Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Очаквани заглавия
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия
Страници: 1, 2, 3
f0rgy
като гледамтрейлъра и оня пичага като казва THIS IS SPARTHA и напрао откачам,мн ме кефи чак настръхвам !!!
Titan
THIS IS SPARTAAAA!!! Оле тоя трейлър го гледам по 10 пъти на ден и на тфа винаги настръхвам... просто ще е уникален. wink.gif Или Или ще разберем на 9-10 ако го има в БГ
smile.gif Аз на кино ще го гледам не ми пука кога ще се появи в нета, на ПЦ няма го гледам никога...
TIGERM13
С брат ми отиваме на кино на 16-ти март в София тогава го пускат.Брат ми като ходи скоро на кино и пуснали трейлъра на 300 преди другия филм -каза че щял да пусне в гащите -било мега доброshocking.gif .Представям си в залата звукът къв ще е . wacko.gif
qwe123
Цитат(TIGERM13 @ Feb 12 2007, 19:15) *
АЗ ОЧАКВАМ BEOWULF,където ANGELINA ще бъде върколак 15.gif

Oooo, и аз чакам mrgreen[1].gif Чакам и A mighty heart,пак с Анджелина smile.gif)
Fixer
Аз очакам Harry Potter and the Order of the Phoenix (2007) wink.gif
divata_airis
Аз съм много навита да гледам третата част на Карибски пирати- в първите 2 Джони Деп ме разби от всякъде. Доколкото знам трябва да излезе 25 май, но дали и нас ще ни огрее да сме в един ден със световната премиера...е друг въпрос.

groovemaster
аз се интересувам предимно от ужаси и за това ште кажа някои които ще излязат след няколко седмици
тожа са THE MESSENGER;RESIDENT EVIL 3;AN AMERICAN HAUNTING;HOSTEL 2; 28 WEEKS LATER;WIND CHILL;1408
vasinka_{P}
Цитат(divata_airis @ Apr 9 2007, 01:17) *
Аз съм много навита да гледам третата част на Карибски пирати- в първите 2 Джони Деп ме разби от всякъде. Доколкото знам трябва да излезе 25 май, но дали и нас ще ни огрее да сме в един ден със световната премиера...е друг въпрос.

И аз очаквам този филм с голямо нетърпение.

P.s. Премиерата в България е на 25 май както и по целия сват
f0rgy
QUOTE(vasinka_{P} @ Apr 20 2007, 04:00) *
QUOTE(divata_airis @ Apr 9 2007, 01:17) *

И аз очаквам този филм с голямо нетърпение.

P.s. Премиерата в България е на 25 май както и по целия сват

Belgium 23 May 2007
Denmark 23 May 2007
Egypt 23 May 2007
Finland 23 May 2007
France 23 May 2007
South Korea 23 May 2007
Sweden 23 May 2007
Argentina 24 May 2007
Australia 24 May 2007
Austria 24 May 2007
Germany 24 May 2007
Hong Kong 24 May 2007
Italy 24 May 2007
Latvia 24 May 2007
Netherlands 24 May 2007
Russia 24 May 2007
Singapore 24 May 2007
Slovenia 24 May 2007
UK 24 May 2007
United Arab Emirates 24 May 2007
Brazil 25 May 2007
Bulgaria 25 May 2007
Iceland 25 May 2007
Israel 25 May 2007
Japan 25 May 2007
Norway 25 May 2007
Poland 25 May 2007
Spain 25 May 2007
Turkey 25 May 2007
USA 25 May 2007
Venezuela 25 May 2007
f0rgy
Ето няколко заглавия(за някой незнам до колко са достоверни)
Някои ще ви бутнат от стола biggrin.gif
Die Hard 4

AVP 2

Batman vs Superman

Captain America

Constantine 2

Beverly Hills Cop 4

Star Wars:Episode 7

The Fast And The Furious:London Pursuit

Final Destination 4

Lethal Weapon 5

The Matrix 4

Mission Impossible 4

MIB 3

The Chronicles Of Narnia:Prince Caspian

Batman vs The Joker(заглавието нз как ще е точно де biggrin.gif )

The Punisher 2

Robocop vs Terminator

Saw 4

Scary Movie 5

Spider-Man 4

X-Men 4

xXx:Mission 3A
filmarkata
Буквално паднах от стола, 18.gif ти ма хвърли в тъча!!!За някой филми въобще не очаквах и незнаех........ blush.gif егати ,ако тва е вярно ша са разглоба от кефф worthy.gif
Adorkable
Форги,АДСКИ много ти благодаря за информацията worthy.gif .Да се надяваме,че ще поне половината от тях ще излезнат наистина biggrin2.gif .
DonCorleone_
Еми.. аз като го гледам тея филми... първо не виждам как за "Star Wars" ще излезе епизод седем при условие че сагата си е завършена... за "Matrix" също не виждам как като и там трилогията е завършена.. това със "Spider-Man" е малко съмнително също защото доколкото съм чувал и този филм е трилогия ...а "Batman vs. Superman" е тва пък вече.. то бива герои от два филма в един бива....ама то пък вече се оляха.... и двамата както по принцип играят "добри" момчета не виждам и тука как ще стане.. то да земат и "Spider-Man vs. X-man" да направят ... и като казах "X-Man" се сетих че и тама малко не върви за 4-та част защотот с третата част дето се вика всичко свърши ( е да някой сега ще каже "Ама той Магнито на края ала-бала)... Абе така като гледам половината филми са си малко измислица за залъгалка на зрителя....Макар че хората за пари днешно време всичко правят тъй че нищо чудно да направят и тези филми.... Нещо което на мен лично ми се вижда адски тъпо..Надявам се разбрахте защо dry.gif
f0rgy
Абе божа работа е..Спайдърмен никой не е казъл че е трилогия пък съм сигурен че ще има още най-малко 1-2 филма.Х-Men беше ясно че и по оя комикс няма да са 3 филмите.За стар уорс верно е нереално,ама не се знае,а Матрицата може без проблем да има 4...Абе си4ко може... Stan Lee Говори За Spider - Man 4
logicfox
Цитат(f0rgy @ May 10 2007, 23:25) *
...

Не ми се вярва да има Batman vs Superman, Star Wars:Episode 7, The Matrix 4, Robocop vs Terminator и X-Men 4.
Иначе нямам търпение да излезнат Die Hard 4 и Transformers. wink.gif

lemmy
shocking.gif blink.gif Ако това: Star Wars:Episode 7, е вярно то аз съм трамвай... Не виждам да съм трамвай... wacko.gif
Jolly_GirL
Малее,наистина ако има Star wars 7 ще съм много happy fun.gif
filmarkata
http://mftm.blogspot.com/2007/06/fantastic...ver-surfer.html Fantastic Four happy.gif Световна премиера: 15/06/2007
TIGERM13
Ми на Лукас ако му свършат парите-кга огладней малко 18.gif може и да направи Междузвездни7 -въпреки че малко трудно ще изхарчи милиард .

Разбирам един филм да има 1,2 аре и 3 част ама по нататък вече става няква страшна бозня аз няма да гледам на кино Дързост и красота 19.gif -ужас.
С нетърпение очаквам Константин 2 4.gif и Син сити2 -как щях да забравя. happy.gif

smallville_f
Цитат(logicfox @ May 30 2007, 17:04) *
...

Не ми се вярва да има Batman vs Superman, Star Wars:Episode 7, The Matrix 4, Robocop vs Terminator и X-Men 4.

Подкрепям те като мисля че няма да има още Constantine 2 и Spider-Man 4 ... rolleyes.gif !
vasinka_{P}
Днес разбрах че снимат трета и четвърта част на Фантастичната четворка blink.gif Някой знае ли дали е верно confused.gif
Tedds
Ся очаквам 5тия филм от Хари Потър,мисля че ще е интересен
`BruKas`
Final Destination 4 , Saw 4, Scary movie 5 Yayay доволна сам..аа можещ ли да кажещ нещо пове4е ??някфо инфо?
logicfox
Цитат(smallville_f @ Jun 15 2007, 19:03) *
Цитат(logicfox @ May 30 2007, 17:04) *
...

Подкрепям те като мисля че няма да има още Constantine 2 и Spider-Man 4 ... rolleyes.gif !

Spider-Man 4 е по-възможно да има...
Adorkable
Rush Hour 3
10/08/07
В доста неочаквана посока тръгна трейлъра
happy.gif
ladysunshine
днес ми казаха че ще има step up 2 и открих това: http://www.imdb.com/title/tt1023481/ явно наистина ще има. бях доста учудена
nelito0o0
С нетърпение очаквам SAW IV , обожавам предишните чсти , надявам се да не се разочаровам от следващата wub.gif
sulu
днес ми казаха че ще има step up 2 и открих това: http://www.imdb.com/title/tt1023481/ явно наистина ще има. бях доста учудена

Ако наистина има ще бъде супер.Дано,дано... smile.gif
ladysunshine
Цитат(sulu @ Aug 12 2007, 20:47) *

Ако наистина има ще бъде супер.Дано,дано... smile.gif

да но като гледам явно актьорите ще са сменени, така че може само да развалят хубавия филм. Нооо... да се надяваме да е добър
fNatic.
Някой знае ли кога ще излиза Гарфилд 3 ?
ThePinkDuck
Значи освен High School Musical 2 с огромно нетърпение очаквам Mr. Magorium's Wonder Emporium което ще е нещо уникално страхотно просто и The Other Boleyn Girl, което също се очертава интересно. mrgreen[1].gif
ladysunshine
Току що гледах трейлър на някакъв нов филм с Аманда Байнс Sidney White. Някой да знае кога ще излезе
ThePinkDuck
Цитат(ladysunshine @ Sep 7 2007, 17:22) *
Току що гледах трейлър на някакъв нов филм с Аманда Байнс Sidney White. Някой да знае кога ще излезе

Това го чакам от началото на годината! Премиерата е на 21 септември! Още малко... маааалко! mrgreen[1].gif
ladysunshine
Цитат(ThePinkDuck @ Sep 7 2007, 20:07) *
Цитат(ladysunshine @ Sep 7 2007, 17:22) *

Това го чакам от началото на годината! Премиерата е на 21 септември! Още малко... маааалко! mrgreen[1].gif

Благодаря много за инфото smile.gif На мен ми изглежда много готино, дано да не се разочароваме smile.gif
jivitu
Чакам с нетърпение да излезе Bring it on:in it to win it rolleyes.gif Премиерата е на 17 декември...
nelito0o0
Някой знае ли кога ще излезе Step up 2 unsure.gif Гледах един трейлър - http://zazz.bg/play:8199ce9d Ще съм благодарна ако някой каже rolleyes.gif rolleyes.gif
vasinka_{P}
Step up 2 излиза на 14 февруари biggrin2.gif
ladysunshine
Ооо страхотно. Ето още нещо, което чакам с нетърпение. Жалко само, че в Step up 2 актьорите са други
ZzoOoMeR
Охооо ... Степ Ъп 2 ( : ) Хареса ми трейлъра - Те и без туй всички трейлъри са готини , дано поне филма покрие очакванията 0106[1].gif
K_f_R
SAW 4 излиза след 3 денааааааааааааааааа АСасдгхасдгасуда подивявам,чакам и Alien vs Predator 2 който ще омазва но SAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAW
ladysunshine
Цитат(K_f_R @ Oct 24 2007, 14:41) *
SAW 4 излиза след 3 денааааааааааааааааа АСасдгхасдгасуда подивявам,чакам и Alien vs Predator 2 който ще омазва но SAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAW

Ааа супер и аз много се кефя. След тройката това ще е направо върха.
nelito0o0
Оххххххх SaW излезеееееее якоооо worthy.gif До няколко дни ще е с хубаво качествоооо rolleyes.gif а за Степ Ъп 2 простооооо много се кефя, нооо ще трябва да се почака до 14 Февруари (хубава дата biggrin2.gif )
LOVE
I Am Legend (2007)

Release Date:
14 December 2007 (USA)

IMDb

Cast :
Will Smith - Neville
Salli Richardson - Ginny
Paradox Pollack - Alpha
Sterling Wolfe - Multiple Creatures (voice)
Alice Braga - Anna
Charlie Tahan - Ethan

Trailer

така от трейлара , като го гледам предполагам че филмът ще е уникален smile.gif и дано да е така
дано като излезне на много от вас да ви хареса smile.gif
Mr. Winchester
Догодина излиза Страшен филм 5 кеф
nelito0o0
Цитат(LeoWyatt @ Dec 18 2007, 10:59) *
Догодина излиза Страшен филм 5 кеф

Дано 5цата е нещо добро.. щото 4ката мн ме разочарова... dry.gif
Mr. Winchester
Освен Scary Movie о4аквам и The Dark Knight
gabci3
Аз сега чакам да излезе"Суини Тод:Браснарят демон от"Флеит Стрийт" трилър с Джони Деп и Хелена Бонъм Картър
TIGERM13
Индианааааа emoticon1 (35).gif banana.gif ---Трейлърец излиза на 22 май .Скоро като ходих на кино даваха трейлъра и цялата зала избухна от кеф ,всики очакват с нетърпение приключенията на дедо Jones.

ПС:Кейт Бланшет ще играе няква гадна нацистка biggrin.gif
vesko_oth_fen
очаквам Jurassic Park IV

imdb
ESPERO
Най-много чакам Fast & Furious
Трейлър
worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Ето още няколко, които чакам:
Terminator Salvation
Max Payne Ако е на половина добър, колкото е играта, евала.
Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs
Harry Potter and the Half-Blood Prince Тоя не го очаквам с нетърпение, ама ако някой му е интересно.
Transporter 3 Дано е по-добър от 2ката, който беше пълен провал, но като гледам треълъра, едва ли.

Интересни заглавия ни очакват 2009. Незнам какво стана само със Sin City уж миналата трябваше да излезе 2ра част sad.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.