Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Кой момент от филма...
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4, 5
gotinatakuma
Не съм плакала но ми беше гадно когато Дан застреля Кийт и когато Джими се самоуби.А има и много други като когато Хейли избра турнето пред Нейтън и много много други.
allnitess
Първия път беше когато Брук призна на Лукас че го е излъгала за това че е бременна , а той и каза че не е искал да я нарани , пък Брук му каза че "няма значение защото накрая боли по един и същ начин"

Втория път беше когато Лукас и Брук скъсаха , а той каза просто едно съжaлявам
gotinatakuma
Много мъчно ми стана когато Лукас каза на Пейтън че я мрази! sad.gif
or1g1nal
Еми имало е много такива моменти :
Когато Хейли замина и Нейтън не можа да я спре.
Когато Нейтън се хвърли да спасява Купър и Рейчъл, а Хейли гледаше от моста и викаше и плачеше.
А също и когато Лукас каза на Пейтън, че я мрази. Има и др, но тези според мен са най- запомнящите се.
Ne7WoRK
Не съм плакал на нито една от сцените ... но винаги ми е било интересно какво ще се случи ... smile.gif
**Naley*
Ами много пъти,като гледах Пейтън как страда и плаче sad.gif ,а също така и мисля,че беше 16 серия на 4 сезон-беше много гадна там в училището и това как Дам застреля брат си , тая серия ме разби просто ,беше адски тъжна wacko.gif
Pe0ple*aLwaYs*LeavE
ами епизода със стрелбата в даскалото и следващия с погребенията.. колкото и да не исках се разплаках.. мн тъжно ми беше и когато пейтън намери ели мъртва и нейтън когато се блъсна с колата.. и мн др
summer77881
Няма фен na One tree hill който да не е отронил една две сълзи гледайки филма аз лично много плаках на 2-те серии свързани с инцидента в училище когато Джими се самоуби и Дан уби Кийт съответно и погребенията им , плаках много и почти на всички серии в които Хейли и Нейтън неуспешно правиха опити да се съберат по времето на турнето на Хейли заради което се разделиха, Когато Данте блъсна Хейли честно казано това въобще не го очаквах дойде ми като гръм от ясно небе признавам си тогава много ревах мислех си че Хайли ще загуби бебето и Тогава когато Дан пое вината за Данте тогава също се трогнах много. Този филм е страшно хубав и нямам търпение да доиде следващият сезон....
sonyx
Цитат(summer77881)
Няма фен na One tree hill който да не е отронил една две сълзи гледайки филма

Защо да няма? Аз съм фен на OTH и не съм плакал.
summer77881
Цитат(sonyx @ Jul 28 2008, 08:00) *
Цитат(summer77881)

Явно не си гледал толкова задълбочено......Или филмът не те е трогнал толкова много
elfa_m
Момента не е само един,много пъти съм плакал на различни сценирно два момента най са ме трогвали.Единият е когато се дипломираха,а другия е когато Маут гледаше записа и скъса лентата и така защити приятел.Този втория е наистина моят любим момент и той трябва да служи за пример в реалния живот според мен!!!Има още много ама бавно пеша на кирилица и е изнервящо biggrin2.gif
sonyx
Цитат(summer77881 @ Jul 28 2008, 13:44) *
Цитат(summer77881)

Явно не си гледал толкова задълбочено......Или филмът не те е трогнал толкова много

Аз съм си фен на сериала, просто не съм куконче и не се вживявам за щяло и нещяло.
Виж сега... имаше моменти, от които просто настръхвах. На това му се вика шедьовър..
summer77881
Цитат(sonyx @ Jul 28 2008, 16:00) *
Цитат(summer77881 @ Jul 28 2008, 13:44) *
Цитат(summer77881)

Аз съм си фен на сериала, просто не съм куконче и не се вживявам за щяло и нещяло.
Виж сега... имаше моменти, от които просто настръхвах. На това му се вика шедьовър..

АХяХаяа Аз също не съм ''куконче'' има различни хора някои са по чуствителни други не имайки предвид че си и момче разбирам защо не си....Аз когато харесвам нещо го взимам присърце и ставам много чувствителна... но както казах има различни хора и е очевидно че не всички са еднакви......
sonyx
кака тука си права smile.gif
krp_bul
Най-вече съм плакала 5 сезон,когато Пейтън се опитваше да си върне Лукас..когато Нейтън се блъсна,смъртта на Кийт оо много са.. !! ;(
elitu
Плакала съм на малко епизоди,проронвала съм сълзи на доста и очите ми са се насъзявали в повечето от тях.

Епизода когато Хейли замина.

Когато Нейтън се блъсна в стената.

Последния епизод на 2 сезон-там плаках почти през цялото време.

Плаках на 13,16,17 и 22 епизоди на 3 сезон.

Когато Лукас каза на Карън че има НСМ.

Когато Лукас и Хейли се оказаха в болница и събитията около това в 4 сезон.

На партито по случей завършването на гимназията и после,когато бяха на Ривър корт.

1crying[1].gif 1crying[1].gif 1crying[1].gif
kateto91
аз плаках когато дан уби кийт,когато лукас целуна брук(последния епизод на 2 сезон),когато лукас видя брук и крис келър,когато в 3 сезон брук и лукас се събраха(мисля 4е беше 9 епизод) и в още доста случеи са ми се насълзявали очите. sad.gif
naley_
най-вече когато Ели умираше,и много гадно сатана,защото Пейтън се върна със всички дискове ентусиазирана и като я намери мъртва... 1crying[1].gif
И последния епизод на 4ти сезон,когато бяха на игрището..много мило беше..
Djindja
Последният епзод от 3-ти сезон когато Хейли викаше и плачеше над моста и аз се разплаках тогава..
Има и много други.
Мая
Аз по принцип доста си рева на филми, и на OTH си поплаках доста.
Ето само 2-3 момента, на които си спомням, че плаках...
Когато Дан уби Кийт
Когато Данте блъсна Хейли
Когато стана катастрофата на сватбата на Хейли и Нейтън
Когато Пейтън намери Ели мъртва
Preciously
аз най-много плаках,когато Брук отиде при лукас след случката с крис и му даде шсички писма и му се обясняваше колко се е страхувала да не я нарани както предишния път 1crying[1].gif 1crying[1].gif 1crying[1].gif
mak3-l0ve
Оххх на супер мн места съм плакала .. тва е една от причините да обожавам тоя сериал rolleyes.gif
Примерно когато Нейтън искаше да се самоубие .. ии като даваха как си спомня моментите с Хейли ;[
или когато Брук отиде при Лукас да му даде писмата .. накрая как не можеше да повярва, че й прощава blush.gif
когато Naley се събраха и в 4 сезон мача момичета-момчета happy.gif

абее много са happy.gif
traiana
Ооо доста са били .. Например когато Дан уби Кийт,когато Ели умря,когато Данте блъсна Хейли и си помислих,че ще изгуби бебето,когато Деб се пристрасти много към тея проклети хапчета,когато Брук занесе писмата на Лукас,когато Джейк и Пейтън се разделяха,когато Брук беше в болницата при Анджи и се боеше да не и се случи нещо,когато Хейли седеше на моста и викаше и плачеше,когато простреляха Пейт,когато всички бяха на игрището и се разделяха и още много други.. 1crying[1].gif 1crying[1].gif
badbaby22
Оооо наистина са многоо! Първо се разплаках на последния епизод на 1 сезон,когато Нейтън и Лукас се сбогуваха, казвайки си "братче". Също така, когато Нейтън се блъсна на пистата и когато скочи да спасява Рейчъл и вуйчо си! Има и още доста, но на тези съм плакала най-много! 1crying[1].gif
GABRIELA
Сцената, на която винаги се просълзявам, е от 3 сеозн, епизод 17, когато майката на Джими е сама на погребението му и изведнъж се появяват момчетата. Много ми е емоционален този момент.
Simple love
Аз и сестра ми мн ревахме на серията където тъпия Дан застрелва Кийт... Направо се садрахме...Дан още го кълна заради това 19.gif
GABRIELA
Днес докато гледах серийки от сезон 4, се просълзих на дипломирането, когато директорът обяви дипломата на отсъстващата Рейчъл.
Когато Брук и Рейчъл се сбогуваха /когато рейчъл си тръгваше/.
На забавените кадри на финалната серия, когато всички наши хора играха баскет на игрището.
Когато Маут занесе Годишника на Джими на майка му.

Ей на такива моменти ми се доплаква.
ralichka_21
Ами....на свадбата на Нейли като танцуваха 1я танц ме разчувства стабилно.....2я момент края на 4ти сезон..посл епизод...сцената на игрището....и в 5ти 1ви епизод...Брук като седеше сама в хубавия апартамент...
naley_
На доста моменти ..
Например най-гадно си беше,когато Ели умря, и когато пейт влезе и я видя .. ohmy.gif
Края на 4ти сезон worthy.gif най-хубавият финал smile.gif
Абе имало е и още дооста моменти,но не се сещам в момента smile.gif
Въпроса е ,че успяват да ме разчувстват тва е най -важното 4.gif
Haley*James*Scott
Абсолютно всичко казано до тука и мен ме е разплаквало!Филма като цяло е много готин.О.С. неможе да му стъпи и на малкия пръст.........това е можеби единствения филм,който ме е увличал така,подбора на актьорите е много добър,самите епизоди те държат под напрежение какво ще се случи.Мога да кажа само едно ГОЛЯМО БРАВО филма е THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif
Naley ;]
На доста места съм плакала ... когато във втори сезон Хейли изостави Нейтън и отиде на турнето с Крис; след това Нейтън като се блъсна с колата.В трети сезон когато майката на Джими беше сама на гроба му и момчетата като се появиха.В четвърти сезон когато Нейтън скочи и Хейли седеше на моста и плачеше;и на последния епизод на четвърти сезон в края.В пети сезон,когато показаха Нейтън в инвалидна количка, и също така когато Хейли поиска развод на Нейт.И сега в 6 сезон накрая сигурно пак ще плача ... как може да свършваааааа 1crying[1].gif 1crying[1].gif 1crying[1].gif
FintiFlushka
Доста съм си плакала на различнии серии,някой дори съм ги гледала по няколко пъти и пак съм плакала ... много силнии моментии има ..
chadmurray_fenka
Абе, не съм от хората, от които плачат на филми, обаче плаках на финалът на 4-ти сезон, и в 5-ти сезон, когато Пейтън и Лукас се разделиха.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.