Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Кой момент от филма...
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4, 5
Miss_Duff
Страшно много пъти съм плакала,даже се учудвам на себе си.. blink.gif Сега ще се опитам да се сетя:
~когато Брук разбра,че Люк и Пейт са я лъгали в 1-ви сезон
~когато Люк катастрофира
~когато Пейтън почна да се дрогира.. blush.gif
Оф,и мн др. ,то тези повечето са от първи сезон..
last_unicorn
твърде често ми се насълзяват очите като гледа тоя сериал, ей... спомням си ясно, че се разплаках, когато Маут беше при дядо си Мел, накрая на епизода, когато той му говореше като си мислеше, че говори със сина си... много беше трогателно. разревах се и когато Уайти гледаше записа си от капсулата на времето и говореше за жена си Камила... и естествено, когато Кийт умря, егати гадното unsure.gif
Lucas-Scott
Бе аз такова.... да си призная и аз роних сълзи(не крокодилски де), направо един от малкото трогващи ме сериали след ОС
*BringMeToLife*
Цитат(kakun @ Nov 9 2006, 17:56) *
АМИ ЯВНО САМО МЕНЕ МЕ Е ВПЕЧАТЛИЛ МОМЕНТА КОГАТО ХЕЙЛИ СЕ ОПИТВА ДА ВЪЗВЪРНЕ СТАРИТЕ СИ ОТНОШЕНИЯ С НЕЙТ И КОГАТО ОТИВАТ ТАМ НЯКЪДЕ НА ПЛАЖА МИСЛЯ ЧЕ БЕШЕ И ТЯ ВИЖДА ЧЕ ЛЮБИМИТЕ И ТЕМЕНУЖКИ ГИ НЯМА И ИМАШЕ МАЙ НЕКВИ БАГЕРИ...БЕ НЕ СЪМ СИГУРНА ТА,ТОГАВА ТОЙ И КАЗА "НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ...КОРЕНИТЕ ВСЕ ОЩЕ СА ТАМ,ПРОСТО Е НУЖНО МАЛКО ВРЕМЕ...."ЛЕЛЕ ТАЗИ ФРАЗА МИ Е ОТ ЛЮБИМИТЕ

1. Когато Нейтън си спомняше като на лента колко щастливи са били с Хейли и се блъска
2. Когато Хейли остави Нейтън заради Крис и търнето
3. Когато Нейтън говори пред камерата и каза всички мили неща на Хейли
4. На края на 3ти сезон когато Нейтън казва на Хейли "I Love You",скача във водата,под водата когато вика Хейли и гривната изплува
5. Когато Данте блъска Хейли и Нейтън в болницата

Всички са на Naley щото са ми любимците smile.gif
`BruKas`
значиии плакала сам доста на този сериал...казвам 21 еп. на 4 сез.,защотоо простоо нзз и аз мн ми беше гадно 4е сезона сваршва макар епизода да беше прекрасен
~Chεεry~
Погребението на Кийт, но по-гадно ми стана на това на Джими, защото някак си е гадно паметта му да е опетнена без да е сторил нищо лошо.
В 4-ти сезон, 9-ти епизод - на няколко пъти плаках - и от радост, но накрая ... беше наистина гадно.
HiLaRy`DuFf{}
Много пъти съм плакала но аз съм си евла млако mrgreen[1].gif biggrin2.gif

1 . когато Люк каза на майка си за болеста насърцето

2 . когато Нейтън и хейли се разделиха

3 когатоо Ели умря

4. Последния епизод много плаках ..

5. Катастрофата с Купър и Рей4ал
Катeто
хората са казали,че един филм е наистина хубав ,когато може да те разсмее и разплаче еднакво добре...този успява,имало е много тъжни епизоди,така не съм плакала на никои друг филм...е освен на титаник,обаче лео умираше не можех да стоя безучастно хахахаха
mimetyyy
Най-много съм ревала на 16 серия от 3 сезон! Там просто през цялото време ревах! Всичко беше много тъжно-и целувката между Пейтан и Люк,когато Дан убива Кийт, плаках дори на най-малките неща! Също всеки път като се разделяха Пейтан и Люк, Брук и Люк, Хейли и Нейтън,абе изобщо на почти всички тъжни любовни сцени! 16.gif Много плаках и когато Ели умря sad.gif Изобщо този сериал много ме разчувства!
brooke_scott
дам, сега реших да гледам пак 1 сезон и ми беше мн мн тъжно на 12 серия, когато Лукас и Пейтън бяха в мотела и после Лукас като скъса с Брук малко след това, абе мисля 4е на вси4ките им караници съм пускала някоя друга сълза
♥Didito♥
[font="Arial Black"][/font]И аз съм плакала на доста моменти от отх,когато Хейли напусна Нейтън за да замине не турне,когато Нейтън се блъсна,в 20-ти еп на 2-ри сезон в съня му когато Хейли сложи гривната в ръката му и после той вида,4е е хълката,в 17-ти еп на 1-ви сезон края,когато Брук скъса снимката,в 21-ви еп на 2-ри сезон,края когато Брук каза на Карън,4е с Лукас са само приятели,по4ти на целите 22 и 23 еп на 2-ри сезон,4-ти еп 4-ти сезон,когато Лукас отиде при Хеили и когато Маут каза на Брук,4е тя ще бъде прекрасна майка,9-ти еп и от радост 4е спе4елиха и от мъка 4е Данте блъсна Хейли и естестжено на 21 еп там много плаках,особено на края cry.gif
brooke_scott
сега се сетих и когато Джейк замина, също беше мн тъжно
elki4ka1
Цитат(Iveto^ @ May 28 2006, 22:51) *
Най-кошмарния за мен момент и този,на който съм плакала най-много е,когато Нейтън се опита да се самоубие! 1sad[1].gif

Когато Хейли замина и Нейтън закъсня и не успя да я спре.Когато той счупи сватбеното табло.Самата музика беше много въздействаща. Наистина тогава дота плаках.

Когото Нейтън катастрофира. Може би един от най-силните моменти във филма.

Когато Лукас призна чувствата си на Брук. Този момент съм го гледала десетки пъти и винаги не мога да се сдържа и се разплаквам.

Когато Брук разкри всичко,което чувства към Лукас,а той й прости случката с Крис.
tva sorry 4e sam go kopirala ama tva sa mi nai qkite momenti,nz za drugite,o6te sam do sredata na 3ti sezon smile.gif
Катeто
1.серията,в която Кийт умря,през почти цялата сериа ревах,особено когато пейт каза,че не може да ходи cry.gif
2.когато пейт се опитваше да махне петното от роклята си и като хвърли онзи диск и се разплака просто... cry.gif
3.когато Нейтън скочи от моста и гривничката изплува на повърхността
4.когато брук се караше с лукас в трети сезон на сватбата на нейли и когато му каза:защо никога не ме пусна да вляза вътре... cry.gif
5.когато във втори сезон хейли видя писмото от хай флайърс и се разплака ,музиката беше много тъжна:(
6.когато нейт катастрофира
7.когато джейк заминаваше sad.gif
8.когато данте блъсна хейли и нейт плачеше в болницата cry.gif
9.плаках и на последния епизод от 4ти сезон...

Haley____
Когато Кийт умря...тогава си изплаках очите cry.gif cry.gif
Anette
Много са. Но най-тъжно ми беше, когато Нейтън катастрофира, когато Кийт умря и когато Данте блъсна Хейли. А когато Брук отиде при Лукас, даде му всичките писма и му каза какво чувства и се събраха плаках от радост.
echelon@heart
От скоро гледам сериала и за сега съм още на 3 сезон,но много са моментите,които са ме карали да плача дори от радост.За сега най-тъжен ми беше моментът на смъртта на Ели,защото е тежко да изгубиш майка си,но да изгубиш 2 си е направо ужасно.
mimi_k5
Има много моменти,в които съм плакала но най-гадно ми беше на рождения ден на Брукито в 4ти сезон когато тя отиде в търговския център и
видя Люк и Пейт заедно.Направо ми паднаха очите от плакане и накрая дето в албума си сложи тяхна снимка..........Беше хипер гаден тоя епизод.......
Dilqncheto
1. Моментът,когато Джими беше затворил Хейли,Нейтън,Маут и т.н. и когато пусна Аби.
2. Когато Дан простреля Кийт.
3. На погребението на Джими, когато Лукас и другите отидоха, а там беше само майка му, беше адски тъжно.
4. На сватбата на Хейли и Нейтън,когато Брук плачеше и каза на Люк "...and you never let me in..."
5. Когато Маут заевде Пейтън при дядо си.
n3v3r4o
Последната серия от последния сезон ще ме накара да плача от радост happy.gif
burn4e
аз винаги плача на оня момент когато Нейтън предлага на Хейли за втори път,там край реката в 3-ти сезон , много е романтично blush.gif
Malkata^^^
Доста са моментите. Но може би най-много са с Хейли и Нейтан било то хубави или лоше,все ще ме разчувстват. Също и когато Кийт умря.

Вчера гледах първите серии на 5-ти сезон, е та там не спрях да плача когато виждах Нейтън sad.gif
Zorfitoo0
Охх, толкова много са моментите в които не мога да се сдържа да плача....

Първия беше, когато Лукас и Кийт катастрофираха! sad.gif

После идва момента, когато Хейли замина и Нейтън счупи сватбеното табло с йониката! sad.gif ТУК СТРАШНО МНОГО СЪМ ПЛАКАЛА!!!

Не мога да забравя и катастрофата с Нейтън!!! Песента ми въздейства страшно много и просто се разплаках! sad.gif

Следващият момент е от 4 сезон! НЕ ЧЕТЕТЕ АКО НЕ СТЕ ГЛЕДАЛИ СЕРИЯТА И/ИЛИ НЕ ИСКАТЕ ДА ЗНАЕТЕ КАКВО СТАВА!!!

Тогава, когато Хейли беше блъсната от Данте, Лукас получи сърдечен удар. Леле там ревах с глас. Много бях тъжна! sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif
brooke_scott
на 1 и 2 епизод на 5ти сезон плаках доста на моментите с Нейт
pinko_z
Аа да тази дето с колата се блъсна беше много гадна сцена. И аз на нея се разплаках!
blood_and_chocolate
аз много съм плакала но най-много ревах на първия епизод на 5 сезон...там като дадоха нейтън с дълга коса и брада и после рееев...едвам са спрях добри че имаше шоколадови бисквити...
tedi27
Цитат(blood_and_chocolate @ Jan 26 2008, 23:56) *
аз много съм плакала но най-много ревах на първия епизод на 5 сезон...там като дадоха нейтън с дълга коса и брада и после рееев...едвам са спрях добри че имаше шоколадови бисквити...

и аз така.... biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
dessity
Ми плакала съм на местата където Хейли беше на турне и Нейт беше зле-като счупи йониката,като и каза да не се връща и в 5 сезон когато Нейт не обръщаше внимание на Джейми.
pIsaNcH{}
Най-много плаках когато Данте се опита да убие Нейтън а накрая той умря и Дан пое вината на Нейтън ... и като започна да си удря тогава ръката в асвалта все едно той е ударил Данте ... мн тъжно ми стана мн плаках sad.gif
LimonkaTa`
Не са малко сцените, който са ме трогвали.
Първо когато Кийт умря, много беше тъжно. Също ми стана жаал, накрая, когато Дан се разкаиваше какво е направил ( или поне изглеждаше, че съжалява ), когато Хейли тръгна с Крис Келии или там какъвто беше...и още много.
apophis
не съм плакал но имаше някой моменти които наистина много ме натъжиха:
Когато Хейли тръгна за турнето..
Когато Нейтън катастрофира с колата
Скачането на нейтън от моста
Смъртта на ели
има още много
brooke_scott
в 5ти епизод на 5ти сезон плаках на Брукас сцената и като разбрах че тя още го обича sad.gif
The_Storm
На доста моменти съм плакала, но най-тъжния момент за мен беше, когато умря майката на Пейтън.
mixmaxshow
Цитат(orhideya @ May 27 2006, 20:08) *
уфф..и аз много плаках на 16 епизод 3 сезон-много тъжно...

И мене това ме накара да се натъжа.
music_girl
Погребението на Джими е първата, втората е когато Peyton намери Ели мъртва,....Но сцената, на която просто ревах като луда беше, когато Маут занесе годишника на Джими на майка му и всичките подписи и пожелания....Не знам толкова ми беше гадно тогава...Дам плаках и на последния епизод на 4 сезон!
Sensimilla
Ооо много са. Първия си спомням , че беше, когато Люк скъса с Брук. Също когато Дан уби Кийт. Има и още моменти, на които съм пускала сълзичка, но не мога да се сетя в момента.
matilde
Много са моментите, които са ме карали да се разплача, но ще кажа 3-те, които най-силно са ми въздействали...

Когато Брук отиде при Лукас с писмата, които му е писала цяло лято.... цялта сцена беше велика...
Погребението на Джими, когато дадоха кадъра как на гроба му няма никой освен майка му, и после дойдоха момчетата - Лукас, Маут, Скилс...
и
когато Маут отиде при майката на Джими и й даде годишника, в който всички бяха писали....!!!
Marissa Cooper
Най-скорошен ми е от 9епизод на 5ти сезон,когато бяха в библиотеката и Мия пееше песента Wish You Were
meri_to
rolleyes.gif Ох..., хора затруднявате ме... плакала съм на толкова много серии и сцени че вече не помня...
mR.DiSCo
а аз плаках на 3 сезон 13 кат ели умря ,на 3 сезон 17 серия на погребението и 4 сезон 9 серия на края...............
t0ni
rolleyes.gif На повечето серий рева 18.gif
DyNaMiC
В последно време толкова живея с този филм, защото историите са прекалено близки и до сегашното ми емоционално състояние, че да се разплача хич не е странно явление докато го гледам. По принцип съм чувствителен човек, но този филм сякаш докосва сърцето ми, дава ми надежда, че сега е просто толкова лошо, защото предстои да стане само много по-хубаво...Толкова истински истории, истински болки, истинки чувства! Плаках на финалния мач на Рейвънс (1 сезон), плаках изключително много, когато те спечелиха щатската титла и Лукас разкри чувствата си към Пейтън...плаках мн и през 5 сезон, просто защото чувствам, колко истинско за мен е това и как наистина познавам подобни ситуации...............................Никой не трябва да се срамува, че се разчувствал, особено, гледайки този филм! smile.gif 4.gif smile.gif
RaV3n_GirL
Аз на мн малко филми с1м плакала оба4е OTH определено много в1здейства и музиката с1що.
Аз например плаках когато:
Ели умря
Когато Брук и лукас се разделиха
Когато в 5ти сезон Лукас каза,че Пейтън не е отишла на подписването на книгата мисля 4е бе6е и тя му каза 4е е отишла,но той ве4е бил с Линдзи и накрая Пейтън го целуна а тои каза 4е трябва да ходи при Линдзи.
С1що когато Лукас каза 4е има HCM.
А и ведн1ж от радост когато след като спе4елиха мача Лукас каза на Пейт1н,че иска тя да е до него....и се целунаха smile.gif
secretk
хaресвa ми филмa, определено, но нямa сценa, нa която дa съм плaкaлa, много рядко плaчa нa филми, трябвa нaистинa много дa ме рaзчуствaт(товa сaмо филмите по действителен случaй с тъжен крaй го могaт при мен).
имa сюжетни линии, които сa ме нaтъжaвaли определено, но не прекaлено много, някaк си, не се впечaтлявам много, все пaк е филм, не действителност.
тъжно беше, когaто Лукaс съобщи нa мaйкa си, че имa сърдечно заболяване, когaто умряхa Джими и Кийт, когaто Джейми щеше дa се удaви, когaто Нейтън се опитa нa прaктикa почти дa се сaмоубие и когaто Джими рaзкaзваше за опитa си за сaмоубийство и кaк никой не забелязал двуседмичнaтa му липсa(мисля, че бяхa 2 седмици, но не съм сигурнa, aко не е тaкa, ме извинете).
товa сa нa примa вистa тъжните моменти, за които се сещaм.
poLyto
о, аз на много сцени от ОТН съм плакала ... първият път беше в 1 сезон, когато Дан извади Люк от колата и го спаси, а после му каза, че го е спасил само за да може да направи живота му ад. После плаках, когато Карън отиде да благодари на Дан в сервиза, той започна да и обяснява , а тя го прегърна, много ми стана мило тогава. Също така плаках, когато Хейли тръгна за турнето, а Нейтън отиде да я спре и закъсня, после когато счупи всатбеното табло, самия момент си беше много въздействащ. Също когато катастрофира. Друг момент, който ме разплака е когато Нейтън скочи да спасява Рейчъл и Купър и гривната изплува най-отгоре. Тези истерични писъци на Хейли бяха адски въздействащи, а и думите, който каза Люк тогава . . . на погребението на Джими плаках много, когато даваха как майка му седи самичка прд гроба му и изведнъж се появяват Люк, Скилс, Маут и другите от игрището, беше много трогателен момент. Сещам се и за момента, когато Люк отиде да говори с Брук и я хвана с Крис, после когато тя отиде и му занесе всички писма, които му е писала. И най-накрая се сещам за 12 епизод, 5 сезон, най-накрая, когато Джейми се прибра и каза "Дядо Дан ме спаси" и в същото време Дан се появи пред цялото семейство ... начинът по който го гледаха всички и самата ситуация ... и тогава много плаках sad.gif
gan4e70oo
Плакала съм на толкова много от сцените,че повечето от тях не ги помня.Плаках на епизода с Джими,адски много.Също така,когато Люк настигна Брук в един голям дъжд,когато Нейт се блъсна с колата,когато Люк говореше пред капсулата на времето за Хейли,когато Пейтън изгони Ели,когато Ели почина и още много,много,много просто не се сещам в момента
Mim_s
Аз съм плакала най-мнгого на сцените свързани с Джими... На самата серия в училището ми беше мнг гадно,обаче плаках най-много на серията с годишниците. Когато Маут помоли всички да се разпишат на годишника на Джими... 1crying[1].gif 1crying[1].gif И най вече когато отиде да го занесе на майка му... 1crying[1].gif 1crying[1].gif Стана ми мнг тъжно от мисълта,че самият Джими няма да завърши и да получи годишник,където са се разписали съучениците му...

А...и на последната серия на втори сезон май беше...Накрая,когато Джейк замина...Самата песен беше мнг въздействща и.. 1crying[1].gif
ПрИнЦеСкАтА
Най-много плаках когато Нейтън каза на Хейли,че не я иска и когато той тъгуваше за нея...Супер много ми се плачеше тогава....много плаках в епизода когато Кийт умря и Джими ,но на погребението на Джими когато даваха само майка му на погребението ми стана супер тйжно и гокато Устата и другите сами отидоха при нея.....беше ми супер тъжно ;( ;( ;( ;(
fenkanabrooke
В този страхотен филм е имало много моменти, които до ме разплачат и да ме накарат по някакъв начин да се замисля.Но определено най- много плаках на епизода със стрелбата в училището.Самото му послание, всичко изглеждаше толкова реално и същевременно много трагично.На погребението на Кийт също много се натъжих.Общо взето е това от мен. rolleyes.gif
Swe3t_Dr3am
Аз по принцип си падам ревла. laugh.gif Плакала съм на филми....и то много, но Tree Hill ми разказа играта. laugh.gif Толкова сълзи.... просто. =]
Плакала съм и на хубави и забавни сцени, също така и на доста гаднички. Няма смисъл да ги изброявам, защото другите преди мен са го направили. Плача защото във всеки момент откривам частичка от себе си... някоя мисъл.... просто така ме жегва в сърцето.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.