Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: ps2 емулатори и игри
GGbit.info > Развлечение > Игри
Feri_Soft
Намерих си 2 пс емулатора,но първо незнам как се бачка с тях и не знам от къде да търся игри и въобще нищо не знам.Хайде ако някой има опит да помогне rolleyes.gif
melkor
Ами като за начало да кажеш какви са тези емулатори, от къде си ги дръпнал и т.н. Ние да не сме врачки?
batvase
Игри има в арената.Не знам имаш ли си акаунт там.Пробвай в The Pirate Bay.Ето това намерих като за начало.Пък може и в някой друг тракер да откриеш.
А аз преди време си бях свалил два емулатора,но никой не ми подкара игрите,които си свалих.Но причината може да е в компа ми,тотално и безвъзвратно остарял sad.gif .
dwigga
QUOTE(Feri_Soft @ May 24 2006, 18:19) *

Намерих си 2 пс емулатора,но първо незнам как се бачка с тях и не знам от къде да търся игри и въобще нищо не знам.Хайде ако някой има опит да помогне rolleyes.gif

Ами виж сега... относно от каде може да си намериш игри за ПС2 в арената е фул. Но трябва да ти кажа, че до момента тея емулатори не са много надежни :
1во трябва да имаш супер яка машина, за да ти трагнат някои от тях... говорим за конфигурация от типа на : CPU - 3Ghz, RAM - 1GB, и няква изрудска В.карта wink.gif
2ро неповече от 20% от игрите може да се подкарат с тея емулатори. Прогнозира се, че някъде до 2010г. ще има свобода на действие... тва е което знам по темата... просто недей да си мислиш, че ще си цъкаш всичко smile.gif
ventzo
Аре кажете още някви места за сваляне на игрици!И изобщо ако си ги запиша на ДВД 6те ми тръгнат ли на конзолата при положение 4е е с чип или трябва още нещо??
dxl666
http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=757577

я погледнете тук няма да е до 2010 година
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.