Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Двойници
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6
club135
Цитат(solenka @ Sep 20 2007, 13:24) *
Не намирам никаква прилика с Нейтън! А и честно казано и ти не ми приличаш на Чад.

Сигурен съм, че изобщо не приличаш на Слави Трифонов.
CheerFuL-F
Я вижте тоя малко ми прилича като на Чад в "История на пепеляшка"

ЦЪК - последната снимка
LockedHeart
От далеч прилича, но когато цъкнеш на снимката, за да я увеличаш не виждам прилика.
Mr. Winchester
Аз страшно много приличам на ЧАД МАЙКЪЛ МЪРИ
brooke_scott

не ми се вярва, ама ако е така дай снимка (твоя)
Mai4et0
Цитат(LeoWyatt @ Oct 6 2007, 15:37) *
http://gfx.filmweb.pl/blog/447976/54897.1.jpg

И аззззз 18.gif

Waiting for your pic .... happy.gif
♥Didito♥
Цитат(Mai4et0 @ Oct 6 2007, 20:47) *
Цитат(LeoWyatt @ Oct 6 2007, 15:37) *
http://gfx.filmweb.pl/blog/447976/54897.1.jpg

И аззззз 18.gif

Waiting for your pic .... happy.gif

Аха,нека те видим wink.gif
eMiLLy
В моя град има момиче което супер много прилича на Пейтан също и едно момче което прилича на Нейтан....а едно др момче има малка прилика с Лукас...мойе би я косата и е слаб като него...
racheL_gattIna
О днеска седя си аз в пред спортния център и чакам едни френдки за кафе.и както си вися там покрай мен минава "Нейтанчо" сериозно ви казвам в лице и физика много прелицаше на него гледах момцето като луда кой знае какво си е помислил.И като разбрах какво тренира вече се шашнах 18.gif 18.gif 18.gif .Гледах го гледах го а той се усмихваше така сладка точно стил "Нейт" .Човека беше на тренировка но явно беше подранил та седна на пейката точно до мен повярвайте глътнах си езика исках да го заговоря но щом почнех заеквах или нещо ме спираше.Та запознахме се и се оказа много готино момце поне за засега.За мое щастие се оказа че учи в мойто даскало на 2 етаж и е 11 клас OMG и аз не съм го забелязала а ми е бил пред очите стайте са ни една до друга.Та разбрахме се да пишем в скайпа и може на кафе да излезем по нататъм де.А снимка нямам все пак го познавам от няколко часа и немога ей така да му кажа"Ами айде нека те снимам че ми прелицаш на Нейтън" по натъм обещавам че ще ви постна фотосесия .
Bethany
Цитат(racheL_gattIna @ Oct 8 2007, 22:28) *
О днеска седя си аз в пред спортния център и чакам едни френдки за кафе.и както си вися там покрай мен минава "Нейтанчо" сериозно ви казвам в лице и физика много прелицаше на него гледах момцето като луда кой знае какво си е помислил.И като разбрах какво тренира вече се шашнах 18.gif 18.gif 18.gif .Гледах го гледах го а той се усмихваше така сладка точно стил "Нейт" .Човека беше на тренировка но явно беше подранил та седна на пейката точно до мен повярвайте глътнах си езика исках да го заговоря но щом почнех заеквах или нещо ме спираше.Та запознахме се и се оказа много готино момце поне за засега.За мое щастие се оказа че учи в мойто даскало на 2 етаж и е 11 клас OMG и аз не съм го забелязала а ми е бил пред очите стайте са ни една до друга.Та разбрахме се да пишем в скайпа и може на кафе да излезем по нататъм де.А снимка нямам все пак го познавам от няколко часа и немога ей така да му кажа"Ами айде нека те снимам че ми прелицаш на Нейтън" по натъм обещавам че ще ви постна фотосесия .

ехее късметлийка smile.gif rolleyes.gif !!
spawn4o
греда
LockedHeart
На Лукас ли трябваше да прилича? Аз не виждам никаква прилика.
Mai4et0
И аз не виждам никаква прилика .... 18.gif blink.gif
spawn4o
Значи сам станал кривоглед biggrin.gifbiggrin.gif
Memoria on Rails
Искате да видите прилика с Чад? Да видим дали съм намерила - ЛС smile.gif
ani4ka_89
Днес стоим с две приятелки и си говорим за ОТН и гледам минава някакъв, който страшно прилича на Нейт, само че малко по-слабичък. Направо си глътнах граматиката.
n3s1
В мойто даскало има едно момче дето е копие на Чад.Даже си прави и прически като Чад.Направо толкова много си приличат...Жалко,че нямам снимки да ви покажа.. sad.gif
lkjhgfds
Според мен Шакира и Бетъи си приличат много.Харесвам и двете,но Бетъни ми харесва повече.Убедете се сами!

brooke_scott
ами аз лично не виждам никва прилика, само косите им дет са къдрави
ladysunshine
Цитат(lkjhgfds @ Nov 2 2007, 19:38) *

Тъкмо отварям аз снимките и си мисля как няма особена прилика докато не отворих последната снимка. Отваря се първо снимката ан Бетъни и аз си викам"А ето я Шакира" и в същия момент се усещам, че тва е Бетъни 18.gif Та ан тея двете снимки страшно мн си приличат
lkjhgfds
Цитат(brooke_scott @ Nov 2 2007, 21:46) *
ами аз лично не виждам никва прилика, само косите им дет са къдрави
Нито съвсем малко ли не ти напомнят една на друга.Поне на мен и на всички,с които съм говорила,смятат приликата за голяма
http://i17.tinypic.com/5zbgev9.jpg
http://i12.tinypic.com/5zbdpft.jpg

Ето още нещо,което привлече вниманието ми,е не претендирам за огромна прилика,но все пак има нещо общо в Аксиния Ченкова и Даниела Алонсо(Ана)
Вижте и вие,може да откриете малка прилика!
http://i15.tinypic.com/6fzhf28.jpg
http://i1.tinypic.com/4v81op5.jpg

Цитат(siska @ Dec 19 2006, 16:38) *
хях от мн оттдавана не съм писала тук, обаче сега намерих един двойник на Кийт. Абсолютно същият е! biggrin.gif happy.gif ето и една снимчица амм бтв той човека си е от сф, пък една пр се запознала с него в някакъв форум biggrin.gif ето го и него smile.gif
http://www.picvalley.net/u/64/63296_400.JPG
Абсолютно си права,приликата е наистина невероятна.БРАВО!!!!
brooke_scott
lkjhgfds, въздържай се от двойни (или в твоя случай ТРОЙНИ) постове!!!

и това, че аз не намирам прилика не означава, че други не виждат такава dry.gif просто казвам, че само косите им си приличат, и то в повечето случаи Бетъни е с права коса, а ако са с прави коси хич не си приличат
ladysunshine
Този наистина малко напомня на Кийт
В, права си ако са с прави коси няма да си приличат 18.gif
DoubleDi
Здравейте,

Я вижте тук http://www.atol.bg/atolhtml/photo/139484-1.jpg и кажете не ви ли прилича на Чейс?
brooke_scott
Цитат(DoubleDi @ Nov 15 2007, 09:32) *
Здравейте,

Я вижте тук http://www.atol.bg/atolhtml/photo/139484-1.jpg и кажете не ви ли прилича на Чейс?

ами точно на тази снимка - не, но може би ако е с по-дълга коса или по-нормална снимка вече може wink.gif
ladysunshine
Цитат(brooke_scott @ Nov 15 2007, 14:12) *
Здравейте,

ами точно на тази снимка - не, но може би ако е с по-дълга коса или по-нормална снимка вече може wink.gif

Не разбрах на кого трябва да прилича? на мен не ми прилича на никого
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Nov 15 2007, 16:29) *
Здравейте,

би трябвало на Чейз 18.gif
ladysunshine
Цитат(brooke_scott @ Nov 15 2007, 16:54) *
Цитат(ladysunshine @ Nov 15 2007, 16:29) *
Здравейте,

би трябвало на Чейз 18.gif

Абе аз ли нещо изтъпявам или какво??? За кой Чейс става дума някой да ме светне??
brooke_scott
ъъъъъ гаджето на Брук
ladysunshine
Цитат(brooke_scott @ Nov 15 2007, 20:02) *
ъъъъъ гаджето на Брук

Aaaaa 18.gif Офф боже аз за този образ съвсем бях забравила 18.gif И викам бе кав е тоя Чейс mrgreen[1].gif Както и да е пак не ми прилича на него
lkjhgfds
Цитат(brooke_scott @ Nov 4 2007, 22:04) *
lkjhgfds, въздържай се от двойни (или в твоя случай ТРОЙНИ) постове!!!

и това, че аз не намирам прилика не означава, че други не виждат такава dry.gif просто казвам, че само косите им си приличат, и то в повечето случаи Бетъни е с права коса, а ако са с прави коси хич не си приличат

В никакъв случай не се опитвала по някакъв начин да засягам личното ти пространство и мнение.Но съм абсолютно съгласна с теб, че имат нещо общо единствено когато са с къдрави коси.Може би наистина прекалих с упорството затова ИЗВИНЯВАЙ!Все пак не можах да откажа на една от най-добрите си приятелки и пуснах пак нещо,и отново извинявай.

brooke_scott
извинението се приема, на мен не ми пре4иш като качваш снимки (ако искаш снимки на Бетъни с къдрава коса качи) просто нз дали има смисъл, и дано на приятелката ти да са й харесали smile.gif
lkjhgfds
Цитат(brooke_scott @ Nov 21 2007, 14:41) *
извинението се приема, на мен не ми пре4иш като качваш снимки (ако искаш снимки на Бетъни с къдрава коса качи) просто нз дали има смисъл, и дано на приятелката ти да са й харесали smile.gif

Така наистина се чувствам по-добре!Да,на приятелката ми наистина й харесват Благодаря!!!
brooke_scott
Цитат(lkjhgfds @ Nov 23 2007, 18:02) *
Цитат(brooke_scott @ Nov 21 2007, 14:41) *

Така наистина се чувствам по-добре!Да,на приятелката ми наистина й харесват Благодаря!!!

моля, радвам се biggrin2.gif
lkjhgfds
Здравейте отново,снощи се натъкнах на 1 филм с Наталия Орейро и изведнъж се сетих че ми напомня на някой от "ОТХ"и се сетих ,според вас това е ...?
2thum[1].gif
1clap[1].gif
brooke_scott
18.gif отново никаква прилика wink.gif как ги откриваш тия прилики и аз нз 16.gif
black rose
незнам дали някой е гледал филмът "Step up" но главната героиня в него много ми прилича на Бетани. Няма особено голяма прилика, но веднъж като я видях така и постоянно за нея я считам.. нямам много хубава снимка на тази мацка, само тази можаш да намеря, но ако някой е гледал филма ще се сети
и още една:
medovinka
Цитат(brooke_scott @ Dec 29 2007, 21:22) *
18.gif отново никаква прилика wink.gif как ги откриваш тия прилики и аз нз 16.gif

2hi[1].gif Какво,sorry 2sor[1].gif ,lkjh....,приликата напрово си е на лице,то е ясно,че,не може да са като две капки вода,нали не са сестри или близначки. 4.gif Има много общ. черти между тях има и разлики,но като цяло предложението ти според мен е удар в десетката 2bye[1].gif .И да не забравя БРАВО!!! 4part[1].gif 1clap[1].gif
Mr. Winchester
Познавам един дето много прили4а на Маут biggrin.gif
brooke_scott
Цитат(medovinka @ Dec 30 2007, 10:23) *

2hi[1].gif Какво,sorry 2sor[1].gif ,lkjh....,приликата напрово си е на лице,то е ясно,че,не може да са като две капки вода,нали не са сестри или близначки. 4.gif Има много общ. черти между тях има и разлики,но като цяло предложението ти според мен е удар в десетката 2bye[1].gif .И да не забравя БРАВО!!! 4part[1].gif 1clap[1].gif

18.gif явно в мене е грешката, ама е мн тъпо, по кое то4но си прили4ат? о4ите има са разли4ни, устните, веждите, айде стига глупости, това 4е фотосесиите са направени по подебен на4ин не зна4и 4е си прили4ат, я извадете 2 снимки от ежедневието и да видим 18.gif happy.gif
medovinka
2hi[1].gif Факт е,че в ежедневието едвали бихме открили зашеметяваща прилика между тях,за което си абсулютно права brook_scott,защото гримовете,прическата,сценичният тоалет могат да променет всеки човек до неузнаваемост.Само,че напримерно мен колкото и да ме гримират и т.н.т,няма да заприличам на София грам,защото имаме коренно различни черти,излъчване и това е невъзможно.Дакато на онези,качените снимки от незнамкойси,наистина напомнят една на друга,което удовлетворява условието,затова по-рано казах,че е нормално да не си приличат като две капки вода. 2bye[1].gif
lkjhgfds
Цитат(black rose @ Dec 29 2007, 23:22) *
незнам дали някой е гледал филмът "Step up" но главната героиня в него много ми прилича на Бетани. Няма особено голяма прилика, но веднъж като я видях така и постоянно за нея я считам.. нямам много хубава снимка на тази мацка, само тази можаш да намеря, но ако някой е гледал филма ще се сети
и още една:

Всъщност не съм гледала този филм,но мисля да го гледам.Бетъни в момента е с визия твърде различна от тази,която сме свикнали да виждаме през сезоните до тук и филмите с нея,но като се замисля наистина има нещо общо,може би в изражението или не dry.gif знам.Добро предложение все пак.Качи още снимки,ако можеш.
nelito0o0
Имам един приятел, който много прилича на Чад rolleyes.gif Но.. не е рус.. biggrin2.gif ххее.. незнам вие дали ще видите прилика нооо на живо много прилича.. ще видя някоя снимка и ще сложа да видите.. 10.gif
dizzence
2/3 момчета са ме оприличавали на София Буш.Не говоря за копие, тъпо е да си мислите, че ще откриете абсолютно копие на някого.Говоря за определени черти.Аз не искам предварително да говоря за себе си.Вие сами ще прецените.Просто споделям, че неведнъж съм била оприличавана на нея, но според мен най-вече приликата е в усмивката.Ето снимки:
(качеството не е мн. добро, защото съм снимала от монитора, понеже снимките са от друг компютър, а нямам възможност да ги прехвърля близките дни.Съжалявам за неудобството.)

me1
me2
brooke_scott
Цитат(dizzence @ Jan 7 2008, 08:09) *

според мен прили4а6 малко wink.gif или поне мн пове4е от мен например, дето редовно се намира някой заблуден да каже 4е прили4ам на нея mrgreen[1].gif аз ли4но не намирам прилика в себе си и Соф, но ти определено ми мапомня6 на нея wink.gif
[dEs]
Наистина има нещо което прилича на нея, но не мога да кажа точно какво 16.gif 17.gif
medovinka
Не знам какво толкова ви приличат една на на друга,какво им е еднаквото,очите,усмивките,веждите,аз съм сигурна 100 на сто,че в обикновеното ежедневие не бихме открили нищо.На мене по-скоро ми напоня на фолк певица (на външен вид).
http://i15.tinypic.com/6khtpqb.jpg blabla[1].gif
dizzence
Цитат(medovinka @ Jan 9 2008, 20:31) *
Не знам какво толкова ви приличат една на на друга,какво им е еднаквото,очите,усмивките,веждите,аз съм сигурна 100 на сто,че в обикновеното ежедневие не бихме открили нищо.На мене по-скоро ми напоня на фолк певица (на външен вид).
http://i15.tinypic.com/6khtpqb.jpg blabla[1].gif

Едно нещо ще ти кажа.Оприличавали са ме на нея не от снимка..а на живо или както се изказа"в обикновеното ежедневие"дори мога да кажа, че на снимки е трудно да ме оприличат на нея...защо си мислиш, че като видиш снимка на един човек и оставаш с впечатлението, че на живо 100 на 100 е по-абсолютно същия начин.Хайде внимавай малко какво говориш и мисли предварително преди да се изцепиш нещо. wink.gif
lkjhgfds

Днес се замислих и май наистина не си приличат много,може би прекалено много ми се е искало да на меря прилика,която наистина е на лице.Съжалявам отново. 2sor[1].gif 2sor[1].gif 2sor[1].gif 2sor[1].gif 2sor[1].gif
Sway
Има общо с Наталия Орейро само на тези две снимки smile.gif Реално не.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.