Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: CS игра или начин на живот
GGbit.info > Развлечение > Игри
renegade1990
CS игра или начин на живот! дайте мнинието си за тази "игрица" пишете!!!
4i4iba
CS.Тази игра определено е 1на от най зарибяващите и добри екшън онлайн игри създавани някога.Но повечето от вас не виждат зад нея.Тя не е просто купуване на оръжия и стрелба.Тя е статистики, премахване на хакери, модове, IP адреси, трудна администрация и лесна за хакване.
Сама по себеси играта не е направена с голяма защита и затова е лесна за разбиване.От тук следва и многото хакове и бъгове от които се получават анумалии като да виждаме през стени да се прераждаме като сме мъртви, да имаме повече пари от самото начало и прочие.Тези последните 3 са си от играта не е задължително да се пускат никакви хакове.
А иначе като цяло аз нямаше да престана да я играя ако не се навъдиха прекалено много малки и дребни хакерчета които не са нищо повече от комплексарчета, а в същото време да слагат банове на добри играчи под предтекст че те са с хак а не приятелчетата на админите които можеби играят до тях с някое OGS, AIM, SKIN, Money или по лошо всичко в 1но.
Надявам се че съм отговорил на въпроса ти за тази игра.
Крадец на рози
Аз мисля,че ако направим собствен Cs сървър това няма да го бъде.Чичиба отговори и е доста прав smile.gif
Всъщност в тази игра има невероятно много играчи и те варират от 5-6 годишни до 40 годишни играчи.Аз смело мога да твърдя ,че съм от добрите в средната класа играчи (от примерно 3 класи)
Бъговете са доста интересна част от играта ,те се използват и за оръжия и за скокове и номера.Това също предава чар на играта,че правиш неща които при други игри не може smile.gif
4i4iba
†Gorgoroth† ще ти дам следния пример.Предполагам всички знаете the_falkon идиот е човека няма какво да си говорим.Ето какво прави той:
Значи сменя си мерника в играта (играе HL) това става като се смени 1 файл от папката на играта.Bind-ва копчета за директен bany hoop или за смяна на оръжията.Когато това го направи друг например с хак за него това не е чесно защото всички трябва да с равни правила е извинявай и аз да правя заешкия скок с 1но копче..мм според мен това не е чесно защото 90% от играчите незнаят как става това нещо по принцип а камоли как става тази команда или прочие.Или пък това с мерника според мен това не е чесно...но както съм го казва до сега и сега ще го кажа EVROCOM сървърите там са най големите комплексари, абе по принцип тези които играят вътре са си такива, а за тези които пускат и хак.. няма какво да кажа.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.