Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Kоментари на новините за 4-ти сезон
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 4
Страници: 1, 2, 3, 4
ludoto_tedi

by The Black Dragon

Ето една темичка за нас феновете всеки да пише мнения въпроси и всичко което го вълнува относно новините за 4-ти сезон, които може да намерите тук, за да няма спам в другата тема. 4.gif

Сайтове с информация и новини:

Oфициалния сайт на ONE TREE HILL в CW

ONE TREE HILL PODCAST
OTH Writers - MySpace
ludoto_mimi
Теди, благодаря за темичката, така ще е по-спокойно в другата тема. За сега няма много новини освен датите на излъчване и страничката, но занапред ще се появяват снимки и други неща и е хубаво да има къде да се обсъждат. happy.gif
Menna
QUOTE(ludoto_mimi @ May 20 2006, 02:06) *

така ще е по-спокойно в другата тема.

Тя е леко closed-ната,така че със сигруност ще е спокойно там. 18.gif 18.gif
Но определено идеята за такава тема е много добра!Благодаря за сайта,Теди!Предполагам,че ще го доизпипат. rolleyes.gif

ohmy.gifЩе има 4ти сезон?Малко със закъснение давам мнение,но да си кажа,че много се радвам. 3.gif
sladurkata_f
дам,наистина темичката е мн яка.браво че сте се сетили! smile.gif
Nasi
Мерси за темата Теди, тук ще си говорим за новия сезон. Въпреки че до него има още доста доста време.
iFo
Извинете,че питам,но кои са "датите на излъчване ".

П.С. А току що видях.
ludoto_tedi
айде пишете smile.gif
James towel keeper
Еййй супер!!!
Ако стартира на 20 септ. ще е супер!!! 4.gif 4.gif 4.gif
А това клипче дето е качено там някой има ли го, ама като клипче си? unsure.gif
fresh_girl
супер тема...бравоссс Теди!!!!!
zlat
Яко банерче са спретнали smile.gif Вече нямам тарпение ... толкова щуротий ми се въртят в главата за 4 сезон .... Айде вече да започва ... smile.gif
love_Nathan
наистина всички нямаме търпение да започне новия сезон но най-важното е че ше го има,нали? smile.gif
brooke*
не съм се съмнявала дали ще има 4ти сезон или не!аз също нямам тъпрение....само едно лято чакане!споко ще мине бързо wink.gif
ludoto_tedi
имам някакви очаквания че ще е най-хубавия от всички до сега и се надявам да е така.Но най важното е че ще си имаме нав персонаж сина на Керан smile.gif
CiNdEreLLa``
Да няма да роди син confused.gif
ludoto_tedi
ми аз се надявам да е син а за вас не знам biggrin.gif
~*Haley*~
Е според мен ще е дъщеря...все пак Лукас вече си има брат Нейтън tongue.gif
iFo
То ще стане малко стил "Трима братя три сестри" biggrin.gif.
Сега сериозно smile.gif.Прави ми впечетление,че на снимките за 4 сезон никъде няма Хейли.Незнам как да талкувам това.Дали тя ще скочи във водата и ще..умре?Или просто не е можела да присъства на тези снимки?
CiNdEreLLa``
Аааааа как да я няма погледни снимката горе на новия сезон wink.gif
brooke*
без хейли за къде?ако нея я няма няма да има нейли,а това не е възможно! wink.gif
iFo
http://ggbit.info/forum/index.php?s=&showt...indpost&p=65264

Тези снимки имах в предвид.
Lucas
Спорерд мен просто е нямала вазможност да отиде Е то ина4е ако нея я няма в сериала Неили на кино отиват а след тях и отх донякаде! Пак и я има в картинките за 4 сезон.
fresh_girl
еййййййййй,как без Хейли веееconfused.gif confused.gif confused.gif
Хейли
а ВЕ къде без Хейли ве много ясно че ще си я има и в чевърти сезон просто няма начин....
lyubenski
Ей хора спокойно много шум дигнахте Хейли си е главен герой във филма, така че няма такава опастност !!! Спокойно smile.gif
brooke*
QUOTE(lyubenski @ Jun 8 2006, 21:04) *

Ей хора спокойно много шум дигнахте Хейли си е главен герой във филма, така че няма такава опастност !!! Спокойно smile.gif

правилно!няма др вариант! 10.gif
megyto
А има ли някаква възможност тва клипчето дето е в сайта на CW за 4 сезон някакси да се качи тук........защото има само звук без картина при мен sad.gif sad.gif sad.gif
Хейли
QUOTE(megyto @ Jun 9 2006, 10:22) *

А има ли някаква възможност тва клипчето дето е в сайта на CW за 4 сезон някакси да се качи тук........защото има само звук без картина при мен sad.gif sad.gif sad.gif

И при мен е тъка има звук но няма картина... unsure.gif
Estell
Според бебето на Керън ще е момче и почти 100% съм сигурна, че ще го кръстят Кийт - на баща си. smile.gif
^Mim0zKa^
QUOTE(Estell @ Jun 10 2006, 00:20) *

Според бебето на Керън ...

Хахахаха според бебето на Карън...аахаха smile.gifНе бе разбрахме те smile.gif
Estell
biggrin2.gif стават грешки понякога biggrin.gif Ще внимавам повече следващия път.
fresh_girl
само аз ли искам бебчето да е от женски пол?Мн мъже в тва семейство нещо стават... smile.gif
fenka_lucas_i_brooke
Айде да е момиче и да го кръстят-Кийти 10.gif 18.gif
GaRgAmElKa
и аз искам моми4енце но за името....нека да помисля.....и киити става 4.gif
Nasi
Появи се и първото промо за новите сезони на всички сериали по The CW

Промо

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Menna
Благодаря за промото,Наси. 4.gif
Още малко остава,но и да не е,както сме чакали миналата година,така ще чакаме и сега. 18.gif
lemmy
Хей аз май ше чакам мноу по-малко от вас хора свърших да гледам и 3-те сезона този месец на 9-ти и до 4-те не е много тъй 4е КЕФ
siestta_88
QUOTE(lyubenski @ Jun 8 2006, 21:04) *

ee то и Кийт беше но умря sad.gif но без Хейли наистина не може unsure.gif
winona
Хорааа вижте Хилката колко е готина:
(повече нейни снимки ще сложа нейната си тема: http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=8861&st=20)

IPB Image

IPB Image
~●R@Li●~
Имам предчувствие че новия сезон ще е върха smile.gif Нямам търпение да почне....
Благодаря за клипчето smile.gif
HooRiyA
~И аз както вас,нямам търпение да излезе... Искам да разбера какво е станало с Нейтън,ще е ужасно ако е гушнал маргаритките... 19.gif
KRIKONDI
Е стига де,как миже само да си го помислиш? cry.gif
Ralna
QUOTE(Nasi @ Jul 11 2006, 13:58) *

Появи се и първото промо за новите сезони на всички сериали по The CW

Промо

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image

Много мерси Наси 4.gif
ludoto_mimi
Сори за Офф-а:

Инче къде се загуби? ohmy.gif shocking.gif
Ralna
QUOTE(ludoto_mimi @ Jul 28 2006, 00:11) *

Сори за Офф-а:

Инче къде се загуби? ohmy.gif shocking.gif

Ми наоколо, ама вече се върнах да ви досаждам 10.gif
Nasi
Изобщо няма да досаждаш!!! Пък и сега почва интересното. Въпреки, че има 2 месеца още.
Ralna
QUOTE(Nasi @ Jul 28 2006, 13:03) *

Изобщо няма да досаждаш!!! Пък и сега почва интересното. Въпреки, че има 2 месеца още.

Толкоз ли има shocking.gif оле много бе, а мила то на коя дата точно е пилотния епизод unsure.gif
Nasi
Някъде по-нагоре го пише smile.gif . На 27 септември със игурност.
Tonigirl
Хмм, 4-тия сезон ще е интересен. Надявам се Нейтан да оцелее и да не се карат повече с Хейли. Дано най-накрая Пейтън и Лукас да се саберът, защото те са просто един за друг. А според мен момичето за Маут е само и единствено Брук. Дано Рейчъл наистина да се промени малко...да стане по добра както Нейтан се промени. Също ще е много яко Анди(май така се казваше) се върне при Каран и двамата да отгледат бебето. А относно Джейк да си седи там ,където е и да не се занимава с Пейтан smile.gif
seduction_55
QUOTE(Tonigirl @ Aug 1 2006, 23:32) *

Хмм, 4-тия сезон ще е интересен. Надявам се Нейтан да оцелее и да не се карат повече с Хейли. Дано най-накрая Пейтън и Лукас да се саберът, защото те са просто един за друг. А според мен момичето за Маут е само и единствено Брук. Дано Рейчъл наистина да се промени малко...да стане по добра както Нейтан се промени. Също ще е много яко Анди(май така се казваше) се върне при Каран и двамата да отгледат бебето. А относно Джейк да си седи там ,където е и да не се занимава с Пейтан smile.gif

Това не ти е приказка,това е филм.Не може всички да заживеят щастливо накрая.И престанете вече да нареждате че Феликс,Маут и др. са подходящи за Брук 9.gif ,щото и аз мога да кажа че Джейк и Пийт са 100 пъти по-подходящи за Пейтън. 4.gif Престанете вече ставате банални. 14.gif
Devil^Rose^^
QUOTE(seduction_55 @ Aug 1 2006, 22:45) *

Това не ти е приказка,това е филм.Не може всички да заживеят щастливо накрая.И престанете вече да нареждате че Феликс,Маут и др. са подходящи за Брук 9.gif ,щото и аз мога да кажа че Джейк и Пийт са 100 пъти по-подходящи за Пейтън. 4.gif Престанете вече ставате банални. 14.gif

Добре моето момиче само по спокойно, самата ти го каза - това е филм. Не е нужно да се впрягаш толкова, а и тия нерви не изглеждат добре 9.gif Всеки си има право да изкаже личното си мнение. Ако искаш казвай че Пийт и Джейк са за Пейтън, само трябва да знаеш каде да го правиш.
Поздрави ! 57.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.