Келър sick1.gif Много мъчно ми стана.Също и когато на сватбата (последния епизод) той се изпусна за целувката с Пейтън.Караницата им беше sad.gif Също и когато накрая Нейтън скочи да спасява чичо си и Рейчъл sad.gif
Stacey
Този филм по принцип доста ме разчувства моментите на които съм плакала са страшно много sad.gif
Ето някои:

Когато Нейтън катастрофира и докато усилваше скороста си спомняше за моментите им с Хейли ... 1crying[1].gif

Когато Лукас и Пейтън най-сетне се рашиха да бъдат заедно и Пейтън се отказа и после нарисува една рисунка на която написа нещо от сорта " And even now we can't have it" и после отиде при него и завари Брук.

Когато Пейтън каза на Лукас че не може да бъде с него заради Брук и се разделиха 1crying[1].gif

Когато Хейли замина.

Когато Лукас катастрофира... и нали се бяха нещо скарали с Хейли .... беше доста тъжен епизод sad.gif

Когато Лукас каза на Брук в последния момент преди да замине че я обича но тя все пак тръгна 1crying[1].gif

Когато Пейтън намери Ели мъртва .... 1crying[1].gif

На 16 и 17 епизод от трети сезон почти през цялото време 5.gif

И на последния епизод от Трети сезон когато Нейтън се хвърли във водата и Хейли как крещеше sad.gif 5.gif

и също и на много други но само за тези се сещам в момента
KaRaMeL_
Най-много съм плакала точно на 2 пъти в целия сериал:
Първият, когато Хейли изостави Нейтън на Турнето. Тогава супер много се бях ядосала, че го изостави и не можах да издържа и трябваше да видя какво ще стане до края на 2-я сезон
Вторият, последния епизод на 3-я сезон, когато Нейтън скочи в реката да спасява чичо си...и в този момент, когато викаше "Помощ, Хейли" и като гривната изплува на повърхността, тогаво също много плаках и в продължение на 2 дена не можах да се успокоя sad.gif
april^^
The same!Точно тези са 2-та момента,които ми се открояват.Иначе е имало и други,в които може би най-вече музикалното фонче ме размеква...
А и от смях съм се просълзявала,сигурно и вие smile.gif
LPfenKA
аз по принцип се трогвам от всяка сълзлива сцена,но направо си наводних възглавницата{докато гледам не6о тажно винаги си гуша възглавницата}когато Люк прости на Брук за изневярата с Крис през цялото време мранках и се цифкавих blush.gif
stanislava
Хубавото на серияла е,че на тъжните моменти пускат няква супер въэдействаща песен и ти става по-трудно да се сдържиш
Такъв момент е когато Хейли тръгна с Крис И до ден днешен ми се насълэяват очите като чуя
She has no time на Keane
Dimba
Все още съм до началото на 3ти сезон(защото линковете не работят, оправете ги моля worthy.gif ). Най ме трогна епизода от 2ри сезон с капсулата на времето, където се записваха на филм. В края се показва пълния запис на Уайти когато говори за жена си, и децата които е искал да има. Мене по принцип мноо ме кефи треньора и когато се разплака и на мене ми се насълзиха очите 1crying[1].gif 1crying[1].gif 1crying[1].gif
Summer
Плакала съм няколко пъти...когато Хейли замина на турнето и на Нейт му беше невероятно тежко, най-вече плаках когато се засякоха с Карън на баскетболното игрище и той я попита "Ами ако не се върне?" sad.gif Също и когато Брук занесе на Лукас писмата, които му беше писала през лятото и се опита да му се извини и най-вече след като той и каза, че и прощава, но тя продължаваше да плаче....това са основните моменти.
Bloody_Tears
аз плачех всеки път когато и те плачеха.всеки път когато стане нещо тъжно.някак си се чувствах,все едно съм там и на мен ми се случва това.аз попринцип и много съм си чувствителна и се разплаквам,при тъжните моменти.но най-гадно беше когато кийт умря и всички гадни сценис нейт,когато хейли замина на турнетоsmile.gif
Deska```
И аз си плачех доста често,но тези серии дето Хейли е на турне и Нейтън се тормозеше постоянно,имах чувството,че ми е по-гадно от на Нейтън .. sad.gif А и когато Белия си спомня за жена си ..ама това определено не са всички сцени,които са ме разплаквали,прекалено много са за да ги напиша.
Unforgotten`Feeling`f
Когато Лукас катастрофира. Когато Лукас и Пейтън скъсаха.... Когато Кийт умря, Катастрофата на Нейтън, последния епизод от 3 сезон и още много моменти sad.gif
pesho93
LPFenka аз съм на абсолютно същото мнение 4.gif
DeSeRt^RoSe
Последната серия на 3 сезон cry.gif тогава наистина мн плаках
Ice^Ice^Baby
Ами най-много на епизода когато Кийт умря.Но като цяло плача и на не толкова тъжни моменти. На Classics в 3 сезон...На сватбата....Абе ревЪ си често
nun4eto
Когато Кийт умря и на следващата серия когао Карън обвиняваше Люк и той плака sad.gif
{`BrukaS`}
Когато Кийт умря,когато Карън се караше на Дан за отговорноста му като баща(става въпрос за 18та серия),на погребението на Джими и когато Лукас каза на майка си за заболяването му! cry.gif
p0l43t0
Вмомента се сещам само за 16та серия на 3ти сезон...и имам спомен,че и на последната от 3ти сезон също нещо роних сълзички blush.gif
sophia__
16ти епизод на 3ти сезон,сега се сещам само за него,защото до там съм стигнала rolleyes.gif и не се сещам за друго unsure.gif
DaniEl
Чак да се разплача не Но ми стана много кофти когато Лукас хвана Брук с Крис в леглото Много кофти момент dry.gif
Иначе в целия филм има много сцени които въздействат
valenceto
3-ти сезон,13-ти епизод точно края,когато умира Ели...Серията ми е любима,а края наистина ме разплака
Tutor_Girl
Боже този сериал ме е разплкавал толкова много пъти!Но най-много плаках на 16 епизод и след него.Много харесвах Кийт а и горкия Джими,той наистина каза доста истини,разбирам как се чувства... sad.gif
Always&Forever
И аз съм плакала доста,но ето моментите,които са ми направили най-голямо впечатление:

- когато Лукас катастрофира,а преди това се бяха скарали с Хейли и когато най-накрая се престраши да го види и отиде до леглото му и той и каза:"Hey buddy.I missed you..." и тя се хвърли в прегръдките му и веднага се разплака.Може би плаках толкова много и поради факта че в този момент бях скарана с най-добрия си приятел и си помислих:"Господи,ами че утре и него може да го блъсне кола!Така ли трябваше да се разделямеconfused.gif" sad.gif sad.gif sad.gif Просто плаках доста време и след като свърши серията.

- разбира се не мога да не спомена и 16-та серия със Джими и убийството на Кийт.Тази серия ми направи огромно впечатление и просто не спрях да плача от самото начало.От записа на Джими,от момента в който изкара пистолета и го насочи към Пейтън и Брук.Как всеки бягаше наляво-надясно,цареше абсолютна паника,срещата на Лукас и Брук и как треньора просто я напъха в автобуса,После когато останаха няколко заложници в центъра за обучение,истините,които Джими изрече,разбирам го,защото много пъти в живота си съм се чувствала като него,просто вървиш по коридорите и никой не те забелязва,навсякъде чуваш смях и откъслечни разговори,но никой не се сеща да говори с теб.Е,естествено няма да изкарам пистолет и да си го изкарам на тях,но веднъж ми бяха казали че понеже съм била много тиха съм била потенциална убийца blink.gif

- смъртта на Ели и когато Пейтън я намира...Горкичката,просто докато видя ужасеното й лице и не мога да се сдържа да не заплача.

- когато Хейли замина и Нейтън намери само гривната.

-когато Лукас и Брук отидоха да видят Хейли на турнето и той я прегърна и каза че винаги ще бъде най-добрата му приятелка...

-погребението на Кийт,а после и на Джими...

Има и още ужасно много моменти,но просто в момента не се сещам.Все още не съм гледала последния епизод от 3-ти сезон,но ако съдя по това което сте писали и аз ще рева като за световно.
{HoNeY}
За сега съм плакала, когато Хейли замина за турнето и Нейтън се опита да я спре. По-конкретно, когато той се върна в общия им тогава апартамент, тичайки и извика: "Хейли!", но сестра й каза:"Съжалявам, Нейтън. Тя тръгна". За сега този момент най-силно ме е разчувствал, иначе ми беше гадно да гледам епизодите, в които Нейтън буквално полудява без Хейли... dry.gif
EvilAngel
Аз доста често плача като гледам сериала. Винаги когато стане нещо тъжно и особено когато Нейтън и Хейли се скарат. Тогава винаги ми става много тъжно.
Иначе като Кийт умря мнооого плаках.... sad.gif И като Хейли замина на турне също cry.gif cry.gif
Като цяло лесно се разчувствам и често плачкам.... blush.gif
nadezhda_had
За последно в 5 епизод от 4 сезон , идеше ми да заплача от щастие когато Нейтън каза на Хейли пред камерата ,че ще се справят заедно с бебето и каза на всички че това е най-щастливия му ден ,не защото е приет в колеж ,а защото Хейли му е казала ,че е бременна.

Също и когато Хейли замина на турне,убиството на Кийт .
siska
Не знам, но аз май на повечето епизоди съм плакала smile.gif , но наистина мн ревах когато Хейли замина 1crying[1].gif 1crying[1].gif , също и когато Нейтън се блъсна 1crying[1].gif . Да и аз също плаках когато Нейтън го каза това, направо ме изпълни.smile.gif
vitiq
Чак да се разплача май не е имало такъв момент... но честно да си кажа има доста сдухващи на които съм се просълзявал!!!
Sway
Ми аз редовно плача на този филм.. разбива ме просто... Така играят тези хора, че ми влизат в сърцето и душата... Обичам ги! smile.gif Ще запомня този сериал завинаги, определено.
Bloody_Tears
(Sway @ Nov 4 2006, 13:43) *

Ми аз редовно плача на този филм.. разбива ме просто... Така играят тези хора, че ми влизат в сърцето и душата... Обичам ги! smile.gif Ще запомня този сериал завинаги, определено.

И аз така!Никога няма да забравя този филм!!!
zhenski
Ами аз си рева редовно...И всички споменати моменти общо взето са ме разчувствали. Ама също така винаги се трогвам много от така да се каже "братските" моменти м/у Лукас и Нейтън. Просто не видях никой да ги е споменал, а за мен те са много....разплакващи... 1crying[1].gif
*angel4eto*
ооо определено си поплаках на серията със смъртта на Ели. Незнам ама имам чувството, че тази Ели е Лора Палмър от "Туин пийкс"......много си приличат smile.gif
kakun
АМИ ЯВНО САМО МЕНЕ МЕ Е ВПЕЧАТЛИЛ МОМЕНТА КОГАТО ХЕЙЛИ СЕ ОПИТВА ДА ВЪЗВЪРНЕ СТАРИТЕ СИ ОТНОШЕНИЯ С НЕЙТ И КОГАТО ОТИВАТ ТАМ НЯКЪДЕ НА ПЛАЖА МИСЛЯ ЧЕ БЕШЕ И ТЯ ВИЖДА ЧЕ ЛЮБИМИТЕ И ТЕМЕНУЖКИ ГИ НЯМА И ИМАШЕ МАЙ НЕКВИ БАГЕРИ...БЕ НЕ СЪМ СИГУРНА ТА,ТОГАВА ТОЙ И КАЗА "НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ...КОРЕНИТЕ ВСЕ ОЩЕ СА ТАМ,ПРОСТО Е НУЖНО МАЛКО ВРЕМЕ...."ЛЕЛЕ ТАЗИ ФРАЗА МИ Е ОТ ЛЮБИМИТЕ
sanuvam
Страх ме е че ако започна да изброявам моменти на които съм се разчувствала ..ще прпусна някои ... Но именно заради всички тези моменти на силни чувства и емоции обожавам сериала! 4.gif
CiNdEreLLa``

(CiNdEreLLa`` @ May 28 2006, 08:21) *

Съгласна съм scandalous_girl всичите момента са наистина много въздействащи...като ти четох поста и се сетих за още един момент,в който много се натъжих и който гледах 100 000 пъти и всеки път чувствах едно и също и всеки път сълзите напираха...това беше момента когато Нейтън каза на Хейли следните думи:

"Хейли, не се тревожи за плажа.Нашият брачен олтар.......Корените са още там.Просто ще отнеме време."(и тук и подаде едно от онези сини цветчета....беше много романтично и много ме трогна

(kakun @ Nov 10 2006, 02:56) *

АМИ ЯВНО САМО МЕНЕ МЕ Е ВПЕЧАТЛИЛ МОМЕНТА КОГАТО ХЕЙЛИ СЕ ОПИТВА ДА ВЪЗВЪРНЕ СТАРИТЕ СИ ОТНОШЕНИЯ С НЕЙТ И КОГАТО ОТИВАТ ТАМ НЯКЪДЕ НА ПЛАЖА МИСЛЯ ЧЕ БЕШЕ И ТЯ ВИЖДА ЧЕ ЛЮБИМИТЕ И ТЕМЕНУЖКИ ГИ НЯМА И ИМАШЕ МАЙ НЕКВИ БАГЕРИ...БЕ НЕ СЪМ СИГУРНА ТА,ТОГАВА ТОЙ И КАЗА "НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ...КОРЕНИТЕ ВСЕ ОЩЕ СА ТАМ,ПРОСТО Е НУЖНО МАЛКО ВРЕМЕ...."ЛЕЛЕ ТАЗИ ФРАЗА МИ Е ОТ ЛЮБИМИТЕ

В никакъв случай не те е впечатлил този момент само теб !!! Невероятен наистина страшно много сълзи пролях тука....просто имаше нещо толкова красиво и истинско (може би любовта),което ме разчувства страшно много ! rolleyes.gif
kalin4eto__
ООоо просто този филм е върха!!! Няма серия на която не съм плакала... Толкова много обичам този сериал.. толкова много се привързах към хората в него, че ... мале незнам какво ще правя като свърши.. честно ви казвам!!!! Оххх дано не свършва скоро!!! А btw няма нищо общо с OC ...незнам защо изобщо се сравняват двата.. Абе OTH e супер!!!! Няма какво повече да си говорим!!! 4.gif
Mai4et0
Много тъжни моменти има в сериала sad.gif Като започнем от 1 сезон когато Лукас мамеше Брук с Пейтън.... Когато Брук се скара с Пейтън след това.Катастрофата с Лукас в 13 епизод (1 сезон) sad.gif Края на 1 сезон също е тъжен! Несъмнено най-много съм плакала в края на 2 и 3 сезон 1crying[1].gif На 4 когато Брук скъса с Лукас.... Когато Хейли се мъчеше как да се справи с бебето sad.gif Мога да ги изброявам доста дълго но това са тези, които найстина винаги ще помня.....
LoveOneBoy
Ооо доста са:
1.Когато Хейли си замина(за турнето)
2.Когато Хейлс се обади на Нейт,а той й каза че не я иска
3.Когат Нейт скочи във водата и се показа гривната
borko
За последно ми се насълзиха очите в 8ми епизод, когато Уаити говореше и когато Пейт каза на Лукас че е IN love в него
Nasi
усещам, че този момент ще бъде доста тъжен:
*AdDiCTeD*
Доста са моментите, които са ми насълзявали очите. blush.gif Първият път беше, когато Хейли си замина, последно - когато Нейтън беше с децата на терена... smile.gif Абе ревла съм си... laugh.gif а епизодите, които най-много са ме разчувствали са 16 от трети сезон... със смъртта на Джим и Кийт и 22 от трети сезон... с катастрофата. sad.gif Но най-много ме разчувстват моментите на Нейли... wub.gif
demonnndays
Наистина много тъжно ми стана,когато Хейли замина за турнето,и след тва общо взето моментите с нея и Нейтън ми бяха супер тъжни,докато се оправят нещата между тях.
Също така речта на Уайти в последния епизод бше невероятна и наистина ме разчувства. 1crying[1].gif
{HoNeY}
QUOTE({HoNeY} @ Nov 2 2006, 17:47) *

За сега съм плакала, когато Хейли замина за турнето и Нейтън се опита да я спре. По-конкретно, когато той се върна в общия им тогава апартамент, тичайки и извика: "Хейли!", но сестра й каза:"Съжалявам, Нейтън. Тя тръгна". За сега този момент най-силно ме е разчувствал, иначе ми беше гадно да гледам епизодите, в които Нейтън буквално полудява без Хейли... dry.gif

Прибавям Сезон 4, Епизод 9. В началото нещата вървяха толкова добре, обаче след това, когато Данте и Беър блъснаха Хейли, просто хем бях изплашена, хем плаках. А след това и Лукас... това просто не го очаквах! sad.gif Много хубав епизод, но определено един от най-тъжните... unsure.gif
**Sophia**
Когато Киит и Джими умряха,и когато Данте блъсна Хейли!Тези моменти за сега са ме карали да се разтроя!!!!!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.