Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Комедии с вампири
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия
HoTsoT
Дайте заглавия smile.gif Може и с върколаци
DaniEl
Бъфи ,убйцата на вампири 4.gif ,но не сериала ,а филма от 1993
tsvetan93
Dracula - Dead and Loving it Супер луда комедия с вампири. Участва Лесли Нилсън, а и режисьора е Мел Брукс.

offtopic: Като заговорих за Мел Брукс те съветвам да му изгледаш всички филми. Супер луди са.

Комедия с върколаци...ами... пробвай Вълк в колежа или както там се казваше. Даваха го преди време по БTV.

PS. Ако намериш "Вълк в колежа" ще ми кажеш ли откъде може да се изтегли, че го търся вече един месец.
common_sense
QUOTE(DaniEl @ Aug 23 2006, 20:00) *

Бъфи ,убйцата на вампири 4.gif ,но не сериала ,а филма от 1993

аз мисля, че сериалът е достатъчно тъп, за да се размачка човек, като го гледа wink.gif
DaniEl
Ами всеки има своите предпочитания ,аз харесвам сериала и то много.А за филма да ви кажа че той няма нищо общо със сериала,той по-скоро е тийнейджарска комедия с вампири wink.gif
Chefata
Този филм Валк в коле6а е много добар smile.gif,ако някои намери поне няколко епизода 6те сам му много благодарен,ако ги сподели с нас smile.gif
Chefata
В момента го тегля smile.gif серияла има 3 сезона.
lemmy
Цитат(Chefata @ Mar 1 2007, 10:21) *
В момента го тегля smile.gif серияла има 3 сезона.

оо ми тогава сподели с нас хахаха и на мен мноу ми се гледаа smile.gif
Chefata
Заповядайте smile.gif (иска регистрация).Има 3 сезона и аз искам много да ги имам,но за това трябва време smile.gif.Сега тегля 1 епизод 45% е.Нека някой да пусне да тегли 1 сезон 1 епизод да ми помогне малко smile.gif,защото тегля с 20кб sad.gif.Като се истеглят вси4ки ще се ка4ат в тракера на warez
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.