И аз съм плакала доста,но ето моментите,които са ми направили най-голямо впечатление:
- когато Лукас катастрофира,а преди това се бяха скарали с Хейли и когато най-накрая се престраши да го види и отиде до леглото му и той и каза:"Hey buddy.I missed you..." и тя се хвърли в прегръдките му и веднага се разплака.Може би плаках толкова много и поради факта че в този момент бях скарана с най-добрия си приятел и си помислих:"Господи,ами че утре и него може да го блъсне кола!Така ли трябваше да се разделяме

"

Просто плаках доста време и след като свърши серията.
- разбира се не мога да не спомена и 16-та серия със Джими и убийството на Кийт.Тази серия ми направи огромно впечатление и просто не спрях да плача от самото начало.От записа на Джими,от момента в който изкара пистолета и го насочи към Пейтън и Брук.Как всеки бягаше наляво-надясно,цареше абсолютна паника,срещата на Лукас и Брук и как треньора просто я напъха в автобуса,После когато останаха няколко заложници в центъра за обучение,истините,които Джими изрече,разбирам го,защото много пъти в живота си съм се чувствала като него,просто вървиш по коридорите и никой не те забелязва,навсякъде чуваш смях и откъслечни разговори,но никой не се сеща да говори с теб.Е,естествено няма да изкарам пистолет и да си го изкарам на тях,но веднъж ми бяха казали че понеже съм била много тиха съм била потенциална убийца
- смъртта на Ели и когато Пейтън я намира...Горкичката,просто докато видя ужасеното й лице и не мога да се сдържа да не заплача.
- когато Хейли замина и Нейтън намери само гривната.
-когато Лукас и Брук отидоха да видят Хейли на турнето и той я прегърна и каза че винаги ще бъде най-добрата му приятелка...
-погребението на Кийт,а после и на Джими...
Има и още ужасно много моменти,но просто в момента не се сещам.Все още не съм гледала последния епизод от 3-ти сезон,но ако съдя по това което сте писали и аз ще рева като за световно.