Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Двойници
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6
ludoto_mimi
QUOTE(Nasi @ Aug 27 2006, 20:18) *

QUOTE(ludoto_mimi @ Aug 27 2006, 19:47) *

Има един канал MTV Base и там Пи Диди има шоу Making the band. Ta в това шоу има някаква мадама, която в един момент много прилича на Бетъни, а в друг нямат нищо общо. Ама като я видях за пръв път много се изненадах. 18.gif

и аз съм го гледала, коя? не си спомням да съм виждала прилика. unsure.gif

Ами аз съм известна с това, че виждам това, което другите никога няма да видят. С 2 думи - най-много само аз да си вярвам, че прилича, а другите да са на противоположно мнение. Но аз не се отказвам. 18.gif 18.gif
Момичето се казва Chelsea и е от най-новото издание мисля - Making the band 3. rolleyes.gif
Nasi
Дам найстина прилича. А и предаването е интересничко.
Still^Frame``
QUOTE(april^^ @ Aug 10 2006, 19:57) *

Амии...в Бургас търсете Чад.С малко по тъмна коса,прическа тип Лукас в сезон 3. КОПИЕ wink.gif

Кого имаш впредвид?Да поразгледам наляво-надясно... tongue.gif Чад е хубав...макар че късата коса не му ходи.... blink.gif Най-хубав е на Freaky Friday worthy.gif Както и да е.... тоз пич само погледа да му е взел и ще е достааа напреееедд wink.gif tongue.gif А аз двойници май не съм виждала...мисля че веднъж видях един дето мааллккооооо приличаше на Нейтан,по излъчване....ма може и да съм го сънувала tongue.gif tongue.gif
solenka
Днес за малко да припадна. shocking.gif
В нас правим ремонт и чакаме майстори. По едно време се звъни на вратата и аз отварям и замръзвам на място. ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif Гледам Нейтън! shocking.gif Сериозно говоря. Седя аз 2 - 3 секунди и нищо не казвам и той, пича вика, аз съм майстора за щорите. sad.gif Та този пич е почти копие на Нейт. С единствената разлика, че е малко по - мургав ( е, то Нейт е бил на море biggrin.gif ) и тялото не му е чак толкова мускулесто. Щях да ви го снимам, ама какво да му кажа. Чакай да те снимам , че приличаш на еди кой си и искам да те покажа в един форум. 18.gif 18.gif 18.gif В крайна сметка се оказа, че е мой набор и е син на главния майстор, който ни прави ремонта. Също така и в понеделник пак щял да идва, а може и с баща си да дойде още в петък. 0106[1].gif 0106[1].gif 0106[1].gif Ще се пробвам да го снимам, но нищо не обещавам.
ludoto_mimi
Ели, ти пък ще си играеш да го снимаш. Кажи си адреса и кога ще дойде да слага щорите и ще се изсипем половината Пловдив у вас. 18.gif 18.gif 18.gif
Bloody_Tears
и троян и троян!!! 36_11_6[1].gif icon_peace.gif
*PeyT*
Супер яка идейка! 4.gif Бързо си казвай адреса, ще му направим такова посрещане, че.... 10.gif 15.gif 4.gif ... 4potrivam[1].gif 4potrivam[1].gif
~●R@Li●~
дам..половината пловдив ще дойде заради него...горкият 18.gif
очите ще му станат ей такива shocking.gif
Айде искаме да го видим... biggrin.gif
april^^
QUOTE(Still^Frame`` @ Aug 29 2006, 01:38) *

Амии...в Бургас търсете Чад.С малко по тъмна коса,прическа тип Лукас в сезон 3. КОПИЕ wink.gif

Кого имаш впредвид?Да поразгледам наляво-надясно... tongue.gif Чад е хубав...макар че късата коса не му ходи.... blink.gif Най-хубав е на Freaky Friday worthy.gif Както и да е.... тоз пич само погледа да му е взел и ще е достааа напреееедд wink.gif tongue.gif А аз двойници май не съм виждала...мисля че веднъж видях един дето мааллккооооо приличаше на Нейтан,по излъчване....ма може и да съм го сънувала tongue.gif tongue.gif

Ами не знам как се казва,но ми казаха,че учил в английската.Само това знам.Чад и аз не го харесвам с къса коса.Той в 3 сезон нали е с по дългичка...и бургаският пич е с такава,но тъмна.А погледа го е взел определено...поне моето впечатление е такова smile.gif
Still^Frame``
QUOTE(april^^ @ Aug 30 2006, 12:49) *

QUOTE(Still^Frame`` @ Aug 29 2006, 01:38) *

Ами не знам как се казва,но ми казаха,че учил в английската.Само това знам.Чад и аз не го харесвам с къса коса.Той в 3 сезон нали е с по дългичка...и бургаският пич е с такава,но тъмна.А погледа го е взел определено...поне моето впечатление е такова smile.gif

Англиииийскаааа?!!!!!.....DAMN!...Аз съм от тамммммм...същооо....ааааа....защо не го знам?!!!!!!!!... tongue.gif ...!!!!!!Нищо друго не знаеш?.....Ти откъде си?.....Все пак мерсиииии wink.gif за полезната информациийка...не че ще тръгна да го търся...но ще се оглеждамммм....ако си приличат ще забележа smile.gif)))))))))))))))))))))))))
solenka
За съжаление няма май да мога да го снимам, а за адреса - нямам намерие да го стресирате. 18.gif Пък и ще си остане само за мен. biggrin2.gif
Menna
QUOTE(solenka @ Aug 31 2006, 23:01) *

За съжаление няма май да мога да го снимам, а за адреса - нямам намерие да го стресирате. 18.gif Пък и ще си остане само за мен. biggrin2.gif
Ауу,бива ли такова нещо? 9.gif 9.gif 9.gif
Няма да се разберем така,защото и аз ще взема да си сменя щорите. 18.gif 18.gif
solenka
Вчера майсторите пак бяха в нас. biggrin2.gif Не стига , че Нейт беше, ами ми доведе и Тициано Феро. biggrin2.gif Ся не се бъзикам, но другият пич доста приличаше на Тициано. При това, сестра ми го забеляза и ми каза. В понеделник очаквам някоя друга звезда. 18.gif
За съжаления бях само 1 минута в асансьора с Нейт, а не така исканите 5. 18.gif Ами... не беше нищо особено. 10.gif
Бях ви обещала снимки. Направих няколко, но не успях да го хвана в лицето, макар че обядвахме заедно и все около него се въртях. Не можех просто ей така да го снимам. Снимките ги направих от терасата, когато си тръгваха. Поне имате бегла представа как изглежда. wink.gif
За да не злоупотребяваме с тях, няма да дам директен линк. Който иска да ги види - да ми прати ПМ и ще му дам линка. wink.gif
lovely
еее хора , пак видях двойник на Чад....абе върви ми бе smile.gif
беше сервитьор в едно заведение на морето и аз така го бях запнала, че той горкия сигурно ме е помислил за луда....ама много приличаше на него...а носа му беше абсолютно същия...дали го е чупил и той незнам хахах , но много приличаше....ех ех...Чад... smile.gif
solenka
Може да се каже, че вече имам снимка на пича в лице, където според мен прилича на Нейт. biggrin.gif
Знаете процедурата, за да видите снимката. 18.gif 18.gif 18.gif
siska
хаха вижте какво открих в градината ми...... цветя, които много приличат на тези лилавите от филма smile.gif

П.П скоро очаквайте снимка на момчето, което ужасно мн прилича на Нейтън smile.gif
Bloody_Tears
ние имаме същите у нас,ама наште са по-тъмно лилави.точно като във филма.по-точно незнам дали са същите,но ужасно много си приличат. smile.gif
pesho93
Аз пък не мога да си представя някой,който да прилича на тея уникати от филма smile.gif
siska
Хехе ето ги и снимките на Нейтъновия двойник хаха самче ся малко не прилича най-най, но по нататък ще го снимам пак о ще видите, че е същия сладур като него 15.gif wub.gif wub.gif wub.gif happy.gif

Bloody_Tears
ми де знам,на мен не ми прилича много на него.smile.gif
DaniEl
Намирам само една прилика между тях двамата :акнето 18.gif
siska
ее аз ви казах, че ся не прилича мн мн ама той през ваканцията се е поразил smile.gif иначе е същият явно Софииският въздух не му действа добре...повредил се е... Ама ще се оправи biggrin.gif (но и за акнето си прав DaniEL biggrin.gif )
~●R@Li●~
хм...ми немога да намеря някаква прилика huh.gif ама щом казваш че се е променил,може преди поне малко да е приличал..незнам
solenka
И аз не виждам никаква прилика с Нейт. 16.gif
Явно ще имам нужда от още един чифт очила. 18.gif
pesho93
И аз не намирам абсолютно никаква прилика с него
П.С соленка аз и със тоя дето ти ми го показа не намирам прилика де smile.gif
solenka
(pesho93 @ Sep 24 2006, 19:57) *

И аз не намирам абсолютно никаква прилика с него
П.С соленка аз и със тоя дето ти ми го показа не намирам прилика де smile.gif

Ти не намираш, но много други намериха. 10.gif
girl_from_hell
утре като се изрося ще видите двойничката на Пейтан
_SaPoRo_
Ами аз имам приятелка, която според много хора прилича много на Хейли! Като й казахме тя се изсмя, но в държанието си, узмивката... простооо ей сега ще потърся снимка и ще видим Вие на какво мнение сте! biggrin.gif
Bloody_Tears
абе сонче (може ли така да те наричамsmile.gif ) искам снимка,как да те видя така! smile.gif
П.П.ааа,и _SaPoRo_ много ми е интересно да видя двойничката на хейли,за да я убия. 18.gif
не си давам нейт на никой!!!!!!!!
_SaPoRo_
dqvol4e70 mims... недей така! Как ще я убиваш! Аз тука се мъча да я направя известна! А тя ако разбере, че съм разказвал тва и че мисле снимчица да й сложа... нз къде трябва да се крия! biggrin.gif
girl_from_hell
еми малко съм рижаво за сега може би ще постна снимка като се боядисам след няколко дена
хах не приличам много на Пейтан но си въобрязавам
а да може Сонче много обичам така да ми викат
ivelin4eto
Днес в автобуса пред мен беше седнал coach Whitey Durham, вярвате или не. Същият, се едно 2 капки вода.
The Black Dragon
E само говорите, а не давате снимки. Тая тема неслучайно съм я пуснал.
ludoto_mimi
(The Black Dragon @ Oct 10 2006, 00:02) *

E само говорите, а не давате снимки. Тая тема неслучайно съм я пуснал.

E, ако са случайни хора в автобуса или на улицата, малко трудно ще ги снимаш, но който казва "Имам познат, дето прилича на ... " може спокойно да даде снимка. Няма да ви изядем приятелите. 18.gif
Аз мисля, че едно момиче, което познавам прилича на Бевин, но първо, че нямам нейна снимка (отскоро се познаваме, а и не е по компютрите) и второ, че като се познавам сигурно няма нищо общо с нея. 18.gif
lantrix
Един мой приятел прилича на Нейтън smile.gif Само дето ми се струва,че е по висок от него tongue.gif
solenka
Преди 1 седмица си вървя из общежитията и гледам един пич, копие на Чад. Имаше същата прическа като неговата от 4 сезон и неговата усмивка. Аз вървя срещу него и го гледам супер втренчено. shocking.gif shocking.gif shocking.gif Кой знае какво си е помислил. За съжаление вече не съм го виждала.
ludoto_mimi
ХАхах, аз в автобуса видях един Джеймс. 18.gif Гледах го доста странно момчето.
Violeta
Аз пък имах едно гадже, което приличаше на Чад wub.gif всъщност може още да прилича! smile.gif Сега търся снимки от тоя период и като намеря 2039[1].gif ще го post-на да го видите и да си кажете вещото мнение! smile.gif
miss_sema
скъпи фенчета на Нейтън...има едно момче ,който страшно много прилича на Нейтън..много скоро ще ви кача снимки на тоз хубавец,ако трябва ще го накараме да ни позира,все пак не се срещат навсякъде копия на Нейтън....и така до няколко дни ще видиме Нейтън бг smile.gif и може да си помисля дали да ви кажа къде в София може да го видите biggrin2.gif 10.gif
relic_hunter
(miss_sema @ Nov 15 2006, 20:23) *

скъпи фенчета на Нейтън...има едно момче ,който страшно много прилича на Нейтън..много скоро ще ви кача снимки на тоз хубавец,ако трябва ще го накараме да ни позира,все пак не се срещат навсякъде копия на Нейтън....и така до няколко дни ще видиме Нейтън бг smile.gif и може да си помисля дали да ви кажа къде в София може да го видите biggrin2.gif 10.gif

По повот на това което написа miss_sema ви оверявам че наистина този вапросен двойник на Нейтан го има аз лично ще и помогна да намери снимка
solenka
(miss_sema @ Nov 15 2006, 20:23) *

И къде се подвизава в София? Може и да съм го виждала. 10.gif
kalin4eto_
Ами брата на една съученичка.Ники се казва.Супер много прилича на Лукас.Маниерите му се същите, походката, прическата дори,очите цвета ... но найстина е много по малък в 8 клас ... но не знам има някаква прилика и не е малка... ще видя за снимка.. но не обещавам
girl_from_hell
знам че снимки се искат ама аз така и не си направих енда хубава снимка ама вчера една съоченичка ми вика ау искам авотграф от Пейтан а тя също е много запалена по сериалчето даже ще я водя на срещтичката ни и аз много гордо че ми казаха че приличам на Пейтанчо е не приличам много ама си го въобразявам някога и аз ще сложа снимчица само да си направя някоя по хубава
siska
хях от мн оттдавана не съм писала тук, обаче сега намерих един двойник на Кийт. Абсолютно същият е! biggrin.gif happy.gif ето и една снимчица амм бтв той човека си е от сф, пък една пр се запознала с него в някакъв форум biggrin.gif ето го и него smile.gif
ral_mg
Наистина много си приличат! Сигурно като остарее още повече biggrin.gif
siska
хаха да сигурно biggrin.gif амм намерих още един двойник на Нейтън..(отново biggrin.gif) хях, той е от Троян, но за сега нямам снимка.(Ако някой от Троян учи във Васил Левски да го снима.Ако не ще се мъча да го снимам аз. ) biggrin.gif
pool^babygirl
Я вижте това -> http://zlektorata.aha.bg щото май само аз си въобразявам, че малко прилича на някого.... не казвам име, за да видя на вас дали ще ви заприлича wink.gif
ludoto_mimi
(pool^babygirl @ Dec 22 2006, 00:44) *

Я вижте това -> http://zlektorata.aha.bg щото май само аз си въобразявам, че малко прилича на някого.... не казвам име, за да видя на вас дали ще ви заприлича wink.gif

Мне. 18.gif
girl_from_hell
а междодругото този горе наистина прилича на Кийт, само че като по млад много си приличат е първия свесетн двойник на нашите любимци
ALeX4e7y^
Вчера видях един,който много прилича на Нейтън.косата му беше същата,беше с подобен анцунг,висок.Обаче само от далеко си приличат в лице.Нямам снимка шот не го познавам smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.