Момичето действително много прилича на София, познавам я лично
Мисля,че това момиче и аз го познавам,но със сигурност никога не съм я свързвала със София.
GaRgAmElKa
May 22 2006, 21:00
е има малка прилика то немойе да е 100% все пак деа колко то до двоиника на НЕИТ и аз искам да се запозная
CiNdEreLLa``
May 22 2006, 21:06
Аз във flirt4e.com видях едно момче от Плевен,което страшно много прилича на Чад Мъри(или поне на снимките,които видях).Много съжалявам,че не го познавам лично и не мога да кажа дали и в действителност е така
Buhti4ka
May 23 2006, 13:06
В университета от моята специалност има едно момче, което ми напомня на Нейтън. Не прилича кой знае колко де, ама наистина ми напомня на него, може би основно по прическата.
lp^girl
May 23 2006, 17:47
QUOTE(slyn4ice``` @ May 22 2006, 19:23)
QUOTE(lp^girl @ May 22 2006, 16:21)
Има едно момче от моето училище което е направо двойник на Нейтън.Все едно гледам него
къде учиш да дойда да се запозная с този двойник на Нейтън
Природо-Математическата гимназия гр.Враца
~*Haley*~
May 24 2006, 22:26
Еее много двойници Ххаха еми чакайте ме и мен скоро във Враца и по-точно природо-математическата гимназия Аз не познавам никой който да прилича на някой от героите...само се сещам за един приятел който ми напомня страшно много на Нейтън въпреки че приликата е никва
И в моето даскало забелязах едно момче, което леко напомня на Нейтън . но в крайна сметка кой може да се мери с него
CrAzY_AbOuT_OTH^^
May 26 2006, 15:17
Незнам.......всички ми казват че не е вярно но на мен този актьор Мило Вентимиглиа (Dirty Deeds) много ми прилича на Нейт....може да си внушавам ама намен са ми точно като двойници!?!?!
eL
May 26 2006, 15:29
Ми незнам ... според мен имат доста сходни черти ... особенно в профил най добре бихме преценили с малко снимков материал :
ludoto_mimi
May 26 2006, 15:49
Като две капки вода са просто.
Jordan
May 26 2006, 16:27
де пък видяхте прилика, не знам Освен, че имат един и същ цвят н акосата, друго не виждам. Ма Майло е по-готин По-скоро ми напомня на Браян Грийнбърг, в малко по-умален вариант...
ludoto_mimi
May 26 2006, 16:51
Много ясно, че е по-готин.
Nathan
May 27 2006, 20:01
Лично на мен едно момиче ми каза ,че много й приличам на Нейтън на една снимка ))) *ГОРД*
CrAzY_AbOuT_OTH^^
May 28 2006, 23:44
QUOTE(Jordan @ May 26 2006, 17:27)
де пък видяхте прилика, не знам Освен, че имат един и същ цвят н акосата, друго не виждам. Ма Майло е по-готин По-скоро ми напомня на Браян Грийнбърг, в малко по-умален вариант...
Може и да не си приличат много ама специално на снимката която показах в предишния пост са ми като две капки!!
brooke*
May 30 2006, 21:27
ее оня ден класа на една съседка завърши и хората дойдоха да вземат класната си(btw бяха САМО момчета )!та едното момче беше толкова сладко и толкова приличаше на нейтън!направо ми идеше да отида и да го разцелувам...
Zaio
Jun 1 2006, 13:03
Май на всички ни се привижда Нейтчо аз пък колкото го гледам толкова повече ми прилича на бившия ми приятел- във стойката на тялото, начина по който го обличат във филма и да кажем малко по прическата и понеже Нейт си го харесах още от началото чак сега се светнах защо. Странно как намираме такива прилики между хората.
BoOTy
Jun 1 2006, 20:41
QUOTE(rainbow`eyes @ May 22 2006, 16:46)
The Black Dragon, пак готина темичка си пуснал
А кой диоптър са ти очилата ?
според мен момичето наистина много прилича на София
А иначе едно момче от моя клас също доста ми прилича на Нейтън...
Янче на кой ти прилича на Нейт бе мила?
Bellatrix
Jun 10 2006, 23:26
Оня ден като бях на предварителен изпит по литература и единия от квесторите(голям сладур ) много ми заприлича на Кийт само че косата му беше по-светла.
RoXXy_
Jun 14 2006, 20:59
ох неска видях Тим в автобуса...
winona
Jun 14 2006, 21:20
QUOTE(RoXXy_ @ Jun 14 2006, 21:59)
ludoto_mimi
Jun 14 2006, 21:51
QUOTE(RoXXy_ @ Jun 14 2006, 21:59)
Защо не го снима?
girl_from_hell
Jun 15 2006, 14:34
нито един двойник не виждам тука
feel_me
Jun 15 2006, 14:41
Според мен онзи линк,първия сложен тук с момичето,което прилича на София е най-доброто.Приличат си според мен доста
ZoReNtSe
Jun 15 2006, 23:11
аз в бившия си клас имах един съученик, който има прилика с Чад, но естествено не може да е като него.Има чип нос и е рус,но има по-топчесто лице
ludoto_tedi
Jun 16 2006, 14:45
абе в моя випуск има един който според мен много си прилича с Чад ама много слаб,висок,рус сладур ще го издебна някой ден и ще го снимам !!!
brooke*
Jun 16 2006, 15:43
засякох се с едно момче от бившето ми у-ще(ама нямам снимка... ).та момчето яко се е променило и в първия момент ми заприлича на нейтън,но в крайна сметка осъзнах,че по-голям сладур от нашия джеймс няма на тая земя!!!!!
siska
Aug 4 2006, 00:37
В моето даскало има едно момче което ужасно много пролича на нейтън много ама много си приличат да ама нямам снимкаа...
april^^
Aug 10 2006, 18:57
Амии...в Бургас търсете Чад.С малко по тъмна коса,прическа тип Лукас в сезон 3. КОПИЕ
~●R@Li●~
Aug 13 2006, 19:53
ама то се оказа че повечето имали познати дето приличат на Нейтън.... нещо много двойници ...
П.П:И аз искам да видя някой Нейтън,пак ако може направо Джеймс
Mrs.Ackles
Aug 14 2006, 12:14
Аз да ви кажа не съм срещала през живота си никой, който поне малко да прилича на някой от героите в OTH... ~●R@Li●~ и на мен ми се иска да видя някое двойниче на Нейт, ама ако видя него...
lovely
Aug 16 2006, 13:15
Дай боже да срещна някой ден двойник на Лукас ...ехххх, мечти...ако ми се случи...ще ви кажа..хаха, но...се съмнявам
_kiko_
Aug 16 2006, 15:07
QUOTE(CiNdEreLLa`` @ May 22 2006, 21:06)
Аз във flirt4e.com видях едно момче от Плевен,което страшно много прилича на Чад Мъри(или поне на снимките,които видях).Много съжалявам,че не го познавам лично и не мога да кажа дали и в действителност е така
за кого по точно говориш.
april^^
Aug 16 2006, 17:54
Айй хора в момента съм на работа и през един компютър седи един датчанин копие на Маут Малко по висок,но в лице направо...
lovely
Aug 18 2006, 14:22
ее днес видях един младеж в една кола....същия като Чадчо -русичък такъв и ме гледаше с големите си сини очииииии !!! Обаче идилията трая твърде кратко, защото светофара светна зелено и той потегли Все пак съм обнадеждена, че и в България се намират такива сладури ...
lorrra
Aug 19 2006, 19:02
Вчера,както си пътувам в трамвайчето и гледам се качва някакъв леко възрастен мъж копие на Белия.И аз само сега си мисля,че нещо е от жегата ми се привижда и ставам аз да му отстъпя място.При което аз не знам как съм го гледала,ама той ми вика "Сигурно приличам на дядо ви и затова ми отстъпих те място".Аз само казах едно тъпо "Да" и отидох на прозореца
Mrs.Ackles
Aug 20 2006, 14:00
QUOTE(lorrra @ Aug 19 2006, 20:02)
Вчера,както си пътувам в трамвайчето и гледам се качва някакъв леко възрастен мъж копие на Белия.И аз само сега си мисля,че нещо е от жегата ми се привижда и ставам аз да му отстъпя място.При което аз не знам как съм го гледала,ама той ми вика "Сигурно приличам на дядо ви и затова ми отстъпих те място".Аз само казах едно тъпо "Да" и отидох на прозореца
ХаХа!
Summer
Aug 22 2006, 16:35
Нямам снимка, обаче имам приятел, който страшно много прилича на Нейт. Особено в лицето...като фигура е доста смален вариант, но в лицето е почти същия.
ludoto_mimi
Aug 27 2006, 18:47
Има един канал MTV Base и там Пи Диди има шоу Making the band. Ta в това шоу има някаква мадама, която в един момент много прилича на Бетъни, а в друг нямат нищо общо. Ама като я видях за пръв път много се изненадах.
Nasi
Aug 27 2006, 19:18
QUOTE(ludoto_mimi @ Aug 27 2006, 19:47)
Има един канал MTV Base и там Пи Диди има шоу Making the band. Ta в това шоу има някаква мадама, която в един момент много прилича на Бетъни, а в друг нямат нищо общо. Ама като я видях за пръв път много се изненадах.
и аз съм го гледала, коя? не си спомням да съм виждала прилика.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.