gotinatakuma
Apr 25 2008, 14:28
Не съм плакала но ми беше гадно когато Дан застреля Кийт и когато Джими се самоуби.А има и много други като когато Хейли избра турнето пред Нейтън и много много други.
allnitess
May 3 2008, 17:09
Първия път беше когато Брук призна на Лукас че го е излъгала за това че е бременна , а той и каза че не е искал да я нарани , пък Брук му каза че "няма значение защото накрая боли по един и същ начин"
Втория път беше когато Лукас и Брук скъсаха , а той каза просто едно съжaлявам
gotinatakuma
Jun 11 2008, 14:18
Много мъчно ми стана когато Лукас каза на Пейтън че я мрази!
or1g1nal
Jun 12 2008, 21:40
Еми имало е много такива моменти :
Когато Хейли замина и Нейтън не можа да я спре.
Когато Нейтън се хвърли да спасява Купър и Рейчъл, а Хейли гледаше от моста и викаше и плачеше.
А също и когато Лукас каза на Пейтън, че я мрази. Има и др, но тези според мен са най- запомнящите се.
Ne7WoRK
Jun 14 2008, 22:24
Не съм плакал на нито една от сцените ... но винаги ми е било интересно какво ще се случи ...
**Naley*
Jul 4 2008, 13:05
Ами много пъти,като гледах Пейтън как страда и плаче

,а също така и мисля,че беше 16 серия на 4 сезон-беше много гадна там в училището и това как Дам застреля брат си , тая серия ме разби просто ,беше адски тъжна
Pe0ple*aLwaYs*LeavE
Jul 9 2008, 19:55
ами епизода със стрелбата в даскалото и следващия с погребенията.. колкото и да не исках се разплаках.. мн тъжно ми беше и когато пейтън намери ели мъртва и нейтън когато се блъсна с колата.. и мн др
summer77881
Jul 28 2008, 03:05
Няма фен na One tree hill който да не е отронил една две сълзи гледайки филма аз лично много плаках на 2-те серии свързани с инцидента в училище когато Джими се самоуби и Дан уби Кийт съответно и погребенията им , плаках много и почти на всички серии в които Хейли и Нейтън неуспешно правиха опити да се съберат по времето на турнето на Хейли заради което се разделиха, Когато Данте блъсна Хейли честно казано това въобще не го очаквах дойде ми като гръм от ясно небе признавам си тогава много ревах мислех си че Хайли ще загуби бебето и Тогава когато Дан пое вината за Данте тогава също се трогнах много. Този филм е страшно хубав и нямам търпение да доиде следващият сезон....
Цитат(summer77881)
Няма фен na One tree hill който да не е отронил една две сълзи гледайки филма
Защо да няма? Аз съм фен на OTH и не съм плакал.
summer77881
Jul 28 2008, 12:44
Цитат(sonyx @ Jul 28 2008, 08:00)

Цитат(summer77881)
Явно не си гледал толкова задълбочено......Или филмът не те е трогнал толкова много
elfa_m
Jul 28 2008, 12:45
Момента не е само един,много пъти съм плакал на различни сценирно два момента най са ме трогвали.Единият е когато се дипломираха,а другия е когато Маут гледаше записа и скъса лентата и така защити приятел.Този втория е наистина моят любим момент и той трябва да служи за пример в реалния живот според мен!!!Има още много ама бавно пеша на кирилица и е изнервящо
Цитат(summer77881 @ Jul 28 2008, 13:44)

Цитат(summer77881)
Явно не си гледал толкова задълбочено......Или филмът не те е трогнал толкова много
Аз съм си фен на сериала, просто не съм куконче и не се вживявам за щяло и нещяло.
Виж сега... имаше моменти, от които просто настръхвах. На това му се вика шедьовър..
summer77881
Jul 28 2008, 16:49
Цитат(sonyx @ Jul 28 2008, 16:00)

Цитат(summer77881 @ Jul 28 2008, 13:44)

Цитат(summer77881)
Аз съм си фен на сериала, просто не съм куконче и не се вживявам за щяло и нещяло.
Виж сега... имаше моменти, от които просто настръхвах. На това му се вика шедьовър..
АХяХаяа Аз също не съм ''куконче'' има различни хора някои са по чуствителни други не имайки предвид че си и момче разбирам защо не си....Аз когато харесвам нещо го взимам присърце и ставам много чувствителна... но както казах има различни хора и е очевидно че не всички са еднакви......
кака тука си права
krp_bul
Jul 30 2008, 20:32
Най-вече съм плакала 5 сезон,когато Пейтън се опитваше да си върне Лукас..когато Нейтън се блъсна,смъртта на Кийт оо много са.. !! ;(
Плакала съм на малко епизоди,проронвала съм сълзи на доста и очите ми са се насъзявали в повечето от тях.
Епизода когато Хейли замина.
Когато Нейтън се блъсна в стената.
Последния епизод на 2 сезон-там плаках почти през цялото време.
Плаках на 13,16,17 и 22 епизоди на 3 сезон.
Когато Лукас каза на Карън че има НСМ.
Когато Лукас и Хейли се оказаха в болница и събитията около това в 4 сезон.
На партито по случей завършването на гимназията и после,когато бяха на Ривър корт.
kateto91
Aug 12 2008, 18:01
аз плаках когато дан уби кийт,когато лукас целуна брук(последния епизод на 2 сезон),когато лукас видя брук и крис келър,когато в 3 сезон брук и лукас се събраха(мисля 4е беше 9 епизод) и в още доста случеи са ми се насълзявали очите.
naley_
Aug 13 2008, 19:17
най-вече когато Ели умираше,и много гадно сатана,защото Пейтън се върна със всички дискове ентусиазирана и като я намери мъртва...
И последния епизод на 4ти сезон,когато бяха на игрището..много мило беше..
Djindja
Aug 13 2008, 23:18
Последният епзод от 3-ти сезон когато Хейли викаше и плачеше над моста и аз се разплаках тогава..
Има и много други.
Аз по принцип доста си рева на филми, и на OTH си поплаках доста.
Ето само 2-3 момента, на които си спомням, че плаках...
Когато Дан уби Кийт
Когато Данте блъсна Хейли
Когато стана катастрофата на сватбата на Хейли и Нейтън
Когато Пейтън намери Ели мъртва
Preciously
Aug 15 2008, 12:36
аз най-много плаках,когато Брук отиде при лукас след случката с крис и му даде шсички писма и му се обясняваше колко се е страхувала да не я нарани както предишния път
traiana
Aug 28 2008, 17:41
Ооо доста са били .. Например когато Дан уби Кийт,когато Ели умря,когато Данте блъсна Хейли и си помислих,че ще изгуби бебето,когато Деб се пристрасти много към тея проклети хапчета,когато Брук занесе писмата на Лукас,когато Джейк и Пейтън се разделяха,когато Брук беше в болницата при Анджи и се боеше да не и се случи нещо,когато Хейли седеше на моста и викаше и плачеше,когато простреляха Пейт,когато всички бяха на игрището и се разделяха и още много други..
badbaby22
Sep 1 2008, 13:11
Оооо наистина са многоо! Първо се разплаках на последния епизод на 1 сезон,когато Нейтън и Лукас се сбогуваха, казвайки си "братче". Също така, когато Нейтън се блъсна на пистата и когато скочи да спасява Рейчъл и вуйчо си! Има и още доста, но на тези съм плакала най-много!
GABRIELA
Sep 8 2008, 15:26
Сцената, на която винаги се просълзявам, е от 3 сеозн, епизод 17, когато майката на Джими е сама на погребението му и изведнъж се появяват момчетата. Много ми е емоционален този момент.
Simple love
Sep 10 2008, 21:26
Аз и сестра ми мн ревахме на серията където тъпия Дан застрелва Кийт... Направо се садрахме...Дан още го кълна заради това
GABRIELA
Sep 11 2008, 19:04
Днес докато гледах серийки от сезон 4, се просълзих на дипломирането, когато директорът обяви дипломата на отсъстващата Рейчъл.
Когато Брук и Рейчъл се сбогуваха /когато рейчъл си тръгваше/.
На забавените кадри на финалната серия, когато всички наши хора играха баскет на игрището.
Когато Маут занесе Годишника на Джими на майка му.
Ей на такива моменти ми се доплаква.
ralichka_21
Sep 12 2008, 20:35
Ами....на свадбата на Нейли като танцуваха 1я танц ме разчувства стабилно.....2я момент края на 4ти сезон..посл епизод...сцената на игрището....и в 5ти 1ви епизод...Брук като седеше сама в хубавия апартамент...
На доста моменти ..
Например най-гадно си беше,когато Ели умря, и когато пейт влезе и я видя ..
Края на 4ти сезон

най-хубавият финал
Абе имало е и още дооста моменти,но не се сещам в момента

Въпроса е ,че успяват да ме разчувстват тва е най -важното
Haley*James*Scott
Oct 8 2008, 13:58
Naley ;]
Nov 17 2008, 23:15
FintiFlushka
Nov 17 2008, 23:35
Доста съм си плакала на различнии серии,някой дори съм ги гледала по няколко пъти и пак съм плакала ... много силнии моментии има ..
chadmurray_fenka
Nov 27 2008, 18:57
Абе, не съм от хората, от които плачат на филми, обаче плаках на финалът на 4-ти сезон, и в 5-ти сезон, когато Пейтън и Лукас се разделиха.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.