Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Джуълс беше водеща на Евровизия
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
The Black Dragon
Абе вечера вечерта наще бяха пуснали да гледат Евровизия и гледам водещата - мноо яка мацка и плюс тва страшно позната. И по едно време зацепих от къде я "познавам'' - ми тва е Джуълс веее. Годеницата на Кийт дет избяга на сватбата. Тя била гъркиня по произход, само че е родена в USA. Името й е Maria Menounos. Ето малко снимки нейни rolleyes.gif

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
boy_07
да бе верно лелел а аз си викам сигурно е някаква певица дето ми е позната.Ебаси якото...
Jordan
Aaaa, че якоооооооо 3.gif Аз хич пък не обърнах внимание на водещите... sad.gif ми не съм се надявал да видя някой познат от ОТН wacko.gif
IPB Image
Слава богу има по-наблюдателни от мен blush.gif
~*Haley*~
Хахах ако я нямаше тая тема никога нямаше да разбера... blush.gif smile.gif ОТН е навсякъде wink.gif
eL
М да The Black Dragon bigwink[1].gif
И аз май ще се самоопределя на внимателен и концентриран човек, като теб защото ето какво писах вчера в съседната тема biggrin2.gif :
QUOTE(Peyton Sawyer @ May 20 2006, 19:36) *

Водещата на Евровизия да ви е позната от някъде ? rolleyes.gif :
IPB Image
Защото аз доста умувах на кой ми напомня докато не я свързах с този човек :
IPB Image
The Black Dragon
QUOTE(Peyton Sawyer @ May 21 2006, 20:20) *

М да The Black Dragon bigwink[1].gif
И аз май ще се самоопределя на внимателен и концентриран човек, като теб защото ето какво писах вчера в съседната тема biggrin2.gif :
QUOTE(Peyton Sawyer @ May 20 2006, 19:36) *

Водещата на Евровизия да ви е позната от някъде ? rolleyes.gif :
IPB Image
Защото аз доста умувах на кой ми напомня докато не я свързах с този човек :
IPB Image

4.gif Браво! И ти си наблюдателна значи 10.gif
CiNdEreLLa``
Аз не гледах Евровизия,но от темата на Peyton Sawyer ,разбрах,че Джулс била водеща.Голяма пичка,сега съжалявам,че не си пуснах Канал 1 2.gif А на последните снимки с къдравата коса...лелейййй ,ако я бях видяла така нямаше да я позная 16.gif
solenka
Ейййййй, хубаво, че сте вие да ми кажете коя беше тая водеща. Цяла вечер съм си блъскала главата да се сетя от къде ми е позната. 2.gif Готина мадама е, но си нямах представа, че е гъркиня. 16.gif
Buhti4ka
Вие сте си блъскали главата поне, аз изобщо не съм забелязала. Гледах си евровизията и изобщо не съм се и заглеждала във водещите 16.gif Добре че бяхте вие да ми кажете biggrin.gif
Хейли
А немога да повярвам наистина тази Мария ми беше позната ама изобщо не бих се досетила че може да е от Уан три Ххил - Джулс манееwink.gif
slipped^
Хаха и на мен ми се стори адски позната , но никога нямаше да се сетя , че е тя.
Благодаря за инфото 4.gif
Electrum
Абе гледам си аз Eurovision и си блъскам главата коя е водещата със Сакис Рувас и цяла вечер се чудих и се отказах wacko.gif добре че бяхте вие да мe подсетите biggrin2.gif
solenka
QUOTE(YaHeL`` @ May 24 2006, 00:28) *

Абе гледам си аз Eurovision и си блъскам главата коя е водещата със Сакис Рувас и цяла вечер се чудих и се отказах wacko.gif добре че бяхте вие да мe подсетите biggrin2.gif

Малееее! Каква заспа съм! 16.gif 16.gif 16.gif Водещият бил Сакис Рувас. Аз толкова се чудих кой е този готин пич. 16.gif
CrAzY_AbOuT_OTH^^
QUOTE(solenka @ May 25 2006, 19:51) *

QUOTE(YaHeL`` @ May 24 2006, 00:28) *

Малееее! Каква заспа съм! 16.gif 16.gif 16.gif Водещият бил Сакис Рувас. Аз толкова се чудих кой е този готин пич. 16.gif

Божеееее 16.gif 16.gif 16.gif !!!!Аз нито единия разпознах нито другия.... ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif !!!Изумена съм!?!?!Но все пак 3 пъти БРАВО за по-наблюдатените 4.gif 4.gif 4.gif
GaRgAmElKa
а са6то не бях забелязала 16.gif
Nathan
Ах че хубавоооо smile.gif
Е аз така и не се загледах biggrin.gif
{HoNeY}
Аз чак сега разбирам biggrin.gif
Haley_James_Scott
Те са Сакис Рувас са си супер на евровизия biggrin.gif
Gia
Аз пък когато гледах Евровизия не знаех нищо за OTH, така че при мен стана обратното - Джуълс ми беше позната от някъде, въпреки че я видях за малко като водеща. 16.gif
ladysunshine
Хахах верно ли бе? Аз тая година Евровизията не я гледах, ама и да я бях гледала нямаше и да се усетя. Евала за темата. Много интересно, не бих предположила, че някой от ОТХ ще е водещ на Евровизия
MoNrOsE
Ееее много ме е яд,че не гледах Евровизия.Иначе Джуълс е голяма пичка laugh.gif
dqvol4eto94
ЛЕлел, верно бе! Аз гледах, точно тя беше smile.gif
Mr. Winchester
Гледайте нов филм с нея Kickin It Old Skool - много готин филм

ZuZka yeah
Верно, че тя беше, и на мен ми беше странно позната... blink.gif
mak3-l0ve
Ейй невероятна е тая Джуълс .. още от ОТХ първата серия с нея и я забелязах .. супер чаровна и с тая пленителна усмивкаа wub.gif wub.gif wub.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.