Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Кой момент от филма...
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4, 5
Syleena
Аз съм се просълзявала май май на всичките епизоди...Но тези които са ме разплаквали-някои от добро,други с тъга:
където Уайти говори(мисълта с 50-те години); новия-9 епизод, където Кийт почина; когато Пейтън се притесняваше за баща си и трябваше да иде да го разпознае;където Брук говореше че не иска да завършва; когато се събраха Лукас и Брук...и още много други.Просълзих се и на епизода-мисля че беше All tomorrow's parties - накрая когато всички танцуваха на сцената и карън предложи на кийт-всички бяха толкова щастливи..
Мислите,както сме писали и в другата тема,са наистина много затрогващи и истински и те ме докосват най-много. smile.gif
Secretly
Много са .
neohl
Наистина много сцени са... не мога да ги запомня всичките... но на последния епизод си циврих най-много smile.gif

P.S. Епизода е 4x09 smile.gif
deni4kka
доста са епизодите, на който истински много съм плакала..например на 16 епизод абсолютно през цялото време плаках, а когато убиха Киит направо се побърках !!!...а също и на 22, когато Хейли беше на моста и викаше - беше ужасно!!! също плаках и на 9 епизод на 4 сезон на края, когато блъснаха Хейли - тогава се изплаших, а после случката с Лукчо направо ме довърши...има и още много други sad.gif sad.gif въобще винаги е имало моменти на които съм плакала...
Sway
а после случката с Лукчо направо ме довърши...има и още много други sad.gif sad.gif въобще винаги е имало моменти на които съм плакала...

'Лукчо' !!! IPB Image
deni4kka
а после случката с Лукчо направо ме довърши...има и още много други sad.gif sad.gif въобще винаги е имало моменти на които съм плакала...

'Лукчо' !!!

мдам..на Лукас му викам Лукчо..по-сладко е 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif
Bloody_Tears
(deni4kka @ Dec 14 2006, 13:29) *

'Лукчо' !!!

мдам..на Лукас му викам Лукчо..по-сладко е 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif

Ний повечето от тука му викаме така 18.gif
И по темата мисля,че съм писала тук,затова сега ще добавя и 4 сез. 9 еп. smile.gif
SeMiNi
Ами ...аз не съм гледала всички серии и сезони да четвъртия...,но засега мога да кажа че най-тъжните за мен моменти бяха първо:в 3 сезон 16 серия,когато Джими се самоуби...и второ:в 4 сезон 9 серия-когато блъснаха Хейли.
ALeX4e7y^
Сезон 4,епизод 9 когато Брук каза на Пейтън,че Лукас е в болница и се разплака!
bo7evka
Досега никой не ме е карал да се разплача :| unsure.gif huh.gif
angie_baby_bs
имало е доста моменти , в които съм се просълзявала , но най-скоро беше на 4x10 ,когато Кийт и Лукас се сбогуваха ;(
Br00ke
Здравейте,това ми е първото мнение тук и ще гледам да го бива smile.gif

Ами на много серии съм се разплаквала,но най-вече когато бяха затворени в училището и следващата серия когато всички бяха в депресия.Когато Пейнтън намери Ели мъртва и после разнесе праха и ... sad.gif
Просто целият сериял е много въдействащ.До сега съм гледала само ди 3-ти сезон,но мисля скоро да си дъпна и 4 10.gif
bo7evka
вече 3 момента но не си спомням кой бяха :|
3pacalypse Now
Когато Кийт Умря
N@det0
Филмът е много въздействащ,но най-много съм се натъжавала,когато Кийт умря и когато Джими се самоуби.
SLID3ra
не съм плакал но определено мн гадно ми стана на погребението
на този пълничкия който стреля в даскалото /не се сещам името/
просто като си преставиш какво и е на тази майка да погребва сина си и то САМА стана ми СУПЕР ама СУПЕР кофти мн тъжна сцена
Bong
Никога не съм се разплаквал но много често от този сериал ме е натъжавал яко! sad.gif
(:ive7{}:)
Те поначало са много ама сега се се6там за един наистина гаден - когато Лукас признава на майка си и на Whitey че е болен.
Bloody_Tears
Сега се сетих,че на скоро постоянно си пусках момента,когато Нейт се блъскаше с колата.На тази сцена почти винаги плача.Незнам защо така...добре де знам. smile.gif
alex.iv
QUOTE(Nathan @ May 27 2006, 19:58) *

Ооооооо безброй са сцените на които съм плакал на този сериал sad.gif
Затова и толкова много го обичам {}

Алекс
Хм, мисля че само 2 пъти.Единия път беше, още първи сезон - когато стана катастрофата и Лукас пострада много.Но не ревнах за него, а поради лични причини smile.gif
complicated
Когато умря Кийт, когато след сватбата на Нейтън и Хейли и катастрофата им с Купър и Рейчъл Нейтън се хвърли във водата да ги спасява, а Хейли крещеше, когато в 4-ти сезон блъснаха Хейли и Лукас припадна.

Помня тези, но може да има и още.
susito
ами когато Лукас каза на майка си,че Брук е бременна-той плаче и аз плача-драма голяма.Друг момент е,когато Лукас катастрофира-е пък тогава къв рев падна не е истина!
niksito
4estno kazano po4ti e nqmalo seriq v koqto da nqma ne6to za koeto da pla4a...filma si e super zemen i takiva raboti mogat da se slu4at na vseki edin ot nas.i ne znam dali ste zabelqzali 4e poslednite 2-3 minuti ot vseki epizod sa vinagi nai vajnite i v tqh se kazvat ili pokazvat mnogo istini.ot dosta vreme ne bqhme gledali takuv hubav serial worthy.gif 4.gif az si go gledam s udovlstvie
brooke_d
На почти всяка серия плача и се радвам защото така по някакъв начин се чувствам по-добре rolleyes.gif
chu6kata
Незнам защо 90% от коментарите са свързани с гадни моменти...не сте ли плакали и на някой хубав момент?Не че нещо искам да кажа или да обидя някого, но ви подсещам надявам се за някои хубави сцени smile.gif
Аз например плаках когато "Рейвънс" станаха шампиони(9 епизод 4ти сезон ако не бъркам smile.gif ) и след това Лукас и Пейтън като се събраха...То как да не се разплаче човек като види Пейтън щастлива,това се случва невероятно рядко :/
не мисля да изброявам повече за да не разваляизненадата на тези които все още не са стигнали до този епизод smile.gif
Bloody_Tears
Цитат(chu6kata @ Feb 10 2007, 15:35) *
Незнам защо 90% от коментарите са свързани с гадни моменти...не сте ли плакали и на някой хубав момент?Не че нещо искам да кажа или да обидя някого, но ви подсещам надявам се за някои хубави сцени smile.gif
Аз например плаках когато "Рейвънс" станаха шампиони(9 епизод 4ти сезон ако не бъркам smile.gif ) и след това Лукас и Пейтън като се събраха...То как да не се разплаче човек като види Пейтън щастлива,това се случва невероятно рядко :/
не мисля да изброявам повече за да не разваляизненадата на тези които все още не са стигнали до този епизод smile.gif

О,аз не съм ли го писала това?! blink.gif mrgreen[1].gif Тогава направо ми се искаше да изкрещя.С котаракът ми гледахме този епизод и само,когато Лукчо вкара и аз поглеждам Пухчо (котката mrgreen[1].gif )И почвам да се кефя и удрям по масата blink.gif 16.gif 18.gif Напрао се разплаках blush.gif biggrin2.gif
chu6kata
Цитат(dqvol4e7o_mims @ Feb 10 2007, 16:10) *
Цитат(chu6kata @ Feb 10 2007, 15:35) *

О,аз не съм ли го писала това?! blink.gif mrgreen[1].gif Тогава направо ми се искаше да изкрещя.С котаракът ми гледахме този епизод и само,когато Лукчо вкара и аз поглеждам Пухчо (котката mrgreen[1].gif )И почвам да се кефя и удрям по масата blink.gif 16.gif 18.gif Напрао се разплаках blush.gif biggrin2.gif

Е случва се и да забравяме от време на време ама то едно нещо ли е че да го помним с точност smile.gif е специално това не е за изпускане tongue.gif ам..аз мисля да почна да гледам сериала от начало за да си припомня някои неща ,че го изгледах на един дъх..за една седмица изгледах всики излезли епизоди досега smile.gif луда луда
beiby boo
Най - ужасявящият момент да мен беше края на 9 епизод от 4 сезон, особено много, защото незнаех какво се случва по нататък.
zareto
Най-големия рев падна при катастрофата с Лукас. Незнам какво ми стана просто откачих. Ревях направо с глас
pretty_girl
Принципно не съм голяма ревла,но да си призная съм си поревавала няколко пъти пред pc-то повреме на Три хил.Моменти точни не мога да кажа но в голяма част от серийте има причини да си поплачеш или поне да ти стане гадно.
sulu
Ми на всички по-големи катаклизми от типа катастрофи,стрелби и тн. smile.gif
hristin4e
Плакала съм на много моменти от сериала, но най-много когато в първи сезон Лукас катастрофира, не момента в който катастрофира (защото знаех, че няма да умре), а когато всички се редяха при него и Пейт му говореше и когато рисувана на игрището и най-вече когато се събуди докато Нейт беше при него... и накрая когато Хейли отиде при него когато се събуди.. общо взето май излезе, че цялата серия не съм спряла да плача... unsure.gif ;(
macetoF
Цитат(Iveto^ @ May 28 2006, 21:51) *
Най-кошмарния за мен момент и този,на който съм плакала най-много е,когато Нейтън се опита да се самоубие! 1sad[1].gif

Да в първия сезон когато Дан е треньор и когато Лукас повърна на игрището и когато по време на мача
го удариха в рамото и Нейтън го защити. rolleyes.gif
denniza
Да ви кажа честно,чак не съм плакала,но много моменти истински са ме трогвали.Например момента,когато в първия сезон Нейтън чакаше Хейли пред тях ,под дъжда.И после бяха едни целувки,романтика.Ако бях плакала щеше да е от радост разбира се.Много ми стана кофти,когато Нейтън каза на Хейли да не се прибира от турнето,когато катастрофира.Абе като се замисля,почти всеки един епизод ме е рзавалнувал по някакъв начин.А,сега се сещам.Плаках на епизода в училището,когато просреляха Пейтън и Дан уби Кийт.Е,тогава какъв рев му ударих през целия епизод не е истина sad.gif
Lileto
Най-вече съм плакала на сцените с Нейтан и Хейли просто,защото са много сладки и коагто тя беше заминала за турнето като се върна и тръпнех от вълнение и умиление дали ще се съберат пак.Много ми беше тъжно когато Нейтан я отбягваше в началото (когато тя се беше върнала от турнето) ,но после като се събраха и много плаках.Всъщност те ми напомнят за мен и едно момче което обичам безумно много и може би затова толкова се вълнувам какво се случва с тях двамата. rolleyes.gif
anji_banji
Цитат(CiNdEreLLa`` @ May 27 2006, 18:17) *
Имало ли е серия или сцена,която да ви е карала да се разплачите...коя е била и защо точно тя confused.gif

Имало е доста моменти,но чак до салзи не се е стигало.Просто ми е става някво гадно........ blink.gif
daisy_91
Страшно гадно ми беше когато умря Джими. dead.gif И Лукас,Устата и Скилс отидоха на погребението му,също в този ...не май в предния епизод умря Кийт-наистина бях зле cry.gif
^BeLieVe`iN`Me^
Аз почти във всеки епизод плача, защо ли?
Защото в този филм намирам голяма част от себе си, от живота си.
С повечето от персонажите имам общи интереси, случки...
Най-много съм плакал с Брук, когато тя плаче, няма как да не се разплача и аз. sad.gif
DFX
Ем като Лукас каза на тренера и на Нейтан че е има проблем с сърцето
manchester_united
Много гадно ми стана за Пейтън когато умря Ели cry.gif , когато Хейли замина с Крис Келър, когато Нейтън се блъсна. Плаках и когато Данте блъсна Хейли, защото ме беше страх, че може нещо да се случи с нея или с бебето. Друг момент ... когато Дан уби Кийт sad.gif Още един случай с Данте когато караше Нейт да губи мачовете. Имаше един епизод, в който Нейтън плачеше и аз плаках с него. shocking.gif cry.gif cry.gif 1sad[1].gif
brooke_scott
когато Брук скъса с Люк в 4-и сезон и в момента не се сещам за др
[dEs]
Когато Брук скъса с Лук 4 сезон. Когато бяха на погребението на Кийт и попринцип през цялата серия имаше такива моменти, който ме караха да се разплача.
Buffy_Naley
аз най-много се разтроих когато нейтан каза на хеили да не се връща след опита му за самоубийство и когато дан уби кийт. cry.gif
haley16
Цитат(Buffy_Naley @ May 10 2007, 10:50) *
аз най-много се разтроих когато нейтан каза на хеили да не се връща след опита му за самоубийство и когато дан уби кийт. cry.gif

И аз на тези моменти и когато нейтам се блъсна!!! cry.gif cry.gif cry.gif

----------------------------

nat_tallia
Аз плаках на последния епизод на 2-ри сезон, когато Лукас каза на Брук да не си заминава, когато тя му даде писмата , когато тои и се обясни в лиубов под дъжда , и мн. други моменти
Haley____
Аз най-много се разтроих когато Куйт умря. Защото той ен биваше да умира и още по-малко по този начин...
ilityy
Абе повтаряте се вече... само Лукас като се бил блъснал и Нейтън като се опита да се самоубие.. Аз лично почти на ВСЕКИ епизод плача ... аз плача дори и на хубавите моменти..Например на сватбата на Нейтън и Хейли на плажа....Или когато Нейтън вкара кош без да гледа и преди това яките моменти му минаха на лента... някакви такива хубави нещакоито те карат да се замислиш колко кратък е живота.... rolleyes.gif
Buffy_Naley
напълно съм съгласна с теб 2thum[1].gif
naleyforevar
Цитат(haley16 @ May 10 2007, 10:55) *
Цитат(Buffy_Naley @ May 10 2007, 10:50) *

И аз на тези моменти и когато нейтам се блъсна!!! cry.gif cry.gif cry.gif

Цитат(nat_tallia @ May 11 2007, 14:16) *
Аз плаках на последния епизод на 2-ри сезон, когато Лукас каза на Брук да не си заминава, когато тя му даде писмата , когато тои и се обясни в лиубов под дъжда , и мн. други моменти

Цитат(ilityy @ May 21 2007, 21:56) *
Абе повтаряте се вече... само Лукас като се бил блъснал и Нейтън като се опита да се самоубие.. Аз лично почти на ВСЕКИ епизод плача ... аз плача дори и на хубавите моменти..Например на сватбата на Нейтън и Хейли на плажа....Или когато Нейтън вкара кош без да гледа и преди това яките моменти му минаха на лента... някакви такива хубави нещакоито те карат да се замислиш колко кратък е живота.... rolleyes.gif

Няма какво да добавя!!! blush.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.